Vjencanja - all about
Moderator: anex
-
Mlad i Nevin
#451 Re: Bendovi za svadbu
Igor Vukojević sa svojim bendom odlično radi svoj zanat. Toplo ga preporučujem, mnogo puta sam ga slušao live. Preferira stranu i domaću pop muziku ali jednako dobro svira i narodnu muziku, što bi se reklo sve za pare.
-
hausokokuce
#452 Re: Bendovi za svadbu
super. imati cu ga na umu onda. hvala = )
Mlad i Nevin wrote:Igor Vukojević sa svojim bendom odlično radi svoj zanat. Toplo ga preporučujem, mnogo puta sam ga slušao live. Preferira stranu i domaću pop muziku ali jednako dobro svira i narodnu muziku, što bi se reklo sve za pare.
-
Mlad i Nevin
#453 Re: Bendovi za svadbu
Sve zavisi koliko para je u opticaju....za moj ukus Amadeus band je najbolji u live svirci na balkanu, no oni su višestruko skuplji 
-
hamra
#454 Re: Hoteli,restorani za vjencanje
da li neko ima prijedlog za koji hotel se odluciti za mladence?
-
damirc_sa
#455 Re: Vjencanja - all about
Iznajmljivanje limuzine da li neko zna koje su cijene kako se krece, da li naplacuju po satu ili danu, i gdje se ima iznajmiti. Hvala
- Zagonetna
#456 Re: Vjencanja - all about
Evo spisak hotela i svadbenih salona:
slijede upiti za ponudu, sve što saznam javim vam, možda bude od pomoći.
Hotel i Spa centar MERONA
Hotel Exclusive
Hotel BOSNA1
Hotel Sarajevo
Svadbeni salon i restoran VERDI
Hotel Delminium
Hotel BM International
Hotel & Restoran Plavi zamak
Hotel Hollywood
Hotel Casa Grande
Hotel Saraj
Hotel Hercegovina
Hotel Hungaria
Restoran Ruža
Restoran Park prinčeva
slijede upiti za ponudu, sve što saznam javim vam, možda bude od pomoći.
Hotel i Spa centar MERONA
Hotel Exclusive
Hotel BOSNA1
Hotel Sarajevo
Svadbeni salon i restoran VERDI
Hotel Delminium
Hotel BM International
Hotel & Restoran Plavi zamak
Hotel Hollywood
Hotel Casa Grande
Hotel Saraj
Hotel Hercegovina
Hotel Hungaria
Restoran Ruža
Restoran Park prinčeva
- Zagonetna
#457 Re: Vjencanja - all about
NAJVEĆI IZBOR LUKSUZNIH LIMUZINAdamirc_sa wrote:Iznajmljivanje limuzine da li neko zna koje su cijene kako se krece, da li naplacuju po satu ili danu, i gdje se ima iznajmiti. Hvala
Adresa:Obala Maka Dizdara 7
Telefon:+ 387 61 829 018
E-MAIL:[email protected]
Web stranica:www.limuzina.ba
- Zagonetna
#458 Re: Vjencanja - all about
Hotel Austrija na Ilidži 55 KM stolica.
Ima li još neko informacija o cijenama i sta ukljucuju?
Ima li još neko informacija o cijenama i sta ukljucuju?
- Zagonetna
#459 Re: Hoteli,restorani za vjencanje
Ovisi šta želiš, http://www.merona.ba/bs/foto.phphamra wrote:da li neko ima prijedlog za koji hotel se odluciti za mladence?
-
hamra
#460 Re: Hoteli,restorani za vjencanje
da mi je neki apartman / sob aza mladence, lijep na oko za slikanjeZagonetna wrote:Ovisi šta želiš, http://www.merona.ba/bs/foto.phphamra wrote:da li neko ima prijedlog za koji hotel se odluciti za mladence?
- CherryLips
#461 Re: Vjencanja - all about
Onda u hotel Sarajevo:)
-
Spaken
#462 Re: Vjencanja - all about
Gdje kupiti ikebanu/cvijece za auto mladenaca a da nije previse skupo..?? 
- sarajevo_84
#463 Re: Vjencanja - all about
Spaken wrote:Gdje kupiti ikebanu/cvijece za auto mladenaca a da nije previse skupo..??
AGAVA, sasvim lijepu ikebanu sam platila oko 60-70 KM, cvijeće po želji, ovisno od vrste cvijeća, može se možda proći i jeftinije.
-
hamra
#464 Re: Vjencanja - all about
Ne mogu da vjerujem, vecina hotela zauzeta..
da li iko ima iskustva sa city hotel? web site im je super
da li iko ima iskustva sa city hotel? web site im je super
- Zagonetna
#465 Re: Vjencanja - all about
Imate li kakvih info o cijenama hotela i restorana, meni sa i bez pica?
-
hamra
#466 Re: Vjencanja - all about
Park princeva sam sebi riktas meni, njihova neka preporuak je 42 KM po osobi.Zagonetna wrote:Imate li kakvih info o cijenama hotela i restorana, meni sa i bez pica?
Hotel Bosna (kisobran basta) - 63 KM po osobi sa svim picem (vino, pivo i jos neko ljuto)
mislim da su povoljen cijene u hotel sarajevo
-
Lilyen
#467 Re: Vjencanja - all about
Ima negdje nabaviti u Sa ili negdje drugo u BiH dekoracija mladenci za svadbenu tortu?

