NightSkyWalker wrote:Ma slazem se ja sa vama.
Steta pa se ne slazes sam sa sobom. Kada Tihic pokusava bezuslovno uvuci svog kompanjona Covica u vlast, ti sve zabrinuto upozoravas na posljedice Covicevog odlaska u opoziciju, povlaceci paralelu sa Jugoslavijom. Kada Tihic prihvati realnost, ti se odjednom ismijavas I.M.Jovicu. Ti si u sustini primjer prosjecnog glasaca koji samo ide za vodjom a drzavu ko jebe. Tihic desno, ti desno, Tihic lijevo, ti lijevo, Tihic niz liticu, ti za njim. I takvih je nazalost previse, neko slijepo slijedi Dodika, neko Lagumdziju, malo je onih kojima je drzava prioritet. Evo ja sam na ovom forumu najvise bio napadan od strane SDP-ovaca koji su mi ideoloski najblizi a samo zato sto sam podrzao obaranje Aprilskog paketa
(jer bi se tu jednu sansu za sustinsku reformu prokockalo na bezvezarije). Sada kada i Lagumdzija
(kroz programsku deklaraciju) postavlja ogranicavanje zloupotreba entitetskog glasanja kao prioritet u neizbjeznoj ustavnoj reformi, niko se od njih ne pita zasto je ta reforma ustava ispred a ne iza nas.