Better je upao u zamku jos prije zavrsetra druge polufinalne utakmice prognoziro da ce Man Utd da odere Barcu, jer ni Real ni Barca zapravo nisu nista pokazali. Tako nesto reci za bilo koji od ova dva tima je cisto amaterski. Man Utd i Barca sigurno jesu dva najveca tima danasnjice, a Barca vjerovatno svih vremena. Sir Ferguson je pokazao da je veliki gospodin a svojim ponasanjem pokazao je sitnom papku i egoisti Murinju kako se ponasa casno i kada treba priznati da je protivnik bolji. I Barca je bila bolja to su svi vidjeli ali su vidjeli i ponasanje gospode iz Manchestera. Sjajna utakmica, veliki klubovi.kurty wrote:Better Man wrote:Barcelona jeste bolje, ali mi se ne svidja vo beskonacno dodavanje, jer je utakmica postala pomalo dosadna, bez uzbudjenja i vatre na terenu. Djeluje mi kao prijateljski susret,a ne finale LP. Messi je sa svojim radovanjem nakon gola nadmasio i sampiona po radovanju Pipa Inzaghia!
necu ti pristajati na muku i citirati postove koje si pisao na temi el clasika
28 May 2011 at Wembley FINALE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- addem
#451 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
-
LSD
#452 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Alex Ferguson, 25 godina trener Manchestera, o Barceloni: "Ovo je najbolji tim koji smo ikada gledali. Svi to znaju i trebaju to prihvatiti!"
Nego pažljivo gledajte ovaj prvi gol i ponašanje svih igraca...vidimo da se Unitedovi stoperi školski ponašaju, cak i Giggs (koji je krilo pomaže odbrani) ali protiv ovakvih asistencija Xavia - nema lijeka
sama realizacija je najlakšio dio posla ovdje, ovo bi i Rooney ili Hernandez isto zabijali bez problema.
http://www.youtube.com/watch?v=9Jw8o66G ... dded#at=21
Nego pažljivo gledajte ovaj prvi gol i ponašanje svih igraca...vidimo da se Unitedovi stoperi školski ponašaju, cak i Giggs (koji je krilo pomaže odbrani) ali protiv ovakvih asistencija Xavia - nema lijeka
http://www.youtube.com/watch?v=9Jw8o66G ... dded#at=21
- ProbuseniDolar
#453 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Cestitke Barceloni na zasluzenoj pobjedi. Citava Spanija i Katalonija treba da budu ponosni na ovu generaciju. Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, 3 lige prvaka u zadnjih 5 godina, maltene je osvojila Barcelona. Brazil im zavidi 
-
Ali_G
#454 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Jedina greska Fergusona je bila sto je ostao dosljedan svom nacinu igre, a nije krenuo u opstrukciju. Realno, nema na sredini igrace koji se mogu iole nadigravati sa Barcom. Carrick indisponiran, Park nije ta klasa, znaci treba 2 dobra vezna igraca. Tanko i na klupi, nema igraca koji bi ulaskom unio preokret. S ovim igracima kojima raspolaze ovo je maximum. Barci sve cestitke. Zasluzena pobjeda. Novi izazov bi im trebao biti da postanu prvi tim koji je odbranio naslov, al tesko da ce im to poci za rukom. Man ce se evidentno pojacati, kesh je tu, Mou vec gradi destruktivnu ekipu, City bi mogao biti nezgodan, Chelsea takodjer. Al vidjet cemo
- Baltazar_khan
#455 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE

zanimljiv izraz lica ferdinanda
-
juventus
#456 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Najbolja ekipa koja je ikad igrala fudbal. Najboljih 11 u istoriji fudbala.
Nema se tu šta više reći.
Trebamo biti sretni što pratimo fudbal u vrijeme ovog tima. Generacije poslije nas će pričati o njemu.
Trebamo biti sretni što pratimo fudbal u vrijeme ovog tima. Generacije poslije nas će pričati o njemu.
-
todd_smith
#457 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
od 2009te 1 gol zabili 5 primili...jos 2-3 godine mozda im 2 zabiju, ali koliko ce primiti

-
juventus
#458 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Manchester je super ekipa, treba biti realan, ali protiv ovakve Barcelone se ne može.
