http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110423026and wrote:nisam nešto primijetio,ali mi je čudno da se skoro niko nije oglasio da javno da podršku osimu i komitetu za normalizaciju?????
igrači,fanatikosi,klubovi....????????
ili sam nešto propustio
Komitet za normalizaciju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#451 Re: Komitet za normalizaciju
-
upaljac01
#452 Re: Komitet za normalizaciju
hz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110423026and wrote:nisam nešto primijetio,ali mi je čudno da se skoro niko nije oglasio da javno da podršku osimu i komitetu za normalizaciju?????
igrači,fanatikosi,klubovi....????????
ili sam nešto propustio
ma ljudi se definitivno hlade od naseg fudbala... nikom nije stalo, Osim je uzeo da se bori sa vjetrenjacama, vjerovatno to osjeca ko neku njegovu obavezu i to je sve...
-
samko1974
#453 Re: Komitet za normalizaciju
north wrote:Koliko smo jadni kad smo spali da nam od dobre volje laktaškog sirovine zavisi status fudbala.....žalosti naše![]()
Znači, ako vožd popusti, sutra treba da mu se klanjamo jer je kao spasio fudbal u BiH....strašno....
Kao i većina, totalni sam pesimista kada je u pitanju odlučivanje delegata, i ako ljudi iz komiteta ne dobiju obećanje da će proću statit, što je malo vjerovatno, ne vidim uopšte svrhu održavanja skupštine....samo gubljenje vrrmena i unišatavanje živaca onima kojima je stalo da preživi fudbal u našoj državi....
UEFA I FIFA se baš prave blesave sa ovim nerezonskim potezom osnivanja komiteta sa provjerenim ljudima sa jedne strane, a sa druge strane odlučivanje istih delegata koji su već jednom srušili statut![]()
Kakve su tu igre u pitanju....
bolje da si formulisao i rekao koliko smo jadni kad smo dopustili u dejtonu da postoji entitet republika srpska.Jer da ne postoji taj entitet ne bi ni ovo dodik mogao raditi sto sad radi, sasvim logicno zar ne?I ovo sve je bas samo igra Dodika , nikog drugog.On ovim putem "ispipava" puls dokle moze ici kad se recimo tako ubuduce organizuje neki politicki referendum u RS.Nista drugo, on ce na kraju popustiti pod pritiskom al ce znati dokle moze ici sa drugim stvarima.
-
juventus
#454 Re: Komitet za normalizaciju
Udario je na svetinju svih patriota, reprezentaciju BiH i prošao bez većih reakcija naroda, da se FIFA ne umiješa, mi bi samo posmatrali raspad fudbala u BiH. Tako će isto biti i kad udari na državu.
Njemu i jeste bilo bitno da to zna.
- Obuca9
#455 Re: Komitet za normalizaciju
juventus wrote:Udario je na svetinju svih patriota, reprezentaciju BiH i prošao bez većih reakcija naroda, da se FIFA ne umiješa, mi bi samo posmatrali raspad fudbala u BiH. Tako će isto biti i kad udari na državu.
- ultima_palabra
#456 Re: Komitet za normalizaciju
Jel to imamo dobrovoljce za napad na Banja Luku?hz__semir wrote:juventus wrote:Udario je na svetinju svih patriota, reprezentaciju BiH i prošao bez većih reakcija naroda, da se FIFA ne umiješa, mi bi samo posmatrali raspad fudbala u BiH. Tako će isto biti i kad udari na državu.
- Edin H.
#457 Re: Komitet za normalizaciju
Upravo gledam na TV1 emisiju trece poluvrijeme.
Ovaj Marcus Benz pravi tenkre, Faruk najrealnije prica.
Ovaj Marcus Benz pravi tenkre, Faruk najrealnije prica.
- legionar2010
#458 Re: Komitet za normalizaciju
Kajtaz lupa, vi iz RS i hercegovine jako oprezni... Najbolje da se dogodi suspenzija i da se ovi ljudi i delegati smjene zauvjek... Ali sigurno je jedno da i ako bi se to dogodilo FIFA i UEFA ne bi tu igrale glvnu ulogu kad bi se pravio novi savez tako da sve je do ljudi koji su u BiH... legende gore dolje ali usitinu oni su samo sminka gledajuci realno kako stvari stoje...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#459 Re: Komitet za normalizaciju
to ona svetinja kojoj svi jebu mater kad odigra loše?juventus wrote:Udario je na svetinju svih patriota, reprezentaciju BiH i prošao bez većih reakcija naroda, da se FIFA ne umiješa, mi bi samo posmatrali raspad fudbala u BiH. Tako će isto biti i kad udari na državu.
