Budući hrvatski predsjednik

Post Reply
amrica

#451 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by amrica »

zoom66 wrote:
amrica wrote:
zoom66 wrote:osa, jel ovo nece bit dodatnog tv sucheljavanja?
sinoc nova, veceras hrt

bandic :run:

koje dodatno?
kad je na hrt-u? nemam novu :D
http://izbori.dnevnik.hr/clanak/vijesti ... oj-tv.html

a bilo uzivo na netu
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#452 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Chmoljo »

je li ba, znate li da u Australiji ima nekih prašuma :D :D :D
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#453 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Toto »

Bosnolog wrote:lik je obicni klovn,......predmet sprdnje i sopstvene kontradiktornosti,......preko noci postao veci Isus mucenik i crkvenjak od smog Isusa ,.... :lol: :lol: :lol: :lol: samo da dobije glasove,......njegov karakter je posebna prica,....

http://www.youtube.com/watch?v=pO_J-gyC ... r_embedded
reci da je neko klovn ko je bio gradonacelnik grada Zagreba je istio kao reci da je pola hrvatske cirkuska satra...
sto li ga je hrvatska elitia birala toliko puta za gradonacelnika???
felipe kajetano

#454 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by felipe kajetano »

Lik je prejak....dobro su i Srbi a i Bosnjaci ...Madjari su mu bas onako dragi...a tek Hercegovci :-D ...partizani su bas dobri a nisu lose ni ustase :D ...Bozanic je zivi svetac a i Racan je bio pravi cojek :? Lik bi mog'o 'ladno "glumiti" u nastavcima Hot Shotsa :) 'Ocemo cirkus..zato Bandica za predsjednika :sax:
Bosnolog

#455 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Bosnolog »

Toto wrote:
Bosnolog wrote:lik je obicni klovn,......predmet sprdnje i sopstvene kontradiktornosti,......preko noci postao veci Isus mucenik i crkvenjak od smog Isusa ,.... :lol: :lol: :lol: :lol: samo da dobije glasove,......njegov karakter je posebna prica,....

http://www.youtube.com/watch?v=pO_J-gyC ... r_embedded
reci da je neko klovn ko je bio gradonacelnik grada Zagreba je istio kao reci da je pola hrvatske cirkuska satra...
sto li ga je hrvatska elitia birala toliko puta za gradonacelnika???
Toto jako cijenim tvoje postove,nemoj da me razocaras ovdje,da li je to podrska na regionalnoj osnovi?? ,......nije valjda da je Bandic po tebi bolji kandidat od Josipovica,a to sto ga je Zagred birao za gradonacemnika ne mijenja cinjenicu da je on to sto sam napiaso ,......ne znam da li pratis njegovu kampanju ,izjave, ponasanje i dogadaje,...... :lol: :lol: :lol: :lol: a posebo posljednjih dana,ma taj bi ucinio sve da se dodvori glasacima,on je uspio dobiti mjesto gradonacelnika Zagreba jer ima jake korjene, :mrgreen: ...ocito zna kako da se proda ili je Zageb postao vecinski hercegovacki grad,..... :mrgreen: ,znas da sam se nekoliko puta zapitao kako je uspijo da prevari Zagrebcane,.....ocito da nece uspjeti prevariri vecinu Hrvata i da ce mu mjesto gradomacelnika ostati najveca pozicija koju je obavljao u HR,.....
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#456 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Toto »