- sarajevo_84
#468 Re: Vjencanja - all about
Ne znam kakav je izbor, al one standardne mladence možeš kupiti u većini slastičarni u Sarajevu. Cijena 10 KM.Lilyen wrote:Ima negdje nabaviti u Sa ili negdje drugo u BiH dekoracija mladenci za svadbenu tortu?
- Nisrin
#469 Re: Vjencanja - all about
Hotel Grand- meni 35 KM po osobi (6-7 jela se dobije, preukusno) - vase pice, gratis apartman za mladence- predivan je, 50 KM nocenje za goste, osoblje je preljubazno, spreme i iznenadjenje na svim stolovima za mladence i goste, na tortu stave "mini vatromete" i zamrace prostoriju kad unose tortu, tortu mozete naruciti i kod njih, 2 KM po komadu...
Meni od 55 KM- ukljucena i hrana i pice neograniceno 6h---
Moja preporuka je prvi meni!
Park Princeva- 36 KM meni i 10% nize cijene pica...
Odlican je i restoran VERDI, s tim da oni nemaju alkoholocno pice, ali vi mozete donijeti...I u hotelu Sarajevo apartman bude gratis, kao i u Holywwodu, gdje je meni 45-55KM, hrana i pice neograniceno 6 ili 8h, zaboravila sam...
Rimski most je isto predivno mjesto kao i Kulin dvor, cijene su sve otprilike iste 35-40 KM meni, a pice 10 ili 20% nize, kako se dogovorite sa vlasnicima...
TORTA- sveeee preporuke za reform tortu u Azri, 60 osoba 170 KM, 70 osoba 190 KM itd...torte su lijepe na izgled, i preukusne su! Vrijede svake KM
Moja preporuka za cvjecaru- na pijaci na Grbavici pri ulazu u onaj shopping centar, 20 KM, zena napravi predivnuuu ikebanu
Za auto dobijete i vakum koji se poslije vrati...

Cvjetici u cvjecari KS u TOM centru u Lukavici, 0.80 KM- ima predivniiiih i dobijete korpicu koju poslije vratite!
Masne kojima vecina ljudi ukrasava auta, najjeftinije kod Kineza- 10 komada 1.5KM, inace ih ljudi po cvjecarama, na pijaci itd preprodaju po puno visim cijenama...
Super su i masne napravljene od tila, 5m tila u Sanny Gennyu 5 KM...
Ne volim one standardne ukrase za mladenkino auto, nekako me podsjecaju na sahrane...
Ovo je moj izbor:D
Ako kome treba da iznajmi sator, stolice itd, neka se javi na pp, u slucaju da pozeli organizovati svadbu na vlastitom prostoru...
Meni od 55 KM- ukljucena i hrana i pice neograniceno 6h---
Moja preporuka je prvi meni!
Park Princeva- 36 KM meni i 10% nize cijene pica...
Odlican je i restoran VERDI, s tim da oni nemaju alkoholocno pice, ali vi mozete donijeti...I u hotelu Sarajevo apartman bude gratis, kao i u Holywwodu, gdje je meni 45-55KM, hrana i pice neograniceno 6 ili 8h, zaboravila sam...
Rimski most je isto predivno mjesto kao i Kulin dvor, cijene su sve otprilike iste 35-40 KM meni, a pice 10 ili 20% nize, kako se dogovorite sa vlasnicima...
TORTA- sveeee preporuke za reform tortu u Azri, 60 osoba 170 KM, 70 osoba 190 KM itd...torte su lijepe na izgled, i preukusne su! Vrijede svake KM
Moja preporuka za cvjecaru- na pijaci na Grbavici pri ulazu u onaj shopping centar, 20 KM, zena napravi predivnuuu ikebanu
Za auto dobijete i vakum koji se poslije vrati...

