Zezaš i to opasnodrekalica28 wrote:ma zezam te bolan.fidoremilienko wrote: Ko sad govori o čvokama?![]()
![]()
![]()
Vršiš zamjenu teza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Zezaš i to opasnodrekalica28 wrote:ma zezam te bolan.fidoremilienko wrote: Ko sad govori o čvokama?![]()
![]()
![]()
Traktor` wrote:
ti bi trebo malo da se opustis i da pokusas sebi izbiti te komplekse iz glave...bice ti bolje u zivotu...
haj' prevediEvil.Eddie wrote:Traktor` wrote:
ti bi trebo malo da se opustis i da pokusas sebi izbiti te komplekse iz glave...bice ti bolje u zivotu...
neka hvala ja i ako se nadjem u kojoj debati na forumu vise volim uzivo
Moram bolan malo.fidoremilienko wrote:Zezaš i to opasno![]()
Vršiš zamjenu teza![]()
![]()
Ode ovo sve u off. Ja više neću
Traktor` wrote:haj' prevediEvil.Eddie wrote:Traktor` wrote:
neka hvala ja i ako se nadjem u kojoj debati na forumu vise volim uzivo![]()
![]()
![]()
![]()
nego hajde kojoj sta dobaci, mozda i ti budes maloEvil.Eddie wrote:namjerno sam napisao na "drugom" jeziku jer i ti tako odgovaras kakvi ba kompleksiTraktor` wrote:haj' prevediEvil.Eddie wrote: neka hvala ja i ako se nadjem u kojoj debati na forumu vise volim uzivo![]()
![]()
![]()
![]()
Traktor` wrote:
nego hajde kojoj sta dobaci, mozda i ti budes malo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kontam taj dio da je ovdje cisto zahebancija...ali nikad ne znasEvil.Eddie wrote:Traktor` wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
vec rekoh vise volim uzivo....ovo ovdje cisto zaHebancia
Traktor` wrote:ma kontam taj dio da je ovdje cisto zahebancija...ali nikad ne znasEvil.Eddie wrote:Traktor` wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
vec rekoh vise volim uzivo....ovo ovdje cisto zaHebancia
drekalica28 wrote:za podijelit čvoka uvijek imam vremena.fidoremilienko wrote:![]()
![]()
To tek treba da dogovorimo![]()
![]()
fora stara ko grcka. i od kad je nastala do dana današnjeg ni jedna treba nije "pala" na nju.Evil.Eddie wrote:tacno sam znao da ce ovo reci
jednom sam cuo od kolege da je njemu jednom njegov jedan kolega pricao ali stvarno da je neki imao ulet nesto kao:
-ej curo jesu li ti roditelji teroriste
na odgovor: ne,zasto
-zato jer su napravili takvu bombu
ne znam da li je ovo vec bilo ako jeste ne zamjerite
žulijan asanž wrote:fora stara ko grcka. i od kad je nastala do dana današnjeg ni jedna treba nije "pala" na nju.Evil.Eddie wrote:tacno sam znao da ce ovo reci
jednom sam cuo od kolege da je njemu jednom njegov jedan kolega pricao ali stvarno da je neki imao ulet nesto kao:
-ej curo jesu li ti roditelji teroriste
na odgovor: ne,zasto
-zato jer su napravili takvu bombu
ne znam da li je ovo vec bilo ako jeste ne zamjerite
to to ladyblue, kupicu ti kiki bombone sve ih naruziladyblue18 wrote:Momci, dosta je bilo. Zadnjih 4,5 stranica nema veze sa temom, ajde razlaz.
iznenadio bi se...žulijan asanž wrote:
fora stara ko grcka. i od kad je nastala do dana današnjeg ni jedna treba nije "pala" na nju.
drTooth wrote:iznenadio bi se...žulijan asanž wrote:
fora stara ko grcka. i od kad je nastala do dana današnjeg ni jedna treba nije "pala" na nju.
jedne prilike u Leskovcu, u gradskom parku, sam odmah po upoznavanju 2 djevojke, koje su sjedile na klupi, jednoj od njih rekao: "izvini na smetnji, ja sam iz Bosne, vjerovatno i sama znas da su nase drzave imale zategnute odnose, pa bih ja da se rijesim nekih predrasuda... mozes li mi reci, jel tvoj stari terorista ?" - ostatk fore znate...
rezultat je bio takav, da je djevojka bila odusevljena i nasmijana, kao i drugarica joj... i dan danas se cujemo (a proslo je mnogo vremena).
Irm@ wrote:evo frisko od sinoc...krecem se ja po nasoj bljuzgi i trebam na zebri da predjem i pogledam lijevo vidim ide auto neko ali vidim da mogu preci..medjutim cim sam ja stala na zebru on se stvorio pored mene i ja krenem on krene i ja gledam mislim hoce li me udariti pa cu pustiti seljacinu da prodje i okrenem se ja on meni pokazuje da predjem..pokazem ja njemu da predje..pa on meni..ja krenem on krene..e kad sam se ja okrenula..
(ima kraj ova prica)![]()
izlazi on iz auta..ja mu kazem: zao mi je sto si nekulturan i ne znas da pjesaci prelaze na zebri i da ti trebas da stanes.. on meni: znas sta a da se ti odlucis hoces li ili neces prelaziti..i tako se mi raspravljamo.. kaze on meni: e trebao sam te udariti.. ja blenula kazem: e da si Bogdo da ti sa zadovoljstvom uzmem sve sto imas..
on se poce smijati..kaze: pa trebao sam te udariti tako bih te odveo u hitnu pa i dobio tvoj broj a ovako nisam siguran hoces li mi ga dati..
ja pogledam (on gori ali ja imam momka)i samo krenem..on vice za mnom: pa bas neces..nema veze srest cemo se opet na ovoj zebri..
![]()
![]()
![]()
malaplavooka wrote:I kod mene od sinoć....idem ulicom uzurbano kao i uvijek, nikakva i neraspoložena...prođe pored mene i skoro me odgurne ramenom jer drži obje ruke u džepovima...okrenem se i pogledam ga ljutito a on meni : coffee time??????? I ponudi mi onako da ga uzmem pod ruku...ali njegov osmjeh? vrh!!!!!
furlan wrote:Meni je tako mali da ti ne bi ni osjetila, a meni bi puno znacilo