Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
amar007

#451 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by amar007 »

ganjeta wrote:bio sam sinoc na afh s burazom koji je mrtvi pitar i jos par drugova...moja konstatacija da je sarajevo lose pravo,sto su potvrdili stariji pitari koji su bili ispred mene,medju kojima je bio Benjamin Isovic i neka njegova ekipa.Kaze ovaj jedan u neka doba patnje i nabijanja u 16 da je Zeljo ovdje umjesto Celika uvalio bi nam 9 komada :lol: ja majkemi umro od sege :dance: a buraz mi s sjebo kad je cuo ovo.Na kraju mi je bilo drago sto su ga uvalili zbog onog derpe-a Ibrakovica,i ako imam opkladu s burazom da cemo im pobjeci 15 boba na kraju :D
Bas 9 ...? 7 je puno ljepsi broj 8)

Na kojoj poziciji igra ovaj brazilac sto potpisuje za Sarajevo?
Joey Tribbiani

#452 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

ma bicemo dobri pa cemo samo 6 :mrgreen:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#453 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by 1946 »

Joey Tribbiani wrote:ma bicemo dobri pa cemo samo 6 :mrgreen:
:-D K'o Partizan birvaktile? :razz:
simonese

#454 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by simonese »

Joey Tribbiani wrote:ma bicemo dobri pa cemo samo 6 :mrgreen:
taman,dosta 6 :thumbup:
Baltazar_khan

#455 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

Neko ko je primio petaka na brzaka prije mjesec otprilike ima hrabrosti da mašta o nekim pobjedama sa više golova razlike? Ma bjaaaaaaaži :skoljka:
Joey Tribbiani

#456 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

uh, ja zaboravio s kim pričam. Bukvalci naši.
zeljonista

#457 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by zeljonista »

Baltazar_khan wrote:Neko ko je primio petaka na brzaka prije mjesec otprilike ima hrabrosti da mašta o nekim pobjedama sa više golova razlike? Ma bjaaaaaaaži :skoljka:

taj ti je klub sinoc pokazao kakva je klasa za razliku od bazela i besiktasa na sred koseva..
ganjeta

#458 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

amar007 wrote:
ganjeta wrote:bio sam sinoc na afh s burazom koji je mrtvi pitar i jos par drugova...moja konstatacija da je sarajevo lose pravo,sto su potvrdili stariji pitari koji su bili ispred mene,medju kojima je bio Benjamin Isovic i neka njegova ekipa.Kaze ovaj jedan u neka doba patnje i nabijanja u 16 da je Zeljo ovdje umjesto Celika uvalio bi nam 9 komada :lol: ja majkemi umro od sege :dance: a buraz mi s sjebo kad je cuo ovo.Na kraju mi je bilo drago sto su ga uvalili zbog onog derpe-a Ibrakovica,i ako imam opkladu s burazom da cemo im pobjeci 15 boba na kraju :D
Bas 9 ...? 7 je puno ljepsi broj 8)

Na kojoj poziciji igra ovaj brazilac sto potpisuje za Sarajevo?
ja vam kazem iskreno,jos tu bili u blizini Saranovic,Zeka,Cala ja samo kazem sta pricaju ljudi,stariji. ..ali dobro vi ste mnogo jaki,niste bolan dva put dodali...sve nesto ho-ruk...ma necemo vas puno filovati :dance:
ultima_palabra

#459 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ultima_palabra »

simonese wrote:
samo_ovaj_put wrote:ne pamtim onako slavlje na kosevu nakon postignutog pogotka
jurissssssssss

pamtim ja

http://www.youtube.com/watch?v=NQ3dahARaD8
Owned :lol: Jel ono Nijaz na 1:42? :D
smoki_choko

#460 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by smoki_choko »

Baltazar_khan wrote:Kakvih staraca na jugu svega ti :lol: :skoljka:

Nit je bilo staraca na jugu, nit je bilo na sjeveru sinoć. Takva populacije bude na zapadu ili istoku.
sta ce onda djeca i zene po sjeveru. nije im mjesto tamo. tamo su najvatreniji. a dobro je poznato da se svasta desava gdje su najvatreniji
simonese

