Nova stranka NVZ

Post Reply
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#451 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

JoseMujica wrote:
crven_barjak wrote:"SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA"!
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo je najneprejebivi moto na svijetu...pođonit ću te prvom prilikom
Slogan koji je preuzeo NVZ je Platonov citat a siguran sam da se on ne ljuti što smo ga preuzeli
kao glavnu krilaticu NVZ-a.

Predlažem još jednu:
"Smrt u vojničkim čizmama je jedina časna smrt!" :thumbup:

Kada je riječ o izviđanju....... :oops:

Sistem se dosta povoljno može nabaviti samo je neophodno poticati avlijanere na redovan sex! :D
quasar

#452 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Da raportiram da pratim temu i poduzimam sve sto je u mojoj moci.
Evo malo sam nabavio:
http://www2.webng.com/security/osbih1.html

Kako svi mediji prenose, nasi napreduju na svim frontovima:
Image

a evo nekoliko omladinaca u tajnoj misiji, negdje gdje ima nafte. Kako se da vidjeti, momci su prionuli na iskopavanje nafte, tako da za tenkove od 1000 tona nema brige. Sipa se odmah u kanistere i salje u domovinu.

Image
Image
Image

a ovdje paze da ne bi nesto, neko.... neprijatelj ne spava
Image
Image

a ovdje su jutro nakon zasluzenog provoda, slobodan dan... ovo je sinoc bila kafana, ali momci su se malo opustili jbg.
Image
udrch

#453 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Imam ja jednog jarana, mersudina, dok smo bili djeca on bi uspio navratiti svakog avlijanera da nešto zajaše, pa ga samo treba angažirati da svoje vještine iskoristi u akademiji za razmnožavanje avlijanera..a ove akademije treba otvoriti u svkaom gradu, selu, brdu, dolini, uvali..
Incerum Canabea

#454 Re: Nova stranka NVZ

Post by Incerum Canabea »

Pod hitno/pod znakom užurbanosti (dvojezičan naslov, jelte)

Na rukave naših vojnika nakačiti i zastavu ili grb stranke, pored državnog. Za prvi slučaj može i bašlijom - mali od strica mi drži fabriku bašlija, pa možemo izganjati da nam to on dadne malo skuplje i bez tenderske procedure.
Zašto je ovo važno? Ljubav prema domovini je prolazna, ali ljubav prema stranci i ljubljenom vođi mora biti trajna. Vojnik može pod azijskim suncem, u potrazi za naftom, zaboraviti zašto je tu i pod pritiskom neprijatelja popustiti i reći da država nije vrijedna njegove krvi. Ali, kad na ramenu ugleda grb stranke, odmah mu se javi slika ljubljenog vođe i namah mu se vraća moral. Iz istog razloga možda ne bi bilo loše i uvesti obvezu/obavezu da vojnici nose oko vrata i medaljon koji, kad se otvori, na jednoj strani bude slika ljubljenog vođe, a na drugoj vojnikova, ili još bolje vođa sa svojom familijom...
prljavi Hare

#455 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Incerum Canabea wrote:Pod hitno/pod znakom užurbanosti (dvojezičan naslov, jelte)

Na rukave naših vojnika nakačiti i zastavu ili grb stranke, pored državnog. Za prvi slučaj može i bašlijom - mali od strica mi drži fabriku bašlija, pa možemo izganjati da nam to on dadne malo skuplje i bez tenderske procedure.
Zašto je ovo važno? Ljubav prema domovini je prolazna, ali ljubav prema stranci i ljubljenom vođi mora biti trajna. Vojnik može pod azijskim suncem, u potrazi za naftom, zaboraviti zašto je tu i pod pritiskom neprijatelja popustiti i reći da država nije vrijedna njegove krvi. Ali, kad na ramenu ugleda grb stranke, odmah mu se javi slika ljubljenog vođe i namah mu se vraća moral. Iz istog razloga možda ne bi bilo loše i uvesti obvezu/obavezu da vojnici nose oko vrata i medaljon koji, kad se otvori, na jednoj strani bude slika ljubljenog vođe, a na drugoj vojnikova, ili još bolje vođa sa svojom familijom...

