ne zaje.aji, nema više crvenog križa, pomoć može uz određenu naknadu, naravno pomoć savjetom, što se tiče međunacionalne mržnje, toga kod mene nema, ja nisam od onih koji bi bilo što nametao ljudima općenito a pogotovo onima druge nacije, e da su svi takvi...Chmoljo wrote:pripomogneš li kada, braći. onako, kojom kunom. psuti mrsimudologiju po forumima. ti dođeš, raspiriš međunacionalnu mržnju i samo štetu praviš braćiosa wrote:
i prema svim drugim poštenim ljudima, koji nemaju nakanu, svoje nametati drugima, odlučivati u ime drugih šta je dobro za njih i slično..., tvoja fascinacija je opravdana, ovdje ćeš rijetko naići na takve ljude...![]()
dakle, konkretno, osa, konkretno. pusti priču
FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
- osa
#451 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
- osa
#452 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
elSaik wrote:Bitno je da nemaju legitimitet, ko te pita za programe.osa wrote:istina kao i još jedan zanimljivost, da socijaldemokrati prvo koaliciju ponude sds, pa onda hsp, baš identični programi za programsku koaliciju...elSaik wrote:Zanimljivo da HDZ90 IMA legitimitet a HSP nema, a zajedno nastupili na izborima.
znači nema programske koalicije, nego je u pitanju nelegitimna...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#453 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
aaa, pa što ne kažeš da samo ubijaš vrijemeosa wrote:
ne zaje.aji, nema više crvenog križa, pomoć može uz određenu naknadu, naravno pomoć savjetom, što se tiče međunacionalne mržnje, toga kod mene nema, ja nisam od onih koji bi bilo što nametao ljudima općenito a pogotovo onima druge nacije, e da su svi takvi...
- osa
#454 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
točno ja ubijam vrijeme, zar si ti mislio da sam po zadatku na forumuChmoljo wrote:aaa, pa što ne kažeš da samo ubijaš vrijemeosa wrote:
ne zaje.aji, nema više crvenog križa, pomoć može uz određenu naknadu, naravno pomoć savjetom, što se tiče međunacionalne mržnje, toga kod mene nema, ja nisam od onih koji bi bilo što nametao ljudima općenito a pogotovo onima druge nacije, e da su svi takvi...nemoj mi šuplje ovamo... čuj savjetima
ko da si babo Hamdije Pozderca pa da ti pred kuću dolaze i savjetuju se
- BHCluster
#455 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ovo najmanje odgovara Dodiku, to jeste RS, jer stabilna Federacije BiH ce njemu i njegovj stranci stvoriti ogromne probleme to jeste ako svima u koaliciji ocekivanja budu zadovoljena.
- Chmoljo
#456 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
ja sam to znao. samo da vidim da i ti nisi zaboravio.osa wrote:
točno ja ubijam vrijeme, zar si ti mislio da sam po zadatku na forumu
-
Min
#457 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ova koalicija je, opet, na kraju diskusije kazem, Lazovsko-koruptivna.
- BHCluster
#458 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ali barem drugima se dala sansa da pokazu sta umiju i hoce da urade.Min wrote:Ova koalicija je, opet, na kraju diskusije kazem, Lazovsko-koruptivna.
- osa
#459 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
od ovdje trenutno prisutnih ja bih rekao da si jedino ti po zadatku...Chmoljo wrote:ja sam to znao. samo da vidim da i ti nisi zaboravio.osa wrote:
točno ja ubijam vrijeme, zar si ti mislio da sam po zadatku na forumu
- Chmoljo
#460 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
impliciraš nešto?osa wrote:
od ovdje trenutno prisutnih ja bih rekao da si jedino ti po zadatku...
- osa
#461 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Chmoljo wrote:impliciraš nešto?osa wrote:
od ovdje trenutno prisutnih ja bih rekao da si jedino ti po zadatku...
govorim o činjenicama, stoji li ti nešto u nicku, kao moderator, nego zadatak gotov, kćer me tjera s pc-a, laku noć.
-
Sammir
#462 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ako dodje do ove koalicije, mislim da dugoročno mogu samo oba HDZ-a profitirat, a SDP ozbiljno ugrozit svoj pobjednički položaj sa ovih izbora.
Pođu li stvari po zlu - 98% svih "hrvatskih glasova" ce se raspodjelit na HDZ BiH i 90-ku(jer bi NSRZB-HSP mogle potpuno nestat) na sljedećim izborima, a velik broj glasača SDP-a neće oprostit koaliranje sa SDA.
Pođu li stvari po zlu - 98% svih "hrvatskih glasova" ce se raspodjelit na HDZ BiH i 90-ku(jer bi NSRZB-HSP mogle potpuno nestat) na sljedećim izborima, a velik broj glasača SDP-a neće oprostit koaliranje sa SDA.
