Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
hercegovac_pravi

#451 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hercegovac_pravi »

Mali_Vuk wrote:A pazite ko će i hoće li se iko osvrnuti na te fašističke i ratno huškačke nebuloze dotičnog našutiranog, milim na ove novinarske perjanice koje su se klele u nezavisnu i nedjeljivu a danas guraju kolica sa natpisom BiH prema provaliji. :thumbup:
Ma bola briga bilo koga šta naprdivaju Jović i Vasić ...živo me se hebe za ta dva tutkuma...
Eto nek se odmah odcjepe. Ne moraju čekati do sutra da rasture "mrsku i nametnutu tvorevinu"...Eto bujrum..šta čekaju? Što prije to bolje
veliki_fabio

#452 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by veliki_fabio »

1gorstak wrote:
plain vanilla wrote:
1gorstak wrote:
Milan Sutalo, agitatorski kako on to zna, u zadnjoj kolumni predlaze stvaranje "nove realnosti" koju bi medjunarodna zajednica priznala jer (i u tom se slazemo) medjunarodni centri moci idu linijom manjeg otpora. A Sutalo nije neki balavac od 12 godina.
'ta ce Sutalo? Moze samo lupati po tastaturi, kao i vecina.

Pustite se price o ratu, stvarno ste pretjerali :oops:
Mene je taj njegov poziv na stvaranje "nove realnosti" natjerao na to da sam poceo razmisljati o tom kako u slucaju potrebe na najbrzi i najbezbjedniji nacin poslati zenu i djecu vani kod rodbine.
zbog novinskog clanka? haha opsjednut si ratom.

uostalom zar nebi bilo brzo gotovo kao sto kazes.
NightSkyWalker

#453 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by NightSkyWalker »

Miro Govnic kaze da ako SDA i SDP oforme vlast krajem ovog mjesace da ce to biti kraj BiH. :D :)
res publica

#454 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by res publica »

Rimad wrote: Da, ali Bošnjaci nemaju rezervu državu. Nama je Bosna "biti ili ne biti".
Bošnjaci imaju "jednu i jedinu", Hrvati imaju "povijesne zemlje od stoljeća sedmog", Srbi imaju "vekovna ognjišta"...

Svi imaju mermerno jake argumente da se istrijebe i da daju život za državu.
NightSkyWalker

#455 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by NightSkyWalker »

E ako dotle zapne, imamo i mi Tursku. :wink: ...pa ako gori neka gori.
Mali_Vuk

#456 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Mali_Vuk »

hercegovac_pravi wrote:
Mali_Vuk wrote:A pazite ko će i hoće li se iko osvrnuti na te fašističke i ratno huškačke nebuloze dotičnog našutiranog, milim na ove novinarske perjanice koje su se klele u nezavisnu i nedjeljivu a danas guraju kolica sa natpisom BiH prema provaliji. :thumbup:
Ma bola briga bilo koga šta naprdivaju Jović i Vasić ...živo me se hebe za ta dva tutkuma...
Eto nek se odmah odcjepe. Ne moraju čekati do sutra da rasture "mrsku i nametnutu tvorevinu"...Eto bujrum..šta čekaju? Što prije to bolje
Ma više sam ja raspizžđen na ove naše dudume koji pušu u krila i tapšu Dodika i Čovića i pored ovakvih budalaština koje ispaljuju iz svojih torova. Za ostalo se ne brinem, ni najmanje. Bujrum, što se toga tiče 8-)
Mali_Vuk

#457 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Mali_Vuk »

NightSkyWalker wrote:E ako dotle zapne, imamo i mi Tursku. :wink: ...pa ako gori neka gori.
Mene, Zagora i Turaka, kol'ko ono miliona? :D
1gorstak

#458 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by 1gorstak »

veliki_fabio wrote:
1gorstak wrote:
plain vanilla wrote:'ta ce Sutalo? Moze samo lupati po tastaturi, kao i vecina.

