Rus je sad odlican,mislim da je skinuo skroz,dobio koju kilu,jedno vrijeme je bio bas kriza
Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ultra@rajvosa
#451 Re: Horde Zla
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#453 Re: Horde Zla
ultra@rajvosa wrote:Jedan zanimljiv klip![]()
- Chisum
#454 Re: Horde Zla
Nije dobar bio, nego dobar JESTE!
Vratio se u stilu, kao bezbroj puta do sada... Poravio liniju, ozbiljna frizura, fura ga bicikl, snikut je sa onoga s cega treba da bude skinut, dolazi na sjever... vazda isto staro mjesto.
Elem, Rus danas izgleda k'o Sanela Dzenkins.
- Obuca9
#455 Re: Horde Zla
Chisum wrote:Nije dobar bio, nego dobar JESTE!![]()
Vratio se u stilu, kao bezbroj puta do sada... Poravio liniju, ozbiljna frizura, fura ga bicikl, snikut je sa onoga s cega treba da bude skinut, dolazi na sjever... vazda isto staro mjesto.
Elem, Rus danas izgleda k'o Sanela Dzenkins.
-
tcz
-
north
-
ultra@rajvosa
#458 Re: Horde Zla
Danas vidim cupu na Ciglanama na pijaci,kupuje dvoguzu sarajevske,kaze ode na trening SarajevaMr Hiccup wrote:kuko je i danas aktivan na vecini gostovanja
-
crazy north
- necko_hz
#460 Re: Horde Zla
http://www.bordocaffe.com/components/co ... 223263276}
Edit: Izvinjavam se na neuspješnom postanju slike. Ako neko može da mi objasni kako da stavim sliku bio bih mu zahvalan !
Edit: Izvinjavam se na neuspješnom postanju slike. Ako neko može da mi objasni kako da stavim sliku bio bih mu zahvalan !
- haubica_i_to_teshka
#461 Re: Horde Zla
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 21&t=35560necko_hz wrote:http://www.bordocaffe.com/components/co ... 223263276}
- bordo gandalf
- Chisum
#463 Re: Horde Zla
Ma bitno je da se Zenicanima i Tuzlacima propisno najebemo familije, sto na ulici, sto na forumu... a to sto seljak iz crpckog "Sarajeva" mrtav hladan postavi postavi slike sa cetnickim simbolima, a niko ni da lane - jebes to... Neka se pise o Zvezdi... velikom klubu......
-
Nuclear Winter
#464 Re: Horde Zla
Chisum wrote:
Ma bitno je da se Zenicanima i Tuzlacima propisno najebemo familije, sto na ulici, sto na forumu... a to sto seljak iz crpckog "Sarajeva" mrtav hladan postavi postavi slike sa cetnickim simbolima, a niko ni da lane - jebes to... Neka se pise o Zvezdi... velikom klubu......
Jebiga druže,do moderatora je a ne do nas.Ako ništa provalili smo ove opančare,koji su nam se ulizivali po drugim temama,a najveći je ulov drot-četnik mascherano/creasy.P.serem se ja na državu u kojoj je drot specijalac koji mlati djecu od 15-16g ustvari delija-četnik.Vjerovatno je i pucao na grad
- cappy_tempo
#465 Re: Horde Zla
njima trebamo redovno jebati familijuChisum wrote:
- Topla voda
#466 Re: Horde Zla
a jel to bi onaj lik sto je poslije onog prekida protiv sirokog prijetio formiranjem jedinice za navijace ,onaj sto je branio akciju policije i premlacivanje prolaznika koji i nisu bili na tekmi?
onaj drot sto je prijetio?
onaj drot sto je prijetio?
- junkers
#467 Re: Horde Zla
drot-četnik mascherano/creasy,specijalac,gejlija 
- bordo gandalf
#468 Re: Horde Zla
Da se rasprava na tu temu ne bi prosirila ovdje ja bi vas zamolio da ovdje zavrsite sa tom temom... 
-
Mr Hiccup
#469 Re: Horde Zla
moze li mi dati neko link na temu gdje se provalilo da je "anamon" ili poslati putem poruke?
jako vazno. hvala.
jako vazno. hvala.
