FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
opa22

#451 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

hmm sto reci koju posluku porat, mozda ce biti bolje nekad u buducnosti, bezze totalno ovaj CD
lucko

#452 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lucko »

Svako dobro FACE TV HD,
sve cestitke na odlicnom pocetku!

Nadamo se da necete zaroniti u zabokrecinu i poceti se maziti sa divljim zvijerima!!!
StupskaBitanga

#453 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

od brutalne krađe logotipa uske scenografije(što ne čudi obzirom da se to radi u stanu u Bosmalu) do pojave ljudi tipa Sopte
Valjda vam je sve jasno. Ako dodamo ispiranje mozga ratom i prošlošću dobićete rezultat užas na kub
Jedino vrijedno hvale je zvuk CD
opa22

#454 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

lanina vremenska prognoza na faceTV ahah

ovoje cirkus
StupskaBitanga

#455 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

opa22 wrote:lanina vremenska prognoza na faceTV ahah

ovoje cirkus
wanna be lana u čednom izdanju
Lana je bar išla do kraja a ova i hotline glas
Užas
arminem

#456 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by arminem »

eeeee jesam li ja propustio ili je SENAD NARPAVIO GRESKU!??!?! KAZE ZOVITE nas na broj i dajte vaše mišljenje,milsim da je pitanje bilo-šta bi ste vi rekli 20 g nakon rata? Ali nisam siguran... MEĐUTIM NISAM CUO DA SU PUSTILI KOMENTARE LJUDI TJ UKLJUCENJA... IL SAM ja propustio il su oni zaboravili na to :D :D :D
StupskaBitanga

#457 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

vjerovatno niko nije nazvao. Po meni je najgore kradja vizuelnog identiteta.
Jovano Drum

#458 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jovano Drum »

Nakon dva Dnevnika veceras, cjelovecernji opus Dine Merlina. Izgleda da je on taj koji finansira FACEtV... :lol:
StupskaBitanga

#459 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

citiraću Spotu ko finansira FaceTV
Big boss
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#460 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- »

Je l' ima negdje snimak tog prvog "Dnevnika", posto nisam bio u pilici da gledam tu premijeru :D
TalkTalkTalk

#461 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TalkTalkTalk »

Nisam ocekivala nista posebno, ali sam ocekivala bolje od ovoga.. Sta se desilo sa onom starom scenom CD-a? Ova je
KATAstrofa, CD kao CD dosadan dosadan dosadan... ekskluzive dosadne i lose odradjene, jadna ona djeca tamo...
Ono nesto kao evrovizija, je :lol: , a rat da ne spominjem... One jadne 4 djevojke sto rade besplatno je stavio u 2 grupe da nose emisije neke ... Primetime Dino Merlin.. ono su sami sebi pustali da proslave pocetak kraja... Senad ko monster, lose obucen, 4 razlicite crvene boje u kadru.. ofarbao se.. Nova Lana na vremenskoj, svaki dan po jedno dugme :lol: I guess.. Nema javljanja uzivo, prilog svaki sa slikama nekakvim.. cista nula.

Nadam se da ce kupiti Gossip Girl, ili bar muskarcima Ligu prvaka i da sto prije zaboravimo ovaj dan :run:
pravaistina

#462 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

JA SAM UZASNO RAZOCARAN ,VOLIM SENADA ALI JE OVO DNO DNA .
SVE ...AMA BAS SVE JE DNO PRIMITIVIZMA I DILETANTIZMA ,NE MOGU DA VJERUJEM DA
SE UPUSTIO U OVO :?
NE RAZUMIJEM KAKO TO DA DNEVNIK TRAJE JEDAN MJESEC ,I STA ONDA...
STA NAM MISLI RECI I KAKVU POSLUGU I KOME PORATI ...
pa gdje je program ,sta cemo gledati osim njega i ove jadne djecice .
ne interesuje me ko mu ovo finansira ,ali je rezultat PROMASAJ :-x :-x :-x :-x
STA TI BI SENADE ,STA OVO NAPRAVI .... :roll: :roll:
Ponosan

#463 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ponosan »

odlazak sa hayata je najveca Senadova greska,izgubili su svi,on sam,hayat,gledaoc,BIH....
pravaistina

#464 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

Ponosan wrote:odlazak sa hayata je najveca Senadova greska,izgubili su svi,on sam,hayat,gledaoc,BIH....
ne bih rekao da je Hayat nesto izgubio osim "belaja " sa senadom koji se ufurao u veliku zvjezdu i vise je trosio nego zaradjivao za nas :lol:
_Reds_

#465 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Reds_ »

pravaistina wrote:
Ponosan wrote:odlazak sa hayata je najveca Senadova greska,izgubili su svi,on sam,hayat,gledaoc,BIH....
ne bih rekao da je Hayat nesto izgubio osim "belaja " sa senadom koji se ufurao u veliku zvjezdu i vise je trosio nego zaradjivao za nas :lol:
Znaci ti si hayatov radnik, posto kazes: "nas" ??

