Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
explorer

#451 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by explorer »

Ne postoji druga prilika za prvi dojam :D
hadzinicasa

#452 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hadzinicasa »

:lol: :lol:
Kiki_Musampa

#453 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kiki_Musampa »

Odlična tema...samo mi se čini kao da ovdje mnogi zajedno kafu ujutru piju :lol:
fidoremilienko

#454 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fidoremilienko »

tema je za 10! moram i ja share koje iskustvo :-)
ljubav_aha

#455 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ljubav_aha »

tip me pitao za vozacku dozvolu,u pitanj u je bila doban identifikacija,nakon pregleda je malo zasverao na autoputu :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#456 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Chmoljo »

Black swan wrote:nekoliko priča s ovog topika su urbane legende 100%
na svakom forumu iste priče al u bobu iste
raduje se komi, urbana si legegenda :lol: :mrgreen:

du ju hejt mi rajt nau? :mrgreen:
Chmoljo

#457 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Chmoljo »

elem, glede mojih iskustava, kako nikad nisam znao lagati i uljepšavati (što me znalo koštati kod ženskinja) tako moram reći da nije bilo katastrofalnih...

no, kad Eborg spomenu onaj svoj promašaj... bilo ih je i kod mene. auuu, bilo groznih :( najgori je bio kad je slatka Mostarka došla u videoteku u koju sam radio, i muntala me sa pričom da živi sama u stanu :-) ona tu studira...

a ja? ništa. baš ništa... nevin i mlad (18) valjda sam je se prepao... šteta, šta me je sve mogla naučiti...

aaa, bio jedan date... koji bio drugi u stvari, poljubio sam je... i osjetio svu draž mirisa geršla iz njene utrobe. otrpio poljubac, gurnuo joj žvaku u usta. poslije smo sjeli na kafu i hladno je izbacila žvaku i nastavila me ljubiti. tu nam je i bio kraj, jer geršla više očima ne mogu gledati...

et'...
Chmoljo

#458 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Chmoljo »

btw, pozivam bureka da evocira uspomenu na tri najdraža grada :lol: :lol: :lol:
Mr.Penguin

#459 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mr.Penguin »

Chmoljo wrote:elem, glede mojih iskustava, kako nikad nisam znao lagati i uljepšavati (što me znalo koštati kod ženskinja) tako moram reći da nije bilo katastrofalnih...

no, kad Eborg spomenu onaj svoj promašaj... bilo ih je i kod mene. auuu, bilo groznih :( najgori je bio kad je slatka Mostarka došla u videoteku u koju sam radio, i muntala me sa pričom da živi sama u stanu :-) ona tu studira...

a ja? ništa. baš ništa... nevin i mlad (18) valjda sam je se prepao... šteta, šta me je sve mogla naučiti...

aaa, bio jedan date... koji bio drugi u stvari, poljubio sam je... i osjetio svu draž mirisa geršla iz njene utrobe. otrpio poljubac, gurnuo joj žvaku u usta. poslije smo sjeli na kafu i hladno je izbacila žvaku i nastavila me ljubiti. tu nam je i bio kraj, jer geršla više očima ne mogu gledati...

et'...
sreca nisu bile tripice
Eborg

#460 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

@Not My Idea: Bježi ba, još ću se izofirati, možda sam s tobom izlazio, to je tvoj kvart haman. :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#461 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -LIBERO- »

Kako me sada interesuje ko je od forumasa ovaj Drekalicin "heroj" :D hmmmmmmmm :D

Simpa tema,pratit cu je i ja :D :thumbup:
mrgreen

#462 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mrgreen »

Nikad mi se nije dalo ici na neke kafe koje su ocito dejt, ali unaprijed znam da nema sanse da mi se osoba nekad svidi. Ali jedno (kratko) vrijeme sam pokusala furati spontanost i kao daj sansu, nikad se ne zna, pa se tako desila kafa sa nekim Sandzom (nista kontra njih :D ), raskopcana kosulja do prsa, ogroman zlatan lanac oko vrata (nije ga bilo na prvom susretu kunem se :lol: ).

Kafa je trajala pola sata gdje je on odmah na početku počeo pričati kako je baš ljetos hodao gol po moru usred bijela dana jer je izgubio opkladu, eto koliko sam ja lud, ništa ti meni nije ofirno.

