Al Jazeera Balkans

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
H4v4t4R

#451 Re: Al Jazeera Balkan

Post by H4v4t4R »

SHTREBER wrote:Sinoc dobra reportaza o Cernobilu.Kasnije vidim da je i Mamic gostovao sa Mirsadom Fazlagicem.
U svakom slucaju,AlJazeera :thumbup:

eee,moj Hadzifejzu,gledas li Al Jazeeru? Na njegovom mjestu,ja se ne bih od stida vise u javnosti pojavljivao.
:thumbup: :thumbup:
StupskaBitanga

#452 Re: Al Jazeera Balkan

Post by StupskaBitanga »

Jest im Beriz relevantan :-) :-) :-) :-) :-)
ja_sarajevo

#453 Re: Al Jazeera Balkan

Post by ja_sarajevo »

ova novinarka tj prezenter mi je skroz super !! kako se zove je li neko zna, gdje je ranije radila ?
manki

#454 Re: Al Jazeera Balkan

Post by manki »

Sta su to oteli i TV1 stalne goste u dnevnicima? :lol:
manki

#455 Re: Al Jazeera Balkan

Post by manki »

ja_sarajevo wrote:ova novinarka tj prezenter mi je skroz super !! kako se zove je li neko zna, gdje je ranije radila ?
Odlicna je!
An Mari Ćurčić , radila na TV STUDIO B, Beograd
StupskaBitanga

#456 Re: Al Jazeera Balkan

Post by StupskaBitanga »

ja_sarajevo wrote:ova novinarka tj prezenter mi je skroz super !! kako se zove je li neko zna, gdje je ranije radila ?
An Mari Djurcic tako nekako sa Studio B Beograd
StupskaBitanga

#457 Re: Al Jazeera Balkan

Post by StupskaBitanga »

manki wrote:Sta su to oteli i TV1 stalne goste u dnevnicima? :lol:
pa i oni pobjegli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#458 Re: Al Jazeera Balkan

Post by KatarinaKosaca »

Konačno pogledati vijesti bez komentara kvazinovinara. Extra :thumbup:
Nadam se da i Elma Kazagić i Avdo Avdić ponekad pogledaju :D
ja_sarajevo

#459 Re: Al Jazeera Balkan

Post by ja_sarajevo »

ovaj Harun ... haloooo ba dikcija za nuluuu ... to je ono sto govroim, odudara samo tako kad slusate njega i da poredim sa ovom An Mari Ćurčić..
StupskaBitanga

#460 Re: Al Jazeera Balkan

Post by StupskaBitanga »

KatarinaKosaca wrote:Konačno pogledati vijesti bez komentara kvazinovinara. Extra :thumbup:
Nadam se da i Elma Kazagić i Avdo Avdić ponekad pogledaju :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
shiz

#461 Re: Al Jazeera Balkan

Post by shiz »

Jel' kod vas logo skroz u lijevom uglu ekrana?
kemalba

#462 Re: Al Jazeera Balkan

Post by kemalba »

YouTube channel je odličan - http://www.youtube.com/ajbalkans#p/u

još samo da naši kablovski operateri počnu preuzimati signal sa satelita umjesto zemaljske mreže, ma HS HKB je slika poprilično loša
beco

#463 Re: Al Jazeera Balkan

Post by beco »

Za FTV, Hayat i jos neke TV kuce treba uvesti 1 semestar samo da prate Aljazeru Balkan, napokon vijesti bez komentara, vijesti koje nisu narucene ili nacionalno obojene :D
budva

#464 Re: Al Jazeera Balkan

Post by budva »

beco wrote:Za FTV, Hayat i jos neke TV kuce treba uvesti 1 semestar samo da prate Aljazeru Balkan, napokon vijesti bez komentara, vijesti koje nisu narucene ili nacionalno obojene :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
bijela

#465 Re: Al Jazeera Balkan

Post by bijela »

hoće li se ova emisija "gaza, dolazimo" nastavljati ili je za sada repriziranje samo ovog prvog dijela?
supervizor

#466 Re: Al Jazeera Balkan

Post by supervizor »

ovdje je prava komedija od zaposlenika AJ ,sami sebe hvale ,pa vise vrijedi jedan avdo SA FTV A za nas nego sva ta sminka
i face nakupovane parama jednog muslimanskog tiranina ,KOJI K..... SE FURATE ,u srbiji niko i nezna da su krenuli ,hrvatska nece da sluca ekavicu , imaju jedan video zid i brdo VRHUNSKE TEHNIKE :thumbup: i to je to , dosadni su i ISPRICANE PRICE PRICAJU ;-) ;-) ;-) imaju par sati vijesti koje ponavljaju , dokumentarce kao i drugi i onda nas prebace na eng kanal ,sve je to fino ,dobro sto se dogadja ,ali proplakani ljudi , istrosene face ,makar pola .
sve u svemu DOBRA PRICA .A RINAKA TV :bih:
AC_grom_DC

#467 Re: Al Jazeera Balkan

Post by AC_grom_DC »

S nestrpljenjem sam očekivao kada će konačno startovati ova televizija čiji bi se naziv mogao sa arapskog prevesti kao ''Ostrvo'' ako se ne varam. Treba mi jedna ovakva televizija koja neće prodati objektivnost za šaku feninga i koja će ustrajati u objektivnosti.
Doduše već u startu se pomalo osjeti (samo u pojedinim emisijama) bliskoistočni način razmišljanja i pitam se da li će isti pokušati da uđe u glave na mala ili na velika vrata.'' Ima se para , ima se ščim''.

