Office food

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#451 Re: Office food

Post by ladyblue18 »

hurmasica wrote:KOd nas opstaje samo ono sto je koliko toliko kvalitetno ali i je jeftino.
Pa kako onda BBI opstade? :zoka:
terra_incognita

#452 Re: Office food

Post by terra_incognita »

ladyblue18 wrote:
hurmasica wrote:KOd nas opstaje samo ono sto je koliko toliko kvalitetno ali i je jeftino.

Biti tri godine na trzistu ne znaci "opstati".
Postoje ciklusi i zivotnij vijek proizvoda, usluge...
L@BuD

#453 Re: Office food

Post by L@BuD »

terra_incognita wrote:
ladyblue18 wrote:

Biti tri godine na trzistu ne znaci "opstati".
Postoje ciklusi i zivotnij vijek proizvoda, usluge...
BBI ima savršenu lokaciju i odlično je urađen tako da je suvišno BBI porediti sa drugim objektima.BBI sigurno neće nikad propasti.
terra_incognita

#454 Re: Office food

Post by terra_incognita »

Gdje piše da će ili da neće propasti ?

Opstanak je nešto što se mjeri na malo veći vremeniski raspon.
Eborg

#455 Re: Office food

Post by Eborg »

chengaba wrote:
Eborg wrote:Moraš imati ovu njihovu karticu (unaprijed platiš 3 obroka po 8 KM) i trebaš doći na taj dan kada je datum u indexu valjda.
Ne kontam, u index se upisuje datum kada je polagan ispit, a ne kada je ocjena upisana (barem kod mene).
Kakve fajde od toga?!? :|
U pravu si. Ne znam, onda vjerovatno ne može biti star datum, znam da gledaju to.
Zanaaa

#456 Re: Office food

Post by Zanaaa »

Eborg wrote:Nije im ni lokacija baš za poželjeti, ima i to ulogu. Kao što rekoh, ako opet bace ponudu na eKupon bit će puno. :D
Da, u Sarajevu prolazi sve sto je skoro pa dzaba...samo nek imaju osjecaj da su nekoga kao "zeznuli" i super se osjecaju..jadno! :run:
Zanaaa

#457 Re: Office food

Post by Zanaaa »

Urban B. wrote:ma na ovom forumu se za sve i svasta kaze da ce brzo propast a firme/restorani i dalje rade normalno :D
Zato sto se sve generalno omalovazava...nama nista ne treba, jer ne znamo cijeniti!! Ljudi se potrude i otvore nesto sto ima svugdje u svijetu...umjesto da smo sretni zbog toga sto se nas grad razvija, pa bilo u kom smislu.. nasi ljudi nalaze mane!!
Primjer je i McDonald's..nije ni otvoren vec su ga zatvorili, pojedini.. :roll: :sad: :sad:
sarajevsko_pivo

#458 Re: Office food

Post by sarajevsko_pivo »

hurmasica wrote:mislim da se na svim objektima vec u startu vidi da li ce propasti ili ne. BBI od samog pocetka radi dobro, sto je i logicno s obzirom na lokaciju. Importane u startu nije radio kako treba, kao ni npr Vila park. MD sigurno nece propasti, bar prvih par godina dok ga raja ne izgusta. KOd nas opstaje samo ono sto je koliko toliko kvalitetno ali i je jeftino.
Importanne nije radio dobro od pocetka, ali sad sve bolje radi, skoro sve je popunjeno.
Zanaaa

#459 Re: Office food

Post by Zanaaa »

sarajevsko_pivo wrote:
hurmasica wrote:mislim da se na svim objektima vec u startu vidi da li ce propasti ili ne. BBI od samog pocetka radi dobro, sto je i logicno s obzirom na lokaciju. Importane u startu nije radio kako treba, kao ni npr Vila park. MD sigurno nece propasti, bar prvih par godina dok ga raja ne izgusta. KOd nas opstaje samo ono sto je koliko toliko kvalitetno ali i je jeftino.
Importanne nije radio dobro od pocetka, ali sad sve bolje radi, skoro sve je popunjeno.
Da i ja sam primjetila za Importane, radi sve bolje kako je toplije vrijeme, jer basta ispred je super..
I drago mi je zbog toga jer centar je po meni jako dobar.
:)
Urban B.

