Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#451 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jednostavno. 
- GandalfSivi
#452 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jebiga buraz, mi smo Horde Zla, mi smo navikli na najbolje, ne furamo se na pricu moralnih pobjednika...
-
uvjekpospan
#453 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Navikli?GandalfSivi wrote:Jebiga buraz, mi smo Horde Zla, mi smo navikli na najbolje, ne furamo se na pricu moralnih pobjednika...
- ultima_palabra
#454 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Razlika u mentalitetu definitivno postoji... meni lično odgovara kad se vi nafurate, iz iskustva znam da će uskoro emocije otići u drugu krajnostGandalfSivi wrote:Jebiga buraz, mi smo Horde Zla, mi smo navikli na najbolje, ne furamo se na pricu moralnih pobjednika...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#455 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ćulume (?) napolje
- GandalfSivi
#456 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dodjes na utakmicu, derbi recimo, pa vidis sta je furka... To ti je ono kada vadite aparate i slikate...ultima_palabra wrote:Razlika u mentalitetu definitivno postoji... meni lično odgovara kad se vi nafurate, iz iskustva znam da će uskoro emocije otići u drugu krajnostGandalfSivi wrote:Jebiga buraz, mi smo Horde Zla, mi smo navikli na najbolje, ne furamo se na pricu moralnih pobjednika...
-
Dead Man Walking
#457 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
I ja bih apelovao da malo oduzmu gas sa zetvom trofeja, pa i nas ostale puste da ponesto cvaknemo.uvjekpospan wrote:Navikli?GandalfSivi wrote:Jebiga buraz, mi smo Horde Zla, mi smo navikli na najbolje, ne furamo se na pricu moralnih pobjednika...Kad ste zadnji trofej osvojili?
- ultima_palabra
#458 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Fulio si čitav fudbal, ali nebitno... poenta je da će za mjesec-dva biti "uprava napolje" i "Plišek letićeš ko fišek", a igrači u stvari samo igrali u skladu sa mogućnostima. Da se titula osvaja u augustu vi bi uvijek prvaci bili...GandalfSivi wrote:Dodjes na utakmicu, derbi recimo, pa vidis sta je furka... To ti je ono kada vadite aparate i slikate...ultima_palabra wrote:Razlika u mentalitetu definitivno postoji... meni lično odgovara kad se vi nafurate, iz iskustva znam da će uskoro emocije otići u drugu krajnostGandalfSivi wrote:Jebiga buraz, mi smo Horde Zla, mi smo navikli na najbolje, ne furamo se na pricu moralnih pobjednika...
-
dobar,ti?
#459 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
[/quote]
Fulio si čitav fudbal, ali nebitno... poenta je da će za mjesec-dva biti "uprava napolje" i "Plišek letićeš ko fišek", a igrači u stvari samo igrali u skladu sa mogućnostima. Da se titula osvaja u augustu vi bi uvijek prvaci bili...[/quote]
vidjecemo kad amaru dosadi zeljeznicar, sta ce sa vama biti, kad pokupi svoj kes, koji cini 90% vaseg budzeta trenutno
Fulio si čitav fudbal, ali nebitno... poenta je da će za mjesec-dva biti "uprava napolje" i "Plišek letićeš ko fišek", a igrači u stvari samo igrali u skladu sa mogućnostima. Da se titula osvaja u augustu vi bi uvijek prvaci bili...[/quote]
vidjecemo kad amaru dosadi zeljeznicar, sta ce sa vama biti, kad pokupi svoj kes, koji cini 90% vaseg budzeta trenutno
- ganjeta
#460 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Fulio si čitav fudbal, ali nebitno... poenta je da će za mjesec-dva biti "uprava napolje" i "Plišek letićeš ko fišek", a igrači u stvari samo igrali u skladu sa mogućnostima. Da se titula osvaja u augustu vi bi uvijek prvaci bili...[/quote]dobar,ti? wrote:
-
dobar,ti?
#461 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
eto zujo daje 
- GandalfSivi
#462 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sve je totalno ok. Mislim ono, mi smjenjujemo trenera kada zavrsimo drugi, za razliku od nekih koji su prezadovoljni kada izbore opstanak u predzadnjem kolu, ili vjeruju u Amara kao u boga, a da se ne lazemo, lik je jedan prosjecni papak koji moze imati rezultate u ovoj livadarskoj ligi i nigdje drugo (pokusao je pa je odletio prije nego sto je i poceo). Btw, pravo me nervira ovo "ligi", nekako bi "lizi" trebalo biti pravilno, ali to jos gore zvuci...