Isto tako nekad u centralu sjedi on na kafi (biće s nekom "trebom").. ne znam koja je tačno priča bila, ali ustade on, raskopča kaiš i skide pantole nasred kafane. Ona gleda nako u njega, on se kida ha ha.

Bio on neku noć na derneku, napiooo se ma nema, završio s nekom trebom u krevetu, pao sex normala, budi se on ujutro mrtav, dodje jaran pita ga ko ti je ta, kaže on ma pojma nemam ni kako se zove.

"A jednom sam ti ja na termama upozn'o avion trebu, pao sex u onoj kabini za presvlačenje..."

Ja ono sjedim klimam glavom :shock: U tom ga zove jaran kao hajmo na bazen, on kaže pa hajmo i pođe mi se izvinjavati joj izvini molim te, eto zove me on sad, vidiš tako ti je kod nas sve nepredvidljivo i spontano (ili je skontao da mu se ne prima priča :D ). Ja reko ma uredu je samo ti, jedva dočekala :mrgreen: :run:
shambho

#463 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shambho »

kokuz_sa wrote:evo i ja da napisem o ex kolegi s posla koju

negdje Maj mjesec mislim i mi na poslu kad kasni nam ovaj jedan kolega na posao i eto ti njega na posao sav smrkut
pitaju ga svi sta je nista on ne odgovara
i mi kasnije u menzu na dorucak i opet daj reci sta je tamo vamo
kad lik izvuce mob
i pokaza slike
treba ispred njega zadigla minicu tange sjevaju mala s epredala vec sva..
i on prica kao izasao u robot navece sta da kupi i smota neku radnicu iz neke radnje
i ona ga u stan zovne i eto dodju do toga da ona mu zadize minicu a on slika..
i onda upobicajeno pitanje
"kresnul je"
a njemu suze haman u ocima
kaze znas kakvo je sinoc vrijeme bilo
kad ono kazu svi vjetar i kisa
e kaze on nama baksuz..sinoc meni hladno bilo i
kaze obukao lik duge gace i bilo ga sramota se skinut ispred nje da ga ne vidi u njima :D :D

znaci maj mjesec nosaju se kratki rukava majice..a on u dugim gacama

i jos mu kazala da je prvi lik koji ju je odbio..cak ga pitala jel nevin :lol: :lol:

Oplakat.
haubica_i_to_teshka

#464 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by haubica_i_to_teshka »

eeeee, znao sam, kad “sladza” otvori temu da je dobar “belaj":thumbup: (josh kad sam procitao za “sarajevo" :dance: :-D )
@digla, @drekalica, @tridesete .... vama nikad dosadno u zivotu :lol: :lol: :lol:

Nije prvi nego drugi sastanak, znali smo se i prije znaci pocinje ozbiljnije :-D ...
...kaze ima neshto da obavi u hotelu, pa eto da se nadjemo na veceri tamo.

U auli, neshto se deshava guzva pravo, probijam se do restorana. U prolazu, nekako nezgodno zakacim momka. Okrenem se imam shta vidjet,frajer imao neko svijetlo odijelo, isflekano od soka shto je pio. Dignem glavu, da shta kazem ,izvinem se,jbg :-D prvo shto sam vidio ,tetovazu na vratu, a u shirinu...nigdje mu kraja, k’o beton, josh kad dvojica zagradishe sa strana, kontam, nahebo sam pravo. Gleda on fleke, pa mene, pa opet one fleke :-D izvini reko, neko me gurnu :mrgreen: , kaze u redu je , nema problema...

Sjedam za sto, valjda josh pod utiskom, :D pricam joj shta se desilo (malo “napuhavam” situaciju) kako sam imao “konfrontaciju” sa tamo nekim tipovima, koji izgledaju kao da su sad pobjegli iz najsigurnijeg zatvora, tetovirani ko slikovnice, nabildani, ma “ruzim” ja njih pravo sve u “shesnest" ...

