Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
terremoto

#4501 Re: Veliki Brat 2013

Post by terremoto »

Maja samo puse
Anchica_Granchica

#4502 Re: Veliki Brat 2013

Post by Anchica_Granchica »

kisni indijanac wrote:dokurčili su sa kvaziliscem, ista priča svaki dan, što kaže mića..trla baba lan, da joj prođe dan.....
:thumbup:
Monroebitch

#4503 Re: Veliki Brat 2013

Post by Monroebitch »

Kako su odvratniiiiiii blizanci,ajme pa to nema nigdje

prije neki tjedan bili favoriti,al sada.FUJ.samo znaju SR*T,to su najveci glumci
http://www.youtube.com/watch?v=o2xHXXUnwbs
Converse

#4504 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

:shock: :-) :-)
jabidapitam

#4505 Re: Veliki Brat 2013

Post by jabidapitam »

Anchica_Granchica wrote:
Converse wrote:
Anchica_Granchica wrote:

Aha O.K. A ko je tebi favorit, keve ti?
Pa dvoumim se izmedju Maje N i VendIJA...
Ovo mi je super, http://www.youtube.com/watch?v=6AIgJUkPqY0
Ava pa jesil to ti?? :lol: :lol:

Sta spamas ziva bila
ČičineBrčine

#4506 Re: Veliki Brat 2013

Post by ČičineBrčine »

evo je hijena presla na micu, uz nju najbolja frendica maja i njen celavi morz. ne kontam koji klinac ona ovako ogranicen glumi nekog pametnjakovica,a svi se ljepe na njene gluposti. :skoljka:
Monroebitch

#4507 Re: Veliki Brat 2013

Post by Monroebitch »

Soraja/Sara je ispala najnormalnija čovjeće.
Converse

#4508 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

Kaze Vendi: Ja ako sam na strani pravde ja mogu sama da se borim, ne treba mi niko :)!
Znaci sad nije, dok joj treba copor vukova, velikih srba, oko nje
Veli Slavko kako mu je cudno da se Ava i dalje drzi, da je ostala, i da ne trebaju odustati od maltretiranja nje... :sad:
LEDA

#4509 Re: Veliki Brat 2013

Post by LEDA »

Converse wrote:Kaze Vendi: Ja ako sam na strani pravde ja mogu sama da se borim, ne treba mi niko :)!
Znaci sad nije, dok joj treba copor vukova, velikih srba, oko nje
Veli Slavko kako mu je cudno da se Ava i dalje drzi, da je ostala, i da ne trebaju odustati od maltretiranja nje... :sad:
QQ sada će početi sčupanjem ekstenzija,noktića,zubića ,silikončića .....ostaće Ava ko očerupana kokoš :evil: Žao mi Ave ,a Boga mi i Milića.
zmajchek

#4510 Re: Veliki Brat 2013

Post by zmajchek »

Ja bih samo postavio jedno kratko pitanje:

Šta vas privlači da gledate ovo njesra od emisije? Evo realno, meni je to njesra, i prihvatam da i vi meni kažete kako nemam pojma, ali bih svejedno volio da čujem te nadahnute odgovore. Call me a troll, but ... :-)
gradskadjeca

#4511 Re: Veliki Brat 2013

Post by gradskadjeca »

Sada jedan realan osvrt na situaciju kakvom je sigurno mnogi od Vas i ne vide.

Upotrijebio sam rijec realan a ne subjektivan u prvij recenici , pa da ne ispadne da nesto namecem ili kako je vec neko rekao da nesto tvrdim objasnjavam slijedece

Svako od nas ima svoje misljenje koje zasniva na nekim svojim procjenama i vidjenjima desavanja oko sebe.
Ovo je moje subjektivno misljenje koje kreira moju i samo moju realnost, stoga je za mene ovo realno gledanje stvari

Soraja/Sara - razmazeno deriste koje nema dvije ciste u glavi, znam da studira psihologiju :lol: :lol: :lol: sve u svemu :zzzz:

Slavko - dosao covjek da pokupi pare samo i nista vise, namazan je i proracunat i ne svidja mi se realno.

