sta uraditi - bioloski sat

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
zelenashica

#451 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by zelenashica »

Čitam vas samo vas čitam :D ali ova dva posta ne mogu da samo čitam... :-)
pustopoljina wrote:
Marilyn wrote:U koju god školu da upišeš dijete, u razredu će biti i primitivaca. U kojem god dijelu grada da živiš, imat ćeš i komšije primitivce. Gdje god da radiš, bit će tu i kolega primitivaca. Ne možeš pobjeći od toga. Ne biraš ni familiju. Jedino prijatelje biraš.
u nasoj sredini ne mozes ocekivati ni podrsku familije u takvoj prici. jos ce ti neko reci da ga sramotis.
jednako kako o nekome drugom prica sto ima kcerku, rodila, ne zna se ko je otac...
Mahala,YUTEL,čaršija.....a zašto bježati od mahale :shock: Lijepo na svako pitanje daš konkretan odgovor i pitanja najednom ponestane :D
Mene kad su kone pitale što sam se razvela ja samo jednoj rekla:slabo gu*io....i nijedna me više ništa ne pita...ne znam šta im je najednom :?

cuske wrote:Ko je otac? Njeg smotaj i pred oltar kako vi to kažete ili matičara! Pa onda rodi djecu.
Ako on neće ni ukom slučaju, ne možeš ništa, a ja vjerujem da su žene za to sposbne onda abortiraj.
Kako će se to dijete sutra osjećati kad bude znalo da je plod jedne strasne noći dva neznanca u WC-u i sl.
Djetetu za normalan razvoj trebaju oba roditelja, a ne samo jedan!

Smotati nekog pred oltar :shock: Iskreno jesam za rađanje djece u braku(ali ako je to brak iz ljubavi),ali po meni je sasvim isto roditi dijete van braka i roditi u braku bez ljubavi...prije bih rodila dijete u 30-tim sama nego sa svakim hajvanom :oops:
Djetetu trebaju oba roditelja,ali dijete je presretno i kad ima samo jednog ako je drugi sve samo ne roditelj. :skoljka:
Marilyn

#452 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by Marilyn »

Zeznuto je to, što će ono drugo dijete imti tatu, a njeno neće. Ja bih se pojela od muke.
JBL

#453 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by JBL »

Marilyn wrote:Zeznuto je to, što će ono drugo dijete imti tatu, a njeno neće. Ja bih se pojela od muke.
problem je kad dijetetu nemozes pruziti nesto, da mu svjesno i svojom voljom uzmem mater.... pojela bi me savjest

staromodan.press
Marilyn

#454 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by Marilyn »

pojela bi me savjest
ovo je tek posebna priča. to ja cijelo vrijeme i govorim, od samog starta dijete je uskraćeno za oca... i to još odlukom majke
zelenashica

#455 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by zelenashica »

Marilyn wrote:
pojela bi me savjest
ovo je tek posebna priča. to ja cijelo vrijeme i govorim, od samog starta dijete je uskraćeno za oca... i to još odlukom majke
O kakvoj vi odluci pričate :?
Ama zena spavala s likom za kojeg zna da ga ne moze imati.Ostala trudna i sad je l treba da ubije dijete jer dijete nece imati tatu.....ma dajte sta vam je....???Jeste li sigurni da sva djeca imaju tatu ili su im tate samo upisani u odgovoarajucu rubriku na rodnom listu :-)
Marilyn

#456 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by Marilyn »

Jeste li sigurni da sva djeca imaju tatu ili su im tate samo upisani u odgovoarajucu rubriku na rodnom listu :-)
pa joj to sada treba biti utjeha i opravdanje u stilu: ima još djece bez tate...
pustopoljina

