jes najjača tazomri wrote:Saian wrote:![]()
kad su pjesme za špicu u pitanju moje srce je kod one za četvrtu sezonu. potpisao bih da ona bude u svih pet.
The Wire
Moderator: _BataZiv_0809
-
Yapi Yapo
#451 Re: The Wire
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#452 Re: The Wire
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/balti ... /150501069
Miriju li ovi ikad
A kako odmice sezona serija je sve bolja
Sami kraj desete epizode i ranjavanje Kime je bas ekstra odradjeno

Miriju li ovi ikad
A kako odmice sezona serija je sve bolja
Sami kraj desete epizode i ranjavanje Kime je bas ekstra odradjeno

- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#453 Re: The Wire
Joj to je jedna od najboljih scena, čitao sam komentare od osoba koja su radile u hitnim službana i svi kažu da je scena odrađena i više nego realno, sav taj haos, ludilo i to... jaka i napeta scena u pm.. i dan danas se sjećam kako Daniels zove Signal 13, kako Carver šuta kante, Syndnor sve posmatra u nevjerici, McNulty je izvlači iz auta... ufff.
Zanimljiv podatak, policija je u seriji iz svog oružja pucala samo 3 puta. Sva 3 puta policajac koji je koristio službeno oružje je bio Prez, i sva 3 puta je u pitanju pogrešna procjena.
Zanimljiv podatak, policija je u seriji iz svog oružja pucala samo 3 puta. Sva 3 puta policajac koji je koristio službeno oružje je bio Prez, i sva 3 puta je u pitanju pogrešna procjena.
- I am Happy
#454 Re: The Wire
Pa jeste
gledao sam dosta filmova i serija ali se ne sjecam da se ovako isfurao za vrijeme jedne sece 
Defitivno je predobro odradjeno
Defitivno je predobro odradjeno
-
omar little
#455 Re: The Wire
znaci, dobili smo jos jednog clana kalta. velkam, bradr, velkam. 
izgleda mi da njega nece ni druga sezona pokolebati u istrajnosti.
-
callmethebreeeze
#456 Re: The Wire
Ta je serija genijalna. Toliko genijalna da na momente pozelim izgubiti pamcenje da bih je opet mogao nanovo gledati.
-
omar little
#457 Re: The Wire
ohohoooo pa djesi chorizo, okle tebe 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#458 Re: The Wire
Ja ne znam što se o toj drugoj sezoni priča toliko kao da je bila loša, pa meni je druga sezona bila u najmanju ruku fenomenalna, Sobotka izdominirao, Nick odličan bio, Ziggy budaletina, ma vrh. 
-
omar little
#459 Re: The Wire
jeste i meni je, ali 80% ljudi (ako ne i vise) sto su gledali the wire do kraja ce reci da im je druga sezona bez veze i smor. eto, zomri i ja smo neki dan razglabali o tome bas (necemo opet
).
-
callmethebreeeze
#460 Re: The Wire
gled'o serije, nisam imao vremena forumati. sad sam sve pregledao.omar little wrote:ohohoooo pa djesi chorizo, okle tebe
-
kakavdanakneiskustvu
#461 Re: The Wire
callmethebreeeze wrote:Ta je serija genijalna. Toliko genijalna da na momente pozelim izgubiti pamcenje da bih je opet mogao nanovo gledati.
e isti sam
-
Cybernetic
- I am Happy
#464 Re: The Wire
Hvalaomar little wrote:znaci, dobili smo jos jednog clana kalta. velkam, bradr, velkam.
Mada, treba jos sacekati. A koliko vidim sezona 2 ce biti nesto kao Fresh Start
Svi su promjenili igru.
Imam jos jednu i kraj sezone. Ubili su i onoga Wallace-a
- zomri
#465 Re: The Wire
just for the record, meni je druga sezona uz četvrtu najbolja i najdraža. zamjeram joj jedino što je napisana tako da bespotrebno predstavlja preveliki izazov za gledaoca.omar little wrote:jeste i meni je, ali 80% ljudi (ako ne i vise) sto su gledali the wire do kraja ce reci da im je druga sezona bez veze i smor. eto, zomri i ja smo neki dan razglabali o tome bas (necemo opet).
uf te predzadnje epizode, uzele su mi par životaI am Happy wrote:Hvalaomar little wrote:znaci, dobili smo jos jednog clana kalta. velkam, bradr, velkam.
Mada, treba jos sacekati. A koliko vidim sezona 2 ce biti nesto kao Fresh Start![]()
Svi su promjenili igru.
