Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
243
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 555

Jeff Bingham

#451 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

ja nisam nikad igrao glupi dunk contest jer su zakomplikovali pravo zakucavanja pa mi se ne da :D

a igram my player, dosad sam uvijek igrao kao plejmejker, sad napravio centra, pa da vidim reko na sta ce licit :) nervira me sto nece da mi dodaju a ja se satrah jadan otvarajuci se :lol:
Quaresma

#452 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

niko ne igra Battlefield 3, a caspian border pusten jos u petak.
ja igram na DE 4net serverima, jer tu ne laga, ostali serveri ne mogu podnijeti 64 igraca na serveru, ala kakav feeling, jos da nema bugova, kaj pravi rat, nema ko u CoD onog napucavanja.
heaton

#453 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by heaton »

problem 1
- instalirao sam dead island i krekovo, medjutim kad udjem u igru slova mi nisu bas na engleskom vec neki necitljivi znaci, rjesenje problema je ... ?

problem 2
. kako se brise dead island, posto ne vidim nigdje uninstall ni add remove programs ?
:D
hopi

#454 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hopi »

ja sam ti igrao dead island, došao do 3 levela i odustao zbog silnih bugova- npr brisanje čitavog inventoria i skilova, a vidio sam da igra mnogima pravi probleme, raja se žali po forumima pravo. A brišeš onaj folder u kojem si igru stavio kada si na početku odredio to, ako se sjećam dobro.
dragan.s

#455 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragan.s »

Igra li ko Rage?
House

#456 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

dragan.s wrote:Igra li ko Rage?

Naravno :thumbup: Izasao Rage patch pa eto potrazite skidrow verziju .... 1GB težak :-) :-) :D
Last edited by House on 09/10/2011 15:45, edited 2 times in total.
House

#457 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

heaton wrote:problem 1
- instalirao sam dead island i krekovo, medjutim kad udjem u igru slova mi nisu bas na engleskom vec neki necitljivi znaci, rjesenje problema je ... ?

problem 2
. kako se brise dead island, posto ne vidim nigdje uninstall ni add remove programs ?
:D

Pošto je Dead Island Steam igra samo obrisi folder gdje je instalirana ..
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#458 Re: Vaše voljene PC igre-RAGE

Post by dr.gog »

Instalacija teška 18,2 GB :D ,verzija skidrow..

Oprez kod vlasnika ATI kartice, postoje stanoviti problemi kod učitavanja textura. Čeka se odgovarajući driver...

NVIDIA zasada ne pokazuje poteškoće :D

O utiscima iz igre ću se javiti kasnije. Uglavno, izgleda prejako :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#459 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

postoji i black box repack, oko 11gb

dosad sam igrao f1 i driver : sf, obje igre black box repack i nikakvih problema sa njima :D
Bosnian Dragon

#460 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Quaresma wrote:niko ne igra Battlefield 3, a caspian border pusten jos u petak.
ja igram na DE 4net serverima, jer tu ne laga, ostali serveri ne mogu podnijeti 64 igraca na serveru, ala kakav feeling, jos da nema bugova, kaj pravi rat, nema ko u CoD onog napucavanja.
ma igrao sam ja i da ti kazem grafika me razocarala, uzmem npr. snajper i zumiram u neku livadu kad umjesto trave samo kockice vidis, a igrao sam na high sve. Nemoguce da je tolika razlika u grafici izmedju beta i final verzije, ako ovako bude u finalnoj verziji onda je bolja MW2 grafika....
Dupli_skalp

#461 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dupli_skalp »

House wrote:Kako su loši LA Lakers i Magic Johnson :shock: Jednostavno ne mogu ništa Blazzersima u Legend modu ubiše me kao dijete :D :D btw igram na HOF težini
isti problem, nikako da pobijedim te blazerse :D

ali igra je san snova, za mene više ne postoje današnji timovi. kad vidim kakve sve plačipičke igraju danas i bacim pogled na bilo koji the greatest mode tim, jednostavno nemam želje više za ovim novim kvazizvijezdama.
Dupli_skalp

#462 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dupli_skalp »

KPNCTNJAH wrote:Glupo je ovo sto nema rukija... napravio svog lika i sutam karijeru, ali samo 3 rukija ukupno i naravno uvijek sam igrac mjeseca :roll: navodno zbog ovog sto se desava u NBA nisu ubaceni... inace igram na HOF tezini i 8 minuta cetvrtina sto je dovoljno za realne rezultate (7 minuta kad budem imao vecu minutazu :D )
rookiji postoje u igrici, ali su trenutno "zaključani". čeka se početak sezone.
dragan.s

#463 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragan.s »

House wrote:

Naravno :thumbup: Izasao Rage patch pa eto potrazite skidrow verziju .... 1GB težak :-) :-) :D
Upravo skidam taj od 1GB. Na nesreću ja sam jedan od tih koji su imali problema sa ATI 4850. Da li je sve riješeno (trzaji, teksture etc.)?
dragan.s

#464 Re: Vaše voljene PC igre-RAGE

Post by dragan.s »

dr.gog wrote:
Instalacija teška 18,2 GB :D ,verzija skidrow..

Oprez kod vlasnika ATI kartice, postoje stanoviti problemi kod učitavanja textura. Čeka se odgovarajući driver...

