Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Cuj ovog konja sto nam objasni sto ne prenose Dortmund - Real
Ko, sta, ne upratih?
Ma ovaj glupko na BHT.
Kaze znamo da je atraktivnija utakmica Dortmund-Real, ali odlucili smo se na Dinamo-Juventus zbog Pjanica.
Mislim OK, ali meni nesto nije zanimljivo gledanje utakmice u kojoj igra samo jedna ekipa.
Logovan wrote:Bolji Dortmund, ali ko im je kriv što su nesposobni zabiti gol.
Real jedna šansa i odmah gol. Ronaldo 98. gol u LP.
Pjanić zabio.
Bolji, vise napadaju, ali po meni je Real drzao konce do ovog nesporazuma Navas-Varane.
Prije gola Ronalda, Benz ide sam prema golu i padne bas je postao panj
Real bi ovo mogao rijesiti jer zutalji hitaju previse ka naprijed sto igracima Reala ostavlja dodatno vise prostora za kontre, a kod ovih odbrana pliva strasno, ocekujem jos koji gol, nek nas zabave.
Logovan wrote:Bolji Dortmund, ali ko im je kriv što su nesposobni zabiti gol.
Real jedna šansa i odmah gol. Ronaldo 98. gol u LP.
Pjanić zabio.
Bolji, vise napadaju, ali po meni je Real drzao konce do ovog nesporazuma Navas-Varane.
Prije gola Ronalda, Benz ide sam prema golu i padne bas je postao panj
BHF_Manijak wrote:Al' fakat skupina mentola. Proslo kolo protiv CSKA prokockaju 2:0 vodstvo i sad Monaco ne pogleda na gol 90 minuta, imaju 0:1 i na kraju X.
Takvi su svake sezone. Ne ismijava ih raja džaba sa nadimcima neverkusen, vicekuzen, leverguzen, itd.
Ma ima, ja budala gotivim ih odavno, ali fakat je to skupina kretena, kako veceras prokockaše pobjedu pa to je za malja...ne vrijedi trošiti živce više.