Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja se baš nešto pribojavam Finaca sutra. Naši možda lete na krilima dvije dobre utakmice i nisu bili u prilici gledati Fince pa ih doživljaju kao košarkašku egzotiku. Pod košem smo jednaki i tu trebamo tražiti šansu.
Sasvim_Obican wrote:Ja se baš nešto pribojavam Finaca sutra. Naši možda lete na krilima dvije dobre utakmice i nisu bili u prilici gledati Fince pa ih doživljaju kao košarkašku egzotiku. Pod košem smo jednaki i tu trebamo tražiti šansu.
Potanki su Finci s klupom. Mislim da treba Jazvina ubaciti da isprovocira sto vise licnih onih njihovih teskasa a da Kikan zavrsi stvar. S vanjsk linije bismo trebali biti bolji ako Mirza bude kao jucer.Nazalost, nama je svaka utakmica odlucujuca zbog jucerasnje pobjede Makedonaca!'Zatvorio se krug i sada treba pobijediti Makedonce i Suomi!
smijesni_ste wrote:Da, mi kao košarkaška sila imamo pravo ismijavati ni manje ni više nego Srbiju ...koja realno i jeste pokradena u tom polufinalu..
Moze li se dokazati da je sudija namjerno previdio nogu koja je nagazila liniju u toj sitaciji kad je ostecena Srbija? Sta je sa golom Engleske u finalu Njemackoj? Ili Maradonin gol Englezima? Greski je bilo i uvijek ce biti. Namjernih ili nenamjernih.
Cinjenica je da Srbija ima bolju reprezentaciju od nas, ali su lose izgledali danas protiv Izraela, a i u prethodne dvije bilo je tih crnih rupa i padova. To nije toliko bitno u ovoj fazi natjecanja, ali kad dodju na Spaniju, Francusku, Tursku, Litvaniju, bice.
Pa nije bitno je li namjerno ili ne...činjenica je da su oštećeni...
A nek ih pobijede svi koje si nabrojao,i ja bih volio iskreno, niti su najbolja repka, niti su mi dragi....samo kažem da "epitet" levati u ovom sportu, a bogme ni u ostalim, ne zaslužuju ni pod razno....
Da,reprezentacija koja je od 95 pa do danas bila 2 puta svijetski prvak,3 puta evropski prvak,osvojila još srebro i bronzu na evropskom i srebro na olimpijskim igrama (o mlađim kategorijama ne vrijedi ni pričati) je baš levat,dok je Turska sa svojim "domaćinskim"srebrom velesila
GandalfSivi wrote:Kad smo zadnji put dobili tekmu na EP? Ja mislim tamo negdje '98...
93.
Vidim da mnogi, pa cak i komentatori barataju sa pogresnim informacijama i dezinformisu gledaoce. Nasa zadnja pobjeda na EP-u je bila 97. kada smo u utakmici za 15. mjesto pobijedili Latviju 96:94. A i tada nas je vodio Hadzic, izgleda samo sa njim i mozemo do pobjede!?
GandalfSivi wrote:Kad smo zadnji put dobili tekmu na EP? Ja mislim tamo negdje '98...
93.
Vidim da mnogi, pa cak i komentatori barataju sa pogresnim informacijama i dezinformisu gledaoce. Nasa zadnja pobjeda na EP-u je bila 97. kada smo u utakmici za 15. mjesto pobijedili Latviju 96:94. A i tada nas je vodio Hadzic, izgleda samo sa njim i mozemo do pobjede!?