Pustite se price o ratu, stvarno ste pretjerali :oops:
Mene je taj njegov poziv na stvaranje "nove realnosti" natjerao na to da sam poceo razmisljati o tom kako u slucaju potrebe na najbrzi i najbezbjedniji nacin poslati zenu i djecu vani kod rodbine.
zbog novinskog clanka? haha opsjednut si ratom.

uostalom zar nebi bilo brzo gotovo kao sto kazes.
Dva mjeseca. Ali uvijek postoje i stvari koje nisu ocekivane a ipak se dese. Na primjer, sta ako Tihicev ministar odbrane (Cikotic) i Tihicev ministar bezbjednosti (Ahmetovic) izdaju, ako budu tolerisali pobunu i divljanje kreatora te "nove realnosti" ? Tihic je sklon izdaji i na to treba biti spreman.
Mali_Vuk

#459 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Mali_Vuk »

Dobro, sad stvarno ozbiljno mislim, neke rasprave jednostavno nisu za foruma.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#460 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PipiDugaDevetka »

NightSkyWalker wrote:E ako dotle zapne, imamo i mi Tursku. :wink: ...pa ako gori neka gori.
Ti piči na Bosfor,...a patrioti će pod k-du Zlatnog,....Ljiljana Željke Komšića !
veliki_fabio

#461 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by veliki_fabio »

cuj 2 mjeseca sad? pa i ta dva mjeseca bi bila na presjecenim rs enklavama ili nekim zabitima. i sta moze tihic uraditi da dovuce rat do sarajeva?
1gorstak

#462 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by 1gorstak »

NightSkyWalker wrote:Miro Govnic kaze da ako SDA i SDP oforme vlast krajem ovog mjesace da ce to biti kraj BiH. :D :)
NightSkyWalker on 24/01/2011 01:33 wrote:Kako mozes popravljati jednakopravnost jednog naroda ako im na samom startu oduzmes jednakopravnost. Ja ne volim HDZ-ove, jer to su stranke koje su ucestvovale u agresiji na BiH. Ali, cinjenica je da je vecina hrvata glasala za ta dva HDZ-a, i sada se to pokusava da zaobidje. To je skolski primjer povaljivanja jednog naroda.

Razlog zasto Zlatko zaobilazi dva HDZ-a je jasan, on pokusava da uzme sebi sto veci dio kolaca i sto vise fotelja za svoje partijase. Kontra efekat toga je da hrvati imaju potpuno pravo da tvrde da su ugrozeni i nejednakopravni. To je vrlo opasno, a sto se najbolje vidi u primjeru Jugoslavije. Ali, SDP-ovcima to nije vazno, vazne su fotelje!

Mislim da Zlatko pravi veliku gresku, ma koliko mi svi ne volili HDZ-ove. Kod nas bosnjaka nije u kodu da majoriziramo druge narode, a Zlatko to upravo radi!
Da, znamo mi sta su tvoji stavovi. Ali osmjehuj se koliko zelis, ovu se drzavu nece razvaliti.
Last edited by 1gorstak on 18/02/2011 19:02, edited 1 time in total.
heckler

#463 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by heckler »

PipiDugaDevetka wrote:
Ti piči na Bosfor,...a patrioti će pod k-du Zlatnog,....Ljiljana Željke Komšića !
:thumbup:
NightSkyWalker

#464 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by NightSkyWalker »

"Ako ja ne budem izabran za clana predsjednistva, onda predsjednistva nece biti nikako" :D :lol:

Ivo Miro Govnic
NightSkyWalker

#465 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by NightSkyWalker »

heckler wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
:thumbup:
Ma slazem se ja sa vama. :bih:

P.S. Ovi sto prijete nekakvim separatizmom zaboravljaju da je Atif Dudakovic jos uvijek vojno sposoban. :wink:
Mali_Vuk

