Da li stavljate brnjicu svom psu?

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
debela

#451 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by debela »

bravo, link je tu :D
minjonja

#452 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by minjonja »

zengi wrote:Image

Uploaded with ImageShack.us[/img]
evo da probamo opet. Ako neće onda ću malo večeras da vježbam. :oops:
Image

napredujes, napredujes :D
zengi

#453 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

[img][img][/img][/img]http://img64.imageshack.us/i/zengibeton.jpg/
Zengi, slika, sedmi put, klap.
Kyra legendo, jes' to ti?
zengi

#454 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

Minjona, jesil ovo ti postavila. Ja sigurno nisam. :-)
zengi

#455 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

U svakom slučaju, odoh ja da malo prošetam pa se vidimo sutra. budite pozdravljeni.
Cholina_Lokica

#456 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by Cholina_Lokica »

samo nek' mi jos jednom neko kaze stavi brnjicu dzukcu zbog jadne djecice :x veceras me jadna, nevina djecica podjose izbosti zbog cigare :x moj dzukac me spasi... da je imala brnjicu mogle smo i ja i ona Qrcu svirati :x :x :x Hebala vas brnjica, stavljajte ih poludivljoj djecurliji od 12-13 godina sa nozevima sto okolo letaju :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
erni3

#457 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by erni3 »

Cholina_Lokica wrote:samo nek' mi jos jednom neko kaze stavi brnjicu dzukcu zbog jadne djecice :x veceras me jadna, nevina djecica podjose izbosti zbog cigare :x moj dzukac me spasi... da je imala brnjicu mogle smo i ja i ona Qrcu svirati :x :x :x Hebala vas brnjica, stavljajte ih poludivljoj djecurliji od 12-13 godina sa nozevima sto okolo letaju :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Potpis. Primjer da nisu psi ti koji su opasni po okolinu, nego da ima drugih koji svakodnevno narusavaju red i mir i samu bezbjednost okoline, ali je psima najlakse prigovarati.
Pasiflora

#458 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by Pasiflora »

Cholina_Lokica wrote:samo nek' mi jos jednom neko kaze stavi brnjicu dzukcu zbog jadne djecice :x veceras me jadna, nevina djecica podjose izbosti zbog cigare :x moj dzukac me spasi... da je imala brnjicu mogle smo i ja i ona Qrcu svirati :x :x :x Hebala vas brnjica, stavljajte ih poludivljoj djecurliji od 12-13 godina sa nozevima sto okolo letaju :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
:(
Potpis za boldirano (da ne bude zabune i ja sam majka, ali da imam takvo smece u stanu sama bih ga polomila!)
zengi

#459 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

Nemoj tako Lokice!! Prepadaš jadnu dječicu dok se oni igraju. Pa nemogu od vas i vaših šćenadi djeca više na ulicu smirom izaći da obijaju auta, razbijaju autobuske i tramvajske stanice, otimaju starim ženama cekere, pale mačke po haustorima i duvaju sintelan. Lokice, Lokice, gdje će ti duša?

Ja nemogu da vjerujem da sam (pod pritiskom ovog kretenoidnog društva, a iz osječaja krivice što volim živa bića) na bigajri hakk, odveo i steilisao tri jadne lutalice, da se njihova dvonoga pašćad nebi prepadala od kučića sto mašu repićima i da bi mogla neometano da se razvijajau u prave monstrume kakve ovo društvo treba (na svom putu ka evropskim integracijama) u još većim količinama. Nesmiju djeca ni u park doći da rasipaju smeće iz kontejnera i razbiajaju flaše od silne pašćadi.
Svako jutro kad izađem pred vrata i vidim ovu jednu kako mi se raduje i repom maše, hoće nešto da mi bude.
Mogao sam zaraditi 1000 sevapa da sam nafato ove što nekontrolisano rađaju dvonogu pašćad i već generacijama (od amebe na ovamo) samo zulum čine, pa njih odveo na sterilizaciju.
Nuh a.s. ili ti pak Noa, je za svoj narod (tako bar kaže u Bibliji) upučivao Bogu ovu molitvu: "O Bože, uništi ih, jer svako dijete rođeno njima je samo još jedan grješnik".
zengi