TOP - vrhunski sportista, iskalkulisan covjek, moralno ispravan i po meni extra lik :thumbup:

Sindi - idiot i fuxa koja me nervira sa onim svojim prenemaganjem, rastezanjem rijeci i svim svojim kompleksima, c'mon cura koja pjeva pjesme koje pjeva sigurno ima nizak kvocijent inteligencije. Vjerujte mi na rijec ne bih je mogao briferom dotaci,

Vendi - ko je Vendi ? :-x . Za mene sa šarančićima i ostalim nije vrijedna spomena, a tek pljuvanje itd.... bljak

Aneta - serete sto je debela, znaci usvajate ponasanje Maje Nikolic i ostalih ljudi, poistovjecujete se sa likovima, ljudi to nije zdravo, odmorite se malo od foruma jebem mu misa. Dajete epitete slaneta itd..., nidje veze, ako je debela osoba ne moze da bude dobar covjek ? E daleko smo mi od tolerancije i ukidanja predrasuda, stvarno mi se gade pojedini sa ovog foruma.
Ali je dosadna, turobna, neukljucena, ne prica pametne stvari, ne mogu nista od nje mudro da cujem, sjedi KEC.

Maja Nikolic - isfrustrirana budala sa manjkom talenta i viskom mrznje. Jednostavno oportunista koji ce na sve nacine ( nekom providne a nekom ne ) pokusati doci do premije od 50 000 €. Svima je to cilj naravno, ali nekima je cilj razumom i tolerancijom, nekome dizanjem frke ( Braca ), nekome pametovanjem ( Maja Volk - koju inace preferiram )

Maja Volk :thumbup: podrzavam je - dakle ne podrzavam one koje su dobre da se guze nego podrzavam pametne i nacitane - ne nužno i školovanje ljude ljude sa zivotnim pricama i savjetima, cak i spontanim reakcijama koje se unaprijed ne mogu planirati i reagovanjem na iste )
Zamislite kako bi reagovala Maja Nikolic da je neko bacio tanjir i posjekao je kako je ona posjekla Maju Volk. Majina djeca su prica za sebe, Bog mi dao djecu kakvu ona ima, nakon svega ne znam da li bih u programu prozvao Maju Nikolic gospodjom kako je odgojena Milena ucinila naocigled svih ostalih. Ne razumijem da odjednom svi ovdje poceste iznenada da blatite Maju Volk i da joj dajete razne epitete, i to bas od trenutka kada ju je Maja Nikolic nazvala starom zenom.Veeeeeeeeeeeoma cudno.

AVA - sta da kazem o njoj, nista pametno sigurno. Zao mi je iskreno njenog zivota koji ce imati. Kako rece moja miljenica Maja Volk, ona je zrtva jedne jake dredure - ko je skonto skonto, ko nije nece ni pokusati.

Mića - legenda, kralj, idol, car, glavna faca, sah i sta sve ne. Ima nekada zaista sa deranjem epizoda, medjutim sa obzirom da se ja slicno ponasam kad sam ljut, a ne mogu se zakleti da imam bas toliko visok prag tolerancije moj je definitivni favorit i volio bih da pobijedi.

Braca - Debili obicni

U sustini jednako bi mi bilo drago kada bi pobjedio jedan od slijedecih ucesnika

Maja Volk

Mica
Last edited by gradskadjeca on 23/04/2013 12:50, edited 4 times in total.
kisni indijanac

#4512 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

to što ti tvrdiš da je realno je tvoje subjektivno mišljenje :)
gradskadjeca

#4513 Re: Veliki Brat 2013

Post by gradskadjeca »

zmajchek wrote:Ja bih samo postavio jedno kratko pitanje:

Šta vas privlači da gledate ovo njesra od emisije? Evo realno, meni je to njesra, i prihvatam da i vi meni kažete kako nemam pojma, ali bih svejedno volio da čujem te nadahnute odgovore. Call me a troll, but ... :-)
Vjeruj mi da se i ja pitam, iako sam napisao kobasu od posta gore. Do sada sam samo jednom pratio VB i to 2001 u Njemackoj kad sam bio na odmoru nekih 20 dana.

Sada mi je zena na bolovanju vec 20 dana i ona se navukla sa mamom i ne mogu uvecer da joj uskratim to kada legne i hoce da odmori, upali ona pa i ja sa njom komentarisem gledam itd....

Necu te pobijati jer sam i ja sam vec nekoliko puta postavio isto pitanje raznim ljudima na raznim forumima kada naletim na survivore VB-ove, Farme.

Zaista ovo je jedan idiotizam za koji se nadam da ce biti zabranjen
gradskadjeca

#4514 Re: Veliki Brat 2013

Post by gradskadjeca »

kisni indijanac wrote:to što ti tvrdiš da je realno je tvoje subjektivno mišljenje :)
Nisam rekao da tvrdim nigdje, a po meni je ipak to realna siika svega sto se dogadja.

