Novogradnja u Sarajevu?
- Qler
#451 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Mislim da je bas prekratko da kod ine naprave stanicu. Do stupske je 2 minute hoda duze nego sto bi ti trebalo do te. Plus onda bi morao i semafor jos jedan tu, pa to dodatno komplikuje stvari...
-
neki
#452 Re: Novogradnja u Sarajevu?
planirana je izgradnja 13. transferzale i raskrsnice negdje na pola rastojanja izmedju Energoinvesta i stupske petlje..

S obzirom na entuzijazam gradskih i kantonalnih vlasti i polet u izgradnji novih saobracajnica ovo ce se izgraditi nikad.
Mislim i da je tibra izmjenom rp ugrozla koridor ove ceste..
S obzirom na entuzijazam gradskih i kantonalnih vlasti i polet u izgradnji novih saobracajnica ovo ce se izgraditi nikad.
Mislim i da je tibra izmjenom rp ugrozla koridor ove ceste..
- rimac
#453 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Tibra izidala B3 i radi na B4 objektu. Gdje sljedeće planiraju graditi?
-
veleno
#454 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Nadam se nigdje više.rimac wrote:Tibra izidala B3 i radi na B4 objektu. Gdje sljedeće planiraju graditi?
-
neki
#455 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Kupili su bivsi restoran una a koliko mi je poznato i veci dio zemljista do stupske petlje i livadu jugozapadno od pumperimac wrote:Tibra izidala B3 i radi na B4 objektu. Gdje sljedeće planiraju graditi?
- hoćeli_ko_rasol
#456 Re: Novogradnja u Sarajevu?

Šta ja znam, evo nekih skica (za potpuni prikaze slike desni klik miša na sliku pa onda na "prikaži sliku"