Naravno, lopta je okrugla, uvijek se može desiti da zabrljaju jednu utakmicu, ali kad igraju svoju igru, najjači su. Niko im ništa ne može. Ni Manchester niti bilo ko drugi.
Manchester ništa nije kriv. Ovi su s druge planete. Manchester mora biti ponosan drugim mjestom. U ovom trenutku to je plafon za svaki klub u konkurenciji s Barcelonom.
Naravno, lopta je okrugla, uvijek se može desiti da zabrljaju jednu utakmicu, ali kad igraju svoju igru, najjači su. Niko im ništa ne može. Ni Manchester niti bilo ko drugi.
Manchester ništa nije kriv. Ovi su s druge planete. Manchester mora biti ponosan drugim mjestom. U ovom trenutku to je plafon za svaki klub u konkurenciji s Barcelonom.
- suncica24
#459 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Ja se maksuz prijavih samo da pitam bi/ettera gdje mu je nestao tim? Jesu uopste igrali veceras?
a) utakmica je bila poslastica, iako je moglo i jos borbenije ( s MU strane, of course, mada ostaje pitanje da li je moglo, uz ovakvu Barcu)
b) susret dva trenerska dzentlmena vraca nadu u sportsko ponasanje na i van terena?
c) cekam da se jave oni sto su se ubili dokazivanjem kako su Barcini igraci padavicari, kako je sve teorija zavjere i da prokomentarisu npr Messijev gol ili sitni vez Iniesta-Xavi. Da ne kazem kilometrazu koja je pretrcana
d) Messi je... Messi. Cast je imat priliku gledati ne samo majstorije, nego onakvo zalaganje i izgaranje na terenu (pa cak i kod preuzimanja pehara
)
e) podizanje pehara od strane Abidala... nije sve u zabavi i novcu. Ima ova igra i dusu. Slika za prepricavanje unucima.
a) utakmica je bila poslastica, iako je moglo i jos borbenije ( s MU strane, of course, mada ostaje pitanje da li je moglo, uz ovakvu Barcu)
b) susret dva trenerska dzentlmena vraca nadu u sportsko ponasanje na i van terena?
c) cekam da se jave oni sto su se ubili dokazivanjem kako su Barcini igraci padavicari, kako je sve teorija zavjere i da prokomentarisu npr Messijev gol ili sitni vez Iniesta-Xavi. Da ne kazem kilometrazu koja je pretrcana
d) Messi je... Messi. Cast je imat priliku gledati ne samo majstorije, nego onakvo zalaganje i izgaranje na terenu (pa cak i kod preuzimanja pehara
e) podizanje pehara od strane Abidala... nije sve u zabavi i novcu. Ima ova igra i dusu. Slika za prepricavanje unucima.
- jeza u ledja
#460 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Kad smo kod padavicara, bogami je Busquets dva puta uspio da se "prenemogne". (Jednom ga je spucala lopta u glavu, drugi put ga je zgazio neko njegov). Ali svejedno, on kad se uzme previjat po podu stvarno mi je muka gledat, isto parodija neka. Fakat hoce li mu neko reci da je ofiran...
- tzipiripi
- strong69
#462 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
juventus wrote:Najbolja ekipa koja je ikad igrala fudbal. Najboljih 11 u istoriji fudbala.
-
The 51st State
#463 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
konacno finale da uzivam u fudbalu, svaka cast i porazenim, a ove tolkinovce ne treba ni komentarisati, dobijaju sve lagano, sto je najgore niko im ne vjeruje...
-
missko
#464 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Da i ja rezimiram. ManU je izgubio
1-zato sto je naisao na raspolozenu i bolju ekipu, to je glavni razlog pa zatim
2- Van Der Sar nije od osnovne skole primio onakav pacerski gol kao Messijev( a finale LP pri rezultatu 1-1)
3- Gigs nije trebao igrati pored privatnih problema, jer se ispostavilo da se nije vidio cijelu tekmu na terenu
4- Evra nije odigrao losiju tekmu za ManU nikad( krivac kod svake sanse za Barcu)
i kad vam se to desi u finalu protiv malih raspolozenih brzih uigranih do besvjesti onda ovaj rezultat i nije tako los.
