Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultra@rajvosa

#451 Re: Horde Zla

Post by ultra@rajvosa »

north wrote:
leškarenje wrote:Image

evo kralja na istoku protiv Radnika (TITULA) :thumbup:
Dosta smo tekmi išli skupa što kući, što na strani......

Ovdje se vidi koliko je propao :( , kakav je danas, nisam ga godinama vidio, čuo sam da se poprilično oporavio u komuni.......

Dobar je bio Rus....
Rus je sad odlican,mislim da je skinuo skroz,dobio koju kilu,jedno vrijeme je bio bas kriza :sad: ,u komsiluku mi je na Visnjiku,uvjek bio i ostao kralj :thumbup: ,i sad doalzi na sjever,al u cosak prema zapadu,sa svojom starijom rajom,sjecam se tih gostovanaj sa tom starijom ekipom, ja bio dijete,negdje 97-8.pa sve do 2002-3,to se nemoze opisati,mora se dozivjeti,neprocjenjivo svega mi :thumbup:
ultra@rajvosa

#452 Re: Horde Zla

Post by ultra@rajvosa »

Jedan zanimljiv klip ;-)
:thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#453 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

ultra@rajvosa wrote:Jedan zanimljiv klip ;-)
:thumbup:
:thumbup: super klip
Chisum

#454 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

north wrote:
leškarenje wrote:Image

evo kralja na istoku protiv Radnika (TITULA) :thumbup:
Dosta smo tekmi išli skupa što kući, što na strani......

Ovdje se vidi koliko je propao :( , kakav je danas, nisam ga godinama vidio, čuo sam da se poprilično oporavio u komuni.......

Dobar je bio Rus....
Nije dobar bio, nego dobar JESTE! :-D

Vratio se u stilu, kao bezbroj puta do sada... Poravio liniju, ozbiljna frizura, fura ga bicikl, snikut je sa onoga s cega treba da bude skinut, dolazi na sjever... vazda isto staro mjesto.
Elem, Rus danas izgleda k'o Sanela Dzenkins.
Obuca9

#455 Re: Horde Zla

Post by Obuca9 »

Chisum wrote:Nije dobar bio, nego dobar JESTE! :-D

Vratio se u stilu, kao bezbroj puta do sada... Poravio liniju, ozbiljna frizura, fura ga bicikl, snikut je sa onoga s cega treba da bude skinut, dolazi na sjever... vazda isto staro mjesto.
Elem, Rus danas izgleda k'o Sanela Dzenkins.
:thumbup: :thumbup:
tcz

#456 Re: Horde Zla

Post by tcz »

north

#457 Re: Horde Zla

Post by north »

http://www.fksinfo.com/

Treba ovo imati u kućnoj kolekciji :thumbup:
ultra@rajvosa

#458 Re: Horde Zla

Post by ultra@rajvosa »

Mr Hiccup wrote:kuko je i danas aktivan na vecini gostovanja
Danas vidim cupu na Ciglanama na pijaci,kupuje dvoguzu sarajevske,kaze ode na trening Sarajeva :thumbup:
necko_hz

#460 Re: Horde Zla

Post by necko_hz »

http://www.bordocaffe.com/components/co ... 223263276}

Edit: Izvinjavam se na neuspješnom postanju slike. Ako neko može da mi objasni kako da stavim sliku bio bih mu zahvalan !
haubica_i_to_teshka

#461 Re: Horde Zla

Post by haubica_i_to_teshka »

necko_hz wrote:http://www.bordocaffe.com/components/co ... 223263276}

Edit: Izvinjavam se na neuspješnom postanju slike. Ako neko može da mi objasni kako da stavim sliku bio bih mu zahvalan !
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 21&t=35560
bordo gandalf

#462 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

Chisum

#463 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

:)

Ma bitno je da se Zenicanima i Tuzlacima propisno najebemo familije, sto na ulici, sto na forumu... a to sto seljak iz crpckog "Sarajeva" mrtav hladan postavi postavi slike sa cetnickim simbolima, a niko ni da lane - jebes to... Neka se pise o Zvezdi... velikom klubu......
Nuclear Winter

#464 Re: Horde Zla

Post by Nuclear Winter »

Chisum wrote:

Ma bitno je da se Zenicanima i Tuzlacima propisno najebemo familije, sto na ulici, sto na forumu... a to sto seljak iz crpckog "Sarajeva" mrtav hladan postavi postavi slike sa cetnickim simbolima, a niko ni da lane - jebes to... Neka se pise o Zvezdi... velikom klubu......

