Najvece ublehe u svijetu fudbala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#451 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Maho Đapo.
-
sumirprimus
#452 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
onaaaj denilson štoj vrtio prvi bicikla dje on zavrsi??
- Hugo Weaving
#453 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Na Tour de Franceu.sumirprimus wrote:onaaaj denilson štoj vrtio prvi bicikla dje on zavrsi??
- Gusztav
#454 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ja samo mislim da nikad od njega neće postati igrač kakvog očekuju neki..............a ko je i kada Amaru hebao sve, to ne znam i ne interesuje me i nemam ništa s tim.BHF_Manijak wrote:Zar on nije famozni Sejtan zbog kojeg ste Amaru jebali sve jer je reko da nije potpuno izgradjen igrac(jos)?!Gusztav wrote:Asmir Suljić![]()
- Arteta
#455 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Hugo Weaving wrote:Na Tour de Franceu.sumirprimus wrote:onaaaj denilson štoj vrtio prvi bicikla dje on zavrsi??
- cyprus
#456 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Obuca9 wrote:Maho Đapo.
- Obuca9
#457 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Mi bili šesti osnovne, igramo standardno lopte s drugim odjeljenjima. Nakon par sedmica nastave, dolazi novi učenik, Maho Đapo, povratnik iz Njemačke, kaže igrao za pionire Eintracht Frankfurta, velika nada. Mi se nafuramo, dobićemo sve ostale, odmah protiv 6-III ga ubacimo da igra od prve, naložili se da smo dobili pojačanje, podjebavali ih da ćemo ih oderati, a on zabije auto gol i još mu jedno pet-šest puta provuku loptu kroz "pišu", te jedno dva tri puta fuli čitavu loptu, a mi zijanimo tri-četiri razlike.cyprus wrote:Obuca9 wrote:Maho Đapo.![]()
Poslije toga smo ga morali istjerati iz ekipe, iako se pravdao da ga je taj dan bolio stomak, jer se najeo graha i popio tabletu. Ali džaba mu, više nikad nije zaigrao za razred.
- mrtva kokoš
#458 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
ne zezaj da znas mahu
to mi nije pricao, morat cu ga zahebavati kad ga vidim

- Obuca9
#459 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Pa sad ti kažem, skupa u razred išlišime.sparina wrote:ne zezaj da znas mahu![]()
![]()
- belafonte
#460 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Džemo Smječanin haahahah taj baš ništa fudbalsko nije im'o....
Samo se pamti onaj njegov lob Guše i Messi se pita kako je uspio to izvest
Samo se pamti onaj njegov lob Guše i Messi se pita kako je uspio to izvest
Last edited by belafonte on 22/03/2012 10:16, edited 1 time in total.
- mrtva kokoš
#461 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
skupa isli na fax, sta da ti kazem i na faxu je ublehaObuca9 wrote: Pa sad ti kažem, skupa u razred išli
ali je dobar maho, onako zabavan ako nista drugo
-
LSD
#462 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Smjecanin je bio All- star igrac, za naše uslove...daleko od etikete ublehebelafonte wrote:Džemo Smječanin haahahah taj baš ništa fudbalsko nije im'o....
Samo se pamti onaj njegov lob guše i Messi se pita kako je uspio to izvest
-
LFC4EVER
#463 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
evo da se i ja uključim sa par propalih talenata... Liverpool je prepun takvih primjera...
Anthony Le Tallec i Florent Sinama Pongolle - nakon što su briljirali na nekakvim turnirima i prvenstvima za juniore, dovedeni kao jedni od najvećih talenata koje je Francuska dala... Le Tallec je skupio možda nekakvih 20-ak nastupa, a selio je po raznoraznim posudbama ne bi li proigrao... nakon 4-5 posudbi, trajno se vratio u Francusku ligu gdje i danas ganja neku osrednju karijeru... trenutno je u raspadajućem Auxerreu... vjerojatno je promijenio više klubova nego što je golova zabio
Pongolle je ipak bio nešto uspješniji pa je uspio odigrati i nekih 50-ak utakmica za LFC, a zabio je i par golova... on je također šetao po raznim posudbama, a onda se skrasio u La Ligi... solidno je igrao sezonu-dvije u Recreativu, a onda opet flop prelaskom u Atleticu Madrid... kasnije je prešao u Sporting koji ga opet šiba po posudbama...
