Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
cadburry

#4501 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cadburry »

kox wrote:
cadburry wrote:
Hvala ti. :thumbup:
Došlo je za sada do smjene u dvije općinske organizacije u KS (Novi Grad i Novo Sarajevo). Možda uskoro i Stari Grad.
No, to sve nije tema :wink:
Stranka čiji je predsjednik uz Milorada Dodika vjerovatno najveća politička štetočina u BiH u posljednjih 5 godina je 'čistku' počela od dna ? Krasno. Zna se kojih 10-ak ljudi iz SDP-a treba otići da bi bilo ko pri zdravoj pameti ikada više pomislio da im da glas. Sve ostalo je farsa.
To je čisto tvoje viđenje. Ja se npr. ne bih složio s tobom u vezi političkih štetočina.
Pa naravno da se treba raditi čistka od dna jer svaki viši nivo zavisi od nivoa ispod.
VjecitiStudent

#4502 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

ultima_palabra wrote:
cadburry wrote:Ko misli da se reforma ne dešava u SDP nakon izbora 2012. grdno se vara... Samo što je krenulo od nižih nivoa ka višem...
:lol: :lol: :lol: Koji si ti kralj...
:-) ... shit of the week.
The BEN10

#4503 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

VjecitiStudent wrote:
ultima_palabra wrote:
cadburry wrote:Ko misli da se reforma ne dešava u SDP nakon izbora 2012. grdno se vara... Samo što je krenulo od nižih nivoa ka višem...
Što se likovi mogu brukati, to je strašno. :-D
Paranoid

#4504 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

Nije to bruka to je tragikomedija..a ima jako puno tragikomičnih situacija u ovoj zemlji i na ovom forumu. Jedna od takvih je kada netko kaže:

Code: Select all

cadburry je napisao/la:Ko misli da se reforma ne dešava u SDP nakon izbora 2012. grdno se vara... Samo što je krenulo od nižih nivoa ka višem...
Ne.. Ne.. Nismo mi u pravu, mi smo lažovi i treba da se stidimo, samo su esdepeovci i esdeaovci građanski orjentisani i oni oko sebe ne vide bijednu masu ljudi koji su davno odustali od sebe. Krenula je reforma u esdepeu, kaže osoba "mrtvo (h)ladno" i još dodaje da je "doduše" krenula od nižih ka višim nivoima.. pa naravno da će vožd krenuti od repa, nije lud da čisti od glave... Ali hajde reci nešto protiv, odmah si ili Zukić ili neko ko mrzi, laže i uz to krade...
dustaban

#4505 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

VjecitiStudent wrote:
ultima_palabra wrote:
Ma, ako cemo pravo, u SDP-u su se desavale promjene i prije 2012
Image
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4506 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

je l' ti stvarno vjerujes u tu pricu?

Dok se SDP ne kotarise Lagumdzije i njegove ekipe, sto je 80% predsjednistva te stranke, SDP nece dozivjeti pozitivnu transformaciju.

Sama cinjenica da su glavni potencijalni nasljednici Zaltka na vrhu SDP-ća Damir Hadzic i Lipovaca (ako ne zavrse u zatvoru, narocito ovaj drugi) sve samo govori o sebi i "procesu reforme" :roll: :run:
Basvod

#4507 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

Govorio je i o formiranju ogranaka stranke u RS, ali je rekao kako će taj proces ići usporenije od procesa u F BiH.

"Imam dosta prijatelja, čestitamo jedni drugima praznike, javljaju mi se ljudi iz RS. Ali, na kraju krajeva, uvijek dođe do toga da pitaju gdje sam bio od 1992 - 1995. godine. Bio sam na pravoj strani, pucao na njih tamo kao što su i oni pucali na mene“, rekao je Komšić.
Kao sto rekoh, a Komsic potvrdi, od njihovog rada u RS nema nista.
Hasanbegović

#4509 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hasanbegović »

Pa Komšić je prototip sarajevskog mahalaša.
Tako da me od njega išta nemože začuditi...
shiljak

#4510 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

sda4ever
kamen spoticanja

#4511 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

pitanje za ljude bliske df-u
ko je ova Alma Kratina predsjednik kantonalnog odbora DF ZDK?
hvala
semirizsvemira