Cvjetici u cvjecari KS u TOM centru u Lukavici, 0.80 KM- ima predivniiiih i dobijete korpicu koju poslije vratite!
Masne kojima vecina ljudi ukrasava auta, najjeftinije kod Kineza- 10 komada 1.5KM, inace ih ljudi po cvjecarama, na pijaci itd preprodaju po puno visim cijenama...
Super su i masne napravljene od tila, 5m tila u Sanny Gennyu 5 KM...
Ne volim one standardne ukrase za mladenkino auto, nekako me podsjecaju na sahrane...
Ovo je moj izbor:D

Ako kome treba da iznajmi sator, stolice itd, neka se javi na pp, u slucaju da pozeli organizovati svadbu na vlastitom prostoru...
- Nisrin
#470 Re: Pomoc za vjencanje(prostor,organizacija)
Otvorio se prediiiiiiiivan salon za svadbe u Miljevicima, uredjen po svjetskim standardima.Shmizzla wrote:Ne znam da li tema vac postoji,ako postoji izvinjavam se i molim za uputu ili link gdje da je nadjem.
Polako bih trebala da krecem sa organizacijom svoje svadbe koja bi trebala biti u septembru ove godine. Ono sto ne bih voljela je da svadba bude u nekom od ovih nasih silnih hotela koji daju jedino ful paket(prostor,hrana,pice)po visokim cijenama, nego bih ako je to moguce za naci u Sarajevu da iznajmimo samo prostor a ostalo da bude nase. Dolaze u obzir i prostori u okolini Sarajeva,jer smo i mladozenja i ja odavde i svi gosti pa ne bi bio problem malo se i provozati![]()
Tako da raja bujrum sa savjetima i prijedlozima za prostor i organizaciju,ako je neko vec bio na takvoj svadbi,radio je ili ima bilo kakvih ideja i prijedloga,gdje to naci,sta bi trebalo,sta ne,na sta obratiti paznju,itd.
Zahvaljujem unaprijed i mislim da ce svaki komentar da mi bude od pomoci jer zaista nemam ni mrvicu iskustva

https://www.facebook.com/SvadbeniSalonBob?fref=ts evo i FB stranica
- aveos
- Zagonetna
#472 Re: Vjencanja - all about
Ljudi, ima li šta novo?
Muzika, muzika, muzika, muzika treba mi muzikaaaaaaaaaa
Muzika, muzika, muzika, muzika treba mi muzikaaaaaaaaaa
- lara b.
#473 Re: Vjencanja - all about
jel ima neko neku ideju kako napraviti mini-svadbu i gdje...
mi ne bi pravili to za 100+ljudi, nego za mali krug 30tak
cisto da se obiljezi...
mada ne znam kako bi to ispalo hmmm
ako imate neka iskustva pls podijelite

cisto da se obiljezi...
ako imate neka iskustva pls podijelite
- Nisrin
#474 Re: Vjencanja - all about
lara b. wrote:jel ima neko neku ideju kako napraviti mini-svadbu i gdje...
cisto da se obiljezi...
ako imate neka iskustva pls podijelite![]()
Golf tereni, divniii su, nije pretjerano skupa usluga!
Imam super iskustvo sa hotelom GRAND, meni po soobi 35 KM (dobije se i previse hrane), pice tvoje...usluga za 10, dobijes i apartman
Super je i restoran VELIKA BASTA!
Ma najbolje je odvojiti jedan dan i sve obici, nemamo svi iste afinitete! A dosta se pisalo na temi
- Zagonetna
#475 Re: Vjencanja - all about
Nisrin ja samo slusam tvoje savjete, treba mi ime onog cike (muzicara) PLS hellp 
Uzela sam til za auto i gledala sam ti slike maloprije, da skontam kako si spontirala na autu, jesi li kacila ispod haube, lijepila ili?
Uzela sam til za auto i gledala sam ti slike maloprije, da skontam kako si spontirala na autu, jesi li kacila ispod haube, lijepila ili?