Što implicira da je Džeko=Messi, odnosno da čovjek nema s kim da igra u reprezentacijiveljaca wrote:
Volio bih da se sretnu City i Real u LP, pa da Dzeko uz normalne napadace i ofanzivne i brze igrace sredine terena pokaze i tebi a i drugima da nije los igrac i da itekako moze meda ....
Zato mislim da ti je pogresan odgovor ....
Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fidoremilienko
#451 Re: Senad Lulić
- veljaca
#452 Re: Senad Lulić
Ovo si ti implicirao i to pogresno ....fidoremilienko wrote:Što implicira da je Džeko=Messi, odnosno da čovjek nema s kim da igra u reprezentacijiveljaca wrote:
Volio bih da se sretnu City i Real u LP, pa da Dzeko uz normalne napadace i ofanzivne i brze igrace sredine terena pokaze i tebi a i drugima da nije los igrac i da itekako moze meda ....
Zato mislim da ti je pogresan odgovor ....
Jedan je MESSI - najbolji na svijetu .....
A Dzeko da bi pokazao svoje kvalitete - mora igrati u situaciji 1 na 1 ili makar 1 na 2 , a ne kao u zadnje 3 utakmice 1 na 3-4 protivnika ..... Ali to je vec neka druga tema i druga postavka igre ....
-
liberty
#453 Re: Senad Lulić
sve se sad slama na iskljucenju lulica, zasto spahic ne pojasni svoje kartone u ranijim utakmicama i svoju igru protiv francuske, donosno bespotreban start i penal, zasto dzeko ne pojasni svoje lumpovanje po sarajevu i ostalim destinacijama gdje su igrane utakmice..neka dzeko i spahic objasne igru protiv albanije i rumunije..predvidio sam ovakav ishod jer su se dzeko & co. podigli i raspistoljili po bh. medijima govoreci da ce srediti portugalce..lulic igra srcem za bih, nek se i drugi reprezentativci (cast pojedincima) krenu tako ponasati pa tek tada mozemo pricati o njegovoj igri
- fidoremilienko
#454 Re: Senad Lulić
Kao i maloprije, ovom rečenicom ti opet govoriš da Džeko nema s kim da igra!? Ako je svjetska klasa, kao što neki kažu, nek se pokaževeljaca wrote:
Ovo si ti implicirao i to pogresno ....
Jedan je MESSI - najbolji na svijetu .....![]()
A Dzeko da bi pokazao svoje kvalitete - mora igrati u situaciji 1 na 1 ili makar 1 na 2 , a ne kao u zadnje 3 utakmice 1 na 3-4 protivnika ..... Ali to je vec neka druga tema i druga postavka igre ....
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#455 Re: Senad Lulić
odesveuhonduras wrote:ja ga opravdavam afektom. Kao što je i Lulić poludio na terenu, tako i on poslije. Ničim drugim.jeza u ledja wrote:Ma mozes. Ja ga opravdavam.
sinoć su svi ludi bili.... naši igrači su bili dobro nabrijani na tekmu i ne čudi me što je Lulić poludio na sudije kod onog trećeg gola jer niej sviran ofsajd. Ja ni sad nisam načisto jel bio ili ne (mora se pogledati snimak) al jebiga čovjeka ponijelo, kad kontaš da te dsudija šilji teško se kontrolisati, ali ostaje opet činjenica da nas je to potopilo. Niej ni Džeko bio daleko od crvenog kako je bio popizdio na suđenje pogledam te-padneš - faul za Portugal.
Kako god priča o baražu je završena i najgora stvar koja nam se može desiti da se igrači međusobno optužuju i najgluplja stvar da pljujemo po njima. Nego, neka se ohladi sve par dana...treba snimku pregledati, pa onda realno sagledati šta treba mijenjati.