- Nekako s proljeća
#470 Re: Horde Zla
Mi tvoju poziciju možemo razumjeti, ali je ne opravdavamo.Jedno je biti objektivan a sasvim drugo biti poltron. Mi uvijek možemo da se povučemo sa tih tema i da '' VAS '' ostavimo njima i njihovim menticidnim razmišljanjima.Sasvim je realno da se to desi jer ''VI'' to zaslužujete. Ne uvažavate zdravorazumsko mišljenje, u ovom slučaju , većine svojih članova. A daleko od toga da smo glupi. A da li ćemo tokom ove inicijative, biti banirani ostaje da vidimo.rashtiman wrote:Da se rasprava na tu temu ne bi prosirila ovdje ja bi vas zamolio da ovdje zavrsite sa tom temom...
Nema povlačenja u miru!
- junkers
#471 Re: Horde Zla
sve si rekao,serem im se na forum kad se dopušta postavljanje slika ,klipova kakvi se već postavljajuNekako s proljeća wrote:Mi tvoju poziciju možemo razumjeti, ali je ne opravdavamo.Jedno je biti objektivan a sasvim drugo biti poltron. Mi uvijek možemo da se povučemo sa tih tema i da '' VAS '' ostavimo njima i njihovim menticidnim razmišljanjima.Sasvim je realno da se to desi jer ''VI'' to zaslužujete. Ne uvažavate zdravorazumsko mišljenje, u ovom slučaju , većine svojih članova. A daleko od toga da smo glupi. A da li ćemo tokom ove inicijative, biti banirani ostaje da vidimo.rashtiman wrote:Da se rasprava na tu temu ne bi prosirila ovdje ja bi vas zamolio da ovdje zavrsite sa tom temom...
Nema povlačenja u miru!
- junkers
#472 Re: Horde Zla
i dok me nisu banovali čestitam Dan Armije
- bordo gandalf
#473 Re: Horde Zla
ja kao moderator ne mogu dopustiti tu raspravu ovdje ali potpuno vas razumijem stoga saljem poruku zoomu da mi skine "titulu" moderatora ostavljam vas kolegi plavih11Nekako s proljeća wrote:Mi tvoju poziciju možemo razumjeti, ali je ne opravdavamo.Jedno je biti objektivan a sasvim drugo biti poltron. Mi uvijek možemo da se povučemo sa tih tema i da '' VAS '' ostavimo njima i njihovim menticidnim razmišljanjima.Sasvim je realno da se to desi jer ''VI'' to zaslužujete. Ne uvažavate zdravorazumsko mišljenje, u ovom slučaju , većine svojih članova. A daleko od toga da smo glupi. A da li ćemo tokom ove inicijative, biti banirani ostaje da vidimo.rashtiman wrote:Da se rasprava na tu temu ne bi prosirila ovdje ja bi vas zamolio da ovdje zavrsite sa tom temom...
Nema povlačenja u miru!
-
Bordolini
#474 Re: Horde Zla
rashtiman wrote:ja kao moderator ne mogu dopustiti tu raspravu ovdje ali potpuno vas razumijem stoga saljem poruku zoomu da mi skine "titulu" moderatora ostavljam vas kolegi plavih11Nekako s proljeća wrote:Mi tvoju poziciju možemo razumjeti, ali je ne opravdavamo.Jedno je biti objektivan a sasvim drugo biti poltron. Mi uvijek možemo da se povučemo sa tih tema i da '' VAS '' ostavimo njima i njihovim menticidnim razmišljanjima.Sasvim je realno da se to desi jer ''VI'' to zaslužujete. Ne uvažavate zdravorazumsko mišljenje, u ovom slučaju , većine svojih članova. A daleko od toga da smo glupi. A da li ćemo tokom ove inicijative, biti banirani ostaje da vidimo.rashtiman wrote:Da se rasprava na tu temu ne bi prosirila ovdje ja bi vas zamolio da ovdje zavrsite sa tom temom...
Nema povlačenja u miru!
ja ti se izvinjavam za razmjenu poruka od jucer, shvatam da je tvoja pozicija nezahvalna ali i ti moras shvatiti gnjev raje. Nije isto moderirati, editovati ili brisati neku bezpredmetnu prepirku na relaciji HZ-strumfovi i ovo sta ovi rade, ne moze se to porediti. I nema potrebe da ides jer doci ce umjesto tebe neko drugi ko se isto tako moze strogo drzati pravila, samo shvati da nije sve crno-bijelo.