NVIDIA zasada ne pokazuje poteškoće :D

O utiscima iz igre ću se javiti kasnije. Uglavno, izgleda prejako :thumbup:
Pa i nije baš nešto. Atmosfera je dobra, ali vizuelni izgled ipak nije za 2011.-tu godinu. U odnosu na Batlefield BC2 (koju sam ponovo odigrao prije par dana) nebo i zemlja.
Oružja su dosta slaba, ali vidjeću još jer sam zbog problema sa grafikom završio tek par prvih misija.
Baltazar_khan

#465 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Baltazar_khan »

dragan.s wrote:
House wrote:

Upravo skidam taj od 1GB. Na nesreću ja sam jedan od tih koji su imali problema sa ATI 4850. Da li je sve riješeno (trzaji, teksture etc.)?
meni ništa nije riješio ovaj patch. opet lete teksture. valjda izadje uskoro odgovarajuci driver za ati kartice :roll:
skafiskafsnjak

#466 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

Stvarno su napravili pizdariju s ovim PES 2012. Pa ovo je smijesno. Rooney ne moze stici igraca Dinama s loptom. A da ne pricam o tome da ga s loptom pretrci (sto je sasvim normalno). Lijepo Unninstal i install FIFU :x
Baltazar_khan

#467 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Baltazar_khan »

L00d wrote:Stvarno su napravili pizdariju s ovim PES 2012. Pa ovo je smijesno. Rooney ne moze stici igraca Dinama s loptom. A da ne pricam o tome da ga s loptom pretrci (sto je sasvim normalno). Lijepo Unninstal i install FIFU :x
ne valja novi pes iz razloga što rooney nema meda? :lol:

ti si baš lood za unitedom :mrgreen:
House

#468 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

dragan.s wrote:
House wrote:

Ovo ti rijesava load textura i jos toga , evo nakon patcha mnogo bolje vrti igru i nema problema s texturama :wink: Raja nemojte porediti Rage s igrama tipa Battlefield i ostalim FPS pucacinama , ovo je mješavina RPG i FPS slicno Fallout-u koja nema veze s linearnim FPS-ovima :D Peace
dragan.s

#469 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragan.s »

House wrote: Ovo ti rijesava load textura i jos toga , evo nakon patcha mnogo bolje vrti igru i nema problema s texturama :wink: Raja nemojte porediti Rage s igrama tipa Battlefield i ostalim FPS pucacinama , ovo je mješavina RPG i FPS slicno Fallout-u koja nema veze s linearnim FPS-ovima :D Peace
Nadam se da riješava, evo još 5 minuta da skinem.
Ma i ne poredim po vrsti, već po kvaliteti grafike. U 20 GB se moglo to kvalitetnije upakovati. Ali kako čujem izdavaču (ID) PC nije primarna platforma nego konzole.
lider

#470 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by lider »

dragan.s wrote:
House wrote: Ovo ti rijesava load textura i jos toga , evo nakon patcha mnogo bolje vrti igru i nema problema s texturama :wink: Raja nemojte porediti Rage s igrama tipa Battlefield i ostalim FPS pucacinama , ovo je mješavina RPG i FPS slicno Fallout-u koja nema veze s linearnim FPS-ovima :D Peace
Nadam se da riješava, evo još 5 minuta da skinem.
Ma i ne poredim po vrsti, već po kvaliteti grafike. U 20 GB se moglo to kvalitetnije upakovati. Ali kako čujem izdavaču (ID) PC nije primarna platforma nego konzole.
Kod mene na HD4850 patch apsolutno nista nije rijesio, fps pada i na 1, apsolutno neigrivo
Instalirao sam one AMD hotfix drivere, probao jos par fixeva sa raznih foruma, nista
skafiskafsnjak

#471 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

Baltazar_khan wrote:
L00d wrote:Stvarno su napravili pizdariju s ovim PES 2012. Pa ovo je smijesno. Rooney ne moze stici igraca Dinama s loptom. A da ne pricam o tome da ga s loptom pretrci (sto je sasvim normalno). Lijepo Unninstal i install FIFU :x

Da se razumijemo, igrao i s Barsom i Bayernom.. Isti djavo . Pa sasvim je normalno da npr. Ronaldo pretrci nekog levata no name tamo ... A u ovom PESU to nije moguce.
KPNCTNJAH

#472 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by KPNCTNJAH »

Svi se zale da je ovaj PES prebrz i da je lako s jednim igracem predriblati sve redom, samo tebi to ne uspijeva :roll:

meni se to ne igra na PC-u, a za ps3 mi dolazi tek 14og tako da ne znam kakvo je stanje, ali prema demo verziji cini mi se da necu previse uzivati, pogotovo u online igranju...
DON_eARL

#473 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DON_eARL »

A Game of Thrones Genesis-FLT potražite na omiljenom trackeru. :D

Valjda mi nece pokvarit seriju. :skoljka:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#474 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by bordo gandalf »

Baltazar_khan wrote:

Đe ba ne valja :D najbolji do sada hahaha nikad na pesu nisam pobjeđivao do sada :lol: :lol: :lol:
Jeff Bingham

#475 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

boli me sto cu reci, ali ja zasad puno vise fifu igram :-? dopizdila mi je iz godine u godinu ista master liga i nepostojanje licenci. sad fol novost sto ti igrac odmah sere ako ga ne koristis na njegovoj poziciji. i jos ne mogu odmah pocet sa pravim igracima. ma mrsh.
Post Reply