- ultima_palabra
#463 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma da, liga je precijenjena, livadarska i sve to... samo zašto li je Husref zakletva svim pitarima?
A zalizani je smijenjen zato što je bio drugi? Da nije slučajno još štagod bilo u toj priči?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#464 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kad si vidovit de nam reci ko osvaja tituluultima_palabra wrote:Fulio si čitav fudbal, ali nebitno... poenta je da će za mjesec-dva biti "uprava napolje" i "Plišek letićeš ko fišek", a igrači u stvari samo igrali u skladu sa mogućnostima. Da se titula osvaja u augustu vi bi uvijek prvaci bili...GandalfSivi wrote:Dodjes na utakmicu, derbi recimo, pa vidis sta je furka... To ti je ono kada vadite aparate i slikate...ultima_palabra wrote: Razlika u mentalitetu definitivno postoji... meni lično odgovara kad se vi nafurate, iz iskustva znam da će uskoro emocije otići u drugu krajnost
-
Dead Man Walking
#465 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ovi sto su navikli na trofeje.
Stvar navike. 
- no_crnjak
#466 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ma stipu ganje xD
- ganjeta
- ultima_palabra
#468 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Široki, ako Komitet ne razjebe ovo sa ključemrashtiman wrote:Kad si vidovit de nam reci ko osvaja titulu
- Baltazar_khan
#469 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
moglo bi vrlo lako naredno kolo da vam pobjegnemo na +6 
travnik je noćna mora za vas
- ganjeta
#470 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Mogli bi možda i na bodBaltazar_khan wrote:moglo bi vrlo lako naredno kolo da vam pobjegnemo na +6
Zalizani vas poznaje najbolje, a prokletsvo Pirote mora nestati.
- GandalfSivi
#471 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ganjeta wrote:Mogli bi možda i na bodBaltazar_khan wrote:moglo bi vrlo lako naredno kolo da vam pobjegnemo na +6
travnik je noćna mora za vas![]()
Zalizani vas poznaje najbolje, a prokletsvo Pirote mora nestati.
Bi zalizani, samo da zna. Problem je sto ja ne gledam samo slijedece kolo, ja gledam prvih sest!!!
-
uvjekpospan
#472 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Papak kojem bi vi platili da ode iz Zelje i sanjate o tom danu. Inace svi vasi treneri su napravili velike karijere vaniGandalfSivi wrote:Sve je totalno ok. Mislim ono, mi smjenjujemo trenera kada zavrsimo drugi, za razliku od nekih koji su prezadovoljni kada izbore opstanak u predzadnjem kolu, ili vjeruju u Amara kao u boga, a da se ne lazemo, lik je jedan prosjecni papak koji moze imati rezultate u ovoj livadarskoj ligi i nigdje drugo (pokusao je pa je odletio prije nego sto je i poceo). Btw, pravo me nervira ovo "ligi", nekako bi "lizi" trebalo biti pravilno, ali to jos gore zvuci...
Da se ne lazemo, lik jeste bog za ovu nasu ligu.
- GandalfSivi
#473 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Njegove kvalitete (za ovu ligu) nisu upitne. Vase bogopoklonstvo jeste...uvjekpospan wrote:Papak kojem bi vi platili da ode iz Zelje i sanjate o tom danu. Inace svi vasi treneri su napravili velike karijere vaniGandalfSivi wrote:Sve je totalno ok. Mislim ono, mi smjenjujemo trenera kada zavrsimo drugi, za razliku od nekih koji su prezadovoljni kada izbore opstanak u predzadnjem kolu, ili vjeruju u Amara kao u boga, a da se ne lazemo, lik je jedan prosjecni papak koji moze imati rezultate u ovoj livadarskoj ligi i nigdje drugo (pokusao je pa je odletio prije nego sto je i poceo). Btw, pravo me nervira ovo "ligi", nekako bi "lizi" trebalo biti pravilno, ali to jos gore zvuci...A pored toga i sve velika gospoda
- no_crnjak
#474 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
more bit bog..al je Husref Dzellesanuhu xDuvjekpospan wrote:Papak kojem bi vi platili da ode iz Zelje i sanjate o tom danu. Inace svi vasi treneri su napravili velike karijere vaniGandalfSivi wrote:Sve je totalno ok. Mislim ono, mi smjenjujemo trenera kada zavrsimo drugi, za razliku od nekih koji su prezadovoljni kada izbore opstanak u predzadnjem kolu, ili vjeruju u Amara kao u boga, a da se ne lazemo, lik je jedan prosjecni papak koji moze imati rezultate u ovoj livadarskoj ligi i nigdje drugo (pokusao je pa je odletio prije nego sto je i poceo). Btw, pravo me nervira ovo "ligi", nekako bi "lizi" trebalo biti pravilno, ali to jos gore zvuci...A pored toga i sve velika gospoda
-
Edin_Sarajevo
#475 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A u čemu je tačno problem ako vjerujemo nekom treneru? Zar nisu dovoljni brojni trofeji koje je Željo osvojio u Amarovim mandatima? Ne vidim u čemu je tu problem. Papak? Dobro, ako ti tako kažeš. Lik jeste svojeglav i drugačiji od drugih, ali to nije vaša briga. Osporavanje i priča da je dobar samo za naše lige ne pije vode. Frajer ima osvojen kup Japana. Čime se drugi treneri mogu pohvaliti?
