To je vec predrasuda, stereotipiziras i cinis veliku pogresku.animals wrote:Ne kontam tipove nabildane i jos piju energie pica i jos misle da su cool..
ko cunjevi izgledaju, a mozga nigdje..
Da li biti nabildan i u isto vrijeme drzati energy napitak i osjecat se energizitano, cool, hype automatski znaci da sam glup?
Hmm.
Ne kontam one forumase koji na svakoj pametnoj temi ulete sa, ko biva, smijesnim komentarom, mislim urnebesnim, ono totalno autenticnim.
Kad sam vec na forumu: Ne kontam ljude koji tvrde da su pametniji od drugih ili one koji idu u raspravu sa stavom da su upravu, automatski po defaultu.
Ne kontam ateiste koji smatraju da su pametniji od vjernika, samo jer su ateisti.
Ne kontam ateiste koji smatraju da znaju vise o nauci kd drugih ljudi- samo jer su ateisti. Kao da te proklamacija ateistom cini nobelovcem.
Ne kontam ljude koji smatraju da su oni jedini izvan nekog satora, tora a mi svi ostali smo samo ovce.
I na kraju, ne kontam sam sebe, uvijek zelim znati sve, o vecini stvari znam vise od obicnih ljudi, a opet ne ekseliram ni u cem. Znam kuhat, znam crtat, znam "pjevat", znam pisati, znam fizike, znam hemijr, znam biologije, i sve znam malo vise od ljudi koje to ne zanima, a puno manje od ljudi kojima je to zivot. I nikako da se nakanim da kazem- ovom cu se posvetiti i ovo cu da specijaliziram, vec stalno idem dalje. Bas se ne kontam.