FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
agent_001
#451 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bravo, ko može autom najbolje je 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#452 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma kakva prepirka.. Ovo će biti "zajebanije" gostovanje od Praga čisto jer ovi imaju puno ozbiljniju grupu a i prolazi se kroz prijateljsku nam zemlju.
Razumijem te za te godišnje doduše mada nemam takvih problema trenutno 
- Oligarh
#453 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jos jednom:
Uplate u agenciji Everest Travel nisu problem. Moze se platiti do samog polaska. Prijave su bitne, znaci dodjete sa kopijom pasosa u agenciju, novac nije bitan uopste!
Jako je bitno da se bude u istom hotelu, a nijedan drugi hotel osim ova dva nam nije ponudio toliko kontigent soba. Jako je bitno da budemo u jednom ili dva hotela u naposrednoj blizini.
Za ostale info, molim vas da kontaktirate na [email protected] ili na 033 217 714
Uplate u agenciji Everest Travel nisu problem. Moze se platiti do samog polaska. Prijave su bitne, znaci dodjete sa kopijom pasosa u agenciju, novac nije bitan uopste!
Jako je bitno da se bude u istom hotelu, a nijedan drugi hotel osim ova dva nam nije ponudio toliko kontigent soba. Jako je bitno da budemo u jednom ili dva hotela u naposrednoj blizini.
Za ostale info, molim vas da kontaktirate na [email protected] ili na 033 217 714
- cappy_tempo
#454 Re: FK Sarajevo - Europa League
kad vam se sve mora crtati!Pitarrr82 wrote:agent_001 wrote:Neojte prepirke bezveze, ni meni nije baš najasnije što je tako kratak rok, može se hotel i drugi uzet nemora taj neki, ili popola u dva, jer će većina raje ići ovom agencijom... Al vidjećemo još to...
Nema prepirke, ako kazu da mora ovako neka ide ko zeli i moze s njima ja ako budem imao vremena naci cu vec mogucnost da i tamo gledam svoj voljeni klub...
shvatite vec jednom da ovo nije zajebancija gostovanje! sta treba da razbiju autobuse,da fataju grupice neke i da se poslije sere po internetu? jednom u zivotu ne budite bosnjo nego slusajte ljude koji organizuju ovo!Uplate u agenciji Everest Travel nisu problem. Moze se platiti do samog polaska. Prijave su bitne, znaci dodjete sa kopijom pasosa u agenciju, novac nije bitan uopste!
- Pitarrr82
#455 Re: FK Sarajevo - Europa League
Malo veca fula poente, niko nije poceo pricu o tome koliko ozbiljno je ovo gostovanje nego do kadasnjeg dana se moze prijaviti...
Prvo je bila subota, sad cetvrtak a mislim da dan prijave nema nikakvog uticaja na ozbiljnost, opasnost puta ili slicno...
Znaci samo pricamo da se moglo sacekati s prijavama duze vremena i vjerujem da bi dosta vise raje islo, znam licno par momaka koji skupljaju danima za ovo a pomjera im se datum kao nekakva ucjena...
Prvo je bila subota, sad cetvrtak a mislim da dan prijave nema nikakvog uticaja na ozbiljnost, opasnost puta ili slicno...
Znaci samo pricamo da se moglo sacekati s prijavama duze vremena i vjerujem da bi dosta vise raje islo, znam licno par momaka koji skupljaju danima za ovo a pomjera im se datum kao nekakva ucjena...
- cappy_tempo
#456 Re: FK Sarajevo - Europa League
prvo spominjalo se gore kako nema razlike od praga,a drugo procitaj ponovo napisano od momka koji iz agencije.Pitarrr82 wrote:Malo veca fula poente, niko nije poceo pricu o tome koliko ozbiljno je ovo gostovanje nego do kadasnjeg dana se moze prijaviti...