#457 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by pustopoljina »

zelenashica wrote:Čitam vas samo vas čitam :D ali ova dva posta ne mogu da samo čitam... :-)
pustopoljina wrote:
Marilyn wrote:U koju god školu da upišeš dijete, u razredu će biti i primitivaca. U kojem god dijelu grada da živiš, imat ćeš i komšije primitivce. Gdje god da radiš, bit će tu i kolega primitivaca. Ne možeš pobjeći od toga. Ne biraš ni familiju. Jedino prijatelje biraš.
u nasoj sredini ne mozes ocekivati ni podrsku familije u takvoj prici. jos ce ti neko reci da ga sramotis.
jednako kako o nekome drugom prica sto ima kcerku, rodila, ne zna se ko je otac...
Mahala,YUTEL,čaršija.....a zašto bježati od mahale :shock: Lijepo na svako pitanje daš konkretan odgovor i pitanja najednom ponestane :D
Mene kad su kone pitale što sam se razvela ja samo jednoj rekla:slabo gu*io....i nijedna me više ništa ne pita...ne znam šta im je najednom :?

cuske wrote:Ko je otac? Njeg smotaj i pred oltar kako vi to kažete ili matičara! Pa onda rodi djecu.
Ako on neće ni ukom slučaju, ne možeš ništa, a ja vjerujem da su žene za to sposbne onda abortiraj.
Kako će se to dijete sutra osjećati kad bude znalo da je plod jedne strasne noći dva neznanca u WC-u i sl.
Djetetu za normalan razvoj trebaju oba roditelja, a ne samo jedan!

Smotati nekog pred oltar :shock: Iskreno jesam za rađanje djece u braku(ali ako je to brak iz ljubavi),ali po meni je sasvim isto roditi dijete van braka i roditi u braku bez ljubavi...prije bih rodila dijete u 30-tim sama nego sa svakim hajvanom :oops:
Djetetu trebaju oba roditelja,ali dijete je presretno i kad ima samo jednog ako je drugi sve samo ne roditelj. :skoljka:

hah...pa najmanji je problem odhebati nekoga, svako ima les u podrumu i svakoga mozes pitati- a bogati, kako ti ona kci, je li se vratila snaha, tuce li te jos covjek, je li ti brat nas'o curu, rijetko ga vidim s djevojkama, a vidim ga svaki dan, je li ti covjek ostavio ljubavnicu :lol:
ali nije pitanje kako ces to TI savladati. TI si birala. i njega i radjanje i sve...
mah...nidje veze...iz supljeg u prazno.
JBL

#458 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by JBL »

zelenashica wrote:
Marilyn wrote:
pojela bi me savjest
O kakvoj vi odluci pričate :?
Ama zena spavala s likom za kojeg zna da ga ne moze imati.Ostala trudna i sad je l treba da ubije dijete jer dijete nece imati tatu.....ma dajte sta vam je....???Jeste li sigurni da sva djeca imaju tatu ili su im tate samo upisani u odgovoarajucu rubriku na rodnom listu :-)
To u kao prvo jos uvijek nije dijete. Ali kad jednom bude dijete (i ne samo njeno) falice mu stvari koje nece dobiti jer je majka tako htijela. Imaju li druga djeca majku/oca sa tim nemaju veze. Ima i gladne djece sto neznaci da i moje dijete moze ili treba biti gladno.
Marilyn

#459 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by Marilyn »

Ali kad jednom bude dijete (i ne samo njeno) falice mu stvari koje nece dobiti jer je majka tako htijela
Ma jok, najvažnije je da je mama sebi rodila dijete :-) Šta ima veze što će djetetu faliti tata... Mama je stituirana, ima posao i stan, sve je sredila u životu i sad samo još dijete fali, pa da bude sve savršeno.... :roll:
Ovo je nevezano za ovaj slučaj, nego uopšte komentar na onu priču: ja sam uspješna i rodiću sebi dijete, šta će mi muž.... oh jea :oops:
:roll:
zelenashica

#460 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by zelenashica »

pustopoljina wrote:
hah...pa najmanji je problem odhebati nekoga, svako ima les u podrumu i svakoga mozes pitati- a bogati, kako ti ona kci, je li se vratila snaha, tuce li te jos covjek, je li ti brat nas'o curu, rijetko ga vidim s djevojkama, a vidim ga svaki dan, je li ti covjek ostavio ljubavnicu :lol:
ali nije pitanje kako ces to TI savladati. TI si birala. i njega i radjanje i sve...
mah...nidje veze...iz supljeg u prazno.
Vidis upravo u ovom sto si ti rekla ima veze.To je forumula...odhebati i ziviti svoj zivot jer nema čovjeka koji nema oraha u džepu. :-)
Partizzanka