Bruno Cheyrou - nakon solidnih igara za Lille, doveden i predstavljen od Houlliera kao "novi Zidane" (da, Houllier je volio lijepiti takve etikete
)... dobijao je solidno prilika, ali bogme ništa Zidaneovsko nije pokazao... kad je ovima u klubu prekipjelo, selio je na par posudbi, a onda je i trajno šutiran u Rennes... iako sad ima 30-ak godina, mislim da je u penziji... Eh, da... ima i brata Benoita koji dosta uspješno igra za Marseille...
Anthony Le Tallec i Florent Sinama Pongolle - nakon što su briljirali na nekakvim turnirima i prvenstvima za juniore, dovedeni kao jedni od najvećih talenata koje je Francuska dala... Le Tallec je skupio možda nekakvih 20-ak nastupa, a selio je po raznoraznim posudbama ne bi li proigrao... nakon 4-5 posudbi, trajno se vratio u Francusku ligu gdje i danas ganja neku osrednju karijeru... trenutno je u raspadajućem Auxerreu... vjerojatno je promijenio više klubova nego što je golova zabio
Pongolle je ipak bio nešto uspješniji pa je uspio odigrati i nekih 50-ak utakmica za LFC, a zabio je i par golova... on je također šetao po raznim posudbama, a onda se skrasio u La Ligi... solidno je igrao sezonu-dvije u Recreativu, a onda opet flop prelaskom u Atleticu Madrid... kasnije je prešao u Sporting koji ga opet šiba po posudbama...
Bruno Cheyrou - nakon solidnih igara za Lille, doveden i predstavljen od Houlliera kao "novi Zidane" (da, Houllier je volio lijepiti takve etikete
-
kulturni_jelen
#464 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Zaboravili ste naseg ublehasa/pjevaca. Elvir Baljic u RM i gdje god da je poslije igrao...
- vox-populi
#465 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ne bih rekao da je on ublehas. Jednostavno prosjecni igrac, definitivno ne za lige 5. Jako je dobar bio u turskoj ligi gdje je trebao i ostati.kulturni_jelen wrote:Zaboravili ste naseg ublehasa/pjevaca. Elvir Baljic u RM i gdje god da je poslije igrao...
- ultima_palabra
#466 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Prosječan igrač sa nevjerovatnom ljevicom. Kao danas Kolarov, koji također igra u jakom timu.
-
kulturni_jelen
#467 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ako tako gledas slazem se (medjutim, kada je on igrao u Turskoj liga im je tek bila u expanziji, nije bilo vrhunskih stranih igraca.), ali ipak je otisao u RM za ogromne pare. Jedno vrijeme je taj transfer bio medju top 5 po iznosu, ako se dobro sjecam?vox-populi wrote:Ne bih rekao da je on ublehas. Jednostavno prosjecni igrac, definitivno ne za lige 5. Jako je dobar bio u turskoj ligi gdje je trebao i ostati.kulturni_jelen wrote:Zaboravili ste naseg ublehasa/pjevaca. Elvir Baljic u RM i gdje god da je poslije igrao...
- fatality
#468 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
hahahah eki maheObuca9 wrote:Mi bili šesti osnovne, igramo standardno lopte s drugim odjeljenjima. Nakon par sedmica nastave, dolazi novi učenik, Maho Đapo, povratnik iz Njemačke, kaže igrao za pionire Eintracht Frankfurta, velika nada. Mi se nafuramo, dobićemo sve ostale, odmah protiv 6-III ga ubacimo da igra od prve, naložili se da smo dobili pojačanje, podjebavali ih da ćemo ih oderati, a on zabije auto gol i još mu jedno pet-šest puta provuku loptu kroz "pišu", te jedno dva tri puta fuli čitavu loptu, a mi zijanimo tri-četiri razlike.cyprus wrote:Obuca9 wrote:Maho Đapo.![]()
Poslije toga smo ga morali istjerati iz ekipe, iako se pravdao da ga je taj dan bolio stomak, jer se najeo graha i popio tabletu. Ali džaba mu, više nikad nije zaigrao za razred.
- AhmetShabo
#469 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Laurent Robert ... zadnji tragovi vode do Newcastle-a (sjecam se da je slobodne odlicno izvodio, vazio je za veliku nadu)
Sebastian Deisler...depresija i povrede, zavrsio karijeru sa 26 godina
Sebastian Deisler...depresija i povrede, zavrsio karijeru sa 26 godina
-
sumirprimus
#470 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
PUP,dobro vece jelenekulturni_jelen wrote:Ako tako gledas slazem se (medjutim, kada je on igrao u Turskoj liga im je tek bila u expanziji, nije bilo vrhunskih stranih igraca.), ali ipak je otisao u RM za ogromne pare. Jedno vrijeme je taj transfer bio medju top 5 po iznosu, ako se dobro sjecam?vox-populi wrote:Ne bih rekao da je on ublehas. Jednostavno prosjecni igrac, definitivno ne za lige 5. Jako je dobar bio u turskoj ligi gdje je trebao i ostati.kulturni_jelen wrote:Zaboravili ste naseg ublehasa/pjevaca. Elvir Baljic u RM i gdje god da je poslije igrao...
mislim da`j on presao u RM najvise zarad onog trenera jel tošak???,sto ga`j dole trenirao pa ga povukao za sobom i u real,pa poslije otkaz,il kako vec bi,povreda baljica na treningu i tako...