NISU PARE PROBLEM NEGO PAPIR SA KOJIMA SE GANJA HOTEL! drugim rijecima posto vidim da slabo kontas, pare mozes i zadnji dan u agenciju odnjeti ali kopija pasosa i ostalo sta traze se mora predati do datog roka. to mislis da se nazove hotel "selam,pomoz bog. eto znate nas bi doslo 200,300,700 pa mozete li nam ostaviti pola hotela?". de ba uozbilji se malo. ko god je planiro ovo izvadio je pasos ili ce mu biti gotov u ova 2-3 dana
- M10A4EVER
#457 Re: FK Sarajevo - Europa League
Uzivaj dok te ne stignu ti problemi!leet wrote:Ma kakva prepirka.. Ovo će biti "zajebanije" gostovanje od Praga čisto jer ovi imaju puno ozbiljniju grupu a i prolazi se kroz prijateljsku nam zemlju.Razumijem te za te godišnje doduše mada nemam takvih problema trenutno
Uglavnom, sretan put i cuvaj brata (ili ce on tebe
- Pitarrr82
#458 Re: FK Sarajevo - Europa League
cappy_tempo wrote:prvo spominjalo se gore kako nema razlike od praga,a drugo procitaj ponovo napisano od momka koji iz agencije.Pitarrr82 wrote:Malo veca fula poente, niko nije poceo pricu o tome koliko ozbiljno je ovo gostovanje nego do kadasnjeg dana se moze prijaviti...
NISU PARE PROBLEM NEGO PAPIR SA KOJIMA SE GANJA HOTEL! drugim rijecima posto vidim da slabo kontas, pare mozes i zadnji dan u agenciju odnjeti ali kopija pasosa i ostalo sta traze se mora predati do datog roka. to mislis da se nazove hotel "selam,pomoz bog. eto znate nas bi doslo 200,300,700 pa mozete li nam ostaviti pola hotela?". de ba uozbilji se malo. ko god je planiro ovo izvadio je pasos ili ce mu biti gotov u ova 2-3 dana
Hajde neka ide ko kako hoce, skupicemo nekako i za ove ostale momke...
- cappy_tempo
#459 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pitarrr82 wrote:cappy_tempo wrote:prvo spominjalo se gore kako nema razlike od praga,a drugo procitaj ponovo napisano od momka koji iz agencije.Pitarrr82 wrote:Malo veca fula poente, niko nije poceo pricu o tome koliko ozbiljno je ovo gostovanje nego do kadasnjeg dana se moze prijaviti...
Gledajuci tako njih 100 recimo moze predati papire a da ne skupi novac do ponedjeljka i kao sto sam rekao za mene su problem jedino slobodni dani ali ocigledno ne treba gledati na bracu s tribine,
njih...
Hajde neka ide ko kako hoce, skupicemo nekako i za ove ostale momke...
hoces u 3D da ti se nacrta? znam ja da je vruce ali UKLJUCI taj mozak malo
- Pitarrr82
#460 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hajde legendo, nacrtaj
jer vidim da si jedan od onih koje libo racku za ostale...
Da ne idemo dalje u ovo, pametniji popusta ti nastavi braniti planirano...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#461 Re: FK Sarajevo - Europa League
On će čuvat' mene.M10A4EVER wrote:
Uglavnom, sretan put i cuvaj brata (ili ce on tebe)!
a tih problema valjda neće biti zadugo
- cappy_tempo
#462 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pitarrr82 wrote:Hajde legendo, nacrtajjer vidim da si jedan od onih koje libo racku za ostale...
