Samsung galaxy S3
Moderator: Benq
-
Chuckie
#451 Re: Samsung galaxy S3
J*be mi se za kompanijom, njegov post je bio u smislu ajfon je šprdnja, a ja mu samo kažem da će predmet šprdnje pomest sve prodajne rezultate, dalju raspravu između telefona nastavite na http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=21&t=99182 ne zatrpajite offtopicom.
- Revolucionar ★
#452 Re: Samsung galaxy S3
Hah, iPhone u globalu je jedan solidan telefon . iPhone 5 je sprdnja od telefona, jer uz tu najavljenu revoluciju nisam samo ja, kao Android fan , ostao sa WTF izrazom, nego i veliki dio iPhone korisnika. Mislim, koliko god tesko bilo, osvrni se oko sebe i vidi da se raja sprda.Chuckie wrote:J*be mi se za kompanijom, njegov post je bio u smislu ajfon je šprdnja, a ja mu samo kažem da će predmet šprdnje pomest sve prodajne rezultate, dalju raspravu između telefona nastavite na http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=21&t=99182 ne zatrpajite offtopicom.
iPhone ce se prodavat, dovoljno mi je danas da sam procitao da mentoli nisu ni skontali da ne drze u rukama iPhone5 a cudili su se " inovacijama " . Takvih je dovoljno da kupuje iPhone i da Apple posluje
- Edinho2011
#453 Re: Samsung galaxy S3
Tacno u srzRevolucionar ★ wrote:Hah, iPhone u globalu je jedan solidan telefon . iPhone 5 je sprdnja od telefona, jer uz tu najavljenu revoluciju nisam samo ja, kao Android fan , ostao sa WTF izrazom, nego i veliki dio iPhone korisnika. Mislim, koliko god tesko bilo, osvrni se oko sebe i vidi da se raja sprda.Chuckie wrote:J*be mi se za kompanijom, njegov post je bio u smislu ajfon je šprdnja, a ja mu samo kažem da će predmet šprdnje pomest sve prodajne rezultate, dalju raspravu između telefona nastavite na http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=21&t=99182 ne zatrpajite offtopicom.
iPhone ce se prodavat, dovoljno mi je danas da sam procitao da mentoli nisu ni skontali da ne drze u rukama iPhone5 a cudili su se " inovacijama " . Takvih je dovoljno da kupuje iPhone i da Apple posluje
-
CrazyDiablo
#454 Re: Samsung galaxy S3
Chuckie je medu njima sigurnoRevolucionar ★ wrote:Hah, iPhone u globalu je jedan solidan telefon . iPhone 5 je sprdnja od telefona, jer uz tu najavljenu revoluciju nisam samo ja, kao Android fan , ostao sa WTF izrazom, nego i veliki dio iPhone korisnika. Mislim, koliko god tesko bilo, osvrni se oko sebe i vidi da se raja sprda.Chuckie wrote:J*be mi se za kompanijom, njegov post je bio u smislu ajfon je šprdnja, a ja mu samo kažem da će predmet šprdnje pomest sve prodajne rezultate, dalju raspravu između telefona nastavite na http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=21&t=99182 ne zatrpajite offtopicom.
- Control panel
#455 Re: Samsung galaxy S3
evo izgleda da su stigli S3 u Telekom. ima ih na njihovoj stranici tamo gdje su m. telefoni.
nije bas povoljno. u paketu 15 dodje 1200 KM, a za kes 1360. zar toliko vrijedi?
takodje su postavili i ove nove HTC modeli koji nisu ni malo losi. i jeftiniji su 0d S3 a nisu nista slabiji.
nije bas povoljno. u paketu 15 dodje 1200 KM, a za kes 1360. zar toliko vrijedi?
takodje su postavili i ove nove HTC modeli koji nisu ni malo losi. i jeftiniji su 0d S3 a nisu nista slabiji.
- Curve
#456 Re: Samsung galaxy S3
stavili su HTC-ove ima par dana na stranicu, a S3 je od jucer dostupan bar na stranici im, al ipak treba nazvat centar jer vecina bude rezervisana ih, pa djaba sto na stranici pise dostupanControl panel wrote:evo izgleda da su stigli S3 u Telekom. ima ih na njihovoj stranici tamo gdje su m. telefoni.