PS
evo čitam naslovnicu novina:
"Portugal slijedeći na redu za bankrot"
- veljaca
#456 Re: Senad Lulić
A zar se nije pokazao u Njemackoj i sada u City-u .....fidoremilienko wrote:Kao i maloprije, ovom rečenicom ti opet govoriš da Džeko nema s kim da igra!? Ako je svjetska klasa, kao što neki kažu, nek se pokaževeljaca wrote:
Ovo si ti implicirao i to pogresno ....
Jedan je MESSI - najbolji na svijetu .....![]()
Sve ti je to do postavke igre ....
- demetra22
#457 Re: Senad Lulić
Lulic je dobar igrac, ali ne moze se zamjerati Dzeki, Spahicu etc na istom nivou. Dzeki mozda djelimicno. Spahic je napravio penal, greska. Dzeko je provocirao, greska.tcz wrote:sto li Spahicu ne prigovori za onaj penal
Lulic, nije on dobio jedan zuti. Nego dva zaredom, ako se ne varam. Prvi sto je prigovorio jednom sudiji, a drugi sto je odmah potom otisao zaliti se i drugom, AKO SE NE VARAM. Mislim, helou.
Normalno, nije on ni blizu kriv za ovo trpanje, i dobar je igrac. Imamo niz propusta koje moramo sagledati, prihvatiti i ispraviti, gaddemit. A prije svega malo disciplinovati igrace. Treba vise elegancije, manje zutih i manje prekrsaja.
Ne moze jedan Lulic lisiti nas punog sastava samo zato jer hoce nesta da kaze sudiji. Moze si priustiti jedan zuti, okej, al poslije toga - kapak!
- Obuca9
#458 Re: Senad Lulić
Uz pojedine navijače, kakve naša reprezentacija ima, ni ne zaslužujemo da ikad igdje odemo.
Jadovi jadni. Ono bi sad tjeralo Lulića iz reprezentacije. Ma treba vas i vama slične iz države protjerati. Zbog vas nas i nema nigdje, zbog vašeg jadnog mentaliteta, danas ih dižete u nebesa, sutra ih pljujete i tjerateiz reprezentacije. Gadite mi se, jadovi jadni.
Jadovi jadni. Ono bi sad tjeralo Lulića iz reprezentacije. Ma treba vas i vama slične iz države protjerati. Zbog vas nas i nema nigdje, zbog vašeg jadnog mentaliteta, danas ih dižete u nebesa, sutra ih pljujete i tjerateiz reprezentacije. Gadite mi se, jadovi jadni.
- fidoremilienko
#459 Re: Senad Lulić
Hajd nema veze, vrtimo se ukrugveljaca wrote:
A zar se nije pokazao u Njemackoj i sada u City-u .....![]()
Sve ti je to do postavke igre ....
-
sumirprimus
#460 Re: Senad Lulić
eto, nek nije problem ni otjerat lulica,al koga dovest u ekipu za pristojnu zamjenu?hz__semir wrote:Uz pojedine navijače, kakve naša reprezentacija ima, ni ne zaslužujemo da ikad igdje odemo.
pa ne seremo mi vrhunske igrace,il bar kako treba igrace, ko na traci...
i ne trbea dodatno kuhat na relaciji dzeko-lulic...treba spustit loptu,par dana pravit se englez,:D,nek to oni sami izmedju sebe, i idemo dalje
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#461 Re: Senad Lulić
hz__semir wrote:Uz pojedine navijače, kakve naša reprezentacija ima, ni ne zaslužujemo da ikad igdje odemo.
- Obuca9
#462 Re: Senad Lulić
A vidim, jadovi, zaboravili ste da nas je Lulić ostavio u životu, jer je upravo on iznudio penal iz kojeg smo zabili za 2:1. Što to ne spominjete miševi?
To niste ni upratili, jer vi pojma nemate šta je fudbal, važno je da ste zapamtili šta je Džeko psovao Pepeu, te kakvu je frizuru imao Ronlado.
To niste ni upratili, jer vi pojma nemate šta je fudbal, važno je da ste zapamtili šta je Džeko psovao Pepeu, te kakvu je frizuru imao Ronlado.