Bosnolog wrote: Toto jako cijenim tvoje postove,nemoj da me razocaras ovdje,da li je to podrska na regionalnoj osnovi?? ,......nije valjda da je Bandic po tebi bolji kandidat od Josipovica,a to sto ga je Zagred birao za gradonacemnika ne mijenja cinjenicu da je on to sto sam napiaso ,......ne znam da li pratis njegovu kampanju ,izjave, ponasanje i dogadaje,...... :lol: :lol: :lol: :lol: a posebo posljednjih dana,ma taj bi ucinio sve da se dodvori glasacima,on je uspio dobiti mjesto gradonacelnika Zagreba jer ima jake korjene, :mrgreen: ...ocito zna kako da se proda ili je Zageb postao vecinski hercegovacki grad,..... :mrgreen: ,znas da sam se nekoliko puta zapitao kako je uspijo da prevari Zagrebcane,.....ocito da nece uspjeti prevariri vecinu Hrvata i da ce mu mjesto gradomacelnika ostati najveca pozicija koju je obavljao u HR,.....
mamicki korijeni :D :D :D
ja mislim da je to i zeznulo zagrepcane...njegovi su ti korijeni ko u divljeg sipka ljutunca (nara)..pod zemljom nekoliko puta veca biljaka vec nad zemljom.... ai rogac je isti :D
ne pratim kampanju....
Hravatskoj treba predsjednik za prikljucka u EU - Bandic to nije. Bandic je "baustelac" ono sto Bora corba pjev'o: pekar, ljekar, apotekar mogao sam biti ja...mislim da Hrvati to predosjecaju cim su onako ubjedljivo otpilali Hebranga
Bosnolog

#457 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Bosnolog »

Toto wrote:
Bosnolog wrote: Toto jako cijenim tvoje postove,nemoj da me razocaras ovdje,da li je to podrska na regionalnoj osnovi?? ,......nije valjda da je Bandic po tebi bolji kandidat od Josipovica,a to sto ga je Zagred birao za gradonacemnika ne mijenja cinjenicu da je on to sto sam napiaso ,......ne znam da li pratis njegovu kampanju ,izjave, ponasanje i dogadaje,...... :lol: :lol: :lol: :lol: a posebo posljednjih dana,ma taj bi ucinio sve da se dodvori glasacima,on je uspio dobiti mjesto gradonacelnika Zagreba jer ima jake korjene, :mrgreen: ...ocito zna kako da se proda ili je Zageb postao vecinski hercegovacki grad,..... :mrgreen: ,znas da sam se nekoliko puta zapitao kako je uspijo da prevari Zagrebcane,.....ocito da nece uspjeti prevariri vecinu Hrvata i da ce mu mjesto gradomacelnika ostati najveca pozicija koju je obavljao u HR,.....
mamicki korijeni :D :D :D
ja mislim da je to i zeznulo zagrepcane...njegovi su ti korijeni ko u divljeg sipka ljutunca (nara)..pod zemljom nekoliko puta veca biljaka vec nad zemljom.... ai rogac je isti :D
ne pratim kampanju....
Hravatskoj treba predsjednik za prikljucka u EU - Bandic to nije. Bandic je "baustelac" ono sto Bora corba pjev'o: pekar, ljekar, apotekar mogao sam biti ja...mislim da Hrvati to predosjecaju cim su onako ubjedljivo otpilali Hebranga
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :thumbup: :thumbup: Legendo,tvoji postovi imaju poseban epitetski sarm,...... :thumbup: :bih:
Fair Life

#458 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Fair Life »

Ohani Bandicuuuuuu...

Ehaaaaaaaaa...

Image
Don Quixote

#459 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Don Quixote »

statix wrote:
zavrzlama wrote:kad bi pustio bradu slicio bi na Vuka draskovica..hajd vi sto znate te fotomontaze bacite se na posao :D
A kad bi obrio slicio bi na Busha, kako god okrenes ne valja, nek se drzi ovog imidza.
E, fakat lici na Busha, i ja sam primjetio! :thumbup:
Ima onaj isti pogled Homo neanderthalensis-a pri prvom susretu sa vatrom! :mrgreen:
Sve je izvjesnije da ga nema nigdje... Skoro kao Sanadera u HDZ-u :mrgreen:
amrica

#460 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by amrica »

Oduvijek sam znala da je bandic sirovina primitivna, ali stvarno nisam vjerovala da je toliko neobrazovan, nekulturan, u stvari supalj. Klasika, neznanje ppokriva bahatoscu i arogancijom, a ni o cemu pojma nema. Citava "kampanja", da ne kazem sramotni cirkus, sse svodi na blacenje, laganje, i na par supljih floskula: necu crvenu hrvatsku, ja sam vjernik, ostavicu krizeve.... blabla niti jednog programa, plana, taktike za pristud EU...