- zateznistub
#457 Re: Samsung galaxy S3
Ne imajuci zelju vrijeđati niciju voljeno kompaniju, ja kad sam vidio onaj klip,jednostavno nisam mogao da vjerujem da ljudi onoliko mogu biti plitki.Revolucionar ★ wrote:Hah, iPhone u globalu je jedan solidan telefon . iPhone 5 je sprdnja od telefona, jer uz tu najavljenu revoluciju nisam samo ja, kao Android fan , ostao sa WTF izrazom, nego i veliki dio iPhone korisnika. Mislim, koliko god tesko bilo, osvrni se oko sebe i vidi da se raja sprda.Chuckie wrote:J*be mi se za kompanijom, njegov post je bio u smislu ajfon je šprdnja, a ja mu samo kažem da će predmet šprdnje pomest sve prodajne rezultate, dalju raspravu između telefona nastavite na http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=21&t=99182 ne zatrpajite offtopicom.
Sto se čakija tice, on stalno smara na temama o androidu i S3 a buni se kad se neko sprda sa jufkom i jabukom u njoj.
- newphoenix
#458 Re: Samsung galaxy S3
zateznistub wrote:Ne imajuci zelju vrijeđati niciju voljeno kompaniju, ja kad sam vidio onaj klip,jednostavno nisam mogao da vjerujem da ljudi onoliko mogu biti plitki.Revolucionar ★ wrote:Hah, iPhone u globalu je jedan solidan telefon . iPhone 5 je sprdnja od telefona, jer uz tu najavljenu revoluciju nisam samo ja, kao Android fan , ostao sa WTF izrazom, nego i veliki dio iPhone korisnika. Mislim, koliko god tesko bilo, osvrni se oko sebe i vidi da se raja sprda.Chuckie wrote:J*be mi se za kompanijom, njegov post je bio u smislu ajfon je šprdnja, a ja mu samo kažem da će predmet šprdnje pomest sve prodajne rezultate, dalju raspravu između telefona nastavite na http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=21&t=99182 ne zatrpajite offtopicom.
Sto se čakija tice, on stalno smara na temama o androidu i S3 a buni se kad se neko sprda sa jufkom i jabukom u njoj.
zvjezda ove teme nije Galasy S3 nego Chuckie, jednostavno covjek prani svoje misljenje (ispravno ili nije, to je drugo pitanje). Sad bi otvorio temu LG Optimus G, da vidim samo sta Chuckie kaze oko njega, on cini temu zabavnom, i dokaz je koliko odgovora dobije covjek na svoje komentare, svaka cast samo naprijed.
-
Chuckie
#459 Re: Samsung galaxy S3
Istina, ja zaljepim jedan S3 youtube review na S3 temu, a dobijem 40 replika kako je ajfon smece, na S3 temi. Pa stvarno nema smisla. Moderatori bi trebali malo da se bace na pos'o. 
- zateznistub
#460 Re: Samsung galaxy S3
Samo neko nepismen moze to tvrditi. Ali isto tako i za izjave tipa "šljamsung", "škripavac", "plastikaner" itd.Chuckie wrote:Istina, ja zaljepim jedan S3 youtube review na S3 temu, a dobijem 40 replika kako je ajfon smece, na S3 temi. Pa stvarno nema smisla. Moderatori bi trebali malo da se bace na pos'o.
Ali chuckie, mnogo ti vise komentarises sve samsungovo nego sto to rade na temi o iphoneu.
Neke sale razumijem i odobravam i na jedan i na drugi racun, ali vrijeđanje ne kontam, pogotovo uz cinjenicu ni da Samsun a bogami ni Aple nikome ne daje ni centa za ovoliki marketing oba brenda.
- LONGMAN
#461 Re: Samsung galaxy S3
Ja samo da kazem da na poklopcu ostaju tooolike muzge. Al makar je zabavno da se moze pisati po njima
Ali je divan mobitel. Iako nekad pobudali pa prikaze 3 programa odjednom ali se brzo vrati u normalu.
Ali je divan mobitel. Iako nekad pobudali pa prikaze 3 programa odjednom ali se brzo vrati u normalu.