Nacionalni zanosi i priča o vođama nemaju nikakve veze sa politikom koju vodi NVZ,jedan vođa-jedna armija!
Narod ne bira NVZ već NVZ bira narod!Tu je razlika! :D
Čim uzmemo vlast za postojeće vođe predviđeno je turističko putovanje u našem aranžmanu u izvedbi
kompanije "Vječno odmorište",tako da ovo nije tema gdje se može bacati smutnja jer su naši kadrovi toliko
indoktrinirani da je to samo habanje tastature! :oops:

Naš oblik demokratije je specifičan i poznat je pod terminom vojna demokratija,
pridružite se i spasite svoje duše! :!:

Image :mrgreen:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#456 Re: Nova stranka NVZ

Post by antimobbing »

quasar wrote: a ovdje su jutro nakon zasluzenog provoda, slobodan dan... ovo je sinoc bila kafana, ali momci su se malo opustili jbg.
Image
Vidite ovu dvojicu u sredini kako su okrenuli cijevi prema svojim kolegama. Lijevi u sredini nišani u kukove, a desni u glavu svoga kolege. Pravi amateri. :D
mO k3

#457 Re: Nova stranka NVZ

Post by mO k3 »

antimobbing wrote:
quasar wrote: a ovdje su jutro nakon zasluzenog provoda, slobodan dan... ovo je sinoc bila kafana, ali momci su se malo opustili jbg.
Image
Vidite ovu dvojicu u sredini kako su okrenuli cijevi prema svojim kolegama. Lijevi u sredini nišani u kukove, a desni u glavu svoga kolege. Pravi amateri. :D
hahhhaha nasmija me... jesu amateri...
quasar

#458 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Ja se bas nesto ne sjecam da sam u ratu pazio gdje mi je puska okrenuta kad ne pucam. To te samo na obuci driluju.
madner

#459 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Eine vodja, eine partija, je'no 1000 tenkova, svaki tenk po 1000 tona :D
kukuruz_kokicar

#460 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Oćel bit kakvi konclogori kada pobijedi NVZ? Ja predlažem da tabla na ulazu bude: 'Zayebahnzia macht frei' iliti 'Zajebancija oslobađa'. Tretman zatvorenih bi bio putem nezaboravnog tv serijala: 'Dozvolite da se obratimo' - uz česte prekide sa najboljim Monty Python epizodama. Ko ne umre od smijeha - taj sigurno neće izaći normalan.
kukuruz_kokicar

#461 Re: Nova stranka NVZ

Tajna policija bi se mogla zvati Zajeban-CIA.
prljavi Hare

#462 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

kukuruz_kokicar wrote:Tajna policija bi se mogla zvati Zajeban-CIA.
Takva institucija će postojati,čak više njih ali ne predviđamo nikakvu zajebanciju u okviru istih,naprotiv! :oops:
udrch

#463 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Koji je optimalan broj tenkova na dva miliona stanovnika?
heckler

#464 Re: Nova stranka NVZ

Post by heckler »

udrch wrote:Koji je optimalan broj tenkova na dva miliona stanovnika?
Broj tenkova se ne racuna po glavi domaceg stanvnika nego po glavi neprijateljskog :D

Neces nas valjda rokati, nego njih :-)
amrica

#465 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

po direktivi NVZ svaki dan je petak :D
popajic

#466 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

amrica wrote:po direktivi NVZ svaki dan je petak :D
Ali se subota , nedelja i ostali praznici ukidaju - sve za stranku , stranka samo za sebe :D
madner

#467 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

udrch wrote:Koji je optimalan broj tenkova na dva miliona stanovnika?
Broj stanovnika nije bitan, bitan je broj vojnika.
Dakle nas prvi skromni cilj je da imamo 250 000 vojnika. Icemo na sistem divizija, oni folovi brigada korpus se nije pokazao.