#460 Re: Office food

Post by Urban B. »

Zanaaa wrote:
Urban B. wrote:ma na ovom forumu se za sve i svasta kaze da ce brzo propast a firme/restorani i dalje rade normalno :D
Zato sto se sve generalno omalovazava...nama nista ne treba, jer ne znamo cijeniti!! Ljudi se potrude i otvore nesto sto ima svugdje u svijetu...umjesto da smo sretni zbog toga sto se nas grad razvija, pa bilo u kom smislu.. nasi ljudi nalaze mane!!
Primjer je i McDonald's..nije ni otvoren vec su ga zatvorili, pojedini.. :roll: :sad: :sad:

:thumbup: :thumbup:

nije se rodio ko je Bosnji ugodio :D
Office food ne valja jer nema sirok izbor sokova,pa da npr ima cola u ponudi ljudi bi u tasnama i cekerima je iznosili iz objekta,ako nekom hrana ne odg taj i ne ide tamo i rijesen problem!
sarajevsko_pivo

#461 Re: Office food

Svakako je kola otrov, napi se vode :)
sarajevsko_pivo

#462 Re: Office food

Zanaaa wrote:
Ma neki bi sve zatovrili, pa da budemo ko Mogadishu gdje nema niceg.

Stvarno smijesno i jadno.

Ocekujem iste komentare kad se uskoro otvori ‘’Sarajevo City Center’’.

Tako se i pricala za ‘’The Basement’’ propas ce posto je sve skupo, eno sad rade najbolje u gradu.
Zanaaa

#463 Re: Office food

Post by Zanaaa »

Urban B. wrote:
Zanaaa wrote:

:thumbup: :thumbup:

nije se rodio ko je Bosnji ugodio :D
Office food ne valja jer nema sirok izbor sokova,pa da npr ima cola u ponudi ljudi bi u tasnama i cekerima je iznosili iz objekta,ako nekom hrana ne odg taj i ne ide tamo i rijesen problem!
heheheh pa ima tocena cola..nije CocaCola ali je jako slicna...a i da ima prava cola opet bi nasli neku zamjerku..izmislili bi..to im je posao:-)) :-D
Zanaaa

#464 Re: Office food

Post by Zanaaa »

sarajevsko_pivo wrote:Svakako je kola otrov, napi se vode :)
Da voda je zdrava, hahah :D
Urban B.

#465 Re: Office food

Post by Urban B. »

sarajevsko_pivo wrote:
Zanaaa wrote:
Ma neki bi sve zatovrili, pa da budemo ko Mogadishu gdje nema niceg.

Stvarno smijesno i jadno.

Ocekujem iste komentare kad se uskoro otvori ‘’Sarajevo City Center’’.

Tako se i pricala za ‘’The Basement’’ propas ce posto je sve skupo, eno sad rade najbolje u gradu.
al me cudi da trenutno na scc temi nema nekih pljuvaca al ima jos do zavrsetka radova tako da ce sigurno neki naci nesto sto im ne odgovara :D
a i ja se uvjek pitam sto grade trzne centre zar nije bolje kakvu fabriku,al onako u centru grada :D
hurmasica

#466 Re: Office food

Post by hurmasica »

koliko sam mogla primjetiti basiment polako ali sigurno propada. ali to je vec druga tema, kao dugogodisnji posjetilac raznoraznih ugostiteljskih objekata u ovom gradu zakljucila sam da svaki od njih ima svoj zivotni vijek, posebno klubovi tipa basimenta. Pocinju kao elitno mjesto da bi malo po malo postajali okupljaliste dno dna a nakon toga ubrzo slijedi zatvaranje zbog belaja. ALi kao sto rekoh to je druga tema.
Sto se tice office fooda opet moram reci nimalo me nije odusevio jer ja za 9 km na drugom mjestu mogu pojesti pohovanu piletinu, krompirice i salatu plus pravu koka kolu za manje od 9km. malo su se precijenili.
sarajevsko_pivo

#467 Re: Office food

The basement je uvijek pun, pogotovo sada ljeti.

