Pa ne moraš mi pričati o plati i prosipati socijalu, te na taj način izazivati dodatno sažaljenje. Žao mi je za tvoju bolest (ako je istina to što pričaš) i želim ti brzo ozdravljenje. Ali molim te, nemoj misliti da su ljudi glupi i varalice, jer:LalicaSa wrote:novi.dan.nova.nafaka wrote:Toliko da se evo prebiram od cega cu danas platiti paket vode u Zetri, jer mi plata kasni, a na bolovanju sam mjescima, pa je i onako tanka. Zasto na sve sto se kosi sa vasim morate biti tako zajedljivi? Mogu i ja tebe da pitam koliko si placen da pises o ovome u negativnom kontekstu, pa ipak to ne radim.
Ko god misli da lazem, ili da sam placenik - neka izvoli pogledati moje nalaze proteklih mjeseci i finansirati kontrolne... rekoh vec. Za razliku od vecine vas, pricam nesto sto sam iskusila i imam cinjenice. Sta vi imate, osim hrpe slobodnog vremena i dosade, koju ubijate na nacin da blatite hajd sto njega, nego hiljade ljudi koji svaki dan idu... eto vas nekolicina sa foruma je pokupila svu pamet ovog svijeta, a hiljade i hiljade onih ljudi oko Zetre su debili. Daj ba... imas svoje misljenje i ok... ali nije ok da moje smatras mitom BEZ IKAKVE OSNOVE!
- odakle onako mala posjeta Mekkiu u Hrvatskoj ove godine (desetorostruko manja)
- odakle da Vrbana i mnoge druge Mekki nije uspio izliječiti
- odakle to da se Mekki poziva na Boga (Allaha, kao musliman) i da mu On daje moć izliječenja, a ne klanja redovno namaze (čak ni Džumu, jer eto izgleda da ne radi samo Ponedjeljkom), dok je sa druge strane izjavio da ako bi učinio koji grijeh da bi izgubio tu moć
- kako očekuješ da ja povjerujem priču o tome da komunicira sa malim bićima sa kožom poput oklopa kornjače (valjda nindža kornjače, ili šta već )
Zato imam opravdane razloge da sumnjam u ono što ti i par onih koji su registrovali tek nedavno pišete pozitivno o tom prevarantu.