John Cleese wrote: Kako su meni ispricali - Albanci su preskocili ogradu i isprepadali strazara, trceci podignutih ruku prema njemu i izvikujuci talijanske rijeci koje su znali (i to, naravno, po savjetu druga Lisca)... a mogu samo zamisliti kako su se razocarali kad su prisli blize i ugledali crvenu petokraku na kapi...
Sta je poslije bilo - ne znam... ali znam da se Lisac nije smirio ni kad je omatorio
Gostovao je, valjda, u nekoj domacoj poratnoj televizijskoj emisiji, pa je tom prilikom, izmedju ostalog, ispricao kako je istraumirao kcerkinog momka, nekog prostodusnog i pitomog Amera...
Pobrinuo se da ga ovaj, kao slucajno, zatekne u skupom restoranu gdje je prethodno platio konobarima da se, puni toboznjeg strahopostovanja, utrkuju ko ce ga prije usluziti, dok su njegovom stolu prilazili ljudi nalik na visoko rangirane kriminalce i ljubili mu ruku...
I tako belajsuz uvali momka u zescu dilemu - nit' raskinut', nit' ostat' u vezi... dok kcerka nije saznala sta se desilo i starom pokvarila fol
Jadno njegovo okruzenje, nikad ne znas sto ti sprema.
Nego, uopce nisam obracala paznju, kako si napisao Kolubara.
Valjda sto se povela prica o gledanju filmova sa zidica
OT
Posto vidim Stevu Zigona, osobno jos jedan meni drag glumac