BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bosanski_kralj

#451 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

Igramo na moj rođendan. Od rezultata zavisi kako ću ga proslaviti. Od jutros me nekakva trema udara, ovako nije bilo ni prije Portugala.
zecko_kupuz

#452 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zecko_kupuz »

Code: Select all

http://www.reprezentacija.ba/top-vijest/4528-photo-rumuni-trenirali-bez-mutua-i-chivua.html
Pošto vidim da ljudi traže neke slike terena, ovo je najbliže što se može naći za sada. :-D Opet to ne djeluje previše obećavajuće, daj Bože da ne nastane kaljuža poslije prvog poluvremena, jer mi smo onda donji. :roll:
north

#453 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

Bosanski_kralj wrote:Igramo na moj rođendan. Od rezultata zavisi kako ću ga proslaviti. Od jutros me nekakva trema udara, ovako nije bilo ni prije Portugala.
Nek ti je sa srećom sa rođendanom, ali sad da ovako nije bilo ni protiv Portugala :-)
Bosanski_kralj

#454 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

north wrote:
Bosanski_kralj wrote:Igramo na moj rođendan. Od rezultata zavisi kako ću ga proslaviti. Od jutros me nekakva trema udara, ovako nije bilo ni prije Portugala.
Nek ti je sa srećom sa rođendanom, ali sad da ovako nije bilo ni protiv Portugala :-)
Hvala.

Malo sam pretjerao poredeći ovo sa Portugalom, daleko je sličnije utakmicama sa Belgijancima.
kamen spoticanja

#455 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by kamen spoticanja »

LOGCAP III wrote:Dali neko ima trenutnu vijest o desavanjima uoci utakmice, kakvo je stanje i atmosfera, dali su ponovo navijaci ispred hotela koa prosli puta, kakav je stadion u stvari travnjak....treba nam neko iz zenice da to nam prokomentarise sad i odmah
atmosfera je zagusljiva....mittal opet nesto pustio u havu pa je lose :D ...drakule se razlazale po carsiji,kamara nekih trenerki koje reklamiraju dachiu...niko ih jos nije polomio,menscini da i nece...oko hotela ja ne cujem nikoga s prilicno blizu zivim...e sad mozda cekaju da ovi zaspe pa da ope' bude vatromet ko onomad protiv portugala...
teren izgleda solidno,mislim da ce sutra biti prihvatljiv,a kako ce biti na tribinama budemo vidjeli...cini mi se da mi moglo biti dobro...pozerima rumuni nisu zanimljivi
shalla

#456 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by shalla »

Vidjeli smo kako je taj vatromet naskodio portugalcima, nismo centra presli kako treba...
Mustang1

#458 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ma kakav crni vatromet nece niko prstom u Zenici mrdnut zbog Rumuna :D
north

#459 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

"Platini kaže Dominkoviću ili Čolakoviću evo vam 10000 eura da glasate za mene" :lol: , bezbeli fotelja Platnija zavisi od labuda iz Orašja :lol: ....."Šta će Dominković on ne zna žongiati ni lopt 10 puta" :lol:

Podrška BHF-u, ali ovaj baš lupeta :-)
samo_ti

#460 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by samo_ti »

north wrote:
"Platini kaže Dominkoviću ili Čolakoviću evo vam 10000 eura da glasate za mene" :lol: , bezbeli fotelja Platnija zavisi od labuda iz Orašja :lol: ....."Šta će Dominković on ne zna žongiati ni lopt 10 puta" :lol:

Podrška BHF-u, ali ovaj baš lupeta :-)
Dobar je Sefa :thumbup: ...
burek_in_space

#461 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by burek_in_space »

Shvatio sam da sam pogrijeshio sa prognozom od 4:0.
Kada uzmem u obzir sve okolnosti, situaciju u nashoj reprezentaciji, izjave ovisnika o kokainu, napaljenost kapitena...realno, sve ispod 5:0 za nas je loshe. 8-)
Joey Tribbiani