Imam jos jednu i kraj sezone. Ubili su i onoga Wallace-a
sa drugom sezonom ti je bitno da prve 3-4 epizode pogledaš u cugu jer bi se inače mogao pogubiti. ima dosta novih likova, radnja je izmještena pa je malo konfuzno ispočetka. sretno
- I am Happy
#466 Re: The Wire
Ma nema sanse da pregledam u cuguzomri wrote:uf te predzadnje epizode, uzele su mi par životačim vidim Pelecanosa na creditsima znam da će biti belaja
sa drugom sezonom ti je bitno da prve 3-4 epizode pogledaš u cugu jer bi se inače mogao pogubiti. ima dosta novih likova, radnja je izmještena pa je malo konfuzno ispočetka. sretno
Zavrsio sam sa prvom sezonom, mislio sam da ce u drugu uci sa drugim taktikama i ganjanjem Avona i ekipe.... ali jok. Ode on u zatvor i svi se raziđoše
Pretpostavljam da ce se opet nekad sastati i skupa raditi jer nisu pohvatali korumpirane
Ali dobro, necu da citam nista
-
omar little
#467 Re: The Wire
george pelecanos, simonov asasin, placeni ubica, majstor penultimate epizoda.zomri wrote:
uf te predzadnje epizode, uzele su mi par životačim vidim Pelecanosa na creditsima znam da će biti belaja
![]()
mislim da nije ubio samo dva golema lika. onog sto je zaplatio u petoj sezoni i moj hodajuci hip hop serije (
srecko, nemoj da bi odusto slucajno na drugoj.
- zomri
#468 Re: The Wire
ima i onaj sredinom druge, njega je simon svojeručno smaknuoomar little wrote: george pelecanos, simonov asasin, placeni ubica, majstor penultimate epizoda.nije ih sve poubijao, vecinu jeste, ali kad ubije onda sjedis nakon epizode buljis u prazno. kako nije dobio neku nagradu za trecu sezonu (znamo svi na sta mislim, da ne kvarim @srecku sa detaljima) nikada necu razumjeti. kakva je ono sezona i kakav je ono kraj, le le! sad kad bolje razmislim, ima i cetvrta. nije ubio, ali je odabrao takvu sudbinu da je egal sa smrcu.
mislim da nije ubio samo dva golema lika. onog sto je zaplatio u petoj sezoni i moj hodajuci hip hop serije () u cetvrtoj.
srecko, nemoj da bi odusto slucajno na drugoj.ako zapne podnesi raport ovdje da te mi poguramo.
bodiju do kraja nisam oprostio ovo sa wallaceom, ma koliko ga poslije scenaristi lajkabilno raspisali u kasnijim sezonama.
- agnostic_front
- Jack Be Nimble
#470 Re: The Wire
Mislim da druga sezona ne sjeda nekima jer je totalno druga radnja iz pocetka. Meni druga i cetvrta najbolje. Cetvrta mi uvijek zaledi krv.
- I am Happy
#471 Re: The Wire
Pa nije losa 
Pregledao sam dvije epizode i vec se pocelo kuhati
druga bi mogla biti mozda i bolja od prve sezone.
Jimmy ne odustaje
opet je uvalio Rawlsa 
Pregledao sam dvije epizode i vec se pocelo kuhati
Jimmy ne odustaje
-
omar little
#472 Re: The Wire
ma, bravo. ti si moj najdrazi forumas trenutno.
nije to nista, vicces sta ce mcnulty napraviti tu jos
kalkuliranje ono mu je jedan on najjacih poteza ikad. ikad.
nije to nista, vicces sta ce mcnulty napraviti tu jos
- I am Happy
#473 Re: The Wire
Vjerovatno mislis na ono kada mu je uvalio onih 14 cura ?omar little wrote:ma, bravo. ti si moj najdrazi forumas trenutno.![]()
nije to nista, vicces sta ce mcnulty napraviti tu joskalkuliranje ono mu je jedan on najjacih poteza ikad. ikad.
Mada, ne bi me iznenadilo i da mu jos nesto priredi
-
omar little
#474 Re: The Wire
jeste na to mislim. majstorski ga je zajebo dva puta, prvo s onim vjetrovima i plimama, a onda i sa racunicama o kisiku, kontejneru. majstor. 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#475 Re: The Wire
omar little wrote:jeste na to mislim. majstorski ga je zajebo dva puta, prvo s onim vjetrovima i plimama, a onda i sa racunicama o kisiku, kontejneru. majstor.