vrati se mai sve ti je oprosteno
-
Sancho_de_Sancho
#463 Re: FK Sarajevo - Europa League
Čitam kako igraci Sarajeva idu autobusom do Bolonje pa jbt mogli su odmah na Maltu autobusom
fakat ne kontam, do Bolonje iz Sarajeva ima 12.sati vožnje a autobusom jos možda malo više, igraci ce biti izmrcvareni i umorni a tekmu ce igrati na +38 min. ne logičan potez organizatora tj. uprave FKS nikako 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#464 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ti nam plati charter 
-
Sancho_de_Sancho
#465 Re: FK Sarajevo - Europa League
leet wrote:Ti nam plati charter
- amoninan
#466 Re: FK Sarajevo - Europa League
pa sigurno su znali, kao i da je karta iz Splita 10 puta skuplja nego iz Bologne.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#468 Re: FK Sarajevo - Europa League
NeZatvaramPastu wrote:Ne znam koji klinac ovdje komentarises ako nemas pojima.
Idi tamo gdje su tvoji.
Drugar, opusetenije malo. @Plavih11, je uvijek i vise nego korektan, i prije nego sto je postao i zvanicno ovlasten za odrzavanja reda i discipiline(
Opusteno drugar
Prijatelju, vjeruj mi sve ovo sto se radi, desava i na koji se nacin to slaze, ima svoj razlog. Niko ne zeli prepustiti bilo sta slucaju, i da se zbog lose organizacije nesto nepozeljno desi.Pitarrr82 wrote:...
Nikako se ne moze porediti ovo gostovanje sa Pragom, sto mozes vidjeti i po pristupu vrha grupe organizaciji onog gostovanja u Pagu, i ovoga u Sofiji.
Dijametralno su razlicite i okolnosti i scenariji koji bi nas i na putu i tamo mogli docekati. Zato se insistira na ozbiljnosti i disciplini. Nije to nista pez razloga. A budes li isao, ili cak ako ne budes isao, vidjet ces i sam zbog cega se insistira na ovakvom pristupu ovom gostovanju.
Eto momak iz agencije se direktno javio na forum, imate mogucnost direktnog kontakta sa njim, a mozete se obratiti i niku @Mr.Hiccup.
Zaista nema potrebe za nekim trzavicama i uopste razmisljanima da neko zeli nesto da profitira ili bilo sta drugo u negativnom kontekstu a vezano za ovo putovanje.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#469 Re: FK Sarajevo - Europa League
Vidi Jovicu majice
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#470 Re: FK Sarajevo - Europa League
Husref Musemic:
Husref je spomenuo i utakmicu Sarajevo - Hibernians. "Bordo tim je imao dosta sreće. Sarajevo je puno kvalitetnija ekipa, ali primili su dva gola. Na vrijeme su se vratili i u drugom dijelu su igrali puno bolje. Rezultat je na kraju bio dobar i prolaz nije upitan. Ipak, dati gol u 1., 45. i 90.minuti govori da je bilo i dosta sreće. Tim sa Malte ima sigurno dva ili tri solidna igrača. No, lijevi bek im je slaba tačka".
O šansama koševskog tima u sudaru sa Levskim, koji je suparnik u 2. pretkolu Evropske lige, je rekao: "U vrijeme dok sam ja igrao bila je obrnuta situacija. Mi kada smo dobivali klubove iz Bugarske, Rumunije ili Mađarske u procentima je bilo 80% da prolazimo. Sada se to okrenulo. Siguno je Levski kvalitetna ekipa. Po mom mišljenju Sarajevo u tom dvomeču ima 30 posto šansi", zaključio je Musemić.
- NeZatvaramPastu
#471 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pusti njihove suplje price .....
Hoce taj cetvrtak vise
Hoce taj cetvrtak vise
-
El_comadante
#472 Re: FK Sarajevo - Europa League
hoče li biti na TV-u utakmica ova sa Malte?
- Ce-de-vi-ta
#473 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kazu da hoce, Face TV valjda otkupio prava....
- maltam
#474 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ce-de-vi-ta wrote:Kazu da hoce, Face TV valjda otkupio prava....
Face TV je otkupi prava za utakmicu Levski - Sarajevo. Za ovu sa Malte niko nije ništa spomenuo.
- amoninan