- Chmoljo
#463 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
ma da kao i uvijek, kad treba reći ono što se stvarno misli, onda se to uvijeno govori... ako nemaš hrabrosti nešto reći, onda i ne poteži priču o tome...osa wrote:
govorim o činjenicama, stoji li ti nešto u nicku, kao moderator, nego zadatak gotov, kćer me tjera s pc-a, laku noć.
- Chmoljo
#464 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
čemu onda kuknjava? zabrinutost zbog SDP-a?Sammir wrote:Ako dodje do ove koalicije, mislim da dugoročno mogu samo oba HDZ-a profitirat, a SDP ozbiljno ugrozit svoj pobjednički položaj sa ovih izbora.
- kamen spoticanja
#465 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
ovo je ipak najbolje za sdp...ako ne bude islo sda uvijek moze biti dezurni krivac...a poznavajuci trenutni mentalitet onih koji u toj stranci odlucuju nece biti tesko ni prstom pokazati na iste...
- Bosnolog
#466 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Sammir wrote:Ako dodje do ove koalicije, mislim da dugoročno mogu samo oba HDZ-a profitirat, a SDP ozbiljno ugrozit svoj pobjednički položaj sa ovih izbora.
http://www.youtube.com/watch?v=pO_J-gyC ... re=related
-
Sammir
#467 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Chmoljo wrote:čemu onda kuknjava? zabrinutost zbog SDP-a?Sammir wrote:Ako dodje do ove koalicije, mislim da dugoročno mogu samo oba HDZ-a profitirat, a SDP ozbiljno ugrozit svoj pobjednički položaj sa ovih izbora.
Gdje pise za koga ja glasam an izborima?
Pardon, ti već imas skutorsku šemu u glavi... Jel se rodiš stim, il ti ga neko usadi usput?
- Chmoljo
#468 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Sammir wrote:
Pardon, ti već imas skutorsku šemu u glavi... Jel se rodiš stim, il ti ga neko usadi usput?
čemu predrasude? ja sve vrijeme čitam kako ti smeta ova koalicija, da bi na kraju ustvrdio kako je u stvari to loše po SDP, a dobro za HDZ...
pa te, logično, pitam, što kukaš onda ako će mrski SDP otići u zaborav?
i ne budi bezobrazan... ja prema tebi nisam, samo mi nisi logičan.
-
Sammir
#469 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Chmoljo wrote:Sammir wrote:
Pardon, ti već imas skutorsku šemu u glavi... Jel se rodiš stim, il ti ga neko usadi usput?![]()
čemu predrasude? ja sve vrijeme čitam kako ti smeta ova koalicija, da bi na kraju ustvrdio kako je u stvari to loše po SDP, a dobro za HDZ...
pa te, logično, pitam, što kukaš onda ako će mrski SDP otići u zaborav?
i ne budi bezobrazan... ja prema tebi nisam, samo mi nisi logičan.
Onda nisi shvatio moju misao.
Stvari bi se vatile, za 4 godine, na ono kako je bilo prije 4 godine.
I gdje bi onda došli? Naravno, ako ova koalicija ne uspije.
Iskreno, ne shvaćam kako moze i uspijet "programska koalicija" sa SDP-om i HSP-om??!??!?!?!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#470 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
pa sta ti predlazes?
- BHCluster
#471 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Sve zavisi od uspjeha ove koalicije!Sammir wrote:Ako dodje do ove koalicije, mislim da dugoročno mogu samo oba HDZ-a profitirat, a SDP ozbiljno ugrozit svoj pobjednički položaj sa ovih izbora.
- Corto Maltese
#472 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Priča se da je Zvonko Jurišić slavodobitno izjavio: "Ovo je najveća pobjeda od 10. travnja 1941!"
-
Sammir
#473 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Pa sad je napokon njegovo "do Drine"!Corto Maltese wrote:Priča se da je Zvonko Jurišić slavodobitno izjavio: "Ovo je najveća pobjeda od 10. travnja 1941!"
- Chmoljo
#474 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
šta su rekli u NS-u: Tužnije nego 5. Aprila '94?Corto Maltese wrote:Priča se da je Zvonko Jurišić slavodobitno izjavio: "Ovo je najveća pobjeda od 10. travnja 1941!"
- Bosnolog
#475 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
U kefederaciji sa Hrvatskom i Erceg-Bosnom van te konfederacije,vas izgleda nece ni matica......Sammir wrote:Pa sad je napokon njegovo "do Drine"!Corto Maltese wrote:Priča se da je Zvonko Jurišić slavodobitno izjavio: "Ovo je najveća pobjeda od 10. travnja 1941!"