#466 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Mali_Vuk »

zagazaga wrote::shock: hoćel' to rat.......da javim familiji na zapadu da iskopava tastature......omg
I nemoj da rokaju sa mišem na kuglu, ko prošli put. Presporo je to. Reci im da zbave onaj oTpički :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#467 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

zagazaga wrote::shock: hoćel' to rat.......da javim familiji na zapadu da iskopava tastature......omg
Jah, Zagi, vidi nam muskarcina, sve tipkaju i puske glancaju :-)
Treba ove muskarce majorizirat' pod hitno :mrgreen:
1gorstak

#468 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by 1gorstak »

NightSkyWalker wrote:Ma slazem se ja sa vama. :bih:
Steta pa se ne slazes sam sa sobom. Kada Tihic pokusava bezuslovno uvuci svog kompanjona Covica u vlast, ti sve zabrinuto upozoravas na posljedice Covicevog odlaska u opoziciju, povlaceci paralelu sa Jugoslavijom. Kada Tihic prihvati realnost, ti se odjednom ismijavas I.M.Jovicu. Ti si u sustini primjer prosjecnog glasaca koji samo ide za vodjom a drzavu ko jebe. Tihic desno, ti desno, Tihic lijevo, ti lijevo, Tihic niz liticu, ti za njim. I takvih je nazalost previse, neko slijepo slijedi Dodika, neko Lagumdziju, malo je onih kojima je drzava prioritet. Evo ja sam na ovom forumu najvise bio napadan od strane SDP-ovaca koji su mi ideoloski najblizi a samo zato sto sam podrzao obaranje Aprilskog paketa (jer bi se tu jednu sansu za sustinsku reformu prokockalo na bezvezarije). Sada kada i Lagumdzija (kroz programsku deklaraciju) postavlja ogranicavanje zloupotreba entitetskog glasanja kao prioritet u neizbjeznoj ustavnoj reformi, niko se od njih ne pita zasto je ta reforma ustava ispred a ne iza nas.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#469 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

zagazaga wrote:
plain vanilla wrote:
radije bih nekog s pravim oružjem :lol:
I to sto kazes, al' nema veze, da se malo vjezbamo :D
hercegovac_pravi

#470 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hercegovac_pravi »

zagazaga wrote:
plain vanilla wrote:
radije bih nekog s pravim oružjem :lol:
Majorizacija je iz Đeneta izašla...
pe es vidi mi lokaciju :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Država

#471 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Država »

Komrad wrote:
Zasto bi ti iz Mostara i ja iz Kaknja isli da ginemo za Rogaticu a da Bosnjaci pobjegulje u dijaspori iz Rogtice to gledaju na TVu i navijaju
Komrade, prestani da nas demorališeš. Pa ja prvi ne mislim Sarajevo braniti na način da se ukopam na Vracama nego mislim vojno poraziti one koji žele uništiti moju zemlju. Dakle, Sarajevo se ne brani na Vracama nego u Višegradu...
Gandalf

#472 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Gandalf »

Mali_Vuk wrote:
I nemoj da rokaju sa mišem na kuglu, ko prošli put. Presporo je to. Reci im da zbave onaj oTpički :D
E jeste ludi majke mi :D :D :D ne merem više kucat ispravno,a i kugla mi se na štakoru zaglavila :lol:
ultima_palabra

#473 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ultima_palabra »

http://--- NO LINKS ---/index.php?option ... &Itemid=58
Ovaj "ivent" se ne smije propustiti... Gatalo i Sopta nariču nad rakom mrtvorođenog Trećeg :(
Komrad

#474 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Komrad »

Država wrote:i ne mislim Sarajevo braniti na način da se ukopam na Vracama nego mislim vojno poraziti one koji žele uništiti moju zemlju. Dakle, Sarajevo se ne brani na Vracama nego u Višegradu...
To se moze bez rata :) Povratkom Bosnjaka u RS nema boljeg i bezbolnijeg rijesenja ...
Been

#475 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Been »

Šta ovo bi ? Poklopio Čović svog Jovića da ne laje okolo ? :D
Locked