BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

Sanjarko

#4501 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

kakavdanakneiskustvu wrote:

ne bih ovo pisao da mi se to bas tako nije desilo,prije dvije sedmice sam dopunio 2 km na eronetov broj,na njemu vise nisam imao mobilnog interneta,vec poceo koristiti haloo mob. internet,provjerim poslije dopune od 2 km,0,01 km kredita na erontovom broju
Nije net onda. Jer ti je fening osto. Meni kad je net povukao 2,5 km povukao je do nule, sav kredit od 2,5 km. Nisam znao o stimanju onog ogranicenja.
kakavdanakneiskustvu

#4502 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kakavdanakneiskustvu »

Vizionar 1985 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

ne bih ovo pisao da mi se to bas tako nije desilo,prije dvije sedmice sam dopunio 2 km na eronetov broj,na njemu vise nisam imao mobilnog interneta,vec poceo koristiti haloo mob. internet,provjerim poslije dopune od 2 km,0,01 km kredita na erontovom broju
Nije net onda. Jer ti je fening osto. Meni kad je net povukao 2,5 km povukao je do nule, sav kredit od 2,5 km. Nisam znao o stimanju onog ogranicenja.
a ne znam sta je ali nesto jeste
nightvision

#4503 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

kakavdanakneiskustvu wrote:a ne znam sta je ali nesto jeste
Probaj ukinuti/pobrisati internet postavke na erontovom broju pa vidi hoce li ti pomoci. Bar ces znati da nije internet.
kakavdanakneiskustvu

#4504 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

nightvision wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:a ne znam sta je ali nesto jeste
Probaj ukinuti/pobrisati internet postavke na erontovom broju pa vidi hoce li ti pomoci. Bar ces znati da nije internet.

Probacu,hvala
Alkos

#4505 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Alkos »

Možda ti može povući i bez postavki opet. Vidi nazovi ih da ti deaktiviraju uslugu, naravno, ako je više nećeš koristiti. Možda ima i neki SMS ili kod za deaktivaciju interneta!? Meni i dalje "smrdi" na internet, nekad može i dual SIM da prebaci. :)
kakavdanakneiskustvu

#4506 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Alkos wrote:Možda ti može povući i bez postavki opet. Vidi nazovi ih da ti deaktiviraju uslugu, naravno, ako je više nećeš koristiti. Možda ima i neki SMS ili kod za deaktivaciju interneta!? Meni i dalje "smrdi" na internet, nekad može i dual SIM da prebaci. :)

Probacu,hvala
dugonja

#4507 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dugonja »

provjeri APN !!!
difoltno haloo bude postavljen na eronet
potrebno je ukucati, dodati novi APN od haloo !!!
i onda postaviti na taj novi APN
Sanjarko

#4508 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Evo gledam reklamu danas pivo fest od strane hala. Ima se. :izet:
Sanjarko

#4509 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:Evo gledam reklamu danas pivo fest od strane hala. Ima se. :izet:
A ona dupla porcija produzena, do daljnjeg. Ne znam sta da radim sa volkim netom. Nemam nasta potrosit. Nisam zahtjevan korisnik.
kloniran

#4510 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Vizionar 1985 wrote:
Vizionar 1985 wrote:Evo gledam reklamu danas pivo fest od strane hala. Ima se. :izet:
A ona dupla porcija produzena, do daljnjeg. Ne znam sta da radim sa volkim netom. Nemam nasta potrosit. Nisam zahtjevan korisnik.
ja do posla i s posla do kuce vrtim youtube :lol:
Sanjarko

#4511 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

kloniran wrote:
Vizionar 1985 wrote:
ja do posla i s posla do kuce vrtim youtube :lol:
Ma stvarno nemam. Nemam kablovsku pa ni tv nemam na uredzajima. Imam 8 giga na mtelu i 4 na halu. Ne da mi se ganjat neke filmove po netu gdje koji ima prijevod. Malo filmovizija i to je to. Stvarno nemam gdje potosit. Propalo mi pola gige juce na halu. A jutub nemoze sve odgledam sta izbaci i opet ne potrosim nista jer je rezolucija 360. Nego jedino rezoluciju dignut na duplo ili mtel ukinut ali bojim se da mi mob ne pregori. Hajd jos da hvatam net sa njega ma pregorio bi. Jos sad ima i po tv nekih filmova. A imam i obaveza. :-)
lokalni_razdjevičar

