Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote:Insidious (2010) preporuka, dobar film, solidno se istrzao, jedan od boljih, odlični zvučni efekti dodatno dižu atmosferu,
Film je prejak. Po meni najjači i najstrašniji horor ikad. Odgledo sam mali milion horora,a li nakon ovog više mi ni jedan nije bio strašan. Uskoro izlazi 2. dio, jedva čekam.
hopi wrote:Insidious (2010) preporuka, dobar film, solidno se istrzao, jedan od boljih, odlični zvučni efekti dodatno dižu atmosferu,
Film je prejak. Po meni najjači i najstrašniji horor ikad. Odgledo sam mali milion horora,a li nakon ovog više mi ni jedan nije bio strašan. Uskoro izlazi 2. dio, jedva čekam.
Odgledajte ga! Nećete požalit.
Prejak jest...al da je najjaci i najstrasniji pa i nije..
onda i ja jedva cekam drugi dio
pa dobro, nije baš najstašniji, al on mi je nekako razbio strah od horora i po meni je najjači pozdrav
Film je kombinacija ukrete kuće i exorcisma.Nije loš ali teme 100 puta prežvakane obrađene na isti način kao i u predhodnim filmovima.Ništa novo i spektakularno
Chata87 wrote:Pregledao sinoc The Conjuring i uopce me nije dojmio niti prestrasio. Ne znam na osnovu cega ima 7.7 ocjenu na IMDB-u. Insidious mi je 3x strasniji
Chata87 wrote:Pregledao sinoc The Conjuring i uopce me nije dojmio niti prestrasio. Ne znam na osnovu cega ima 7.7 ocjenu na IMDB-u. Insidious mi je 3x strasniji
Ja bih još dodao, da je još veća debilana da je kao film rađen prema istinitom događaju. Al' haj', Ameri baš svašta mogu svariti.