Biser: Sanader zajedno sa Jospipovicem rusi HDZ :lol: :lol: pa moras biti dobar komad budale pa to izvaliti. Sanader ima ego veci od Mont Everesta, kakav sdp i folovi i rusenje hdz-a, covjek samo htio vlast nazad, pa fulio.

Totalna 0, samo nazalost, moguce da to svorenje cak i pobijedi. Iako ga je Josipovic potukao na svakom planu, dobar dio birackog tijela ima bandicev svjetonazor i obrazovanje.

O Joapiovicu sam jako malo znala, ali sto ga vise upoznajem, sve mi se vise svidja i vise ga cijenim (mozda zato sto ga poredim sa "mamickim sinom" :D )
Asana

#461 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Asana »

Paradoksalno je da ce mladji ljudi mahom glasati za Bandica, jer je "provala", zabavan, "direktan" a Josipovic taaaako doooosadaaan ... Nije bitno sto plasira najdrskije lazi, jer samo pravi predstavu za ljude kratkog sjecanja.

Majko moja, da se smrznes - kakav perfidni trening za glasacku masinu je nova generacija prosla forsiranjem "reality show" koncepta ... :(
burek_in_space

#462 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by burek_in_space »

Meni je svejedno ko ce biti predsjednik Hrvatske, sve dok je zvanichni kandidat SDP-a. :mrgreen:
nikola_šop

#463 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by nikola_šop »

Josipović će dobiti moj glas.Bandić je debil.a šta se tiče trećeg entiteta, to neovisi o budućem predsjedniku RH,već o Americi.
Amerika ne želi treći,jer je daytonski sporazum garancija za kaos u BIH,a time i lakša kontrola BIH od strane Zapada,a time i balkana
Chmoljo

#464 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Chmoljo »

nikola_šop wrote:Josipović će dobiti moj glas.Bandić je debil.a šta se tiče trećeg entiteta, to neovisi o budućem predsjedniku RH,već o Americi.
Amerika ne želi treći,jer je daytonski sporazum garancija za kaos u BIH,a time i lakša kontrola BIH od strane Zapada,a time i balkana
da, a inače da je ovdje red i sve radi ko švicarski sat oni nam ne bi mogli ništa :mrgreen:
1gorstak

#465 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by 1gorstak »

nikola_šop wrote:Josipović će dobiti moj glas.Bandić je debil.a šta se tiče trećeg entiteta, to neovisi o budućem predsjedniku RH,već o Americi.
Nisam siguran ali mi se cini da zelis reci kako se Sarajevo ne treba pitati za stav, nego samo Vasington, Beograd i Zagreb. Kao, Beograd i Zagreb se dogovorili, a Vasington im ne da. Sarajeva nigdje, kako to ?
Chmoljo

#466 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Chmoljo »

1gorstak wrote:
Nisam siguran ali mi se cini da zelis reci kako se Sarajevo ne treba pitati za stav, nego samo Vasington, Beograd i Zagreb. Kao, Beograd i Zagreb se dogovorili, a Vasington im ne da. Sarajeva nigdje, kako to ?
evo da ne odemo više u off samo ću reći da je nedavanje viznih olakšica "kazna" zbog propalih pregovora u Butmiru. :mrgreen: da je postignut BILO KAKAV dogovor 99% bi dobili olakšice ;-)
osa

#467 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by osa »

Asana wrote:Paradoksalno je da ce mladji ljudi mahom glasati za Bandica, jer je "provala", zabavan, "direktan" a Josipovic taaaako doooosadaaan ... Nije bitno sto plasira najdrskije lazi, jer samo pravi predstavu za ljude kratkog sjecanja.