-
north
#463 Re: Senad Lulić
Polako brate, ako neko kaže da treba tjerati Lulića onda je to fakat odron i taj zaslužuje najgore da se kaže o njemu, ali da se ne smije kritikovati potez Lulića to je već sad preseravanje...Napravio je glupost, kao i Spahić u Francuskoj, kao i Džeko kod one prve šanse u Parizu, gdje da je zabio sad bi već bili na euru...hz__semir wrote:Uz pojedine navijače, kakve naša reprezentacija ima, ni ne zaslužujemo da ikad igdje odemo.
Naravno da treba dati max.podršku Luliću, ali svakako mu se treba ukazati da dva žuta dobiti zbog prigovora u onakvoj utakmici je nešto što se pravom profesionalcu što on sigurno jeste ne smije dešavati....
I naravno, da me se pogrešno ne shvati, najmanje je Lulić kriv za poraz, jedini razlog je to što je Portugal prejak za nas i sa onakvom njihovom igrom od sinoć jedino što se moglo uraditi je da se izgubi sa manjom razlikom...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#464 Re: Senad Lulić
Mnogima je ovdje repka samo Edin Dzeko i Spahic...ostavite momka na miru strucnjaci
-
north
#465 Re: Senad Lulić
To je tačno, svi samo izdrkavaju na Džeku i kad on pogriješi to se ne spominje, ali kad Lulić pogriješi hajmo ga vješati....ne vješati momka ni pod razno, ali raditi na tome da nam se takve stvari više nikad ne dešavaju....rashtiman wrote:Mnogima je ovdje repka samo Edin Dzeko i Spahic...a oni trebaju vise kritika od bilo kog drugog igraca u ekipi...ostavite momka na miru strucnjaci
-
Rouvitsa
#466 Re: Senad Lulić
+ 1hz__semir wrote:Uz pojedine navijače, kakve naša reprezentacija ima, ni ne zaslužujemo da ikad igdje odemo.
fkt mislim stvarno,kad bolje skontam sa ovakvim zemljacima necemo nikada nigdje ni dogurati...nakon poraza bilo mi je pravo tesko pogotovo zbog momaka koji su se borili,ali jednostavno nista nam se nije dalo a protiv jaceg protivnika fkt se nemere,ali kad opet sagledam situaciju moram nazalost reci da mi je i pomalo drago sto su nas nabusili,narod se ipak previse uzdigao,mislimo da smo veliki i nadam se da je vrijeme da se spustimo na zemlju i pocnemo normalno disati i raditi,jer ce jedino tako uspjeh biti i zagarantovan....
kako god ja cu nastaviti sve dok me zivot nosi,da bodrim svoju zemlju na svim poljima bez obzira na ishode,jer druge domovine nemam,a ko je blati i gazi taj i ne pripada njoj...
VOLIM TE BiH.....PAAAPEEE OSTANIII !!!
- shalla
#467 Re: Senad Lulić
Ovo!north wrote:Polako brate, ako neko kaže da treba tjerati Lulića onda je to fakat odron i taj zaslužuje najgore da se kaže o njemu, ali da se ne smije kritikovati potez Lulića to je već sad preseravanje...Napravio je glupost, kao i Spahić u Francuskoj, kao i Džeko kod one prve šanse u Parizu, gdje da je zabio sad bi već bili na euru...hz__semir wrote:Uz pojedine navijače, kakve naša reprezentacija ima, ni ne zaslužujemo da ikad igdje odemo.
Naravno da treba dati max.podršku Luliću, ali svakako mu se treba ukazati da dva žuta dobiti zbog prigovora u onakvoj utakmici je nešto što se pravom profesionalcu što on sigurno jeste ne smije dešavati....