pa...
- Qler
#457 Re: Novogradnja u Sarajevu?
8 zgrada ce ondje napraviti?? Jebo te ko da smo kinezi. Majke mi treba upucati i opstinare i arhitekte...
- Nemam internet
#458 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Gledam danas one nove zgrade u nedzaricima jel i ono tibra kod stanice petica?Kakvi su tamo stanovi?
-
ELMAX
#459 Re: Novogradnja u Sarajevu?
VjecitiStudent wrote:Naravno da znace.ELMAX wrote:trenutna temepartura u stanu 25 stepena ,vani 1 stepen
znaci dupli radijatori ipak nesto znace ..nije bas onako kako kazu dok se zgrada useli i vlazni zidovi...cisto da se zna da sam izgleda imala problem sa manjkom radijatora ili ti projekattibre fula teska ...
zahvaljujem se na savjetima ,podrsci i ironicnim replikama
pozzzzziz toplog B1 objekta
Ovi Tibrini, kako su krenuli, i zakone fizike ce poceti mijenjati samo da opravdaju ovaj ociti fusheraj.
sigurno fuseraj ,laze ko god kaze da je sve ok i da je prezadovoljan ima tu bruka stvari koje su sfuserene nego eto kao za te pare nije moglo bolje cuj za te pare pa nije kvadrat 1000 km
ccccccccccccc i da je hiljadu ovo se ne smije desavati imaju standardi zakonski propisani sta mora da bude prema tome ja da sam bolje gledala ne bi ga kupila ovdje sigurno
- Logovan
#460 Re: Novogradnja u Sarajevu?
A šta ćeš, tako nam je kako nam je. Danas svaki seljak može biti arhitekta i svi misle da su pametni a grad pretvaraju u jedno veliko ruglo.Qler wrote:8 zgrada ce ondje napraviti?? Jebo te ko da smo kinezi. Majke mi treba upucati i opstinare i arhitekte...
- Morales
#461 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Kako sam cuo danas je poginuo radnik na gradilistu u Tibri....
- charrrmed
#462 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Morales wrote:Kako sam cuo danas je poginuo radnik na gradilistu u Tibri....
Evo sad procitah, jadan covjek
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#463 Re: Novogradnja u Sarajevu?
pa kad vidim ko završava arhitekturuzlo87 wrote:A šta ćeš, tako nam je kako nam je. Danas svaki seljak može biti arhitekta i svi misle da su pametni a grad pretvaraju u jedno veliko ruglo.Qler wrote:8 zgrada ce ondje napraviti?? Jebo te ko da smo kinezi. Majke mi treba upucati i opstinare i arhitekte...
ono iskreno mi žao što nisam i ja upisao
-
ismb
#464 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Svaka čast, kupila/o si stan u Tibri; zaletila/o se; sada žališ... Molim Te, nije nešto skupo, doplatiš i ideš u školu, pa se naučiš bar donekle pismenosti. Mislim, svaki post je živa patnja, erupcija nepismenosti i očaja... Ili, kako bi ste to Vi napisali - ccccccccccccc (i ne, to nema veze s bilo kakvom internetskom kulturom pisanja).ELMAX wrote: sigurno fuseraj ,laze ko god kaze da je sve ok i da je prezadovoljan ima tu bruka stvari koje su sfuserene nego eto kao za te pare nije moglo bolje cuj za te pare pa nije kvadrat 1000 km
ccccccccccccc i da je hiljadu ovo se ne smije desavati imaju standardi zakonski propisani sta mora da bude prema tome ja da sam bolje gledala ne bi ga kupila ovdje sigurno
P.S.
Ne, nemam stan u Tibri (niti sam imao) - samo se bar donekle opismeni
-
ELMAX
#465 Re: Novogradnja u Sarajevu?
hahahah "ismb" ko te pita za internestsku kulturu ,ko prica o pismenosti ili ne pismenosti ,ocigledno si fulio temuismb wrote:Svaka čast, kupila/o si stan u Tibri; zaletila/o se; sada žališ... Molim Te, nije nešto skupo, doplatiš i ideš u školu, pa se naučiš bar donekle pismenosti. Mislim, svaki post je živa patnja, erupcija nepismenosti i očaja... Ili, kako bi ste to Vi napisali - ccccccccccccc (i ne, to nema veze s bilo kakvom internetskom kulturom pisanja).ELMAX wrote: sigurno fuseraj ,laze ko god kaze da je sve ok i da je prezadovoljan ima tu bruka stvari koje su sfuserene nego eto kao za te pare nije moglo bolje cuj za te pare pa nije kvadrat 1000 km
P.S.
Ne, nemam stan u Tibri (niti sam imao) - samo se bar donekle opismeni
puno mi se uzrujavas opusti se ako nemas stan u Tibri ,"Tibras" sve je uredu samo lagano
i usput "ne pismena " ti kaze da jedes G.... nadam se da sam ti sad pismenija
-
Ala Turca
#466 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Gdje su najjeftiniji stanovi u Sarajevu (novogradnja) , sa i bez PDV-a, cijena ??? Izuzev Istočnog Sarajeva...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#467 Re: Novogradnja u Sarajevu?
ELMAX wrote:hahahah "ismb" ko te pita za internestsku kulturu ,ko prica o pismenosti ili ne pismenosti ,ocigledno si fulio temuismb wrote:Svaka čast, kupila/o si stan u Tibri; zaletila/o se; sada žališ... Molim Te, nije nešto skupo, doplatiš i ideš u školu, pa se naučiš bar donekle pismenosti. Mislim, svaki post je živa patnja, erupcija nepismenosti i očaja... Ili, kako bi ste to Vi napisali - ccccccccccccc (i ne, to nema veze s bilo kakvom internetskom kulturom pisanja).ELMAX wrote: sigurno fuseraj ,laze ko god kaze da je sve ok i da je prezadovoljan ima tu bruka stvari koje su sfuserene nego eto kao za te pare nije moglo bolje cuj za te pare pa nije kvadrat 1000 km
P.S.
Ne, nemam stan u Tibri (niti sam imao) - samo se bar donekle opismeni![]()
puno mi se uzrujavas opusti se ako nemas stan u Tibri ,"Tibras" sve je uredu samo lagano![]()
![]()
kupovat ce ljudi vase stanove ne brini se i pored mojih kritika ...
i usput "ne pismena " ti kaze da jedes G.... nadam se da sam ti sad pismenijai da sam upotpunila tvoja ocekivanja ,i usput ne pismena se pise a ne "nepismena" .."opismeni "
-
esad_plavi
#468 Re: Novogradnja u Sarajevu?
nikad nije kasno, mozda pronadjes zivotni pozivBlack swan wrote:pa kad vidim ko završava arhitekturu
ono iskreno mi žao što nisam i ja upisao
- piatc
#469 Re: Novogradnja u Sarajevu?
elmax imam pitanje u vezi grijanja, javi seee 
-
julisiz es grant
#470 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Šta je sa novogradnjama na Skenderiji, npr. ona roskasto-narandžasta zgrada u slijepoj ulici tamo kod Vinoteke ili one dvije što se grade tamo negdje kod Gorenja? Jeli sve zauzeto, koja je kvadratura, i koliko se kreću cijene?
- bavi
#471 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Da li je ova zgrada napravljena na Stupu? Adresa Nikole Šopa 55 , firma je Terra d.o.o, nekretnine365.com/nekretnine-bosna/listing--23702.html
Ko su, šta su, i valjaju li im stanovi čemu?? Vidim da na piku kupe i rezervacije za drugu lamalu koja bi trebala biti useljena sredinom 2013 god.
Ko su, šta su, i valjaju li im stanovi čemu?? Vidim da na piku kupe i rezervacije za drugu lamalu koja bi trebala biti useljena sredinom 2013 god.
-
drshh_sa
#472 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Je li neko upucen u kvalitet gradnje u Buca Potoku, Babiceve zgrade, epsilon naselje? Zna li iko ista vise?
-
duboka_misao
#473 Re: Novogradnja u Sarajevu?
drshh_sa wrote:Je li neko upucen u kvalitet gradnje u Buca Potoku, Babiceve zgrade, epsilon naselje? Zna li iko ista vise?
e i mene ovo zanima
-
esad_plavi
#474 Re: Novogradnja u Sarajevu?
ne znam, ali bezbeli ce se sad javiti kojekakvi "eksperti" s pricom da je sve u raspadu, da su popucali zidovi i kako su brze-bolje sklepane zgrade stare i preko 50 godina sto puta bolji izbordrshh_sa wrote:Je li neko upucen u kvalitet gradnje u Buca Potoku, Babiceve zgrade, epsilon naselje? Zna li iko ista vise?
-
milojicabrzi
#475 Re: Novogradnja u Sarajevu?
...evo nacuo sam da ce u Tibri, ovih dana raditi kontrolu vezanu za grijanje, odnosno da ce, zbog nezadovoljnih korisnika grijanjem, obilaziti stanove i pojacavati po potrebi radijatore u stanovima.
Zna li neko nesto o ovome? U svakom slucaju, ok i profesionalan potez sa ciljem da se izadje u susret korisnicima.
U ovim vucijim vremenima, rijetko ko hoce priznati svoju pogresku, pa je ovo za svaku pohvalu...
Zna li neko nesto o ovome? U svakom slucaju, ok i profesionalan potez sa ciljem da se izadje u susret korisnicima.
U ovim vucijim vremenima, rijetko ko hoce priznati svoju pogresku, pa je ovo za svaku pohvalu...