jah mudrostiHenry Chinaski wrote:Zna i ljubavnica s "oklagijom".
zna bolan svaka zena,samo necija je (pita) skupa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jah mudrostiHenry Chinaski wrote:Zna i ljubavnica s "oklagijom".
madner wrote:Kazem ja, vi nas ne shvatate.
ako se sa srcem kuha, kuha se Podravka juha... bila je jednom reklamaAttitude wrote:jel moze Jami?madner wrote:Sto jest jest, zato ja i pitam koja zna pravit. Da se ne brukam pa samo jednom mogu.
to je ono...nije domaca ali nije ni totalni fuš...dakle taman za 2put
Kilu mesa ona tebi, kilu mesa ti njoj?madner wrote:Ti si bas djecak, cuj nije bitno sta. Vala ja 5 sati ne mogu bez kile mesa u pripremi.
Pa nece se samo skuhat. Ako je ljubavnica ne znaci da nije i zenahocunecu wrote:ono bi da mu i ljubavnica kuha![]()
fakat gadan vakat
Zena ce kuhati a ljubavnica samo masiramadner wrote:Pa nece se samo skuhat. Ako je ljubavnica ne znaci da nije i zenahocunecu wrote:ono bi da mu i ljubavnica kuha![]()
fakat gadan vakat
Opcenito problem vas zena je sto previse gledate filmove.hocunecu wrote:samo pitam, ne ruzi me![]()
ja mislila to ko na filmu,on dolazi, ona ceka na krevetu u svilenoj sapvacici i papucicama sa pufnom, nafrizirana, namirisana........
iduca scena,on se u trku oblaci i pogledava na sat......ona lezi zamotana u satenski prekrivac, vecinom osmjeh zadovoljstva na licu......
nigdje ne vidjeh pite,dolme,.......oklagije.......sem ako supruga ne uleti u kadar
pogresna adresa glede sapunicadječak sa šibicama wrote:Opcenito problem vas zena je sto previse gledate filmove.hocunecu wrote:samo pitam, ne ruzi me![]()
ja mislila to ko na filmu,on dolazi, ona ceka na krevetu u svilenoj sapvacici i papucicama sa pufnom, nafrizirana, namirisana........
iduca scena,on se u trku oblaci i pogledava na sat......ona lezi zamotana u satenski prekrivac, vecinom osmjeh zadovoljstva na licu......
nigdje ne vidjeh pite,dolme,.......oklagije.......sem ako supruga ne uleti u kadar
I sapunice...
gdje na kraju uvijek pobijedi ljubav
Ricard Gir ulazi u tvornicu u bijelom mornarskom oficirskom odijelu i iznosi je napolje dok ostale radnice aplaudiraju...
ja bi se usudila reci da su u svemu najbitnije pufnaste papucehocunecu wrote:pa pitam,da naucim ko zna sta ti kad moze zatrebati

Dakle moras znati dvije stvarihocunecu wrote:pa pitam,da naucim ko zna sta ti kad moze zatrebati
uuuu sexyAttitude wrote:ja bi se usudila reci da su u svemu najbitnije pufnaste papucehocunecu wrote:pa pitam,da naucim ko zna sta ti kad moze zatrebati![]()
Kod nas u Moskvi zena vodi kucu i kucne poslove a ljubavnica se brine o tome da ga sto bolje relaksiramadner wrote:Dobro, ne znam sad kako je to u Moskvi ali ovdje je obicaj drzati to dvoje odvojeno.![]()
Hastal hastal
JThomas wrote:a uvijek dođemo na kraju do pite i dolme, to bi vam valjda trebalo reći koliko je to značajno![]()