-
robert treniro
#462 Re: Samsung galaxy S3
AJFON JE SRBSKI TELEFON
- fatality
#463 Re: Samsung galaxy S3
meni sa poklopca nakon 1-2 mjeseca koristenja poceo otpadati zastitni sloj (tako sam ga ja okarakterisao).
Elem mozes guliti taj sloj i ispod je opet bijelo, al mislim stvarno, nakon mjesec dana da se pocne raspadat ...
Elem mozes guliti taj sloj i ispod je opet bijelo, al mislim stvarno, nakon mjesec dana da se pocne raspadat ...
- LONGMAN
#464 Re: Samsung galaxy S3
Ne znam, meni je evo ok mjesec dana skoro. Ali sam ipak nabavila zastitu, za svaki slucaj. 
-
robert treniro
#465 Re: Samsung galaxy S3
to su ti live wallpapers ili zive pozadinefatality wrote:meni sa poklopca nakon 1-2 mjeseca koristenja poceo otpadati zastitni sloj (tako sam ga ja okarakterisao).
-
Chuckie
#466 Re: Samsung galaxy S3
Da sam ja ovo napisao bilo bi drvlje i kamenje.fatality wrote:meni sa poklopca nakon 1-2 mjeseca koristenja poceo otpadati zastitni sloj (tako sam ga ja okarakterisao).
-
robert treniro
#467 Re: Samsung galaxy S3
Chuckie wrote:Hejteri neka se suzdrze nepotrebnih komentara.
- basicm
#468 Re: Samsung galaxy S3
Mozda je vrijeme mijenjanja koze, kao zmija
. Ama nije los telefon, kad mu jos malo padne cijena bice jos bolji, kad bude bolji odnos ulozeno dobijeno.
- Revolucionar ★
#469 Re: Samsung galaxy S3
Zato sto generalno preseravasChuckie wrote:Da sam ja ovo napisao bilo bi drvlje i kamenje.fatality wrote:meni sa poklopca nakon 1-2 mjeseca koristenja poceo otpadati zastitni sloj (tako sam ga ja okarakterisao).
- Antaes
#470 Re: Samsung galaxy S3
Chuckie wrote:Kako god, prodavat će se ko halva.Ne možete vi bez ajfona ni na SGS3 temi.
Da, svugdje šprdnja, a $$$ kapaju li kapaju. Šta bi dao Samsung da se sa njima šprda da ubiru lovu kao Apple.Revolucionar ★ wrote:uostalom sta vrijedi kad se cijeli svijet sprda sa novim iPhoneom . Dovoljno ti je otici na 9gag, tumblr, facebook, gdje god - sprdnja.:
Duhovit si nema šta kakvi dolari Samsung ima dolara da moze platiti bilo koju nastimanu sudsku presudu od truhle jabuke ,nema sta proizvod vam gori
- LONGMAN
- vukojebina
#472 Re: Samsung galaxy S3
LONGMAN wrote:Ja samo da kazem da na poklopcu ostaju tooolike muzge. Al makar je zabavno da se moze pisati po njima![]()
a da nekad operes ruke malo??? cuj muzge na telefonu....tobejarabi
- fatality
#473 Re: AW: Samsung galaxy S3
Revolucionar ★ wrote:Zato sto generalno preseravasChuckie wrote:Da sam ja ovo napisao bilo bi drvlje i kamenje.fatality wrote:meni sa poklopca nakon 1-2 mjeseca koristenja poceo otpadati zastitni sloj (tako sam ga ja okarakterisao).
Elem mozes guliti taj sloj i ispod je opet bijelo, al mislim stvarno, nakon mjesec dana da se pocne raspadat ...A i ovaj lik, mora da smirgla sa njim fosne, koristio sam daleko slabije i losijeg kvaliteta telefone i nije nikad drasticno spadala boja i zastitni sloj
Ma da smirglam bio bih zadovoljan, 2 u 1 bih imao i ne bih se zalio na kvalitet. Ovako ga nosam u torbici i pazim kao oci u glavi, jer sam ga namjeravao prodati cim Iphone izadje.
Jer je telefon uzet u julu i imam garanciju na isti odnijet cu im u ponedjeljak da vidim sta strucnjaci kazu na to
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2