- Bosanski_kralj
#460 Re: Komitet za normalizaciju
I to je neki pokazatelj da je ljudima stalo do reprezentacije. Dobro, kod nas se često zna pretjerati u pljuvanju, ali kada izgubimo/kiksamo često i sam znam oštro reagirati.Chmoljo wrote:to ona svetinja kojoj svi jebu mater kad odigra loše?juventus wrote:Udario je na svetinju svih patriota, reprezentaciju BiH i prošao bez većih reakcija naroda, da se FIFA ne umiješa, mi bi samo posmatrali raspad fudbala u BiH. Tako će isto biti i kad udari na državu.
Njemu i jeste bilo bitno da to zna.što ne mogu na rende kora...
Kako prešutjeti npr. Mravcu i Hasagiću onaj gol u Albaniji
-
palermo
#461 Re: Komitet za normalizaciju
.Chmoljo wrote:to ona svetinja kojoj svi jebu mater kad odigra loše?juventus wrote:Udario je na svetinju svih patriota, reprezentaciju BiH i prošao bez većih reakcija naroda, da se FIFA ne umiješa, mi bi samo posmatrali raspad fudbala u BiH. Tako će isto biti i kad udari na državu.
Njemu i jeste bilo bitno da to zna.što ne mogu na rende kora...
Pa to je iskazivanje emocija, ljutnja, bijes , psovka su samo druga strana ogledala. To znači da ti je do toga stalo.
Sa ovom zadnjom tvojom rečenicom se slažem. Ni ja ne mogu
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#462 Re: Komitet za normalizaciju
pa ĐŽe su emocije kada nije izglasan statut? nekoliko ljudi otišlo i jebalo mater Čolakoviću... lijepo je voljeti iz fotelje... no bogami za svetinje se, koliko ja znam, malo jače reaguje...palermo wrote: Pa to je iskazivanje emocija, ljutnja, bijes , psovka su samo druga strana ogledala. To znači da ti je do toga stalo.
jel nam Mićo izabro Muniba i Sulejmana?
-
palermo
#463 Re: Komitet za normalizaciju
Chmoljo wrote:pa ĐŽe su emocije kada nije izglasan statut? nekoliko ljudi otišlo i jebalo mater Čolakoviću... lijepo je voljeti iz fotelje... no bogami za svetinje se, koliko ja znam, malo jače reaguje...palermo wrote: Pa to je iskazivanje emocija, ljutnja, bijes , psovka su samo druga strana ogledala. To znači da ti je do toga stalo.
- jeza u ledja
#464 Re: Komitet za normalizaciju
Sta treba da prokomentarisem nije mi jasno?ultima_palabra wrote:Dobro si to primijetio... kako li će to prokomentarisati @ježa u leđaLSD wrote:"Znam da se priprema sastanak Dodika i Osima. Mi u Fudbalskom savezu RS nemamo ništa protiv razgovora, pogotovo ako će se doći do rješenja koje zadovoljava sve strane u BiH - izjavio je za "San" Rodoljub Petković, generalni sekretar FSRS."Edin H. wrote:USVAJANJE STATUTA NSBIH: Ivica Osim će razgovarati sa Miloradom Dodikom u kafani!
http://banjalukain.com/sport/ivica-osim ... m-u-kafani
U ovom dijelu texta Rodoljub jasno daje do znanje da je FSRS produžena ruka politike Dodika tj.njegov poslušnik...covjek je to otvoreno priznao.![]()
Da li bi se ovakva i slične izjave mogle iskoristiti kod FIFE/UEFE ako ovaj komitet be uspije u svojoj misiji?
Kad i ako dodje do tog sastanka, onda cemo o tome pricati.
I dalje to tvrdim.ultima_palabra wrote:Ma znam to, nego ova izjava je prvi put da su predstavnici FSRS to manje-više priznali. A par forumaša je tvrdilo da oni imaju neki nivo samostalnosti u tim odlukama![]()
.
Da napomenem, bilo je rijeci o delegatima iz RS koji ce glasati za statut, ne o rukovodstvu FSRS ili o glavonjama iz istog u NSBiH.
- Edin H.
#465 Re: Komitet za normalizaciju
U principu se slazem, medjutim znas i sam da se na taj nacin nista ne bi promjenilo (ili mozda bi da se bukvalno cijela zemlja digla na noge i organizovala recimo trodnevne demonstracije).Chmoljo wrote:pa ĐŽe su emocije kada nije izglasan statut? nekoliko ljudi otišlo i jebalo mater Čolakoviću... lijepo je voljeti iz fotelje... no bogami za svetinje se, koliko ja znam, malo jače reaguje...palermo wrote: Pa to je iskazivanje emocija, ljutnja, bijes , psovka su samo druga strana ogledala. To znači da ti je do toga stalo.
U BiH su ljudi ipak nespremni za tako nesto.
