FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- opa22
#451 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hmm sto reci koju posluku porat, mozda ce biti bolje nekad u buducnosti, bezze totalno ovaj CD
-
lucko
#452 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svako dobro FACE TV HD,
sve cestitke na odlicnom pocetku!
Nadamo se da necete zaroniti u zabokrecinu i poceti se maziti sa divljim zvijerima!!!
sve cestitke na odlicnom pocetku!
Nadamo se da necete zaroniti u zabokrecinu i poceti se maziti sa divljim zvijerima!!!
-
StupskaBitanga
#453 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
od brutalne krađe logotipa uske scenografije(što ne čudi obzirom da se to radi u stanu u Bosmalu) do pojave ljudi tipa Sopte
Valjda vam je sve jasno. Ako dodamo ispiranje mozga ratom i prošlošću dobićete rezultat užas na kub
Jedino vrijedno hvale je zvuk CD
Valjda vam je sve jasno. Ako dodamo ispiranje mozga ratom i prošlošću dobićete rezultat užas na kub
Jedino vrijedno hvale je zvuk CD
- opa22
#454 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
lanina vremenska prognoza na faceTV ahah
ovoje cirkus
ovoje cirkus
-
StupskaBitanga
#455 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
wanna be lana u čednom izdanjuopa22 wrote:lanina vremenska prognoza na faceTV ahah
ovoje cirkus
Lana je bar išla do kraja a ova i hotline glas
Užas
-
arminem
#456 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
eeeee jesam li ja propustio ili je SENAD NARPAVIO GRESKU!??!?! KAZE ZOVITE nas na broj i dajte vaše mišljenje,milsim da je pitanje bilo-šta bi ste vi rekli 20 g nakon rata? Ali nisam siguran... MEĐUTIM NISAM CUO DA SU PUSTILI KOMENTARE LJUDI TJ UKLJUCENJA... IL SAM ja propustio il su oni zaboravili na to
-
StupskaBitanga
#457 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
vjerovatno niko nije nazvao. Po meni je najgore kradja vizuelnog identiteta.
-
Jovano Drum
#458 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nakon dva Dnevnika veceras, cjelovecernji opus Dine Merlina. Izgleda da je on taj koji finansira FACEtV... 
-
StupskaBitanga
#459 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
citiraću Spotu ko finansira FaceTV
Big boss
Big boss
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#460 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Je l' ima negdje snimak tog prvog "Dnevnika", posto nisam bio u pilici da gledam tu premijeru 
-
TalkTalkTalk
#461 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam ocekivala nista posebno, ali sam ocekivala bolje od ovoga.. Sta se desilo sa onom starom scenom CD-a? Ova je
KATAstrofa, CD kao CD dosadan dosadan dosadan... ekskluzive dosadne i lose odradjene, jadna ona djeca tamo...
Ono nesto kao evrovizija, je
, a rat da ne spominjem... One jadne 4 djevojke sto rade besplatno je stavio u 2 grupe da nose emisije neke ... Primetime Dino Merlin.. ono su sami sebi pustali da proslave pocetak kraja... Senad ko monster, lose obucen, 4 razlicite crvene boje u kadru.. ofarbao se.. Nova Lana na vremenskoj, svaki dan po jedno dugme
I guess.. Nema javljanja uzivo, prilog svaki sa slikama nekakvim.. cista nula.
Nadam se da ce kupiti Gossip Girl, ili bar muskarcima Ligu prvaka i da sto prije zaboravimo ovaj dan
KATAstrofa, CD kao CD dosadan dosadan dosadan... ekskluzive dosadne i lose odradjene, jadna ona djeca tamo...
Ono nesto kao evrovizija, je
Nadam se da ce kupiti Gossip Girl, ili bar muskarcima Ligu prvaka i da sto prije zaboravimo ovaj dan
-
pravaistina
#462 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
JA SAM UZASNO RAZOCARAN ,VOLIM SENADA ALI JE OVO DNO DNA .
SVE ...AMA BAS SVE JE DNO PRIMITIVIZMA I DILETANTIZMA ,NE MOGU DA VJERUJEM DA
SE UPUSTIO U OVO
NE RAZUMIJEM KAKO TO DA DNEVNIK TRAJE JEDAN MJESEC ,I STA ONDA...
STA NAM MISLI RECI I KAKVU POSLUGU I KOME PORATI ...
pa gdje je program ,sta cemo gledati osim njega i ove jadne djecice .
ne interesuje me ko mu ovo finansira ,ali je rezultat PROMASAJ
STA TI BI SENADE ,STA OVO NAPRAVI ....

SVE ...AMA BAS SVE JE DNO PRIMITIVIZMA I DILETANTIZMA ,NE MOGU DA VJERUJEM DA
SE UPUSTIO U OVO
NE RAZUMIJEM KAKO TO DA DNEVNIK TRAJE JEDAN MJESEC ,I STA ONDA...
STA NAM MISLI RECI I KAKVU POSLUGU I KOME PORATI ...
pa gdje je program ,sta cemo gledati osim njega i ove jadne djecice .
ne interesuje me ko mu ovo finansira ,ali je rezultat PROMASAJ
STA TI BI SENADE ,STA OVO NAPRAVI ....
-
Ponosan
#463 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
odlazak sa hayata je najveca Senadova greska,izgubili su svi,on sam,hayat,gledaoc,BIH....
-
pravaistina
#464 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne bih rekao da je Hayat nesto izgubio osim "belaja " sa senadom koji se ufurao u veliku zvjezdu i vise je trosio nego zaradjivao za nasPonosan wrote:odlazak sa hayata je najveca Senadova greska,izgubili su svi,on sam,hayat,gledaoc,BIH....