#461 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by simonese »

ultima_palabra wrote:
simonese wrote:
jurissssssssss

pamtim ja

:mrgreen:
ultima_palabra

#462 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ultima_palabra »

Nikad se nisu dosjetili da je Nijaz sredio i onu utakmicu... bio u Jablanici na janjetini sa švapskim sudijom :-D Pa njega odmah prikazuje poslije gola, đe ćeš veći dokaz 8-)
amar007

#463 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by amar007 »

Ima na izvor tacka ba dobar intervju Blekic/Osim povodom sinocnjih desavanja... Govore kako bi se obje navijacke skupine trebale primiriti. tj. oni koji navijaju za Sarajevo i oni koji navijaju protiv Sarajeva.. pogledati obavezno :thumbup:
smoki_choko

#464 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by smoki_choko »

ultima_palabra wrote:
simonese wrote:
jurissssssssss

pamtim ja

nijaz se raduje jer je uspio da namjesti i tu utakmicu. bravo niki majstore
ganjeta

#465 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

Baltazar_khan wrote:Neko ko je primio petaka na brzaka prije mjesec otprilike ima hrabrosti da mašta o nekim pobjedama sa više golova razlike? Ma bjaaaaaaaži :skoljka:
ja nista ne mastam,samo iznosim misljenje BP..u mom drustvu bilo je 4 mrtva pItara,ali bas mrtva i oni se sjebali :D kad su culi sta prica lik..
P.S dok je Amara je se ne sikiriki,a vama neka cickovg ulja :thumbup:
lerdi

#466 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by lerdi »

amar007 wrote:Ima na izvor tacka ba dobar intervju Blekic/Osim povodom sinocnjih desavanja... Govore kako bi se obje navijacke skupine trebale primiriti. tj. oni koji navijaju za Sarajevo i oni koji navijaju protiv Sarajeva.. pogledati obavezno :thumbup:
Odličan intervju. Mislim da je krajnje vrijeme da se povadi kukolj i iz jednog i iz drugog tabora. Ovo nije Beograd, London ili šta ti ja već znam, ovdje braća navijaju za različite klubove, ovdje je prije raja u kojoj je bilo navijača oba kluba išla sa roštiljima na utakmice i jedni su druge podjebavali ali na nekoj jaranskoj osnovi. Ostavite se više "Green street" huliganstva i ostalih sranja. Odstranite kretene iz svojih redova i da ko što se uvijek u ovom gradu podjebavamo, ali da to bude sa ukusom i uz poštovanje. Ako se ovo ne uradi Vedran će biti samo jedan u masi, a ne jedini koji bi nam svima trebao biti primjer.
Nuclear Winter

#467 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Nuclear Winter »

Kakva navala miševa mekinjaša iz doline vozotočkolupača.Tito dragi jeste li vi kondukteri sinoć igrali ili Sarajevo??
Hoćete li u subotu biti na koševu,da džaba ne dajete pare i gubite vrijeme odlaskom u tuzlu :D
Čičkovo ulje je FUDBALERČINA bio za vaš UBUĐALI sir,onaj glavati brko mu je mogao samo loptu dobacivati i ništa više,a vala i bez nijaza poznatijeg kao niki nije ništa bolji kao trener.Nego hoće li nakon subote opet biti plač & kuknjava :dance:
Joey Tribbiani

#468 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Joey Tribbiani »