I naravno, da me se pogrešno ne shvati, najmanje je Lulić kriv za poraz, jedini razlog je to što je Portugal prejak za nas i sa onakvom njihovom igrom od sinoć jedino što se moglo uraditi je da se izgubi sa manjom razlikom...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#468 Re: Senad Lulić
Nema nikakve potrebe optuzivati Lulica jer za ono samo reprezentativci BiH dobijaju crvene kartone. Nakon dosudjenog penala Ronaldo i jos neki igraci su zestoko prigovarali pomocnom sudiji pa niko nije dobio ni zuti. Pa zar je Salihovic zasluzio 5 utakmica neigranja za onaj crveni u proslim kvalifikacijama. Ovdje je jednostavno Portugal morao proci i to je to. Juse je Real izdao saopstenje da bi to bio veliki gubitak za ovaj klub da Portugal i Ronaldo ne odu na EP i tim je sve receno. Lulicev karton je samo dio sve ukupne predstave koju svi skupa trebamo sto prije zaboraviti i opet svi skupa se na naeki nacin potruditi i natjerati ova govna od politicara da nam stvore drzavu sa kojom se nece svi sprdati.
-
sumirprimus
#469 Re: Senad Lulić
psiholog ljudi psiholog,nije to sramota,prije tekme psihicki igrace pripremit ,to je to...
- fidoremilienko
#470 Re: Senad Lulić
Kad ćemo mi prestati sa tom pričom da su svi protiv nashrasno38 wrote:Nema nikakve potrebe optuzivati Lulica jer za ono samo reprezentativci BiH dobijaju crvene kartone. Nakon dosudjenog penala Ronaldo i jos neki igraci su zestoko prigovarali pomocnom sudiji pa niko nije dobio ni zuti. Pa zar je Salihovic zasluzio 5 utakmica neigranja za onaj crveni u proslim kvalifikacijama. Ovdje je jednostavno Portugal morao proci i to je to. Juse je Real izdao saopstenje da bi to bio veliki gubitak za ovaj klub da Portugal i Ronaldo ne odu na EP i tim je sve receno. Lulicev karton je samo dio sve ukupne predstave koju svi skupa trebamo sto prije zaboraviti i opet svi skupa se na naeki nacin potruditi i natjerati ova govna od politicara da nam stvore drzavu sa kojom se nece svi sprdati.
-
elSaik
#471 Re: Senad Lulić
Lulić nam je bio ponajbolji i ponajkorisniji igrač kvalifikacija. Tjerati ga mogu samo fudbalske neznalice.
-
Hodidid
#472 Re: Senad Lulić
Sve je to u redu sto se Portugala. Poderali su nas ljudi momacki i treba im skinuti kapu za to. Bolji su bili i takticki i tehnicki i sto je najvaznije vise su htjeli i smjeli.
Samo kad je Lulic u pitanju onakve se stvari jednom pravom profesionalcu ne smiju desavati. Dobio je crveni za glupost. Bez obzira na cinjenicu da bi nas Portugal uzeo i sa 11 igraca na terenu, Lulic je nepobitno ostetio reprezentaciju u odsudnim momentima za utakmicu.
I kad cemo se vec nauciti da se nenaduravamo do iznemoglosti sa sudijama?
Samo kad je Lulic u pitanju onakve se stvari jednom pravom profesionalcu ne smiju desavati. Dobio je crveni za glupost. Bez obzira na cinjenicu da bi nas Portugal uzeo i sa 11 igraca na terenu, Lulic je nepobitno ostetio reprezentaciju u odsudnim momentima za utakmicu.
I kad cemo se vec nauciti da se nenaduravamo do iznemoglosti sa sudijama?
Last edited by Hodidid on 16/11/2011 10:44, edited 1 time in total.