#462 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Joey Tribbiani »

tako je bureke...5 komada 5 komada

Jedno pitanje, nako poglupo...nisam bas upratio termin druge tekme (u Rumuniji)...kad je? Je li u srijedu?
burek_in_space

#463 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by burek_in_space »

Joey Tribbiani wrote:tako je bureke...5 komada 5 komada

Jedno pitanje, nako poglupo...nisam bas upratio termin druge tekme (u Rumuniji)...kad je? Je li u srijedu?
03.06.2011.
Joey Tribbiani

#464 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Joey Tribbiani »

ok, hvala.

pu yebem mu, zamalo da pogodim...pada u petak :mrgreen:
mejdanbl

#465 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mejdanbl »

Meshtar wrote:
mejdanbl wrote:Sto se tice suspenzije, mislim da ce UEFA odigrati perfidno, kao i uvijek. Vrerovatno ce automatski izbaciti klubove i sve selekcije osim A reprezentacije, a onda ce nas suspendovati na kraju kvalifikacija, kao YU 1992. Ako bi nas suspendovali sad to bi ozbiljno narusilo regularnost takmicenja.

Ne postoji nešto što se zove djelimična suspenzija. Sa suspenzijom saveza automatski se suspenduju i klubovi i reprezentacije. Dakle nemoguće je nastaviti kvalifikacije. A regularnost takmičenja se ne ruši jer se svima brišu bodovi iz utakmica odigranih sa nama. U prevodu, ta nadanja da će se neko negdje nastaviti takmičiti možete objesiti mačku o rep.
U tom slucaju, najvise stete bi imala Francuska, posebno ako pobjedimo ili odigramo nerjeseno sa Rumunima. Ne vjerujem da ce Platini dopustiti da se izbrisu tri boda Francuskoj. Vjerovatno ce nesto iskemijati, dace nam jos nekakav rok do Nove godine i onda nas suspendovati. To nam je jos jedan motiv vise da pobjedimo.
Mustang1

#466 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mustang1 »

Atmosfera u rumunskom taboru, bar po onom što se moglo vidjeti na treningu, je doista dobra, a zbog lakših povreda istom nisu prisustvovali Romin stoper Cristian Chivu i Fiorentinin napadač Adrian Mutu.
Kad se ovaj vratio u Romu ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ti jebem novinara i njegovu specijalnost :D
jeza u ledja

#467 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jeza u ledja »

Uzimamo Rumune 3-1.

1-0
2-0
2-1
3-1

Dzeko daje bar jedan gol. Oni postizu u drugom.

Spahic-Mravac-Mujdza-Lulic

U sredini Rahimic-Medunjanin-Pjanic

Ispred zna se Mimisovic i onda Dzeko i Ibisevic.

Na golu Sehic. :D

U drugom umjesto Rahimica ulazi Besic, umjesto Lulica Subasic.

To je to. :oops:
kamen spoticanja

#468 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

idemo pumpatiiiiiii :D

extraordinary

#469 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by extraordinary »

Nama je ovo dvomeč sa Rumunima, ali oni prije revanša sa nama igraju sa Luksemburgom.
kamen spoticanja

#470 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

pumpati,pumpatiiii :D

juventus

#471 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juventus »

Sreto zmajevi! :thumbup:
kamen spoticanja

#472 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

vako hocu veceras na tribinama :D
Dammme

#473 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dammme »

Samo da poželim puno sreće, znanja i pameti našim fudbalerima u večerašnjoj tekmi. Imam neki osjećaj da ćemo im zabiti 3 komada i da će Miske odigrati jednu od boljih partija u karijeri. A sad na posao (do tekme).
Abacija

#474 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Abacija »

Dammme wrote:Samo da poželim puno sreće, znanja i pameti našim fudbalerima u večerašnjoj tekmi. Imam neki osjećaj da ćemo im zabiti 3 komada i da će Miske odigrati jednu od boljih partija u karijeri. A sad na posao (do tekme).
Sretno Zmajevi! Image
Mjesanac

#475 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mjesanac »

Zna li iko hoce li veceras biti prenos u domu mladih?
Locked