Dok ja “ruzim” , on sa josh dvojicom ulazi u restoran , neshto gleda i pravac prema nama, ja se ohladio, zanijemio usta ostala otvorena... :-D Pita ona “shta ti bi, jesil’ u redu”? Kako prilaze, vidim da me gleda direktno u oci (uh :-D ),pokushavam neshto “pametno” da skontam da se iscupam a ne provalim pred njom, al’ jok nishta . Ne pomishljam da ustanem, jer prije bi sjeo nego ustao... :mrgreen:

Djevojka (u vezi smo 4 g, a uskoro i vjencanje :-D ) bila je ledzima okrenuta i tek kad su prishli vidjela ih je. Sa osmijehom na licu rece “ da te upoznam sa bratom”. Kakav je tek moj osmijeh bio kad sam to cuo, ljubim je vazda :lol:

Mislim, ja nisam tip za tuce , nisam vala ni pi*ka (da izvinete) da bjezim od svakog al’ brate, samo kad ih vidish .... ne treba ti vishe :-)

p.s. kasnije sam saznao da su to bili ragbisti reprezentacije N Zelanda (brat joj je jedan od njih). Sad su mi neke stvari puno jasnije. :mrgreen:

edit:
poenta je da sam joj svashta protiv brata (i ragbista) napricao. Kasnije, kada smo razgovarali o tome i bila je skontala da radi o njima, tako da sam se bio malo izblamiro komentarima al’ eto sad je druga prica. :-D
GandalfSivi

#465 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by GandalfSivi »

Ridjobrki wrote:Kad smo kod kolega da prebacim jedan svoj post sa viceva:

Ridjobrki wrote:Nije vic ali ja sam se pravo ismijao... Istinita priča o seksualnom podbačaju radnog kolege mog druga H.:

''...i jarane doveo ja nju u stan... (dio o povaljivanju blablabla)... i tako ja i ona u akciji kad u po posla meni pogled pade na radijator... sjetim se kako tri mjeseca nisam platio grijanje i, jarane, pade mi i ne bi ga više dig'o da si Tito!''

:lol: :lol: :lol:

Kakvi vicevi, kako sam se ja sinoć ovome ismijao...

Udavih se jebo te :lol: :lol: :lol:
zonna

#466 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zonna »

drekalice :thumbup:
ako samo mogu primjetiti... kada ti momak kasni na spoj od toga nema nista. hajd' sto si mu dala drugu sansu ali vec kod pete minute cekanja si se trebala okrenuti i ici kuci...
neka iskustava nam definitivno ne trebaju u zivotu...
seln

#467 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

Chmoljo wrote:elem, glede mojih iskustava, kako nikad nisam znao lagati i uljepšavati (što me znalo koštati kod ženskinja) tako moram reći da nije bilo katastrofalnih...

et'...
E, ovo ni ja nisam podnosio u pm, kad te treba ljubi sirom otvorenog digestivnog trakta na gornju stranu. Ono, zine koliko vilicne kosti dozvoljavaju, otvori zdrijelo i jednjak kao piton, direkt joj rukom mozes zagrabit marendu.
Desilo mi se par puta...ko da me hladnom vodom polijes po tjuni.
drekalica28

#468 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

zonna wrote:drekalice :thumbup:
ako samo mogu primjetiti... kada ti momak kasni na spoj od toga nema nista. hajd' sto si mu dala drugu sansu ali vec kod pete minute cekanja si se trebala okrenuti i ici kuci...
neka iskustava nam definitivno ne trebaju u zivotu...
Slažem se 100%. :)
I j sam definitivno naučila svoju lekciju što se ovoga tiče. ;-)
drekalica28

#469 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

micki125 wrote: ma eto, kad si mu već dala i drugu priliku ja sam očekivao da je pao sex i da će slijediti treći nastavak sage. ovako sam ostao razočaran. :D
Da ti dam njegov broj pa ti to sve sa njim odradi...čisto da ne budeš toliko razočaran. :D
drekalica28

#470 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

micki125 wrote: e sad smo još i nastrani, nisam još prešao na ONU stranu, uprkos tome što je to sada in. dakle, ipak ostajem razočaran.......... :roll:

edit. ma može broj, čisto da saznamo ko je lik
E vidiš...ključna riječ je ovdje nastran.
Zato i nije bilo nastavka sage. ;-)
gladna sam