-
sumirprimus
#471 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
jel to nakav stvaran lik il se vas dvoj`ca zezite s namaObuca9 wrote:Pa sad ti kažem, skupa u razred išlišime.sparina wrote:ne zezaj da znas mahu![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#472 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
od naših je isto Mirsad Bešlija u Heartsu? Za njega su tada Škoti istresli rekordnu klupsku sumu, nekih 850.000 funti i onda ga molili da se vrati kućikulturni_jelen wrote:Zaboravili ste naseg ublehasa/pjevaca. Elvir Baljic u RM i gdje god da je poslije igrao...
iako za naše lige odličan igrač
a od stranaca Hleb u Barceloni je jedan od najvećih fula ikada
- Obuca9
#473 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Stvarni lik.sumirprimus wrote:jel to nakav stvaran lik il se vas dvoj`ca zezite s namaObuca9 wrote:Pa sad ti kažem, skupa u razred išlišime.sparina wrote:ne zezaj da znas mahu![]()
![]()
Nije profesionalac, ali je svejedno ublehaš u svijetu fudbala, doduše onog uličnog fudbala, ali eto.
- Hugo Weaving
#474 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Keirison (ne znam tacno, ali mislim da je Barcelona dala vise od 10 miliona za igraca koji nije odigrao 2 meca za Blaugranu), te su ga slali u Benficu, Fiorentinu i par brazilskih klubova.
Freddy Adu - Za njega se pricalo da ce biti najbolji igrac na svijetu. Mozda i hoce ako svi ostali umru u decembru 2012. a on ostane ziv. Benfica, Monaco, kojekakvi Sporovi iz Turske, a onda povratak u Ameriku. Nemam blage veze gdje sad igra. Igra li?
Vratislav Gresko - Mislim da ne postoji navijac Intera koji i dan danas ne psuje Morattiju zbog dovodjenja ovog "talenta". Mada, kada pogledamo klubove za koje je nastupao (Leverkuzen, Parma, Blackburn), mozemo reci da nije mogao bolje proci. No, to ne mijenja cinjenicu da je rijec o ublehi - ili jednostavno precijenjenom fudbaleru (kako je kome lakse).
Freddy Adu - Za njega se pricalo da ce biti najbolji igrac na svijetu. Mozda i hoce ako svi ostali umru u decembru 2012. a on ostane ziv. Benfica, Monaco, kojekakvi Sporovi iz Turske, a onda povratak u Ameriku. Nemam blage veze gdje sad igra. Igra li?
Vratislav Gresko - Mislim da ne postoji navijac Intera koji i dan danas ne psuje Morattiju zbog dovodjenja ovog "talenta". Mada, kada pogledamo klubove za koje je nastupao (Leverkuzen, Parma, Blackburn), mozemo reci da nije mogao bolje proci. No, to ne mijenja cinjenicu da je rijec o ublehi - ili jednostavno precijenjenom fudbaleru (kako je kome lakse).
- dječak sa šibicama
#475 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Da, Tosak potpisao za Real i doveo svog miljenika, inace Baljic nikada nebi vidio Madrida, realno.sumirprimus wrote:PUP,dobro vece jelenekulturni_jelen wrote:Ako tako gledas slazem se (medjutim, kada je on igrao u Turskoj liga im je tek bila u expanziji, nije bilo vrhunskih stranih igraca.), ali ipak je otisao u RM za ogromne pare. Jedno vrijeme je taj transfer bio medju top 5 po iznosu, ako se dobro sjecam?vox-populi wrote:
Ne bih rekao da je on ublehas. Jednostavno prosjecni igrac, definitivno ne za lige 5. Jako je dobar bio u turskoj ligi gdje je trebao i ostati.
mislim da`j on presao u RM najvise zarad onog trenera jel tošak???,sto ga`j dole trenirao pa ga povukao za sobom i u real,pa poslije otkaz,il kako vec bi,povreda baljica na treningu i tako...
Nasi novinari naravno za sve krive ozljedu, ali nije to bas bila tako velika ozljeda da nakon nje zaboravi igrati.