Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:
Ja sam mjenjao u unitrade i platio 56 KM na akciji prošle godine, ne mogu da vjerujem da je toliko pojeftinilo?!
Kad si ti mjenjao???
konektovan wrote:
Ja sam mjenjao u unitrade i platio 56 KM na akciji prošle godine, ne mogu da vjerujem da je toliko pojeftinilo?!
Kad si ti mjenjao???
20.02.2018.
Odoh sutra odmah kupiti zalihe, nek ima za naredni period.
Izvini, nisam imao lošu namjeru u prozivci , samo mi se cinilo nerealnim.
Ne trazi dalje.
1.2TSI motor nije problematican kao 1.4 TSI i 1.8TSI, ima dovoljno snage a nije veliki potrosač. Ima i navigaciju.
Sve je to u par deka po problematičnosti...i prilično su problematični. Kad se i zamijeni lanac, prvi ili drugi put, na red dolaze problemi sa turbinom. TSI motore treba izbjegavati, ove iz prvih serija. Kasnije su valjda malo popravili kvalitet, ali ostaje da vidimo.
Ne bih dao više od 15000 KM za konkretno ovu, jer je npr nova Corsa 18000 KM.
Evo sad mogu licitirati na 7 corsi 2015 i 2016 godina,zapasce me jedna garant...a za istu cijenu kao civic 2009 koja je momentalno na listi.Na civic 17 ljudi se bije sa ponudama...na 7 corsi ih nema sve skupa 17.Nije to bez razloga.Mada i corsica je fin autic.
Evo sad mogu licitirati na 7 corsi 2015 i 2016 godina,zapasce me jedna garant...a za istu cijenu kao civic 2009 koja je momentalno na listi.Na civic 17 ljudi se bije sa ponudama...na 7 corsi ih nema sve skupa 17.Nije to bez razloga.Mada i corsica je fin autic.
U kojoj drzavi licitiras?[/quote] Belgija,njemacka i austrija.[/quote]
Imas li za Austriju koji link ,ako nije tajna . Moze u PP
Prolazim opet kroz ove linkove i videe sa YT-a i vidim da Mazda 2 iz Srbije i Hrvatske ima isti enterijer kao ona sa Mazdinog sajta, dok je ova nasa srednja zalost, a za "iste" pare. Kako to?
Onda naidjoh i na ovaj video https://youtu.be/DUjhqBW5DBQ?t=44 gdje covjek kaze da je ova Mazda 11k evra. Pa je l' bi mi se isplatilo da uvezem iz Srbije ili Hrvatske (mada, posto je Hrvatska u EU, kontam da ima razlike) ovakvu jednu ali polovnu. Kako to ide? Koliko bi me kostala carina?