Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jahica i Nadarevica je isto selektor odyebao- završena prica njih dvojica.
Nego,
Pape najavi novih 11, a on najvjerovatnije izbacuje iste gnjide od igraca i protiv albanaca....neke kozmeticke promjene, Pandza - Mravac (e baš je stavio igracinu)....ako se ova formacija i ovi igraci izbace protiv Albanije, to znaci da vjeruje onim istim šetacima koji su ga izdali, popljuvali i javno obrukali u Bukureštu e to bi tek bilo grozno.
ganjeta wrote:Kolega ko je koga izdao? Jesi li vidio kako se gotive i keslaju na presu....samo sto se ne ljube jebo te
A vidio sam i kad je Pape pjenio, lupao šakama po stolu, prijetio, govorio da ce mjenjati ove luzere, da ce biti sigurnih "zahvalnica" pojedincima.
Ne mogu da vjerujem da promjeni pricu za dva dana jbt
mikogoago wrote:Ma vise mi puna kapa Barbareza i sta on misli.Kao to je bitno.Tog sam covjeka neizmjerno postovao kao igraca,ali ovo sta on radi sada i njegove pametne izjave mi samo govore da se radi o hercegovackom sindromu.Kako ga vise nije sramota.Zapeo ko mutav da postane selektor , a nije ni pionire Hamburga vodio.Zinula guza da bude selektor.Doduse ima podloge.Kada je bio Baka koji nema licence i Kodro koji isto nije imao nekih rezultata kao trener sto ne bi i on.Bas dobro da se malo ispraksa.Jebiga covjek ima o sebi visoko misljenje kao trener pa ni manje ni vise nego A tim.Svi zaborravljate kada je isao na noge Usanovicu i dodvoravao im se to je bilo ok.Fuj :oops:
A kada trenutni selektor javno brani Usketa i lize se sa njim to je ok.Fuj
Nikada nisam rekao da je ok i sam sam se tome cudio,ali to objasnjavam tako da Susic ovdje nije dugo i nema pojma ko je ko.Covjek je posten i radi svoj posao.Uske se njemu poceo slepati i nosati kofere okolo,a mozda je to i radio i iz postovanja prema Susicu.On je reagovao kao neko ko ne zeli ostaviti kolegu sa posla na cjedilu ili imas drugacije misljenje.Ali Susic nikada nije komentarisao Barbarezove izjave u vezi njegovog rada ili slicno.Ko je Barbarez da to govori?da nije mozda bolji fudbaler i veci znalac fudbala od Papeta Ne posjeduje nimalo respekta prema kolegi po zanatu,a da pritome nista nije uradio po tom pitanju.I sta mislite zasto je otisao iz Hamburga(iz uprave).Do sada se Susic uzdrzao bilo kakvih komentara svojih kolega.Eto tu je razlika medju njima jel ti dosta ili hoces jos?
Znaci ako Barba nije veci fudbaler od Susica ne smije komentarisati desavanja oko repke
Halooo Barbarez je bio jedan od clanova koji je zasluzan sto nam repka i dalje igra,a sve su sanse da je bolje da su nas suspendovali.Znaci zalozio se sam da bi igrali,a sad ne smije komentarisati .Smijesan si mladicu
I Sergej Barberez je za mene veci patriota od svih do sadsnjih selektora zajedno sa Susicem na celu.Uradio je vise za ovu zemlju do sad nego Susic za cijelog zivota.
LSD wrote:Jahica i Nadarevica je isto selektor odyebao- završena prica njih dvojica.
Nego,
Pape najavi novih 11, a on najvjerovatnije izbacuje iste gnjide od igraca i protiv albanaca....neke kozmeticke promjene, Pandza - Mravac (e baš je stavio igracinu)....ako se ova formacija i ovi igraci izbace protiv Albanije, to znaci da vjeruje onim istim šetacima koji su ga izdali, popljuvali i javno obrukali u Bukureštu e to bi tek bilo grozno.
ako bude ovako,poserem se na reprezentaciju! dabogda im onda bilino polje bilo prazno,jebm ti autoritet!
Jahiću je prirodna pozicija DMC i mislim da nije prekrižen već povrijeđen
a u svakom slučaju zbog šuplje i pokrpljene odbrane mi bi trebali uvijek igrati sa 2x DMC posebno što i nemamo prave bekove već dva bočna ofanzivca, a ako mislimo koristiti tu bočnu ofenzivnost 2 DMC moraju biti u timu da sijeku kontre. Samo nađite negdje onu našu tekmu protiv Francuza i pogledajte dobro kako su francuzi igrali, posebno ulogu njihovih zadnjih veznih. Pored njih francuska odbrana je mogla i roštilj zapalit. samo se divit i učit
ganjeta wrote:Kolega ko je koga izdao? Jesi li vidio kako se gotive i keslaju na presu....samo sto se ne ljube jebo te
A vidio sam i kad je Pape pjenio, lupao šakama po stolu, prijetio, govorio da ce mjenjati ove luzere, da ce biti sigurnih "zahvalnica" pojedincima.
To te nesto iznenadilo,mene nije ni sekunde.Susic je dokazao da nema stav,da ima dvostruke arsine i dalje se drzi toga iz dana u dan to pokazuje.Nikad trener od njega,vrh mu je Ankaragucu.