Novinari....spikeri....tja....
svašta se tu nakupilo ali sam zadovoljan što Sunčica s kantonalne ipak nije uspjela da se uliva jer sam čitao u jednoj njenoj ispovijesti da bi ona rado radila na Džeziri , mada sam sinoć bio neprijatno iznenađen kada sam vrteći se po stanu čuo poznati hajatovsko-mahalski glas i ''umal ne povratih, jest' tako mi dina'', kada sam prepoznao onu.....Kurić-Pribinjušu koja je eto, kao što se moglo i očekivati uspjela da pruži svoje pipke i na ovu televiziju.
I perzijski (ne arapski) lobi je postavio svog igrača....onog ''čitača hatmi s prevodom'' Adnana Rondića.

Ona crnkinja mi je najsimpatičnija osoba koja se ikada...ali ikada pojavila na TV.
toliko je simpatična sa onim svojim okicama i ustima sa vječnim smiješkom da je to čudo jedno.......mirakl. :D

Sve u svemu....fina ekipa, fina koncepcija. Na mom televizoru je Džezira po rasporedu na četvrtom mjestu odmah iza Hustlera, History i Sport Kluba :D
shin

#468 Re: Al Jazeera Balkan

Post by shin »

supervizor wrote:ovdje je prava komedija od zaposlenika AJ ,sami sebe hvale ,pa vise vrijedi jedan avdo SA FTV A za nas nego sva ta sminka
i face nakupovane parama jednog muslimanskog tiranina ,KOJI K..... SE FURATE ,u srbiji niko i nezna da su krenuli ,hrvatska nece da sluca ekavicu , imaju jedan video zid i brdo VRHUNSKE TEHNIKE :thumbup: i to je to , dosadni su i ISPRICANE PRICE PRICAJU ;-) ;-) ;-) imaju par sati vijesti koje ponavljaju , dokumentarce kao i drugi i onda nas prebace na eng kanal ,sve je to fino ,dobro sto se dogadja ,ali proplakani ljudi , istrosene face ,makar pola .

Ja najvise volim kada okrenem kantonalnu i vidim otvaranje vodovoda u trnovu ili otvaranje betonskog podzida na hreši.
SHTREBER

#469 Re: Al Jazeera Balkan

Post by SHTREBER »

shin wrote:
supervizor wrote:ovdje je prava komedija od zaposlenika AJ ,sami sebe hvale ,pa vise vrijedi jedan avdo SA FTV A za nas nego sva ta sminka

Ja najvise volim kada okrenem kantonalnu i vidim otvaranje vodovoda u trnovu ili otvaranje betonskog podzida na hreši.
Ili otvaranje nove osnovne skole u Ahatovicima.Ili prilog o javnom ciscenju ulica na Sedreniku
:-)
VjecitiStudent

#470 Re: Al Jazeera Balkan

Post by VjecitiStudent »

Nek' samo potraju, inace smo vjecno osudjeni na Avde i Avdice ...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#471 Re: Al Jazeera Balkan

Post by -LIBERO- »

Je l' ima nekih,bar' preliminarnih,podataka kakva je gledanost u ovim prvim danima???
jasko_ba

#472 Re: Al Jazeera Balkan

Post by jasko_ba »

danas je dobili na kablovskoj
savrseno skroz, svaka cast :thumbup:
VjecitiStudent

#473 Re: Al Jazeera Balkan

Post by VjecitiStudent »

-LIBERO- wrote:Je l' ima nekih,bar' preliminarnih,podataka kakva je gledanost u ovim prvim danima???
Ima, ima kako nema:
Federalna TV (u vrijeme 112. reprize Boska Buhe) - 64%
Ostali - ostatak
:D

Koja crna gledanost, one cifre su samo za naivne ...
dragonz

#474 Re: Al Jazeera Balkan

Post by dragonz »

-LIBERO- wrote:Je l' ima nekih,bar' preliminarnih,podataka kakva je gledanost u ovim prvim danima???
baš njih briga za gledanost sve kod šeik šalje 30 mil. godišnje
motachjointa

#475 Re: Al Jazeera Balkan

Post by motachjointa »

SHTREBER wrote:
shin wrote:

Ili otvaranje nove osnovne skole u Ahatovicima.Ili prilog o javnom ciscenju ulica na Sedreniku
:-)
mislite da te vijesti ne zasluzuju da se cuju i budu objavljene? I gdje se to jos u svijetu poredi lokalna i regionalna televizija? Idite igrat skvoš to je za vas, manite se ovog :D
Locked