Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad ćemo mi dočekati jedan Tifin samostalni koncert (Zetra, Skenderija) ?
Da sam neki mega organizator, na Koševu ili u Zetri bih napravio koncert pod nekim nazivom "new primitives" ili tako nešto i zovnuo Pušenje, Štampu, Jabuku, Elvisa, Orkestar (koliko su oni u ovom košu?)... Svi još uvijek sviraju a imaju i nove albume.
Što se tiče stranih bendova, vidi se koliko je jadna i bijedna organizacija njihovih koncerata u Sarajevu. U Banja luci bijaše i Whitesnake, a evo sad i Franz Fedrinand... Ne bi me čudilo da Mejdeni navrate...
L00d wrote:Da li neko zna gdje ce Kultur Shock odrzati koncert 9.6. u Sarajevu ?
Možda u sklopu Beer festivala u Metalcu, ako uopće sviraju tad!
Ljudi ima li neko insajderski da li će ovo biti nešto na fazon Belgrade beer festival?Recimo tamo je djabaka ulaz a na nekim štandovima si mogao dobiti i besplatno pivo.U svakom slučaju pozdravljam festival ovakve vrste.
2407 wrote:Zna li neko kada pocinju ovi koncerti za beer fest? Ja sam cuo da do 11h moraju zavrsiti
a zna li neko jel prvo svira zoster il rambo, posto zoster ne mogu smislit, pa kontam, il da se fatam noge nakon ramba (ako je on prvi) il da dodjem kasnije..
13.07. (petak 13.) u klubu Sloga (Cinemas) održat će se prvi Horror Night fest. Do sad su najavljena dva benda: Pero Defformero iz Novog Sada (Srbija) i Wake the Dead iz Marseillea (Francuska), a uskoro će biti još najava. Organizatori su BHHC Booking i Sarajevo Metal Fest Promotions.
2407 wrote:Beer festa i kurca sto nisu negdje gdje mogu duze
A jebga i 2je grupe su samo . Nece ni Cane svirati 6 sati . Kakva je situacija sto se rokerice tice dobro je i ovo
Ma znam i ne ocekuje od njih da sviraju po 3 sata ali konto sam da ce program dosta kasnije poceti i da ce trajati do nekad ujutro, a ovako ako hoces na koncert valja ti odmah s posla u metalac da zauzmes mjesto, jebajiga
2407 wrote:Beer festa i kurca sto nisu negdje gdje mogu duze
A jebga i 2je grupe su samo . Nece ni Cane svirati 6 sati . Kakva je situacija sto se rokerice tice dobro je i ovo
Ma znam i ne ocekuje od njih da sviraju po 3 sata ali konto sam da ce program dosta kasnije poceti i da ce trajati do nekad ujutro, a ovako ako hoces na koncert valja ti odmah s posla u metalac da zauzmes mjesto, jebajiga
Misliš da će tolika gužva biti? Na Outcast festu bilo poluprazno...
Ja licno na Outcast ne odoh jer mi je nekako bezveze Bareta i Obojeni slusati u velikom prostoru.Dosta moje raje iz tog razloga nisu ni isli na taj koncert.Mozda je i to jedan od razloga sto nije bilo puno ljudi-kako kazes.Metalac manji pa mozda se i napuni