Nuclear Winter wrote:Kakva navala miševa mekinjaša iz doline vozotočkolupača.Tito dragi jeste li vi kondukteri sinoć igrali ili Sarajevo??
Hoćete li u subotu biti na koševu,da džaba ne dajete pare i gubite vrijeme odlaskom u tuzlu :D
Čičkovo ulje je FUDBALERČINA bio za vaš UBUĐALI sir,onaj glavati brko mu je mogao samo loptu dobacivati i ništa više,a vala i bez nijaza poznatijeg kao niki nije ništa bolji kao trener.Nego hoće li nakon subote opet biti plač & kuknjava :dance:
jel to u jagomiru imate internet?
lerdi wrote:
amar007 wrote:Ima na izvor tacka ba dobar intervju Blekic/Osim povodom sinocnjih desavanja... Govore kako bi se obje navijacke skupine trebale primiriti. tj. oni koji navijaju za Sarajevo i oni koji navijaju protiv Sarajeva.. pogledati obavezno :thumbup:
Odličan intervju. Mislim da je krajnje vrijeme da se povadi kukolj i iz jednog i iz drugog tabora. Ovo nije Beograd, London ili šta ti ja već znam, ovdje braća navijaju za različite klubove, ovdje je prije raja u kojoj je bilo navijača oba kluba išla sa roštiljima na utakmice i jedni su druge podjebavali ali na nekoj jaranskoj osnovi. Ostavite se više "Green street" huliganstva i ostalih sranja. Odstranite kretene iz svojih redova i da ko što se uvijek u ovom gradu podjebavamo, ali da to bude sa ukusom i uz poštovanje. Ako se ovo ne uradi Vedran će biti samo jedan u masi, a ne jedini koji bi nam svima trebao biti primjer.
to je srž
elSaik

#469 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by elSaik »

Nuclear Winter wrote:Kakva navala miševa mekinjaša iz doline vozotočkolupača.Tito dragi jeste li vi kondukteri sinoć igrali ili Sarajevo??
Sad bih nešto napisao za taj plač & kuknjavu, ali bit će opet da podržavam huliganstvo, bacanje suzavaca i slično. :roll:
ganjeta

#470 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

eto kakav si ti papak....
zar je zabranjeno otici na groblje i pogledati s drugom,bratom tekmu i usput iznijeti vidjenje utjecajnih ljudi na vasoj najjacoj tribini...istina vas boli jer znate da nam niste ni do koljenja kvalitetom ekipe,pa tako pisete gluposti...karanje je nauka :dance:

@ lerdi slazem se u potpunosti s tvojim misljenjem
Last edited by ganjeta on 19/08/2010 20:12, edited 2 times in total.
Nuclear Winter

#471 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Nuclear Winter »

Joey Tribbiani wrote:
jel to u jagomiru imate internet?
lerdi wrote:
to je srž
Kako si samo smiješan jesi li to išao na časove humora kod bitićija ili kod šipuge?
Distortion

#472 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Distortion »

Hajde nije ni prvi ni zadnji put sudija podmazan od domace ekipe pa nek se gosti ne zale kad taj isti sudija bude sudio protiv njih na gostovanju...tako je to u nasoj ligi...nazalost...
Nuclear Winter

#473 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Nuclear Winter »

ganjeta wrote:
eto kakv si ti papak....
zar je zabranjeno otici na groblje i pogledati s drugom,bratom tekmu i usput iznijeti vidjenje utjecajnih ljudi na vasoj najjacoj tribini...istina vas boli jer znate da nam niste ni do koljenja kvalitetom ekipe,pa tako pisete gluposti...karanje je nauka :dance:

Jadna majko tebi je groblje u glavi,ustvari da navijaš za želja ti moraš biti brain dead,nemože nikako drugačije.A ko ti brani da dolaziš na najveći stadion i da pratiš NAJVEĆI klub u BiH.Bujrum dođi u subotu ionako ćete fasovati u tuzli :dance:
amar007

#474 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by amar007 »

Distortion wrote:Hajde nije ni prvi ni zadnji put sudija podmazan od domace ekipe pa nek se gosti ne zale kad taj isti sudija bude sudio protiv njih na gostovanju...tako je to u nasoj ligi...nazalost...
Pa ja, prekid bio 10 minuta a on nadoknadio 4 :oops:
Trebalo je biti 4:0 objektivno ali je ranije svirao kraj, igraci celika nisu mogli da stoje, valjda lose odradjene pripreme, sta li..
ganjeta

#475 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

Nuclear Winter wrote:
ganjeta wrote:
eto kakv si ti papak....

Jadna majko tebi je groblje u glavi,ustvari da navijaš za želja ti moraš biti brain dead,nemože nikako drugačije.A ko ti brani da dolaziš na najveći stadion i da pratiš NAJVEĆI klub u BiH.Bujrum dođi u subotu ionako ćete fasovati u tuzli :dance:
Locked