- _Reds_
#465 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znaci ti si hayatov radnik, posto kazes: "nas" ??pravaistina wrote:ne bih rekao da je Hayat nesto izgubio osim "belaja " sa senadom koji se ufurao u veliku zvjezdu i vise je trosio nego zaradjivao za nasPonosan wrote:odlazak sa hayata je najveca Senadova greska,izgubili su svi,on sam,hayat,gledaoc,BIH....
Vala ne mogu biti gori od hayata nikako, hayat je trenutno najvece smece na bh medijskom nebu.
-
pravaistina
#466 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jesam i priznajem da nisam nimalo ponosan na program nase tv ali je ova senadova avantura ispod svakog nivoa ,ja ga cijenim kao novinara ali je ovo dno dna_Reds_ wrote:Znaci ti si hayatov radnik, posto kazes: "nas" ??pravaistina wrote:ne bih rekao da je Hayat nesto izgubio osim "belaja " sa senadom koji se ufurao u veliku zvjezdu i vise je trosio nego zaradjivao za nasPonosan wrote:odlazak sa hayata je najveca Senadova greska,izgubili su svi,on sam,hayat,gledaoc,BIH....
Vala ne mogu biti gori od hayata nikako, hayat je trenutno najvece smece na bh medijskom nebu.
Last edited by pravaistina on 03/04/2012 02:50, edited 1 time in total.
- opa22
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#468 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jel se ovo i senad ribrendiro ???
- _Reds_
#469 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko prizna, pola mu se prasta, ali u narodu.pravaistina wrote:
jesam i priznajem da nisam nimalo ponosan na program nase tv ali je ova senadova avantura ispod svakog nivoa ,ja ga cijenim kao novinara ali je ovo dno dna
Kod Svrakica se pola doda, pa bolan ako vide da tako pises, neces biti jos dugo zaposlenik.
-
StupskaBitanga
#470 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jutros upalih prije polaska ono kao jutarnji program kad ono ona sjedi u studiju čavrlja sama sa sobom i eto u po frke idemo malo sa muzikom 
-
StupskaBitanga
#471 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Onaj studio je bio od TV1 kad je tamo radio i bilo je vece nego ovo sada u dnevnom boravkuTalkTalkTalk wrote:Nisam ocekivala nista posebno, ali sam ocekivala bolje od ovoga.. Sta se desilo sa onom starom scenom CD-a? Ova je
Ono nesto kao evrovizija, je, a rat da ne spominjem... One jadne 4 djevojke sto rade besplatno je stavio u 2 grupe da nose emisije neke ... Primetime Dino Merlin.. ono su sami sebi pustali da proslave pocetak kraja... Senad ko monster, lose obucen, 4 razlicite crvene boje u kadru.. ofarbao se.. Nova Lana na vremenskoj, svaki dan po jedno dugme
I guess.. Nema javljanja uzivo, prilog svaki sa slikama nekakvim.. cista nula.
Nadam se da ce kupiti Gossip Girl, ili bar muskarcima Ligu prvaka i da sto prije zaboravimo ovaj dan :run:
Vjerovatno nisi pratila najave da ovdje neće biti stranog programa već isključivo i samo domaće
-
Bosanac21
#472 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima li gdje pogledati se Sendaov dnevnik od sinoc??
-
leon25
#473 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mislim da je to nemoguce ipak treba napravit bar 12 sati programa dnevno ako misle imati ozbiljan kanal a ne kao dosad beskonacne reprize dosadnih dnevnika od prije 20-ak godina ako ne budu imali bar 30% stranog programa propali suStupskaBitanga wrote: Vjerovatno nisi pratila najave da ovdje neće biti stranog programa već isključivo i samo domaće
-
StupskaBitanga
#474 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
evo ti sa njihovog siteleon25 wrote:mislim da je to nemoguce ipak treba napravit bar 12 sati programa dnevno ako misle imati ozbiljan kanal a ne kao dosad beskonacne reprize dosadnih dnevnika od prije 20-ak godina ako ne budu imali bar 30% stranog programa propali suStupskaBitanga wrote: Vjerovatno nisi pratila najave da ovdje neće biti stranog programa već isključivo i samo domaće
Face tv je prva i jedina BH HD televizija.
U svom programskom konceptu prioritet je domaca produkcija.
Djeciji,obrazovni,dokumentarni,kulturni,zabavni,kontakt i programi za mlade i dijasporu u prvom su planu.
Informativni program u novom ruhu i konceptu ,sa najduzim Dnevnikom u Evropi,Centralnim Dnevnikom,TV Dnevnikom svaki dan ali i sa specijaliziranim emisijama o privredi i biznisu.
Igrani program već ima scenarije za snimanje domacih,bosanskohercegovačkih i regionalnih tv serija.
Osnovna razliku izmedju FACE tv i svih ostalih bh televizija je u konceptu i procentu domaćeg,originalnog programa,većem od 60% od ukupno emitirane minutaže.To je procenat velik i izazovan i za najvece televizije na svijetu.
Osnivač i vlasnik FACE tv je Senad Hadzifejzović.
ima stavili su na web facetv.baIma li gdje pogledati se Sendaov dnevnik od sinoc??
-
leon25
#475 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
na to sam i mislio 60% programa iz svoje produkcije ostaje im jos 40% stranog programa za neke serije filmove sport valjda ce bit nesto osim informativnog programaStupskaBitanga wrote: Osnovna razliku izmedju FACE tv i svih ostalih bh televizija je u konceptu i procentu domaćeg,originalnog programa,većem od 60% od ukupno emitirane minutaže.To je procenat velik i izazovan i za najvece televizije na svijetu.