Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Euridika wrote:Jest mi ovo simpatično kad neko reaktivira temu od prije 2 ili više godina... Dok pročitam uvodni post i malo proletim kroz ranije odgovore, taman mi fino prođe vrijeme...
Na ovoj temi je već sve rečeno, tako da nema potrebe da išta dodajem.
Šta ima veze
Nisu svi bili tu aktivni prije 2 godine, neki tek sad imaju vremena za forum
Euridika wrote:Jest mi ovo simpatično kad neko reaktivira temu od prije 2 ili više godina... Dok pročitam uvodni post i malo proletim kroz ranije odgovore, taman mi fino prođe vrijeme...
Na ovoj temi je već sve rečeno, tako da nema potrebe da išta dodajem.
Šta ima veze
Nisu svi bili tu aktivni prije 2 godine, neki tek sad imaju vremena za forum
Pa nema veze, to sam i rekla.
A za ovo boldirano... ... zar forum nije svima glavna preokupacija?
Šala, naravno.
E imam jedno pitanje... da ne otvaram novu temu.. NIsam bas iskusan sto se tice ovih delikatnih pitanja hahahah.
Dugo vremena bio s djevojkom... tacnije, 4 godine .. Prekinuo..razlozi nebitni.
Trenutno imam drugu s kojom mi je bas lijepo, kao nikad s ovom prije ... I ono, iskreni smo jedno prema drugom maksimalno , smatram da se samo tako uspjeti moze. E danas mi se bivsa javi ... ne da se pomirimo jer je to nemoguce..ali eto ... javila se...
Ja bih da ovoj sadasnjoj to priznam...rekli smo sve pricati jedno drugom.
Ili su to ipak stvari koje treba sacuvati za sebe ... sta mislite ?
skafiskafsnjak wrote:E imam jedno pitanje... da ne otvaram novu temu.. NIsam bas iskusan sto se tice ovih delikatnih pitanja hahahah.
Trenutno imam drugu s kojom mi je bas lijepo, kao nikad s ovom prije ... I ono, iskreni smo jedno prema drugom maksimalno , smatram da se samo tako uspjeti moze. E danas mi se bivsa javi ... ne da se pomirimo jer je to nemoguce..ali eto ... javila se...
Da si sa mnom u vezi, ja bih htjela znati, pošto nisi, ne govori ni slučajno. Što ne znaš, ne boli.
Ali i tu bivšu ono iskuliraj maksimalno, šta se ima sad javljati. A što se tiče sikrenosti, ako nova skonta da se stara javila, a ti to ne prijavi, pa pošalji je na ovu temu, reci nagovoriše me
skafiskafsnjak wrote:E imam jedno pitanje... da ne otvaram novu temu.. NIsam bas iskusan sto se tice ovih delikatnih pitanja hahahah.
Da si sa mnom u vezi, ja bih htjela znati, pošto nisi, ne govori ni slučajno. Što ne znaš, ne boli.
Ali i tu bivšu ono iskuliraj maksimalno, šta se ima sad javljati. A što se tiče sikrenosti, ako nova skonta da se stara javila, a ti to ne prijavi, pa pošalji je na ovu temu, reci nagovoriše me
Nema sanse da ova nova sazna ... ovo je cisto sto imamo taj dogovor "maksimalno iskreno" ... i bas sam htio eto znati misljenje drugih - iskusnijih . Meni je bitno da nemam sa ovom bivsom nista ... nego eto ..
Nema sanse da ova nova sazna ... ovo je cisto sto imamo taj dogovor "maksimalno iskreno" ... i bas sam htio eto znati misljenje drugih - iskusnijih . Meni je bitno da nemam sa ovom bivsom nista ... nego eto ..
Znaci, sto ne zna - ne boli je
Ne znam ja ko je tu iskusniji, a tko ne, ali znam da žene imaju super mega giga istančano čulo posebno kad su druge žene u pitanju i vjeruj mi da će već naći način, ako ništa, a ona će sanjati, da se tebi bivša javila. Sjetićeš se ti mene
Pa ako misliš prećutati tu tako nebitnu, a očito, tebi ipak bitnu informaciju, onda prvo smisli opravdanje. K'o u šahu, par poteza unaprijed vazda moraš imati.
Šta hoće ta bivša? Niko se nikome ne javlja baš tek tako. Kad ste raskinuli?
bivša ti se javila da si malo nahrani ego, trust me ignoriši, ovoj ništa ne govori i mirna Bosna
Donnie Smith wrote:
Ne znam ja ko je tu iskusniji, a tko ne, ali znam da žene imaju super mega giga istančano čulo posebno kad su druge žene u pitanju i vjeruj mi da će već naći način, ako ništa, a ona će sanjati, da se tebi bivša javila. Sjetićeš se ti mene
Pa ako misliš prećutati tu tako nebitnu, a očito, tebi ipak bitnu informaciju, onda prvo smisli opravdanje. K'o u šahu, par poteza unaprijed vazda moraš imati.
Šta hoće ta bivša? Niko se nikome ne javlja baš tek tako. Kad ste raskinuli?
e sad me zbuni hahhahahaha . E cuj sanjat ce hahahahahahahaha . Pitala me je vec za nju, kao da li smo raskrstili i tako tek sad mi je jasno ...
Ma prekinuli ima pola godine ... zna da su sanse za pomirenje ravne nuli . Valjda misli na mene i dalje
A meni bas svejedno za njom kada sam upoznao ovu sada...
Donnie Smith wrote:Bivša mu se javila da vidi kako mu je bez nje, a i njemu je malo "nahranjen" ego. Kome nije, kad se bivši/a javi, bez obzira ko je tu koga oćero
Hmm... nezgodan scenario. Zavisi od toga zbog čega ti se bivša javila (ovo što pita Donnie, prije koliko vremena ste raskinuli i pod kakvim je uvjetima bilo - u smislu, ostali ste "prijatelji" ili je bio potpuni prekid kontakta), i od toga kakva ti je nova, tj. kako misliš da bi reagirala na ovu informaciju.
Istina je uvijek bolja opcija, ali nekad je neke stvari bolje prešutiti (samo ako bi mogle napraviti puno problema, a nema osnova za stvarnu ljutnju!). Ako i budeš govorio, pokušaj to reći usput u nekom neobaveznom razgovoru, da tim pokažeš da je taj kontakt bio potpuno nebitan i da ga ti nisi ni inicirao niti ičim podsticao.
Nisam_fin wrote:napiši joj "ne mogu sad pricati, na moru sam s curom"
Ma jok ...nisam joj ni rekao da imam drugu. Samo jednostavno da ne mogu pricati vise i to je to
Napisi da si s curom, poslusaj me.
Skontaće stara da je s novom pravi ljubomornom, a i do sad je već skužila nove fotke na FB, zna za novu, prati se to, stalka. Nek' ne pominje ništa novu, bolje je
nego, javi nam škafišnjak ako se stara opet javi s pitanjem, a što ne možeš pričati ccc