I dobro je neko napisao na jednom forumu :
Susic je nas Maradona.Fantastican igrac,a karina trener
ganjeta wrote:Znaci ako Barba nije veci fudbaler od Susica ne smije komentarisati desavanja oko repke
Halooo Barbarez je bio jedan od clanova koji je zasluzan sto nam repka i dalje igra,a sve su sanse da je bolje da su nas suspendovali.Znaci zalozio se sam da bi igrali,a sad ne smije komentarisati .Smijesan si mladicu
I Sergej Barberez je za mene veci patriota od svih do sadsnjih selektora zajedno sa Susicem na celu.Uradio je vise za ovu zemlju do sad nego Susic za cijelog zivota.
Nije da nije patriota samo ako u ovom dimu ima i vatre kod raje je down
veella wrote:a ja forumasa, svi pricaju o tekmi a niko ne zna ko jos prenosi osim usrane BiHTV1....
Pa neće deset telivizija prenositi utakmicu, svkau utakmicu u jednoj drzavi prenosi samo jedna televizija.
Ako te zanima ko prenosi od inostranih televizija, imaš google pa se razleti, nije ovdje niko tvoja sluga da mora prekinuti svaku drugu raspravu, dok se ne nadje odgovori na tvoje pitanje.
Ne znam zasto je raja ocekivala da ce sad promijeniti pola ekipe, mislim da je bilo za ocekivati da ne igraju Ibricic i Mravac iako se jos nista ne zna...
Moje misljenje je da mi samo vidimo vrh brijega,a sta se sve desava ispod i koje igranke mi to ne znamo.Tu i tamo procuri po nesto malo,zato bi bio najsretniji da stvarno iza utakmice sa Albanijom se o tome progovori,mada cisto sumnjam.Onda ako si citao sto je pisao @Alfa(nadam se da sam dobro napisao njegov nick)koji je bio u Bukurestu od sviju jedino im je Misimovic prisao i pozdravio se.Ne znam nadam se da ce se vise znati poslije tekme ili neke stvari rascistiti i staviti na svoje mjesto.
@ganjeta nije Barbarez skinuo suspenziju.To iskljucivo je zasluga Ivice Osima i respekta koji ljudi u UEFA I FIFA imaju prema njemu.BArbarez je bio dio tima i sigurno je i on nesto doprinjeo,ne laprda SAMO okolo protiv selektora i place za selektorskom foteljom kao malo dijete za zveckom.Pogledaj malo druge kolege kako daju svoje misljenje pa mozda uocis razliku.I jos nesto ne nisam mladic,vjeruj mi vecini ovdje na forumu mogu biti tataU.kljucujuci i Barbu
Zasto Barba ne bi imao pravo da komentarise, dok god je to u granicama normale. Svako od nas ima pravo da komentarise i poznato je da su ljudi na Balkanu svi do jednog vrli fudbalski znalci, ekonomisti i generali...
Barbin komentar je vezan za za njegov stav kao clana komiteta, odnosno fudbalskog saveza na dogadjanja u i oko reprezentacije tog saveza. Sasvim korektno. Ne vidim sta kome smeta u ovome.
quasar wrote:Zasto Barba ne bi imao pravo da komentarise, dok god je to u granicama normale. Svako od nas ima pravo da komentarise i poznato je da su ljudi na Balkanu svi do jednog vrli fudbalski znalci, ekonomisti i generali...
Barbin komentar je vezan za za njegov stav kao clana komiteta, odnosno fudbalskog saveza na dogadjanja u i oko reprezentacije tog saveza. Sasvim korektno. Ne vidim sta kome smeta u ovome.
O tom ja pricam buraz,ali pojedinim treba nacrtati i obojiti vostanim po mogucnosti
JoseMujica wrote:Smoki otkud ti Bešić tako visoko prema naprijed...zar nije on odbrana? Koji je to Bešić uopće?
I Štilić ti je puno prema naprijed, on je meni više klasični MC.
al ti je ovo šuplje do bola...možda more s albancima vako, al dabogda
jest besic bi mogao da se zamijeni sa rahimicem. zaboravio sam da je on odbrambeni. a stila je na dobrom mjestu. pa kud ces ga nize. imaju ibisevic i muslimovic naprijed
Prije samo dvije stranice napisa da cemo brzo poceti srati po Osimu,Barbi,Hadzibegicu i ostalim.Nije dugo proslo.A kako je lego ovaj poraz od Rumuna,,sta sam ti reko,,
JoseMujica wrote:Smoki otkud ti Bešić tako visoko prema naprijed...zar nije on odbrana? Koji je to Bešić uopće?
I Štilić ti je puno prema naprijed, on je meni više klasični MC.
al ti je ovo šuplje do bola...možda more s albancima vako, al dabogda
jest besic bi mogao da se zamijeni sa rahimicem. zaboravio sam da je on odbrambeni. a stila je na dobrom mjestu. pa kud ces ga nize. imaju ibisevic i muslimovic naprijed
onda stavi vako Bešić - Rahimić kao 2 DMC-a, Štilić ispred njih kao MC i Pjanić u free roll iza dva napadača, nek skače i po krilima i u sredini ko zuca i to bi moglo funkcionisat i tek tada možeš ova dva beka(na) stavit da probijaju krilno.