#4512 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by semirizsvemira »

Za mene je ova stranka bezveze i njoj je cilj samo puka vlast i fotelje . ne glasati za njih , to je moj prijedlog
VjecitiStudent

#4513 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

semirizsvemira wrote:Za mene je ova stranka bezveze i njoj je cilj samo puka vlast i fotelje . ne glasati za njih , to je moj prijedlog
Za koga glasaš u Švedskoj?
dustaban

#4514 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

kamen spoticanja wrote:pitanje za ljude bliske df-u
ko je ova Alma Kratina predsjednik kantonalnog odbora DF ZDK?
hvala
Bolje pitaj one koji su bliski Almi
:mrgreen:
rajvosa1

#4515 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by rajvosa1 »

Licemjeri iz DF-a, zbog cega je vas ministar glasao za poskupljenje vode u Sarajevu za 20 posto? Tako Zeljko `brine` o gradjanima???????
StupskaBitanga

#4516 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Vječiti jesi to ti blizak Komšiću a i ovo se samo nameće
Licemjeri iz DF-a, zbog cega je vas ministar glasao za poskupljenje vode u Sarajevu za 20 posto? Tako Zeljko `brine` o gradjanima???????
i to ministar u ostavci
MUNAFIK

#4517 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MUNAFIK »

Zna li ko ko je predsjednik kantonalnog odbora u Sarajevu i ko je tu glavni ko su ljudi koji vode sve to? Da vidim ima li kakve nade za Kantonalni nivo.
Last edited by MUNAFIK on 16/07/2013 19:14, edited 1 time in total.
rajvosa1

#4518 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by rajvosa1 »

Gladsajte za DF, glasajte za poskupljenja od 20 posto - glasajte za DF, glasajte za Radeljasa
Prpa.ba

#4519 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

rajvosa1 wrote:Gladsajte za DF, glasajte za poskupljenja od 20 posto - glasajte za DF, glasajte za Radeljasa
Dobro, pu DF. Za koga cemo onda? :D
shiljak

#4520 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

sda4ever

Oni ne bi nikad poskupili vodu, samo bi jednog dana ostali bez vode.
VjecitiStudent

#4521 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

StupskaBitanga wrote:Vječiti jesi to ti blizak Komšiću a i ovo se samo nameće
i to ministar u ostavci
'Hrabra' Hanka je moj vjeciti favorit :oops:
StupskaBitanga

#4522 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Voliš starije a i Hanka mi nekako zrači da je sva divlja kad se kamere ugase
peticija

#4523 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by peticija »

Adnan Podzo Demokratska fronta Novi grad je nažalost po Komšića nesposobni pojedinac koji je ili po nalogu druge partije ubacen u DF ili je po direktivi nekulturan neorganizovan nema menadzerske sposobnosti kao predsjednik je totalni promasaj a ocito je da je na pravcu da se vec uhljebi kao i da uhljebi sebi slicne koje vec upotrebljava za svoje interese unutar DF.Odabirom ovog diletanta DF Novi grad nema cemu da se nada jer isti svojim aktivnostima(ne aktivnostima) rusi unaprijed sve tako da znam da postoji ogroman broj ljudi koji su se u to uvjerili i koji ovo mogu potvrditi osim ako se plase,nadalje isti taj Adnan je oko sebe okupio i par ljudi koji ce jos vise nanijeti stetu DF toliko znacajno da posmislim da je instaliran od strane trenutne vlasti ove Opštine.Arogantni lazljivac kojem je dodjeljen ovaj odbor i to po ko zna kojem mjerilu i pravilima je do sad ponistio pokušaje vise sposobnih pojedinaca koji su jednostavno odustali da pokusaju ugraditi Komsicevo postenje i u odbor Novi grad.Jednostavnim rijecima Adnan Podzo ni u kojem smslu nije dobar za DF i uz njega par pojedinaca iz odbora Novi grad.
Desnik

#4525 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Desnik »

Željko bi ipak mogao uzeti barem desetak posto glasačkog tijela,
obzirom da su ljudi apsolutno nezadovoljni sa SVIM postojećim strankama u bošnjaka,
i da će mu dati kredit samo kao novoj i nepotrošenoj političkoj opciji,
a i on kao čovjek nije loš.
Post Reply