Jebiga druže,do moderatora je a ne do nas.Ako ništa provalili smo ove opančare,koji su nam se ulizivali po drugim temama,a najveći je ulov drot-četnik mascherano/creasy.P.serem se ja na državu u kojoj je drot specijalac koji mlati djecu od 15-16g ustvari delija-četnik.Vjerovatno je i pucao na grad :x
cappy_tempo

#465 Re: Horde Zla

Post by cappy_tempo »

Chisum wrote:

njima trebamo redovno jebati familiju
Topla voda

#466 Re: Horde Zla

Post by Topla voda »

a jel to bi onaj lik sto je poslije onog prekida protiv sirokog prijetio formiranjem jedinice za navijace ,onaj sto je branio akciju policije i premlacivanje prolaznika koji i nisu bili na tekmi?
onaj drot sto je prijetio?
junkers

#467 Re: Horde Zla

Post by junkers »

drot-četnik mascherano/creasy,specijalac,gejlija :lol:
bordo gandalf

#468 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

Da se rasprava na tu temu ne bi prosirila ovdje ja bi vas zamolio da ovdje zavrsite sa tom temom... :)
Mr Hiccup

#469 Re: Horde Zla

Post by Mr Hiccup »

moze li mi dati neko link na temu gdje se provalilo da je "anamon" ili poslati putem poruke?

jako vazno. hvala.
Nekako s proljeća

#470 Re: Horde Zla

Post by Nekako s proljeća »

rashtiman wrote:Da se rasprava na tu temu ne bi prosirila ovdje ja bi vas zamolio da ovdje zavrsite sa tom temom... :)
Mi tvoju poziciju možemo razumjeti, ali je ne opravdavamo.Jedno je biti objektivan a sasvim drugo biti poltron. Mi uvijek možemo da se povučemo sa tih tema i da '' VAS '' ostavimo njima i njihovim menticidnim razmišljanjima.Sasvim je realno da se to desi jer ''VI'' to zaslužujete. Ne uvažavate zdravorazumsko mišljenje, u ovom slučaju , većine svojih članova. A daleko od toga da smo glupi. A da li ćemo tokom ove inicijative, biti banirani ostaje da vidimo.

Nema povlačenja u miru!
junkers

#471 Re: Horde Zla

Post by junkers »

Nekako s proljeća wrote:
rashtiman wrote:Da se rasprava na tu temu ne bi prosirila ovdje ja bi vas zamolio da ovdje zavrsite sa tom temom... :)
Mi tvoju poziciju možemo razumjeti, ali je ne opravdavamo.Jedno je biti objektivan a sasvim drugo biti poltron. Mi uvijek možemo da se povučemo sa tih tema i da '' VAS '' ostavimo njima i njihovim menticidnim razmišljanjima.Sasvim je realno da se to desi jer ''VI'' to zaslužujete. Ne uvažavate zdravorazumsko mišljenje, u ovom slučaju , većine svojih članova. A daleko od toga da smo glupi. A da li ćemo tokom ove inicijative, biti banirani ostaje da vidimo.

Nema povlačenja u miru!
sve si rekao,serem im se na forum kad se dopušta postavljanje slika ,klipova kakvi se već postavljaju
junkers

#472 Re: Horde Zla

Post by junkers »

i dok me nisu banovali čestitam Dan Armije
bordo gandalf

#473 Re: Horde Zla

Post by bordo gandalf »

Nekako s proljeća wrote:

Nema povlačenja u miru!
ja kao moderator ne mogu dopustiti tu raspravu ovdje ali potpuno vas razumijem stoga saljem poruku zoomu da mi skine "titulu" moderatora ostavljam vas kolegi plavih11
Bordolini

#474 Re: Horde Zla

Post by Bordolini »

rashtiman wrote:
Nekako s proljeća wrote:

Nema povlačenja u miru!
ja kao moderator ne mogu dopustiti tu raspravu ovdje ali potpuno vas razumijem stoga saljem poruku zoomu da mi skine "titulu" moderatora ostavljam vas kolegi plavih11

ja ti se izvinjavam za razmjenu poruka od jucer, shvatam da je tvoja pozicija nezahvalna ali i ti moras shvatiti gnjev raje. Nije isto moderirati, editovati ili brisati neku bezpredmetnu prepirku na relaciji HZ-strumfovi i ovo sta ovi rade, ne moze se to porediti. I nema potrebe da ides jer doci ce umjesto tebe neko drugi ko se isto tako moze strogo drzati pravila, samo shvati da nije sve crno-bijelo. :wink:
Chisum

#475 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

Image
Post Reply