Vala ne mogu biti gori od hayata nikako, hayat je trenutno najvece smece na bh medijskom nebu.
pravaistina

#466 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

_Reds_ wrote:
pravaistina wrote:
Znaci ti si hayatov radnik, posto kazes: "nas" ??

Vala ne mogu biti gori od hayata nikako, hayat je trenutno najvece smece na bh medijskom nebu.
jesam i priznajem da nisam nimalo ponosan na program nase tv ali je ova senadova avantura ispod svakog nivoa ,ja ga cijenim kao novinara ali je ovo dno dna :sad:
Last edited by pravaistina on 03/04/2012 02:50, edited 1 time in total.
opa22

#467 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

....
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#468 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Toto »

jel se ovo i senad ribrendiro ???
_Reds_

#469 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Reds_ »

pravaistina wrote:
jesam i priznajem da nisam nimalo ponosan na program nase tv ali je ova senadova avantura ispod svakog nivoa ,ja ga cijenim kao novinara ali je ovo dno dna :sad:
Ko prizna, pola mu se prasta, ali u narodu.

Kod Svrakica se pola doda, pa bolan ako vide da tako pises, neces biti jos dugo zaposlenik.
StupskaBitanga

#470 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Jutros upalih prije polaska ono kao jutarnji program kad ono ona sjedi u studiju čavrlja sama sa sobom i eto u po frke idemo malo sa muzikom :shock:
StupskaBitanga

#471 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

TalkTalkTalk wrote:Nisam ocekivala nista posebno, ali sam ocekivala bolje od ovoga.. Sta se desilo sa onom starom scenom CD-a? Ova je
KATAstrofa,
CD kao CD dosadan dosadan dosadan... ekskluzive dosadne i lose odradjene, jadna ona djeca tamo...
Ono nesto kao evrovizija, je :lol: , a rat da ne spominjem... One jadne 4 djevojke sto rade besplatno je stavio u 2 grupe da nose emisije neke ... Primetime Dino Merlin.. ono su sami sebi pustali da proslave pocetak kraja... Senad ko monster, lose obucen, 4 razlicite crvene boje u kadru.. ofarbao se.. Nova Lana na vremenskoj, svaki dan po jedno dugme :lol: I guess.. Nema javljanja uzivo, prilog svaki sa slikama nekakvim.. cista nula.

Nadam se da ce kupiti Gossip Girl, ili bar muskarcima Ligu prvaka i da sto prije zaboravimo ovaj dan :run:
Onaj studio je bio od TV1 kad je tamo radio i bilo je vece nego ovo sada u dnevnom boravku
Vjerovatno nisi pratila najave da ovdje neće biti stranog programa već isključivo i samo domaće
Bosanac21

#472 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Bosanac21 »

Ima li gdje pogledati se Sendaov dnevnik od sinoc??
leon25

#473 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by leon25 »

StupskaBitanga wrote: Vjerovatno nisi pratila najave da ovdje neće biti stranog programa već isključivo i samo domaće
mislim da je to nemoguce ipak treba napravit bar 12 sati programa dnevno ako misle imati ozbiljan kanal a ne kao dosad beskonacne reprize dosadnih dnevnika od prije 20-ak godina ako ne budu imali bar 30% stranog programa propali su
StupskaBitanga

#474 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

leon25 wrote:
StupskaBitanga wrote: Vjerovatno nisi pratila najave da ovdje neće biti stranog programa već isključivo i samo domaće
mislim da je to nemoguce ipak treba napravit bar 12 sati programa dnevno ako misle imati ozbiljan kanal a ne kao dosad beskonacne reprize dosadnih dnevnika od prije 20-ak godina ako ne budu imali bar 30% stranog programa propali su
evo ti sa njihovog site
Face tv je prva i jedina BH HD televizija.

U svom programskom konceptu prioritet je domaca produkcija.

Djeciji,obrazovni,dokumentarni,kulturni,zabavni,kontakt i programi za mlade i dijasporu u prvom su planu.

Informativni program u novom ruhu i konceptu ,sa najduzim Dnevnikom u Evropi,Centralnim Dnevnikom,TV Dnevnikom svaki dan ali i sa specijaliziranim emisijama o privredi i biznisu.

Igrani program već ima scenarije za snimanje domacih,bosanskohercegovačkih i regionalnih tv serija.

Osnovna razliku izmedju FACE tv i svih ostalih bh televizija je u konceptu i procentu domaćeg,originalnog programa,većem od 60% od ukupno emitirane minutaže.To je procenat velik i izazovan i za najvece televizije na svijetu.

Osnivač i vlasnik FACE tv je Senad Hadzifejzović.
Ima li gdje pogledati se Sendaov dnevnik od sinoc??
ima stavili su na web facetv.ba
leon25

#475 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by leon25 »

StupskaBitanga wrote: Osnovna razliku izmedju FACE tv i svih ostalih bh televizija je u konceptu i procentu domaćeg,originalnog programa,većem od 60% od ukupno emitirane minutaže.To je procenat velik i izazovan i za najvece televizije na svijetu.
na to sam i mislio 60% programa iz svoje produkcije ostaje im jos 40% stranog programa za neke serije filmove sport valjda ce bit nesto osim informativnog programa
Locked