Barca odigrala vise od ocekivanog pa niti jednom se nisu valjali, ganjali sudiju i destrukciju od igre pravili,bez sudijske pomoci, izvukli su se za sva sranja koja su radili protiv Reala sad su ponovo u ocima svih svjetskih ljubitelja fudbala fer i najbolja ekipa.
1-zato sto je naisao na raspolozenu i bolju ekipu, to je glavni razlog pa zatim
2- Van Der Sar nije od osnovne skole primio onakav pacerski gol kao Messijev( a finale LP pri rezultatu 1-1)
3- Gigs nije trebao igrati pored privatnih problema, jer se ispostavilo da se nije vidio cijelu tekmu na terenu
4- Evra nije odigrao losiju tekmu za ManU nikad( krivac kod svake sanse za Barcu)
i kad vam se to desi u finalu protiv malih raspolozenih brzih uigranih do besvjesti onda ovaj rezultat i nije tako los.
Barca odigrala vise od ocekivanog pa niti jednom se nisu valjali, ganjali sudiju i destrukciju od igre pravili,bez sudijske pomoci, izvukli su se za sva sranja koja su radili protiv Reala sad su ponovo u ocima svih svjetskih ljubitelja fudbala fer i najbolja ekipa.
- tzipiripi
#465 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
THEY floated like butterflies and stung like bees. The Sun
Led by the unstoppable Leo Messi, Barcelona left Manchester United battered. Bruised. Broken.
Wayne Rooney's tears as Eric Abidal was given the honour of lifting the Champions League for Barcelona after beating cancer summed up the night.
Make no mistake, United gave it their all and Rooney's heroic 34th-minute strike that cancelled out Pedro's opener gave them hope of a huge upset.
But the Red Devils were subjected to a footballing masterclass.
Relentlessly torn apart.
Ruthlessly executed...
- just principe
#466 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Kao i Rimu, Messi je zapečatio pobjedu protiv Manchester Uniteda svojim pogotkom: "Ovo je utakmica za pamćenje. Ono što ova momčad čini je strašno i još nismo svjesni onoga što postižemo", rekao je i podcrtao: "Želimo nastaviti pobjeđivati."
Možda najbolja priča ovogodišnjeg finala je čudesni povratak Erica Abidala kojem je prije dva mjeseca dijagnosticiran kancerogeni tumor na jetri. Sinoć je dobio priliku da kao kapetan podigne pokal i suze koje su potekle nisu bile ništa čudno.
"Bila je to posebna stvar koju su napravili Xavi, Carles i Pep. Ispunilo me emocijama razmišljanje o tome i svemu što sam prošao pa nisam mogao zadržati suze."
"Ovakva stvar je razlog zašto je ovo tako poseban klub. Mi smo obitelj i svatko se prema svakome odnosi s ljubavlju i poštovanjem", rekao je francuski branič.
--------------------------------------------------------------------------
Nakon što je Barcelona svladala Manchester United i osvojila Ligu prvaka, trener Crvenih vragova Alex Ferguson pohvalio je pobjedničku momčad, ali i izrazio razočaranje zbog poraza.
"Nadigrali su nas u svim elementima fudbalske igre. Slavila je feneomenalna momčad, mada sam očekivao da ćemo biti bolji, no na kraju moramo priznati da je trijumfovala bolja momčad. Barcelona vas jednostavno hipnotizira svojim kratkim dodavanjima, a njenog najboljeg igrača, Lea Messija, niti u jednom trenutku nismo kontrolisali", rekao je Ferguson nakon susreta, te dodao:
"Kada smo se golom Roneyja vratili u igru očekivao sam da ćemo biti bolji, međutim to se nije desilo. Smatram da je ova Barcelona najbolja momčad protiv koje smo igrali. Jednostavno, katalonska momčad igra vrhunski."
Na kraju je legendarni škotski trener podvukao paralelu na sezonu.
