Mrsavice ili krupnije žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
#451 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ako zena ima vise od 52 kg, ali vecina tezine je u grudima i zadnjici, da li je to onda problem?

- bez_ideje
#452 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ostadoh sama u ovim forumskim prostranstvima da branim cast ovih anor..mrsavih......Nista,kad ti vaga spadne...pridruzi se ponovo........do tad,imas onu jabuka dijetu......7 dana samo jabuke jest ....i kisele vode pitDile wrote:jes' vidilabez_ideje wrote:Nego sta se ovo Dile ugojila....ne valja ti tonamah predjoh na debelu stranu
![]()
tuga moja ti...
- Cholina_Lokica
#453 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
cim budem vagala 52, eto me nazad, pa i ako to bude iz bolnice nema veze... branicu cast...bez_ideje wrote:Ostadoh sama u ovim forumskim prostranstvima da branim cast ovih anor..mrsavih......Nista,kad ti vaga spadne...pridruzi se ponovo........do tad,imas onu jabuka dijetu......7 dana samo jabuke jest ....i kisele vode pitDile wrote:jes' vidilabez_ideje wrote:Nego sta se ovo Dile ugojila....ne valja ti tonamah predjoh na debelu stranu
![]()
tuga moja ti...
- HAVANA
#454 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
callmethebreeeze wrote:ako zena ima vise od 52 kg, ali vecina tezine je u grudima i zadnjici, da li je to onda problem?
Fuuuuj
-
callmethebreeeze
#455 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
dobro, ako je dobar dio tezine rasporedjen po zadnjici ili u grudima.HAVANA wrote:callmethebreeeze wrote:ako zena ima vise od 52 kg, ali vecina tezine je u grudima i zadnjici, da li je to onda problem?
Fuuuuj![]()
![]()
- bez_ideje
#456 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Zeljno te ocekujem 
- Cholina_Lokica
#457 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
brzo cu ja to... vjerujem u jabuke i kiselu vodubez_ideje wrote:Zeljno te ocekujem
- Topla voda
#458 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
jooj sto se prica neka razvila
a sve je jednostavno
podsvjesno,muskarci,kao sto to u nekim knjigama pise.al hajde,da ne budem smor sa literaturom..vole zene,skladnog lica,bokova koji odaju utisak mogucnosti stvaranja potomstva..lijepih grudi,podsvjesno,naravno
,da bi se dijete moglo kvalitetno hraniti...te ako uz to dobiju nekog ko je normalan insan za razgovor i za zajednicku gradnju buducnosti,to je sasvim zadovoljavajuce
uz par izleta tamo vamo,to je akseptibl za sve
a sve je jednostavno
podsvjesno,muskarci,kao sto to u nekim knjigama pise.al hajde,da ne budem smor sa literaturom..vole zene,skladnog lica,bokova koji odaju utisak mogucnosti stvaranja potomstva..lijepih grudi,podsvjesno,naravno
uz par izleta tamo vamo,to je akseptibl za sve
-
Gospoda Ministarka
#459 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
burek_in_space wrote:Ako ja tebe dobro skontah, 52 kg bi trebala biti neki ideal zhenske tezhine?!sarlo wrote:Imam vagu. Na njoj je flomasterom zapisano do 52 /nije moj rukopis/...Kad ko svrati kod mene, odvedem ga na tu vagu. I sve mu /zapravo njoj/ je jasno.
To joj je maksimalna univerzalna tezina /masa/.
Ostale velicine su varijabilne i ne uticu na tu fiksnu velicinu.
...tako je na pocetku...kasnije one cokoladice i kolaci uzmu i nju i tebe pod svoje.
To ti na kraju dode ni sise ni guzova
-
Haettenschweiler
#460 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
burek_in_space wrote:sarlo wrote: Nisam joj ja kriv.
Samo sam dao konkretan odgovor, sa kvatifikacijom...
I to ne elektronska vaga, nego obicna.![]()
![]()
![]()
A koji je mushki ideal?!
- diddy_zn
#461 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
eh da, to sam čekala...kontam da neke stvari koje nam ovisno od naših vjerovanja, podari priroda ili Bog ili neka sudbina, ne možemo promijeniti...palo mi je na pamet da bi malo manji nos na mom licu izgledao bolje, ali i ovako je simpa...pomiri se čovjek sa stvarima koje zaista nisu u domenu moguće izmjene i korekcije, osim ako nisi pokojni Jackson, dovoljno lud...ali zdrava fizička aktivnost, vježbanje, uvođenje zdravije i raznovrsnije ishrane u svrhu poboljšanja i zdravlja a i izgleda, je nešto sasvim normalno jelte i nema veze sa vrijeđanjem niti zlobom...to je zaista dobronamjeran savjet...trigliceridi i povišen kolesterol su loš savjet koji većina usvoji oberučke...i onda je neko tu još zloban kad govorimo o višku kilograma...JThomas wrote:i ja sam samo iskren - jako ste zlobne jedna prema drugoj, ova tema to savršeno ilustruje![]()
pazi, ja možda, lupam, nikad neću poželjeti da oženim ženu koja nema lijepo lice...ali to ne znači da sam pozvan da vrijeđam onu koja nema.
ako kapirate?
-
Officer Crabtree
#462 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Jeste, samo što ste vi ovu temu pretvorili u Cosmopolitan a ne u Život i zdravlje, u tom je poenta.