Nema sanse da propadne, jedino ako se otvori bolji i veci club u Sarajevu, tesko da ce neko otvoriti nesto vece i bolje od The Basementa ;)
madner

#468 Re: Office food

Post by madner »

Tako su govorili i za jez :D
madner

#469 Re: Office food

Post by madner »

hurmasica wrote:koliko sam mogla primjetiti basiment polako ali sigurno propada. ali to je vec druga tema, kao dugogodisnji posjetilac raznoraznih ugostiteljskih objekata u ovom gradu zakljucila sam da svaki od njih ima svoj zivotni vijek, posebno klubovi tipa basimenta. Pocinju kao elitno mjesto da bi malo po malo postajali okupljaliste dno dna a nakon toga ubrzo slijedi zatvaranje zbog belaja. ALi kao sto rekoh to je druga tema.
Sto se tice office fooda opet moram reci nimalo me nije odusevio jer ja za 9 km na drugom mjestu mogu pojesti pohovanu piletinu, krompirice i salatu plus pravu koka kolu za manje od 9km. malo su se precijenili.
Gdje se to moze pojest?
sarajevsko_pivo

#470 Re: Office food

madner wrote:Tako su govorili i za jez :D
Jez i dalje radi ;)

Kod nas ne propadaju kafici i klubovi, jedino fabrike...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#471 Re: Office food

Post by ladyblue18 »

Jel vi ne vidite naslov teme? :-)

Nazad na temu!
Alhemicarkaa

#472 Re: Office food

Post by Alhemicarkaa »

madner wrote:
hurmasica wrote:koliko sam mogla primjetiti basiment polako ali sigurno propada. ali to je vec druga tema, kao dugogodisnji posjetilac raznoraznih ugostiteljskih objekata u ovom gradu zakljucila sam da svaki od njih ima svoj zivotni vijek, posebno klubovi tipa basimenta. Pocinju kao elitno mjesto da bi malo po malo postajali okupljaliste dno dna a nakon toga ubrzo slijedi zatvaranje zbog belaja. ALi kao sto rekoh to je druga tema.
Gdje se to moze pojest?
Casper u lunch paktu koji je 8,5 KM dobiješ pohovanu piletinu u sendvicu, salatu, pomfri, pola litra cole i palačinke pride.
Ima varijacija na temu, pa umjesto piletine tražiš pljeskavicu, to je 8,5 čini mi se, a piletina bi onda mogla biti i jeftinija - 7,5. U Dundee-ju možeš pola pileta sa somunom, salatom i pomfritom dobiti za 6-7 KM itd.
Ima tih mjesta, za ono što nudi Office food - preskup je, jer ti objektivno ne možeš pojesti puno. AAko se natjeraš da pojedeš cijeli ovaj lunch paket iz Caspera, čitav dan si u vodoravnom položaju, preznojavajući se :run: :mrgreen:
madner

#473 Re: Office food

Post by madner »

To je sendvic, ja to pojedem pa skocim do granapa za dva sata. :D
Sada 0.5 km razlike je malo, a ovdje mogu pojest jos jedan tanjir. :D
Alhemicarkaa

#474 Re: Office food

Post by Alhemicarkaa »

madner wrote:To je sendvic, ja to pojedem pa skocim do granapa za dva sata. :D
Sada 0.5 km razlike je malo, a ovdje mogu pojest jos jedan tanjir. :D
Ta pljeska vjeruj mi nije sendvič, ogromna je, dobiješ i kajmak i luk u somunu. Ja mogu mašala pojesti, ali jednom sam sve ovo pojela i nije mi bilo dobro :mrgreen:
Je li ti i pola pileta sendvič :mrgreen:
hurmasica

#475 Re: Office food

Post by hurmasica »

ja tu porciju pojedem u Staklu na carsiji. Mala porcija (meni taman) pohovane piletine sa krompiricima, salatom i ostalim prilozima je 3,5, Km, velika 6 plus coca cola 2 km
Post Reply