Nije ovo Brazil, vecini nasih ljudi su ipak na prvom mjestu familija, licna egzistencija i ko zna sto jos ne.
- Edin H.
#466 Re: Komitet za normalizaciju
Sto se tice sastanka sa Dodikom Osim je pragmatican, pametan covjek i pokusace ovo rijesiti na jedini nacin kojim je to moguce u ovoj mahnitoj zemlji.
Ali ako ce se sastati sa Dodikom trebao bi zbog izbjegavanja diskriminacija naroda (mrzim ove fraze) sastati se i sa predstavnicima bosanskih Hrvata, pa forme radi i Bosnjaka (ko god da su oni
)
Ali ako ce se sastati sa Dodikom trebao bi zbog izbjegavanja diskriminacija naroda (mrzim ove fraze) sastati se i sa predstavnicima bosanskih Hrvata, pa forme radi i Bosnjaka (ko god da su oni
-
Corola
#467 Re: Komitet za normalizaciju
Pa koji je klinac izabrano sest clanova za normalizaciju.Pet sefova i jedan radnik.Cisto sumnjam da bi to Uefa dozvolila.Plus jos i ''ambasadori''Bajevic,Barbarez itd.Edin H. wrote:Sto se tice sastanka sa Dodikom Osim je pragmatican, pametan covjek i pokusace ovo rijesiti na jedini nacin kojim je to moguce u ovoj mahnitoj zemlji.
Ali ako ce se sastati sa Dodikom trebao bi zbog izbjegavanja diskriminacija naroda (mrzim ove fraze) sastati se i sa predstavnicima bosanskih Hrvata, pa forme radi i Bosnjaka (ko god da su oni)
Nek se svako posla hvata.
Valja i Kulini da objasni situaciju,onima u federaciji
Uostalom bez clanova Neretvanskog kantona.Oni su majorizirani i tako i 'vako.
Last edited by Corola on 26/04/2011 04:18, edited 1 time in total.
-
pOZz
#468 Re: Komitet za normalizaciju
... i sa predstavnikom Ostalih.Edin H. wrote:Sto se tice sastanka sa Dodikom Osim je pragmatican, pametan covjek i pokusace ovo rijesiti na jedini nacin kojim je to moguce u ovoj mahnitoj zemlji.
Ali ako ce se sastati sa Dodikom trebao bi zbog izbjegavanja diskriminacija naroda (mrzim ove fraze) sastati se i sa predstavnicima bosanskih Hrvata, pa forme radi i Bosnjaka (ko god da su oni)
- smoki_choko
#469 Re: Komitet za normalizaciju
sutra na sastanak komiteta i fsrs dolazi i dusko bajevic. valjda ce biti pozitivnih pomaka 
-
north
#470 Re: Komitet za normalizaciju
Ništa od toga, ponovo odbijeno, samo mi nije jasno kako je neko mogao i pomisliti da može biti drugačije.....smoki_choko wrote:sutra na sastanak komiteta i fsrs dolazi i dusko bajevic. valjda ce biti pozitivnih pomaka
- smoki_choko
#471 Re: Komitet za normalizaciju
goni ih u PM, nek jedu govna vise. zbog njih mora ispastati cijela drzava. mrs u PM. pa zar je ta uefa i fifa toliko slijepa da moze da ne vidi da se sa govnima ne moze pricati. samo se nerviram dzabenorth wrote:Ništa od toga, ponovo odbijeno, samo mi nije jasno kako je neko mogao i pomisliti da može biti drugačije.....smoki_choko wrote:sutra na sastanak komiteta i fsrs dolazi i dusko bajevic. valjda ce biti pozitivnih pomaka
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#472 Re: Komitet za normalizaciju
NEVJEROVATNO, da ovih par kretena moze citavu naciju za nos vuci i da im niko nista nemoze, NEVJEROVATNO!!
- seln
#473 Re: Komitet za normalizaciju
"Jaaano, nem're jedan prijeshjednik, nemere jen'o u troj' nikako"
- siki_sa
#474 Re: Komitet za normalizaciju
Da se kako moze pa ta gamad iz FS RS, izolirati pa nek onda sutaju krpenjacu po Romaniji, .ebo ih dodik, kako im naredjuje i kako ih kontrolise to je nevjerovatno, koji su to idioti, pa je na vjerujem da bi oni glasali protiv statuta, to je jednostavno dodikova politika cjepanja BiH, e sipak ce dobiti.Najsretniji bi bio kad bi suspendovali samo FS RS-a i kad bi samo njihovi klubovi bili uskaceni za igranje u evropi......Pa nek sutaju krpenjacu po Romaniji, Laktasima.....Crknite dusmani

- Bosanski_kralj
#475 Re: Komitet za normalizaciju
Dabogda izgubili ono najmilije što imaju, kad su toliki smradovi.