Edin H. wrote:sinuhe wrote:Od dve najlosije ekipe smo znaci izgubili prijateljske. Lijepo to.
Zato smo remizirali sa Francuzima
Mozda misli na Srbiju, oni su izgubili od Francuza i Svedske.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Edin H. wrote:sinuhe wrote:Od dve najlosije ekipe smo znaci izgubili prijateljske. Lijepo to.
Zato smo remizirali sa Francuzima
Ma englezi su u suštini kaloša od ekipe...to je izvikano do perverzije samo zato što igraju po EPL-u, ali ovako ogoljeni (bez stranaca koji su kreativni dio te lige) se pokazuje sva limitiranost tih igraca ...to je ho -ruk igra, retro furka njihove klasike sa Ostrva, centaršutevi Gerrarda sa centra na lobanju Carrolla (i još prođe ta foraBubalo1 wrote:A kako ce se zajebati ako ostavi Carrola na klupi a ubaci Wellbecka i Rooneya .. Jednostavno sa Carrolom iako u igri nije nesto ali one njegovi osvojeni zracni dueli i skokovi vrijede zlata u ovakvoj igri engleza koja svakako ne lici haman ni na sta
Mozda je Fan ŠolsonBHF_Manijak wrote:Onaj mali lijevi bek mi se svidio pravo kod Sveda! Olsson ono bi?
KPNCTNJAH wrote:Mozda je Fan ŠolsonBHF_Manijak wrote:Onaj mali lijevi bek mi se svidio pravo kod Sveda! Olsson ono bi?
i meni.a mogao je ko čovjek već na moru biti.malo irska,malo čikago i pravac morefosil wrote:Zao mi Ibre, a i da se tuspasim na temu.
and wrote:i meni.a mogao je ko čovjek već na moru biti.malo irska,malo čikago i pravac morefosil wrote:Zao mi Ibre, a i da se tuspasim na temu.
Ja ti fino kažem a to ne vjeruješmatsuda wrote:Sorel wrote:Francuzi će dobit, isto tako i Englezi
po guzici, dodao bih
ma ciganska posla, ne moze on protiv sebe nikako...kakavdanakneiskustvu wrote:Suicidal Siberian wrote:gol! haha, ibra kralj..utjera gofno u dupe Hartu
šta bi,vidio sam da zlatan nešto psuje?
sta je trebao,kad mu ciganski englez gura suigraca ? bas je "fucking faggot" ispao,kao sto mu je zlatan i rekaomad mike wrote:ma ciganska posla, ne moze on protiv sebe nikako...kakavdanakneiskustvu wrote:Suicidal Siberian wrote:gol! haha, ibra kralj..utjera gofno u dupe Hartu
šta bi,vidio sam da zlatan nešto psuje?
Stari wrote:Tradicija duga vise od 40 godina je sinoc pokvarena. Sinoc sam bio previse depresivan da bih bilo st suvislo mogao napisati. Danas , hladne glave, cestitam naravno Englezima i onima od ovdje prisutnih koji uistinu navijaju za Englesku reprezentaciju u nogometu na finoj pobjedi i plasmanu u daljnje takmicenje.
PS: Onima koji nakon 15-20 godina provedenih ovdje jos uvijek navijaju za Trinidad & Tobago samo kad igra protiv Svedske, onima kojima jedina zanimacija jest protest zbog niske socijale dok u medjuvremenu grade trospratnicu u Donjim Prknovcicima kod Banjaluke.Onima koji nakon 15-20 godina provedenih ovdje u radno sposobnoj zivotnoj dobi jos uvijek trebaju prevodioca kad idu ljekaru jer na svedskom ne znaju reci ni toliko koliko "boli me kurac" , onima koji su zivjeli u onome sto zovu svojom domovinom tek par godina ...uvijek tvrde kako im je Bosna i Hercegovina "sve dala"....onima koji lazu kad na kasiku zinu.
....................njima ne cestitam nista
......................
Edin H. wrote:
Iskreno govoreci drago mi je zbog Zlatana da ste zijaninili, posto mu ja nikada necu haliliti izbor nacionalnog tima
Edin H. wrote:Stari wrote:Tradicija duga vise od 40 godina je sinoc pokvarena. Sinoc sam bio previse depresivan da bih bilo st suvislo mogao napisati. Danas , hladne glave, cestitam naravno Englezima i onima od ovdje prisutnih koji uistinu navijaju za Englesku reprezentaciju u nogometu na finoj pobjedi i plasmanu u daljnje takmicenje.
PS: Onima koji nakon 15-20 godina provedenih ovdje jos uvijek navijaju za Trinidad & Tobago samo kad igra protiv Svedske, onima kojima jedina zanimacija jest protest zbog niske socijale dok u medjuvremenu grade trospratnicu u Donjim Prknovcicima kod Banjaluke.Onima koji nakon 15-20 godina provedenih ovdje u radno sposobnoj zivotnoj dobi jos uvijek trebaju prevodioca kad idu ljekaru jer na svedskom ne znaju reci ni toliko koliko "boli me kurac" , onima koji su zivjeli u onome sto zovu svojom domovinom tek par godina ...uvijek tvrde kako im je Bosna i Hercegovina "sve dala"....onima koji lazu kad na kasiku zinu.
....................njima ne cestitam nista
......................
Znaci meni neces da cestitas - zivjela svedska socijala i zivjeli prevodioci![]()
Zivjele trospratnice u Donjim Prknovcicima kod Banjaluke.
Iskreno govoreci drago mi je zbog Zlatana da ste zijaninili, posto mu ja nikada necu haliliti izbor nacionalnog tima
BiH je zemlja Srba, Bosnjaka i Hrvata, znaci morala bi biti i zemlja tih igraca rodjenih u BiH, a koji igraju za susjedne reprezentacije. Paradoks.KPNCTNJAH wrote:Edin H. wrote:
Ovo mi je zanimljivozalimo se kad igrac koji je rodjen u BiH ode da igra za komsije ili susjede, a ti sad zamjeras Ibrahimovicu sto ne igra za zemlju u kojoj vjerovatno nikad nije ni bio... covjek igra za zemlju u kojoj je rodjen i to je to...
Sta cemo sa Misimovicem onda Samina, po tvojoj logici Svabo, je li?samina_swe wrote:[
![]()
![]()
Nema on nista s Bosnom,u Svedskoj rodjen,ovdje ozenjen,ima djecu,sve prijatelje,ovaj jezik smatra maternjim!! sta on ima s bosnom?