- Razočarani smo jer smo došli dva puta na Wembley ove sezone i dva puta smo izgubili, u polufinalu FA Cupa (od Manchester Cityja) i sada u finalu Lige prvaka. Ovo je fantastična pozornica i razočarani što je ovako završilo. Ali mislim da je iza nas odlična sezona u kojoj smo pobjeđivali u zaista važnim utakmicama. Večeras smo izgubili od najbolje europske momčadi i u tome nema sramote.
------------------------------------------------------------------------
Pep Guardiola, trener Katalonaca ističe kako je pobjeda zaslužena.
"Nikada nije lako. Moramo čestitati Manchester Unitedu za odličnu utakmicu. Zadovoljni smo, jer znamo kako je teško osvojiti Ligu prvaka. Veoma dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i svijet je vidio da smo zasluženo slavili. Kontrolirali smo igru vrhunski", rekao je Guardiola.
Guardiola je rekao da je priprema za ovaj susret bila ključ uspjeha, a također pohvalio je i igru Manchester Uniteda koji se veoma brzo vratio u igru nakon prvog primljenog gola.
"Ove godine imali smo više vremena za pripremu u odnosu na ono finale iz Rima. Bili smo u mogućnosti bolje se pripremiti i pružili smo odličnu igru. Veoma smo zadovoljni pobjedom", rekao je mladi stručnjak na klupi Katalonaca, dodavši:
"Znali smo da će biti teško s obzirom na historiju Manchester Uniteda. Igrali su na visokom nivou i uspjeli smo brzo izjednačiti nakon što smo mi postigli gol. Moramo biti sretni, jer smo bili veoma konkurentni".
Katalonski strateg ove se sezone nekoliko mjeseci igrao živcima čelnika kluba s produžavanjem ugovora. Na kraju je potpisao na jednu sezonu, koliko zasad ima u planu ostati.
"Izazov mora doći iz mene. Tako sam sretan što treniram ove igrače. Namjeravam nastaviti još godinu dana pa ćemo vidjeti."
Možda najbolja priča ovogodišnjeg finala je čudesni povratak Erica Abidala kojem je prije dva mjeseca dijagnosticiran kancerogeni tumor na jetri. Sinoć je dobio priliku da kao kapetan podigne pokal i suze koje su potekle nisu bile ništa čudno.
"Bila je to posebna stvar koju su napravili Xavi, Carles i Pep. Ispunilo me emocijama razmišljanje o tome i svemu što sam prošao pa nisam mogao zadržati suze."
"Ovakva stvar je razlog zašto je ovo tako poseban klub. Mi smo obitelj i svatko se prema svakome odnosi s ljubavlju i poštovanjem", rekao je francuski branič.
--------------------------------------------------------------------------
Nakon što je Barcelona svladala Manchester United i osvojila Ligu prvaka, trener Crvenih vragova Alex Ferguson pohvalio je pobjedničku momčad, ali i izrazio razočaranje zbog poraza.
"Nadigrali su nas u svim elementima fudbalske igre. Slavila je feneomenalna momčad, mada sam očekivao da ćemo biti bolji, no na kraju moramo priznati da je trijumfovala bolja momčad. Barcelona vas jednostavno hipnotizira svojim kratkim dodavanjima, a njenog najboljeg igrača, Lea Messija, niti u jednom trenutku nismo kontrolisali", rekao je Ferguson nakon susreta, te dodao:
"Kada smo se golom Roneyja vratili u igru očekivao sam da ćemo biti bolji, međutim to se nije desilo. Smatram da je ova Barcelona najbolja momčad protiv koje smo igrali. Jednostavno, katalonska momčad igra vrhunski."
Na kraju je legendarni škotski trener podvukao paralelu na sezonu.
- Razočarani smo jer smo došli dva puta na Wembley ove sezone i dva puta smo izgubili, u polufinalu FA Cupa (od Manchester Cityja) i sada u finalu Lige prvaka. Ovo je fantastična pozornica i razočarani što je ovako završilo. Ali mislim da je iza nas odlična sezona u kojoj smo pobjeđivali u zaista važnim utakmicama. Večeras smo izgubili od najbolje europske momčadi i u tome nema sramote.
------------------------------------------------------------------------
Pep Guardiola, trener Katalonaca ističe kako je pobjeda zaslužena.