Majko moja, da se smrznes - kakav perfidni trening za glasacku masinu je nova generacija prosla forsiranjem "reality show" koncepta ... :(

taj fenomen se zove estradizacija politike, nešto kao berlusconi u italiji, mnogima nije jasno kako onakav lik može pobijediti na izborima, ali pobjeđuje već duže vrijeme, doduše njega se teško može uporediti s bandićem, nedavno nino raspudić u nedjeljom u dva dobro reče da u hrvatskoj nema lika kao berlusconi, to bi morao biti spoj, todorića, nine pavića i zdravka mamića.
amrica

#468 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by amrica »

po 'rvacki: bandicizacija 8-)
krivorijek

#469 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by krivorijek »

Jeste, jeste, toatalni reality show, ili estradizacja politicke scene. Pa tip je fenomenalno smijesan, cak mu se i njegovi glasaci smiju (a glasat ce svejedno za njega), nesto kao: '...jao sto ga Mile spetlja, e pravi je onaj nas, hehe, vidi kako mu se posra u znanost...' Pravo smijesan karakter.

Ali vrlo malo Bandicevih glasaca shvaca kao problem njegovu opstu i isto tako smijesnu, izrazitu neobrazovanost, koja bi u slucaju njegove pobjede mogla postati izvorom razonode i zabave cijelog europskog kontinenta, i to na visokoj diplomatskoj razini. Veliki plus za Hrvatsku, nema sta.

Ma vazno je da je on gorila, prava muskarcina - reality show, spusta onom Josipovicu - estradizacija, kao i vijest o osobito vaznoj podrsci poznatog Perkovic - Thompsona, kojem je uradio onomad papire za svirku u centru Zagreba.

Pa on je gradonacelnik Zagreba ljudi!? Nevjerovatno kakve gromade su ovih dana u stanju biti gradonacelnici Zagreba, jer ipak ne zaboravimo, Zagreb je jedan od najvecih kulturnih centara u regiji i inostranstvu.
nikola_šop

#470 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by nikola_šop »

1gorstak wrote:
ne Bg,ne ZG,ne SA,ne Washington,već Houston
Control panel

#471 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Control panel »

Image

GO IVO GO!
Vodenjak

#472 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by Vodenjak »

Ubijedjen sam da dobar dio onih koji se ibrete s Bandicem vec 20 godina daju glas "nasim Bandicima"... :-) :oops:
tuzlak-x

#473 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by tuzlak-x »

bandic u zagrebu, onaj u splitu jos karikaturalniji,a o osijeku i galavasima da i ne govorimo..
vidjece se sutra da li se hrvatska pohercegovanila. :P
mladoliki

#474 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by mladoliki »

Na misama se širom države i jedne i druge, glasno poziva da se glasa,pardon, glasuje, za našeg Bandić Milana iz Gruda, jer on ima ono što baba nema da bi bila djed. Ja da sam katolik i da glasam, pardon glasujem, uvijek bih poslušao glas naše neovisne, nepristrasne, apolitične Crkve, jer se ona kao ni Islamska zajednica, nikada direktno, hoće reći izravno, ne miješa u unutarnje stvari i probleme stranaka, predsjedničku kampanju itd., osim što diskretno kaže da je najbolji kandidat, mlađi, ima bradu, i iz ugledne je obitelji, tj. iz Gruda je. Na svu sreću pa Hrvatska ipak nije toliko smeće poput nas i kod njih će ipak kulturan i obrazovan čovjek pobijediti papka i sirovinu! Daj Bože da se malo ugledamo u susjede i tako postupimo na izborima i sami- da pometemo bagru seljačku sa scene. Čestitam gospodinu Josipoviću i Hrvatskoj!!!
nikola_šop

#475 Re: Budući hrvatski predsjednik

Post by nikola_šop »

Vodenjak wrote:Ubijedjen sam da dobar dio onih koji se ibrete s Bandicem vec 20 godina daju glas "nasim Bandicima"... :-) :oops:
:thumbup:
Post Reply