#460 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

Image

Špico lafčina
zengi

#461 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

A ovo može da se voda po ulicama i to bez brnjice?!
Ovo nije slikano u nekom zološkom vrtu nego na ulici. :cry:
Image
Flika

#462 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by Flika »

meni nekako ima opasnu facu, a i cini mi se da kezi zube, ne samo da treba brnjicu, nego ako kako moze i noge unakrsno da mu se svezu, da ne bi nekog nokautiro... ma zapravo, najbolje u kafez i hranit na slamku...
zengi

#463 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

Image
Samo vježbam postavljanje ovih slika, nešto mi ova prije nije baš uspjela.
Flika

#464 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by Flika »

ja na oba posta fino vidim sliku
minjonja

#465 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by minjonja »

zengi wrote:Image
Samo vježbam postavljanje ovih slika, nešto mi ova prije nije baš uspjela.
jel ovo neko drzi kao kucnog ljubimca? :shock:
zengi

#466 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

Da, sreo ja tako tipa kako ga vodi na povodcu.
zengi

#467 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by zengi »

Tako je flika! Vidiš kako je kranuo prema meni i htio da me napadne i sad se strasno bojim pa bi trebalo sve ovakve (zajedno sa kozama i ovcama i ostalim papkarima) pobiti. Kod mene se ovom opasnom bambiju ne vidi pola glave. :?
Nikad ja izgleda necu savladati ovo postavljanje slika. :cry:
erni3

#468 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by erni3 »

zengi wrote:Tako je flika! Vidiš kako je kranuo prema meni i htio da me napadne i sad se strasno bojim pa bi trebalo sve ovakve (zajedno sa kozama i ovcama i ostalim papkarima) pobiti. Kod mene se ovom opasnom bambiju ne vidi pola glave. :?
Nikad ja izgleda necu savladati ovo postavljanje slika. :cry:
Ma to sto ne vidis sliku je do foruma tj. ne smanjuje se slika tako da bi se mogla citava vidjeti. Ako je zelis vidjeti ides desni klik na sliku i onda "view image", kad zavrsis gledanje samo ides na "back"... ;)
springtime

#469 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by springtime »

:sad:

ne zaboravi petarde i ostali arsenal :skoljka:
ne možeš hodat ulicom za novogodišnje praznike da ti neko ne baci jednu na glavu, pod noge
šta da se radi, kako se zaštititi? nekako ne vjerujem da je nosanje "iznenađenja" rješenje ;-)
Friesian

#470 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by Friesian »

ma dajte molim vas, pa to su samo djeca!! nema veze sto su opasni oni su djeca, bice mnogo ubistava i svega ostalog.. bilo je toga i "u moje vrijeme" ali ovoliko djukela nikad.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Flika

#471 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by Flika »

znam da je azil za zivotinje prijeko potreban, al jos nemamo ni kazneno popravni dom za maloljetnike kako treba... ma zapravo mi nemamo nista...
somethings

#472 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by somethings »

A tek što ta djeca lajuuuuuu. Uh. Po čitav dan ih slušam pred zgradom, fuj. :run:
vazi

#473 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by vazi »

au, ovdje puno spamera :mrgreen:

od brnjica za ljubimce dodjose do bogtepitogdje :-)
Friesian

#474 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by Friesian »

pa sve je to povezano.. nemozemo pricati o brnjicama toliko dugo..
vazi

#475 Re: Da li stavljate brnjicu svom psu?

Post by vazi »

Friesian wrote:pa sve je to povezano.. nemozemo pricati o brnjicama toliko dugo..

pa otvor'te novu temu o neodgojenoj djeci i inim prblemima drustva :)
Locked