Držite se svog kluba i trenera. Fino je što se čini da ćemo se ganjati u vrhu...ali start sezone ne mora ništa značiti. Mi smo prošle godine bili u igri za titulu do 29. kola, a vi do 26 ili 27. niste bili ni sigurni putnik u evropu...i na kraju u zadnjem kolu nas prestignete. Mislim da smo uigraniji i spremniji od vas, ali ako nastavite ovako, Evropa ne bi trebala doći u pitanje. Što se titule tiče, tu su još Borac i Široki. Mislim, možete se vi zaletit koliko hoćete i najavljujte šta god hoćete, ali nazivat nekog papkom je bezveze.
PS: Ja vjerujem da možemo puno...znam šta sam vidio protiv Sheriffa i šta sam upratio tokom priprema... Ova liga mi je poslije tekmi u Evropi i kantanja Borca u gostima, zatim Sarajeva i na kraju nas postala još smješnija. Gledajući kako nam se šetkaju ispred gola, skont'o sam da ovdje nema teškog gostovanja (osim derbija zbog pritiska) i da se sve može i mora riješit u našu korist. Medjutim, qrac...ne ide to tako. Ima i drugih faktora ali i psihičkih barijera. Dodje Rudar na Grbavicu i polomi Zebu 3-4 puta. Sudija idiot ne mjeri udaljenost zivog zida NIJEDNOM itd. itd. Od mene Amaru podrška i kapa do poda...dižemo se i svake godine smo sve jači i stabilniji. To je ono što želim, a i liga će kad tad bit' bolja jer će ovakva kakva je sad postat neodrživa zbog npr. nezadovoljstva navijača za početak (Čelik i Sloboda sad, Saraj'vo i Velež prošle godine, mi ranije...)
Držite se svog kluba i trenera. Fino je što se čini da ćemo se ganjati u vrhu...ali start sezone ne mora ništa značiti. Mi smo prošle godine bili u igri za titulu do 29. kola, a vi do 26 ili 27. niste bili ni sigurni putnik u evropu...i na kraju u zadnjem kolu nas prestignete. Mislim da smo uigraniji i spremniji od vas, ali ako nastavite ovako, Evropa ne bi trebala doći u pitanje. Što se titule tiče, tu su još Borac i Široki. Mislim, možete se vi zaletit koliko hoćete i najavljujte šta god hoćete, ali nazivat nekog papkom je bezveze.
PS: Ja vjerujem da možemo puno...znam šta sam vidio protiv Sheriffa i šta sam upratio tokom priprema... Ova liga mi je poslije tekmi u Evropi i kantanja Borca u gostima, zatim Sarajeva i na kraju nas postala još smješnija. Gledajući kako nam se šetkaju ispred gola, skont'o sam da ovdje nema teškog gostovanja (osim derbija zbog pritiska) i da se sve može i mora riješit u našu korist. Medjutim, qrac...ne ide to tako. Ima i drugih faktora ali i psihičkih barijera. Dodje Rudar na Grbavicu i polomi Zebu 3-4 puta. Sudija idiot ne mjeri udaljenost zivog zida NIJEDNOM itd. itd. Od mene Amaru podrška i kapa do poda...dižemo se i svake godine smo sve jači i stabilniji. To je ono što želim, a i liga će kad tad bit' bolja jer će ovakva kakva je sad postat neodrživa zbog npr. nezadovoljstva navijača za početak (Čelik i Sloboda sad, Saraj'vo i Velež prošle godine, mi ranije...)
Last edited by Edin_Sarajevo on 15/08/2011 02:49, edited 3 times in total.