#4512 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by lokalni_razdjevičar »

Ma stvarno nemam. Nemam kablovsku pa ni tv nemam na uredzajima. Imam 8 giga na mtelu i 4 na halu. Ne da mi se ganjat neke filmove po netu gdje koji ima prijevod. Malo filmovizija i to je to. Stvarno nemam gdje potosit. Propalo mi pola gige juce na halu. A jutub nemoze sve odgledam sta izbaci i opet ne potrosim nista jer je rezolucija 360. Nego jedino rezoluciju dignut na duplo ili mtel ukinut ali bojim se da mi mob ne pregori. Hajd jos da hvatam net sa njega ma pregorio bi. Jos sad ima i po tv nekih filmova. A imam i obaveza. :-)[/quote]
jarane; znaš li ti razliku između slova đ i dž? Nemoj biti ovca cijeli život.
kakavdanakneiskustvu

#4513 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

dugonja wrote:provjeri APN !!!
difoltno haloo bude postavljen na eronet
potrebno je ukucati, dodati novi APN od haloo !!!
i onda postaviti na taj novi APN

postavio sam,valjda je to ok
Sanjarko

#4514 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

lokalni_razdjevičar wrote: jarane; znaš li ti razliku između slova đ i dž? Nemoj biti ovca cijeli život.
E jbg kako dz i d i d da kucam na Americkoj tastaturi jos dislekstican. I sta fali i ovca bit.
Kiki_Musampa

#4515 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Kiki_Musampa »

Pozdrav,ima li kakve sanse da se broj prebaci prije isteka 6 mjeseci?
Sanjarko

#4516 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Kiki_Musampa wrote:Pozdrav,ima li kakve sanse da se broj prebaci prije isteka 6 mjeseci?
Zar nije svako 3.
zrakomlat

#4517 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by zrakomlat »

Vizionar 1985 wrote:
Kiki_Musampa wrote:Pozdrav,ima li kakve sanse da se broj prebaci prije isteka 6 mjeseci?
Zar nije svako 3.
I ja mislim da je nakon 3
sagosen

#4518 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by sagosen »

Ne znam kakva budala/ovca neko treba biti da koristi usluge ovih smećara a da pritom ima neki drugi izbor...

Image
channel10

#4519 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by channel10 »

Sta je bilo, gdje gori :) ?
dugonja

#4520 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dugonja »

izgleda da je nezadovoljan novim operaterom
samo je sad pitanje o kojem je riječ
febo_acm

#4521 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by febo_acm »

Nakon 3 mjeseca se moze prenijeti broj, odluka RAK-a.
Kiki_Musampa

#4522 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Kiki_Musampa »

channel10 wrote:
Sta je bilo, gdje gori :) ?
Image

Ovo je razlog...bez obzira na uslugu,koja je dobra,ako hoće BH novčanice,ja hoću BH jezik :izet:

Neće nešto sliku da pokaže,ali right click,i open :wink:
avaks

#4523 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Svaka čast :mrgreen:
I ja te crnske, gorske, hrvatske, srpske i bosanske nikako ne razumijem.
Plaćam u euro i hoću euro jezik :thumbup:
dugonja

#4524 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dugonja »

:lol:
Zanimljivo, radi čega su sve ljudi spremni plaćat više cijene nesposobnijem operateru koji plasira lažni patriotizam a klepa po ušima raju
Kiki_Musampa

#4525 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Kiki_Musampa »

dugonja wrote::lol:
Zanimljivo, radi čega su sve ljudi spremni plaćat više cijene nesposobnijem operateru koji plasira lažni patriotizam a klepa po ušima raju
Jebiga,ja svoju guzicu ne dam za koju marku viška,a da su nesposobni je takodjer laž...
Opet kažem,neka dodaju BH jezik,i isprave još neke sitnice,mogu biti itekako konkurentni.Zanimljivo mi je bilo da imaju bolju pokrivenost u federaciji nego u mrskoj :thumbup:
Post Reply