Argumentovano si me pobio povlacim se u odaje :run:

Svaka cast
zmajchek

#4515 Re: Veliki Brat 2013

Post by zmajchek »

kisni indijanac wrote:to što ti tvrdiš da je realno je tvoje subjektivno mišljenje :)
Pa dobro, subjektivno jest, ali nije ni nerealno. Ono mi dođe k'o da gledam cirkus, samo što su ubačeni ljudi umjesto životinja. Ako to nije njesra, ne znam šta jest :mrgreen:

edit: Mislim da sam pogriješio, citirao sam tvoj komentar jer sam i ja iskoristio riječ 'realno' u svom komentaru iznad :lol: Ako jesam pogriješio, ne zamjeri za pogrešan citat :mrgreen:
gradska djeca wrote:Vjeruj mi da se i ja pitam, iako sam napisao kobasu od posta gore. Do sada sam samo jednom pratio VB i to 2001 u Njemackoj kad sam bio na odmoru nekih 20 dana.

Sada mi je zena na bolovanju vec 20 dana i ona se navukla sa mamom i ne mogu uvecer da joj uskratim to kada legne i hoce da odmori, upali ona pa i ja sa njom komentarisem gledam itd....

Necu te pobijati jer sam i ja sam vec nekoliko puta postavio isto pitanje raznim ljudima na raznim forumima kada naletim na survivore VB-ove, Farme.
OK, cijenim tvoj iskren odgovor. I ja se nadam da će bit zabranjeno (ako ništa, barem u dnevnim satima kad roditelji odu na pos'o a djeca ostanu kod kuće uz TV)
sumirprimus

#4516 Re: Veliki Brat 2013

Post by sumirprimus »

:lol: žene su uvijek krive :D
Ambrozija

#4517 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

Da li je Ava htela da zavede Žarka ili nije imala mesta u svom krevetu?!
- Otvorio sam oči i video njeno lice. Kao da je htela da me poljubi - pričao je Žarko, dok su mu ostali ukućani poverovali i komentarisali kako je to Avina taktika da dođe do pobede, te da će pokušati da zavede sve muškarce u kući.

Međutim, snimak od te noći pokazuje malo drugačiju i zanimljivu situaciju.. Naime, Žarko je spavao u Avinom krevetu i evidentno je da je zauzeo veći deo kreveta, te da je starleta spavala na samoj ivici i to potpuno savijena. U ovakvoj situaciji je bilo sasvim dovoljno da samo okrene glavu na njenu stranu i da se "sudare" licem u lice.

- Nisam ja luda i bolesna. Ja Žarka volim, ali ja na njega gledam kao na sestru - pravdala se Ava.
kisni indijanac

#4518 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

ava: mozak mi radi 25 sati na dan :lol:
gradskadjeca

#4519 Re: Veliki Brat 2013

Post by gradskadjeca »

kisni indijanac wrote:ava: mozak mi radi 25 sati na dan :lol:
To zaista vjerujem.

Naime, sto obican covjek shvati za 1 sat njoj trebaju 4
m@gm@

#4520 Re: Veliki Brat 2013

Post by m@gm@ »

Image
ho oponopono

#4521 Re: Veliki Brat 2013

Post by ho oponopono »

...jer to je rekvijem za moju ljubav za sve dane i noći traganje za istinom do koje ćemo doći sada pjevuši didžej! Image

...uuu čuje se Sindi! :mrgreen:
Partijaner

#4522 Re: Veliki Brat 2013

Post by Partijaner »

Pa mogu vam reci ova Maja N. nije toliko ni losa, ili se meni cini. :mrgreen: Image
sumirprimus

#4523 Re: Veliki Brat 2013

Post by sumirprimus »

Partijaner wrote:Pa mogu vam reci ova Maja N. nije toliko ni losa, ili se meni cini. :mrgreen: Image
kolena je izdaju...
ko golf II prešla jeno po miliona km... :mrgreen:
LEDA

#4524 Re: Veliki Brat 2013

Post by LEDA »

Partijaner wrote:Pa mogu vam reci ova Maja N. nije toliko ni losa, ili se meni cini. :mrgreen: Image
Čini ti se :D
ho oponopono

#4525 Re: Veliki Brat 2013

Post by ho oponopono »

Image

...da prostiš! :mrgreen:
Locked