"Nikada nije lako. Moramo čestitati Manchester Unitedu za odličnu utakmicu. Zadovoljni smo, jer znamo kako je teško osvojiti Ligu prvaka. Veoma dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i svijet je vidio da smo zasluženo slavili. Kontrolirali smo igru vrhunski", rekao je Guardiola.
Guardiola je rekao da je priprema za ovaj susret bila ključ uspjeha, a također pohvalio je i igru Manchester Uniteda koji se veoma brzo vratio u igru nakon prvog primljenog gola.
"Ove godine imali smo više vremena za pripremu u odnosu na ono finale iz Rima. Bili smo u mogućnosti bolje se pripremiti i pružili smo odličnu igru. Veoma smo zadovoljni pobjedom", rekao je mladi stručnjak na klupi Katalonaca, dodavši:
"Znali smo da će biti teško s obzirom na historiju Manchester Uniteda. Igrali su na visokom nivou i uspjeli smo brzo izjednačiti nakon što smo mi postigli gol. Moramo biti sretni, jer smo bili veoma konkurentni".
Katalonski strateg ove se sezone nekoliko mjeseci igrao živcima čelnika kluba s produžavanjem ugovora. Na kraju je potpisao na jednu sezonu, koliko zasad ima u planu ostati.
"Izazov mora doći iz mene. Tako sam sretan što treniram ove igrače. Namjeravam nastaviti još godinu dana pa ćemo vidjeti."
- tzipiripi
#467 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Mission impossible - Sky sport
Manchester United should not be embarrassed to have been outclassed by the majesty of Lionel Messi at Wembley
There is no shame in losing to Barcelona. Not when they bring such beautiful football, such wonderful passing and such sumptuous goals to Wembley....
- addem
#468 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
I sinoc su pobijedili zbog unicefa i Uefe.
Cestitke Manchesteru na igri. Barca - vanzemaljci.
Cestitke Manchesteru na igri. Barca - vanzemaljci.
- tzipiripi
#469 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Izjava Alex Fergusona nakon utakmice. Što ti je reć' gospodin čoik. I kakav gazda takva i ekipa. Svaka čast i više sreće iduće godine.
Samo, 70 banki na leđima i onako ruke drhture... Mogu mislit' koliki mu je pritisak tokom tekmi poput ove.
Kako god bilo, poživio on još sto godina i još 20 na klupi Manče pa nek neki puknu od muke što ne mogu sjest' na tu stolicu.
Manchester United mesmerised by Barca - Sir Alex Ferguson BBC
A tekma ko tekma. Još malo pa skinuta sa neta i svakako u arhivu, pored petarde, da se nađe za stare godine.
Samo, 70 banki na leđima i onako ruke drhture... Mogu mislit' koliki mu je pritisak tokom tekmi poput ove.
Kako god bilo, poživio on još sto godina i još 20 na klupi Manče pa nek neki puknu od muke što ne mogu sjest' na tu stolicu.
Manchester United mesmerised by Barca - Sir Alex Ferguson BBC
A tekma ko tekma. Još malo pa skinuta sa neta i svakako u arhivu, pored petarde, da se nađe za stare godine.
-
Lucas Leiva
#470 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Sad se javljaju dezurne seronje koje su sve ovo znale i sve predvidjele, samo nisu imali dovoljno love da uplate na barsu! United jedino ne moze da pobjedi barsu, zato sto je United jedina ekipa na svijetu koja igra fudbal, pored barse! Barsa igra najruzniji, najdosadniji, najodvratniji fudbal, ali igraju fudbal i najbolji su... Igraju monotono, jednolicno, ali ne mozes im nista!
- studeni76
#471 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Reče i osta živ...kako li onda izgleda lijep i zanimljiv nogomet!!!Lucas Leiva wrote:Sad se javljaju dezurne seronje koje su sve ovo znale i sve predvidjele, samo nisu imali dovoljno love da uplate na barsu! United jedino ne moze da pobjedi barsu, zato sto je United jedina ekipa na svijetu koja igra fudbal, pored barse! Barsa igra najruzniji, najdosadniji, najodvratniji fudbal, ali igraju fudbal i najbolji su... Igraju monotono, jednolicno, ali ne mozes im nista!