-
sarlo
#463 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ne zelim /iz iskustva znam/.Gospoda Ministarka wrote:burek_in_space wrote:Ako ja tebe dobro skontah, 52 kg bi trebala biti neki ideal zhenske tezhine?!sarlo wrote:Imam vagu. Na njoj je flomasterom zapisano do 52
To ti na kraju dode ni sise ni guzova... nego Sarl honey.... jesi li ti siguran da ti u stvari podsvjesno ne zelis jednoh djecaka?
Kako samo moze biti atraktivna zena sa 52 kg i oko 170 cm /..../.
I sa navedenim elementima /..../
-
Gospoda Ministarka
#464 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Koji su to navedeni elementi?sarlo wrote:Ne zelim /iz iskustva znam/.Gospoda Ministarka wrote:burek_in_space wrote: Ako ja tebe dobro skontah, 52 kg bi trebala biti neki ideal zhenske tezhine?!
To ti na kraju dode ni sise ni guzova... nego Sarl honey.... jesi li ti siguran da ti u stvari podsvjesno ne zelis jednoh djecaka?
Kako samo moze biti atraktivna zena sa 52 kg i oko 170 cm /..../.
I sa navedenim elementima /..../
Sise i guzovi?
Znas li sta cini sise i guzu?
-
Officer Crabtree
#465 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Zašto ovo zvuči kao da si probao pa ti nije pasao?Ne zelim /iz iskustva znam/.
Pazi kako formiraš rečenice.
-
Gospoda Ministarka
#466 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Officer Crabtree wrote:Zašto ovo zvuči kao da si probao pa ti nije pasao?Ne zelim /iz iskustva znam/.
-
sarlo
#467 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Sinntaksa mi je bio bolja strana, do sadOfficer Crabtree wrote:Zašto ovo zvuči kao da si probao pa ti nije pasao?Ne zelim /iz iskustva znam/.
Bitno je da me ministarka nije skuzila.
-
Gospoda Ministarka
#468 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Inace nisam osoba koja prati konstrukciju recenica u razgovoru, znam da nevalja... jer vise mozes skuziti iz toga nego iz onog sto je neko rekao.sarlo wrote:Sinntaksa mi je bio bolja strana, do sadOfficer Crabtree wrote:Zašto ovo zvuči kao da si probao pa ti nije pasao?Ne zelim /iz iskustva znam/.
Pazi kako formiraš rečenice.![]()
Bitno je da me ministarka nije skuzila.
-
Officer Crabtree
#469 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Fali par zareza, razdvajanje "ne" ispred glagola, veliko slovo na početku rečenice..Inace nisam osoba koja prati konstrukciju recenica u razgovoru, znam da nevalja... jer vise mozes skuziti iz toga nego iz onog sto je neko rekao.
Šalu na stranu, meni te sitne mršave nisu baš privlačne.
Negdje ovdje sam pročitao onu dobru: Da sam htio jebavati nekog ko liči na kineskog dječaka, jeb'o bi kineskog dječaka.
-
Gospoda Ministarka
#470 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Officer Crabtree wrote:Fali par zareza, razdvajanje "ne" ispred glagola, veliko slovo na početku rečenice..Inace nisam osoba koja prati konstrukciju recenica u razgovoru, znam da nevalja... jer vise mozes skuziti iz toga nego iz onog sto je neko rekao.![]()
Šalu na stranu, meni te sitne mršave nisu baš privlačne.
Negdje ovdje sam pročitao onu dobru: Da sam htio jebavati nekog ko liči na kineskog dječaka, jeb'o bi kineskog dječaka.
Koroziranom penisu....
Lijepo je to vidjet.... ljepse im stoji odjeca ali nema tu nista za uhvatiti...
Kineskog djecaka
-
Officer Crabtree
#471 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Još jedna zabluda - samo žene gledaju kako nekom stoji odjeća. Mi gledamo šta pokazuje.Lijepo je to vidjet.... ljepse im stoji odjeca ali nema tu nista za uhvatiti...
-
Gospoda Ministarka
#472 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Officer Crabtree wrote:Još jedna zabluda - samo žene gledaju kako nekom stoji odjeća. Mi gledamo šta pokazuje.Lijepo je to vidjet.... ljepse im stoji odjeca ali nema tu nista za uhvatiti...
Pa dobro eto ja gledam i sa estetske strane ali me interesuje i upotrebna ... dokaz da zene nemaju orjentaciju vec preferenciju
-
Officer Crabtree
#473 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
... OK približavamo se granici kad bih mogao iskazati neke homosekusalne sklonosti. Što se tiče odjeće, tu stajem na komentarima.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#474 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
LegendoOfficer Crabtree wrote:Jeste, samo što ste vi ovu temu pretvorili u Cosmopolitan a ne u Život i zdravlje, u tom je poenta.
-
Ljubicasta27
#475 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ma kilaza nije uopste relevantna dok se ne vidi gradja necija...ako je djevojka visoka i krupnijih kostiju (gradje) njoj i ne stoji da bude mrsava/skinny, jer bezze izgleda...ali ako je sitnije gradje onda svaka kila viska se vidi i ne stoji lijepo, bas se vidi da je viska (moj slucaj konkretno
)
A to i ne primjecujem ja prva vec ljudi oko mene...mahala, stas
A to i ne primjecujem ja prva vec ljudi oko mene...mahala, stas