#471 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gladna sam »

Tema je fenomenalna!
Sto se tice drekalice, tvoja iskustva nisu smjesna ona su traumaticna :( :D

Nesto ne mogu da se sjetim nekog svog fijasko dejta
ali imala sam smaraca koji je radio u najblizem granapu :D do moje zgrade
Udjem ja tako da kupim sebi sta a on ko cuko vazda za mnom i smaraaa i smaraaa
a ja nikad nista ne kupim sto trebam
Dodjem na kasu a on stane do kasirke pa se uhvati rukom za bradu (kao u crticima) zatrepce i krene me obasipati komplimentima
Najludje od svega, njegova djevojka je u tom istom granapu bila sefica, trudna do zuba u to vrijeme :cry:
Na kraju sam isla u drugu prodavnicu, udaljen haman kilometar i pol, citavih dvije godine
Godinu me brat ubjedjivao da doticni vise NE RADI ovamo i da nema potrebe da teglim kese iz drugog granapa :D
drekalica28

#472 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

micki125 wrote: ma mogla si malo pretrpit, ako ništa zarad foruma i nas znatiželjnih. :D :roll:
Sve se bojim da bi ti istrpio. :|
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#473 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by arman1 »

Nije baš bilo loše ali....

Negdje poslije rata muntao jednu curu 2. godina prava. Dugo se nečkala i na kraju popustila. Jednom prilikom na malti u jednom kafiću otvori dušu. Imala je dugu vezu s nekim tipom, teški manijak. Proganjao je, nije dao da se ni pozdravlja s prijateljima, dolazio joj u kuću nenajavljen, čitava porodica bila na belaju s njim(otac joj umro kad je bila beba). Zbog tog nije smjela da se upusti u novu vezu.
Nakon kratke espreso i i 2 čaše vode(besplatne) izvinuh se i odoh u "namjenske odaje" . Kad sam se vračao naletim na kolegicu s faxa s nekom curom i dvojicom muškaraca u društvu. Zvjeraju okolo i traže sto. Onako brzopleto rekoh ima odmah pored nas jedan čini mi se da je prazan, ne vidi se s vrata.
Dok su sjedali jedan od ove dvojice naglo ustade i priđe mom stolu i poće da viće na curu koja je bila sa mnom u društvu. "kurvo, dugo ti je trebalo ...." i još gomilu gadosti. Onako refleksno zeletim se i gurnem ga na jedan sto za kojim su sjedili neki moji prijatelji. Ovaj drugi me u tom momentu straga uhvatio za vrat ali su ga momentalno uspavali, flaša pive napola ispijena u glavu(poslije sam smrdio na pivu cijelo veće iako ne pijem).
Umješao se tu gazda i konobari, a i par mojih jarana su jedva dočekali da se isprazne. Ova dvojica su bili izbačeni, a nikome nije odgovaralo da zovemo muriju.
Tip koji je napao ovu moju je bio isti lik zbog kojeg je preživljavala košmare. Poslije ju je izbjegavao. Kolegica s faxa me je naširoko zaobilazila. Sve u svemu nakon toga veza je trajala još oko 3 kvalitetna mjeseca.
Pravo nije završila, otišla kod tetke u francusku i udala se za nekog marokanca.
drekalica28

#474 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

micki125 wrote:gle, mogli smo saznati još šočnih detalja, npr već znamo da je kao zavodnik katastrofa, ali možda k tomu ima i malu ćunu, pa ko zna šta se tu sve moglo dogoditi........ :D

:lol: :lol: :lol:
dočaravaj sebi koliko hoćeš.
ja sam svoje ispričala. :)
Zlatni_djecko

#475 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zlatni_djecko »

Mislim da je meni i jaranu najgore, kad smo neke hrvatice u hrvatskoj zbarili... odemo mi u njihov apartman, samo jedna soba.. :dance:
Inace su onako dobre, napucane..
.....a kad smo ih skinuli--- PRASUMA!! nikla da valja :( :-) :-? :sad:

Ni meni, ni njemu se nije mogao .... i to be to...

:sad: al poslije sam i sretan sto je tako bilo... moglo je biti sta gore :lol: nedo Bog :thumbup:
Post Reply