-
Lucas Leiva
#472 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Manchester United u periodu Erica Cantone je najljepsi fudbal koji sam gledao!!! Manchester United danas igra koliko toliko lijep fudbal. Najveci majstor je debeli Ronaldo!
Necu mnogo raspravljati, samo cu reci... poserem se na fudbal bez krila, fudbal bez centarsuta, fudbal bez skok igre i dugih lopti... Messijeve robotizovane driblinge, lijevi kuk, desni kuk...Xavijevo okretanje oko svoje ose po stotinu puta (svaka cast za pas, samo ja odem u WC i poserem se dok on nadje igraca), da ne govorim o ljudskim osobinama vecine barsinih igraca, dno dna!
Ne sporim da su najbolji, i najdominantijij, ali igraju najruzniji fudbal! Za moj pojam gledljiv fudbal se igra na ostrvu do dolaska Murinja koji je svojim taktikama dobro uspio da ga unisti!
Necu mnogo raspravljati, samo cu reci... poserem se na fudbal bez krila, fudbal bez centarsuta, fudbal bez skok igre i dugih lopti... Messijeve robotizovane driblinge, lijevi kuk, desni kuk...Xavijevo okretanje oko svoje ose po stotinu puta (svaka cast za pas, samo ja odem u WC i poserem se dok on nadje igraca), da ne govorim o ljudskim osobinama vecine barsinih igraca, dno dna!
Ne sporim da su najbolji, i najdominantijij, ali igraju najruzniji fudbal! Za moj pojam gledljiv fudbal se igra na ostrvu do dolaska Murinja koji je svojim taktikama dobro uspio da ga unisti!
- just principe
#473 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Lucas Leiva wrote:Manchester United u periodu Erica Cantone je najljepsi fudbal koji sam gledao!!! Manchester United danas igra koliko toliko lijep fudbal. Najveci majstor je debeli Ronaldo!
stani, ne svidja ti se Barcelonina igra kratkih dodavanja, driblinga i slicno, a ne svidja ti se ni Mourinhova defanzivna taktika u kojem je jedan Etoo bek pa sta onda valja
- ExNihilo
#474 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Vjerovatno je htio reći da je bio veći od Messijajust principe wrote:Lucas Leiva wrote:Manchester United u periodu Erica Cantone je najljepsi fudbal koji sam gledao!!! Manchester United danas igra koliko toliko lijep fudbal. Najveci majstor je debeli Ronaldo!
stani, ne svidja ti se Barcelonina igra kratkih dodavanja, driblinga i slicno, a ne svidja ti se ni Mourinhova defanzivna taktika u kojem je jedan Etoo bek pa sta onda valjai ko kaze da Barca igra bez krila, sinoc United je igrao bez krila,...i ne kontam tu recenicu "najveci majstor je debeli Ronaldo" - kako znam Ronaldo nije igrao za Manchester..
-
Lucas Leiva
#475 Re: 28 May 2011 at Wembley FINALE
Rekao sam sve, nema potrebe da se ponavljam, ali ako neko nije shvatio... barselona nema krila uopste, jer krilo je igrac koji salje centarsut u sesnaesterac, a centarsut je duga lopta koja dolazi sa krila! To nisam vidio od barsinih igraca nikada! Dakle, ni Murinjo, ni Gvardiola... ko se sjeca Engleska premier lige prije dolaska Murinja, pogotovo perioda kada je igrao Cantona... to je za mene najljepsi fudbal!
Ronaldovi i Messijevi driblinzi i potezi... nebo i zemlja, nema veze sto nije igrao za United, najveci je majstor kojeg je ova igra imala, a kojeg sam gledao! Necu vise raspravljati na tu temu, o ljepoti svako ima svoje misljenje!
Ronaldovi i Messijevi driblinzi i potezi... nebo i zemlja, nema veze sto nije igrao za United, najveci je majstor kojeg je ova igra imala, a kojeg sam gledao! Necu vise raspravljati na tu temu, o ljepoti svako ima svoje misljenje!