Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote:
Inace, prvenstvo dosadno ko pihtija.
Oni Japanci vazda isto. Tacno sam znao ako ga zabiju branice se ko Grcka, a fala bogu Kamerunci srljaju po obicaju. Mislim da su napravili 50 faulova i jedno pet pokusaja skarica ili udara iz voleja petom iza ledja.
Italija standardno.
Paragvaja se od prosli put sjecam kao bunker ekipe. Sad su eto kao malo bolji, ali opet nista.
Jedino Holandija respekt.
Al fakat su za sad utakmice za kurac. Ispravite me ako grijesim, ali u desetak utakmica samo su tri ekipe postigle vise od jednog gola. Prosjek golova po utakmici manji nego u Seriji A.
Ne znam što se žalite, fudbal se svakako ne gleda zbog golova. Pitaj forumaše.
Ma bit će bolje nakon što završi prvi krug. Sad svi ganjaju da ne izgube. Bezveze.
jeza u ledja wrote:
Oni Japanci vazda isto. Tacno sam znao ako ga zabiju branice se ko Grcka, a fala bogu Kamerunci srljaju po obicaju. Mislim da su napravili 50 faulova i jedno pet pokusaja skarica ili udara iz voleja petom iza ledja.
Italija standardno.
Paragvaja se od prosli put sjecam kao bunker ekipe. Sad su eto kao malo bolji, ali opet nista.
Al fakat su za sad utakmice za kurac. Ispravite me ako grijesim, ali u desetak utakmica samo su tri ekipe postigle vise od jednog gola. Prosjek golova po utakmici manji nego u Seriji A.
Ma bit će bolje nakon što završi prvi krug. Sad svi ganjaju da ne izgube. Bezveze.
Nije samo zbog golova, ako pogledas samo Njemacka i J.Koreja su pokazali dobar nogomet, ovo ostalo sve ceka da im se zabije ili da zabiju i onda okolo da loptu sutaju
Meni je samo nevjerovatno vidjeti da likovi koji milione primaju za fudbal, ne znaju dodati loptu, uvezati tri-četiri dodavanja, odigrati akciju, prebaciti loptu na drugu stranu a da dođe do suigrača, uštopati je... Ali eto, možda danas bude bolje.
jeza u ledja wrote:
Italija standardno.
Nije samo zbog golova, ako pogledas samo Njemacka i J.Koreja su pokazali dobar nogomet, ovo ostalo sve ceka da im se zabije ili da zabiju i onda okolo da loptu sutaju
druze realno , i Argentina je trebala dati jos min. 3 gola al kad ona zivotinja od golmana Nigerije brani sve sto je moguce i sto nije moguce odbraniti
Argentinka
Ne kontam ovo oko treceg golmana sjeverne koreje .. sto je pozvo igraca jer nije znao da moraju tri golmana bit..i sad taj igrac mora branit a inace je napadac..zar ne moze normalno "golmana" ubacit u napad i et dok pravi golman brani
enko 1964 wrote:Fakat ne znam zašto vam smetaju ove "trube". Da nema njih i ovih nekoliko sličica iznad, na ovom se prvenstvu ne bi imalo o čemu pričati. Doduše ja sam mislio da su ovi dole više ono u nekom tam - tam fazonu al eto i "trube" su dobre.
I ja sam mislio da ce na tribinama Zulu ratnici svojim mocnim pjesmama i ritmovima napraviti dramu na tribinama al neka stoka izmizli ove vuvuzele i ljudi napravise africku gucu
Drogba igra definitivno
nadam se samo da mu ta ruka nece praviti probleme
pojest ce ih zive
mozda ja malo pretjerujem s ovim Drogbom, al meni nema boljeg igraca na svijetu
evo kako se sprema za danasnju tekmu
btw. prmijetit cete sigurno da se trubi i na treningu
leo karan wrote:Drogba igra definitivno
nadam se samo da mu ta ruka nece praviti probleme
pojest ce ih zive
mozda ja malo pretjerujem s ovim Drogbom, al meni nema boljeg igraca na svijetu
evo kako se sprema za danasnju tekmu
btw. prmijetit cete sigurno da se trubi i na treningu
Previse se posvecuje paznje Drogbi imaju oni jos dobrih igraca koji mogu izbiti u prvi plan nakon sto se svi koncentrisu na Drogbu .. ako takvu gresku Portugalci naprave mogu se pakovat..Kalou ako ostane sam minutu Portugalci mogu kuci Gervinho je isto dobar ..