Zbog konfiguracije terena, 2 oklopne divizije, 2 mehanizovane, 1 vazdusnodesantna, 3 brdske i 2 urbane

Sve u svemu, 12 oklopnih bataljona, oko 1000 tenkica za pocetak.

Kao sto rekoh skromnost je nasa nada.
prljavi Hare

#468 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

BROJ STANOVNIKA=BROJ VOJNIKA!!! :D

Ovakvom ideologijom sve će biti pojednostavljeno,popis stanovništva,to bespotrebno bacanje novca biće
potpuno ukinuto,dovoljno je pregledati spiskove članova svih jedinica i dobićemo tačan broj stanovnika! :oops:

Novi moto!
NVZ imati za komšije-nema ništa odvratnije!! :thumbup: :thumbup:
kukuruz_kokicar

#469 Re: Nova stranka NVZ

Samo da kažem da se osniva najnovija stranka: SZBiH iliti Savez Zajebanata BiH. Zajebancijom protiv siromaštva! Eurokremom protiv droge! Ako treba borićemo se i najtežim zajebancijama protiv NVZ. Šume i polja će biti minirane OPPZ 45 iliti odskočnim protivpješadijskim zajebancijama.
kukuruz_kokicar

#470 Re: Nova stranka NVZ

Na prvom kongresu je ime promijenjeno u SZBiH 200%. Zajebancija za čovjeka!
madner

#471 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

kukuruz_kokicar wrote:Na prvom kongresu je ime promijenjeno u SZBiH 200%. Zajebancija za čovjeka!
Vi koji ne shvacate bitnost trenutka i mislite da je sve ovo zajebancija, pravite svoju temu :x

Mi ovdje formiramo krizne stabove, uspostavljamo spijunske mreze, ispijamo hektroliktre alkohola, pravimo planove sa divizijama koje postoje samo na papiru. Nema tu mjesta za Zajebanciju :D
kukuruz_kokicar

#472 Re: Nova stranka NVZ

Ne možete vi naštancati toliko tenkova, koliko se mi možemo zajebavati. U Teočaku je danas osnivanje Prve 149.75-te lahke motorizovane zajebantske brigade. Pa ti vidi sa kim se zajebavate.
Mi se najbolje zajebavamo kad je najteže!
I da na kraju dodam, ako misliš da se trenutna ekipa na vlasti zajebaje - griješiš. Oni to rade mrtvi ozbiljni. Oni svoj posao tretiraju kao zajebanciju, a mi zajebanciju smatramo ozbiljnim poslom.
Last edited by kukuruz_kokicar on 10/12/2011 13:47, edited 1 time in total.
cyprus

#473 Re: Nova stranka NVZ

Post by cyprus »

kukuruz_kokicar wrote:Ne možete vi naštancati toliko tenkova, koliko se mi možemo zajebavati. U Teočaku je danas osnivanje Prve 149.75-te lahke motorizovane zajebantske brigade. Pa ti vidi sa kim se zajebavate.
Mislim da je neozbiljno osnivat takvu brigadu u Teočaku, bez prethodno dobro organizovanog uporišta u Sapni :oops: madner ljepo reko nema zajebancije... a vi neki izgleda baš ne shvaćate ozbiljnost trenutka...
kukuruz_kokicar

#474 Re: Nova stranka NVZ

cyprus wrote:
kukuruz_kokicar wrote:Ne možete vi naštancati toliko tenkova, koliko se mi možemo zajebavati. U Teočaku je danas osnivanje Prve 149.75-te lahke motorizovane zajebantske brigade. Pa ti vidi sa kim se zajebavate.
Mislim da je neozbiljno osnivat takvu brigadu u Teočaku, bez prethodno dobro organizovanog uporišta u Sapni :oops: madner ljepo reko nema zajebancije... a vi neki izgleda baš ne shvaćate ozbiljnost trenutka...
kukuruz_kokicar

#475 Re: Nova stranka NVZ

cyprus wrote:
Post Reply