#461 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by Partizzanka »

odosmo mi opet u mahalu :)

znas sta draga hadzinicasa - ja mislim da tvoja drugarica nece to dijete zato sto joj otkucava bioloski sat nego zato sto je zaljubljena u tog kretena
i ne zeli ona samo dijete ona duboko u sebi zeli NJEGOVO dijete!!!!
e kad se uz to doda i cinjenica da ima koliko ima godina ... eto ti razloga da ima dijete

neka ima!

ali nadam se da kasnije nece spasti i na to da ide da ga moljaka da barem vidi dijete
da nece spasti na to da joj ta njegova nevjencana dolazi i cupa kosu
da nece spasti na to da kasnije kada je dijete pita "a gdje je moj tata" mora da mu laze i prica price jer ga tata nije zelio nego je zelio samo da eto da ne kazem sta - pjan
i ono najvaznije da se nece kajati i da nece "mrziti" dijete koje je njegovo kada skonta da joj ni to nece upaliti da vrati njegovu ljubav
zelenashica

#462 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by zelenashica »

JBL wrote:
To u kao prvo jos uvijek nije dijete. Ali kad jednom bude dijete (i ne samo njeno) falice mu stvari koje nece dobiti jer je majka tako htijela. Imaju li druga djeca majku/oca sa tim nemaju veze. Ima i gladne djece sto neznaci da i moje dijete moze ili treba biti gladno.
Mama htjela???
To ako je ostala trudna i ne zeli oteti muza nekoj drugoj zeni ili oca nekom drugom djetetu ne daje pravo na opciju ONA JE TAKO HTJELA!
I ne znam sta se mi ovdje toliko petljamo u njen zivot...svi kukamo na mahalu a nema većih mahalusa od sa-x forumasica i forumasa.... :sax:
pustopoljina

#463 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by pustopoljina »

zelenasice, mes'cini da su nam danas smetnje u prenosu signala...idem ja zapjevati.
zelenashica

#464 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by zelenashica »

Partizzanka wrote:odosmo mi opet u mahalu :)

znas sta draga hadzinicasa - ja mislim da tvoja drugarica nece to dijete zato sto joj otkucava bioloski sat nego zato sto je zaljubljena u tog kretena
i ne zeli ona samo dijete ona duboko u sebi zeli NJEGOVO dijete!!!!
e kad se uz to doda i cinjenica da ima koliko ima godina ... eto ti razloga da ima dijete

neka ima!

ali nadam se da kasnije nece spasti i na to da ide da ga moljaka da barem vidi dijete
da nece spasti na to da joj ta njegova nevjencana dolazi i cupa kosu
da nece spasti na to da kasnije kada je dijete pita "a gdje je moj tata" mora da mu laze i prica price jer ga tata nije zelio nego je zelio samo da eto da ne kazem sta - pjan
i ono najvaznije da se nece kajati i da nece "mrziti" dijete koje je njegovo kada skonta da joj ni to nece upaliti da vrati njegovu ljubav
Ja o ovom boldiranom nisam ni mislila jer krećem od pretpostavke da zena zeli dijete radi sebe i djeteta a ne radi njega.Ovo boldirano ako se iskljucuje kao opcija onda ja velikim slovima navijam ZA BEBU :thumbup:
zelenashica

#465 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by zelenashica »

pustopoljina wrote:zelenasice, mes'cini da su nam danas smetnje u prenosu signala...idem ja zapjevati.
:lol: :lol: :lol: Pjevaj bona,....bolje i to nego da ovdje mahalamo o zivotu koji nije nas. :wink:
Partizzanka