-
tcz
#473 Re: Senad Lulić
nema pravo da ga proziva po medijima ni jedan igrac. Selektor ce da naruzi koga treba a ne saigrac.demetra22 wrote:Lulic je dobar igrac, ali ne moze se zamjerati Dzeki, Spahicu etc na istom nivou. Dzeki mozda djelimicno. Spahic je napravio penal, greska. Dzeko je provocirao, greska.tcz wrote:sto li Spahicu ne prigovori za onaj penal
Lulic, nije on dobio jedan zuti. Nego dva zaredom, ako se ne varam. Prvi sto je prigovorio jednom sudiji, a drugi sto je odmah potom otisao zaliti se i drugom, AKO SE NE VARAM. Mislim, helou.
Normalno, nije on ni blizu kriv za ovo trpanje, i dobar je igrac. Imamo niz propusta koje moramo sagledati, prihvatiti i ispraviti, gaddemit. A prije svega malo disciplinovati igrace. Treba vise elegancije, manje zutih i manje prekrsaja.
Ne moze jedan Lulic lisiti nas punog sastava samo zato jer hoce nesta da kaze sudiji. Moze si priustiti jedan zuti, okej, al poslije toga - kapak!
Puna podrska zmajevima
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#474 Re: Senad Lulić
Sve dok se situacija ne promjeni ali za takvu situaciju smo mi sami najvise krivi! Ajde molim te navedi mi primjer koji je igrac dobio 5 utakmica neigranja radi crvenog kartona kopjeg je dobio radi prigovora sudiji????????? Da ga je gurnuo, dotakao rukom pa hajde ali radi price..... Ali ja ne mislim da je sudija kriv za sinocnji poraz. Da je sudio sve bilo bi na kraju 8:2 za Portugal. Po meni je najveci krivac Pape koji kao i svi dosadasnji selektori u odlucujicim utakmicama je igrao kukavickom taktikom. Jednostavno ne mogu da prihvatim da na poluvremenu nije uveo Ibisevica i odigrao hrabro jer kad odlucujucoj utakmici protivnik na poluvremenu vodi onda se vise nema sta cekati. Ne kazem ja da bi mi pobjedili ali cinjenice iz Zenice govore da ulasakom Ibisevica nasa reprezentacija u napadu je igrala puno bolje i opasnije jer je i Dzeko imao manje igraca na sebi.fidoremilienko wrote:Kad ćemo mi prestati sa tom pričom da su svi protiv nashrasno38 wrote:Nema nikakve potrebe optuzivati Lulica jer za ono samo reprezentativci BiH dobijaju crvene kartone. Nakon dosudjenog penala Ronaldo i jos neki igraci su zestoko prigovarali pomocnom sudiji pa niko nije dobio ni zuti. Pa zar je Salihovic zasluzio 5 utakmica neigranja za onaj crveni u proslim kvalifikacijama. Ovdje je jednostavno Portugal morao proci i to je to. Juse je Real izdao saopstenje da bi to bio veliki gubitak za ovaj klub da Portugal i Ronaldo ne odu na EP i tim je sve receno. Lulicev karton je samo dio sve ukupne predstave koju svi skupa trebamo sto prije zaboraviti i opet svi skupa se na naeki nacin potruditi i natjerati ova govna od politicara da nam stvore drzavu sa kojom se nece svi sprdati.![]()
-
north
#475 Re: Senad Lulić
Da, da, Džeko sere pa sad po medijima proziva Senada kao glavnog krivca, samo će ga još više pishički slomiti, bezobrazno je to, onda je kako @tcz reče, trebao prozvati i Spahića u Francuskoj, ali je poznato da su oni najbolji haveri u repki.....
Nadam se da će se situacija malo smiriti, ostaviti selektora i sve igrače na okupu, ako je kako moguće i Rahimića koliko god da je u poznim godinama, pokušati naći još neka dva-tri nova imena koja će dodatno osvježiti repku i krenuti u nove bitke....Nema druge.....
Nadam se da će se situacija malo smiriti, ostaviti selektora i sve igrače na okupu, ako je kako moguće i Rahimića koliko god da je u poznim godinama, pokušati naći još neka dva-tri nova imena koja će dodatno osvježiti repku i krenuti u nove bitke....Nema druge.....