sanabe wrote:Miš mekinjaš wrote:ne mogu ja, ja ga znamsanabe wrote:Hocel iko moje ime napisati?![]()
![]()
![]()
hajd reci sad me kopka
Zbunjola?
Tahani?
Firduza?
Moderator: anex
sanabe wrote:Miš mekinjaš wrote:ne mogu ja, ja ga znamsanabe wrote:Hocel iko moje ime napisati?![]()
![]()
![]()
naravno da je --- NO LINKS --- meni(i vjerovatno svakom normalnom muslimanu).Kome je nebitno nek daje kako hoce.Ja sam vec odlucio za zensko ime(koje cu dati abd ako budem nekad imao zensko dijete),a za musko jos nisam siguran (ako bude mudonja ).AL ima jos do toga.smislit ce se vec nestoMa.Le.Na wrote:jel bitno da je "muslimansko" ?
Ma.Le.Na wrote:po cemu su ljepsa?NightSkyWalker wrote:Arapska/turska/persiska imena su puno ljepsa i misticnija od ovih slavenskih ili kako to neki vole reci "nasih" imena.
Kao sto nekima predstavlja problem sto na Balkanu postoje imena poput Amar, Osman, Ismar, Emir..., tako nekima smeta sto postoji Islam. Jer eto, sto ce nam te podjele...
zar Tvrtko nije predivno ime
citavu historiju iza sebe ima...ponosno i gordo..
moca wrote:Ma.Le.Na wrote:po cemu su ljepsa?NightSkyWalker wrote:Arapska/turska/persiska imena su puno ljepsa i misticnija od ovih slavenskih ili kako to neki vole reci "nasih" imena.
Kao sto nekima predstavlja problem sto na Balkanu postoje imena poput Amar, Osman, Ismar, Emir..., tako nekima smeta sto postoji Islam. Jer eto, sto ce nam te podjele...
Ljepsa su po tome sto su muslimanska,a mi smo muslimani takvi da volimo samo svoje i dajemo samo muslimanska imena.Eto nadam se da ti je jasno
swirl wrote:Ne znam sto toliko insistirate sa imenom Tvrtko, ukusi su razliciti, meni je to ime bas onako bezveze.
I cuj Vuk lijepo ime, pa mislim stvarno, dati djetetu ime po krvolocnoj zivotinji, nigdje veze.
Bloo wrote:swirl wrote:Ne znam sto toliko insistirate sa imenom Tvrtko, ukusi su razliciti, meni je to ime bas onako bezveze.
I cuj Vuk lijepo ime, pa mislim stvarno, dati djetetu ime po krvolocnoj zivotinji, nigdje veze.
Sirhaan
E vala, ja ne znam nikoga da mu je pravo ime MeDo.Bloo wrote:Bloo wrote:swirl wrote:Ne znam sto toliko insistirate sa imenom Tvrtko, ukusi su razliciti, meni je to ime bas onako bezveze.
Sirhaan
mislim da se ipak aludira na neke druge osobine vučje![]()
želiš da ti dijete bude snažno i hrabro
a bolje Vuk neg MEdo
a Brezan?NightSkyWalker wrote:Arslan(lav)
Znambez_ideje wrote:Taj decko postojiisao u razred sa mnom
Emsal arapsko Erdal tursko,,,,kakva sredstva??WipeOut wrote:Kad smo vec kod sredstava za ciscenje...ima i Erdalastrid wrote: Emsalmislim ime
"tarenje"bez_ideje wrote:Za taranje podova i krema za cipele.........to fol nisi cuo
theTruePath wrote:Emsal arapsko Erdal tursko,,,,kakva sredstva??WipeOut wrote:Kad smo vec kod sredstava za ciscenje...ima i Erdalastrid wrote: Emsalmislim ime
Inace ova Erdal-ova sredstva su za kozu 'vakabez_ideje wrote:Za taranje podova i krema za cipele.........to fol nisi cuo
Pa i ta,Sarajevski_Marlboro wrote:Jel to mozda ona reklama kad se zena karmina ogledajuc se o njegove uglanjcane cipele?
I ciko je okrenut naopacke.
Karmin je crven.
moca wrote:Ma.Le.Na wrote:po cemu su ljepsa?NightSkyWalker wrote:Arapska/turska/persiska imena su puno ljepsa i misticnija od ovih slavenskih ili kako to neki vole reci "nasih" imena.
Ljepsa su po tome sto su muslimanska,a mi smo muslimani takvi da volimo samo svoje i dajemo samo muslimanska imena.Eto nadam se da ti je jasno