#466 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by Partizzanka »

zelenasica - hadzinica je samo iznijela problem kao temu, kao nesto sto je sasvim moguca zivotna situacija

mogla je biti i hipoteza a mi smo razvili debatu

ovo nije rjesavanje necijeg problema (nadam se da nije jer ako je spala na to da joj forum odlucuje o zivotu onda bolje neka ide u jagomir)
jer za to postoje psiholozi kojima se ode i poprica se - ustvari ja bih to doticnoj prvenstveno preporucila PSIHOLOGA!!!

pa onda dalje

mi samo razgovaramo na temu :)

@zelenasica - ja se takodjer iskreno nadam da nije to to ... ali kad razmislis sve vodi tome. njoj treba psiholog da malo poprica da je smiri jer ... nece to na dobro izaci
JBL

#467 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by JBL »

zelenashica wrote:Mama htjela???
To ako je ostala trudna i ne zeli oteti muza nekoj drugoj zeni ili oca nekom drugom djetetu ne daje pravo na opciju ONA JE TAKO HTJELA!
I ne znam sta se mi ovdje toliko petljamo u njen zivot...svi kukamo na mahalu a nema većih mahalusa od sa-x forumasica i forumasa.... :sax:
Mama je htijela dijete, nije oca = dijete nece imati oca. To je njena odluka i ona je tako htijela.
lido

#468 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by lido »

ovdje kako vidim svako ima svoje misljenje, samo zavisi na osnovu kojih cinjenica ga iznosi. Dijete nece imati oca, ko je kriv...? Zamislite samo jedan primjer jednog tek vjencanog para. Zena ostavi muza bez nekog posebnog razloga, a vec je u petom mjesecu trudnoce. Za par sedmica treba da se porodi. Ona ni po koju cijenu ne zeli da se vrati. Dijete nece imati oca uza se. Ko je kriv, je li dijete krivo - nije.
Na sve vase komentare moj zakljucak je da dijete ima pravo na zivot po ovozemaljskim i Bozijim zakonima rodjeno vanbracno ili ne.
atko

#469 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by atko »

trudnoca sa predumisljajem ... djete je u ovoj prici hvatanje zadnjeg voza za ucjenjivanje i manipulisanje situacijom ... otvorila vrata pjanom bivsem frajeru koji ima trudnu djvojku u 8 mjesecu i ostala trudna ... sapunica covjece

Kad treba povali pjanog frajera onda je to 'desio se momenat'
kad frajer povali pjanu trebu onda je to silovanje

:roll:
PalaSa Marsa

#470 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by PalaSa Marsa »

Ne kontam, a jel' taj frajer zna da je ona u drugom stanju? :roll: Ivin'te nisam citala nista osim ovu zadnju stranicu. :-)
Marilyn

#471 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by Marilyn »

Ne, ne zna
PalaSa Marsa

#472 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by PalaSa Marsa »

Pa ne kontam sto ne poprica s' njim i vidi njegova razmisljanja, odnosno eventualne planove za buducnost. :zoka:
hadzinicasa

#473 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by hadzinicasa »

mislim da smo se odmakli od teme.

ovo isto kada je jednu moju prijateljicu koja je prelazila granicu s djetetom (a imaju razlicita prezimena) carinik pitao cije je dijete?
ona rekla moje.
on pitao: kako?
ona rekla: hoces u detalje da ti ispricam?

:lol:
PalaSa Marsa

#474 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by PalaSa Marsa »

hadzinicasa wrote:mislim da smo se odmakli od teme.

ovo isto kada je jednu moju prijateljicu koja je prelazila granicu s djetetom (a imaju razlicita prezimena) carinik pitao cije je dijete?
ona rekla moje.
on pitao: kako?
ona rekla: hoces u detalje da ti ispricam?

:lol:
A ne fakat, ne vidim razlog da ne poprica s' njim. U svakom slucaju ce joj nakon tog' razgovora biti lakse da donese odluku. :zoka:
hadzinicasa

#475 Re: sta uraditi - bioloski sat

Post by hadzinicasa »

pored njegove partnerice koja je u 8. mjesecu trudnoce?
Locked