ja mislio toga ima samo kod bosnja ali jok,,mozda im ova zabrana posluzi da malo dodju tobe
U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
-
pure_love
#451 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola
ja mislio toga ima samo kod bosnja ali jok,,mozda im ova zabrana posluzi da malo dodju tobe
-
andrija2007
#452 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
Ma nije, ja se trudim da budem ekscentričan, jer sam prije par godina pročito članak gdje je pisalo da ekscentrični ljudiChmoljo wrote:pa dobro, andrija je emancipovan, zna da i žene prducnu ponekad zato on takocallmethebreeeze wrote:pure_love wrote:ne znam callme,,neki dan bio na bajramskom sijelu kod arapa,,ono ne daju alkohol oficijalno ali imam kaze "ko ponese neka stavi ispod stola"..pola ih donjelo,mozes i ti tako![]()
ja vise volim na kad je hladno preda mnoma moze i vino.
andrija, nissam ti ja sestra.
![]()
duže žive, ovo ozbiljno!
-
callmethebreeeze
#453 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
meni je to super.pure_love wrote:ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola
-
callmethebreeeze
#454 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
e, ako je figurativno i s ciljem da budes ekscentrican, onda prastam. jos uvijek sam bajramski raspolozen.andrija2007 wrote:Ma ja to reko onako figurativno!callmethebreeeze wrote:neozbiljni ste. odoh da spavam. da bog da tobe dosli.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#455 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ja koliko znam Libanci su dokazano potomci nekadašnjih Feničana... ne znam koliko imaju dodirnih tačaka sa Arapima...callmethebreeeze wrote:meni je to super.pure_love wrote:ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola
ja mislio toga ima samo kod bosnja ali jok,,mozda im ova zabrana posluzi da malo dodju tobe![]()
![]()
arapkinje su meni prelijepe, pogotovo libanke, sto prije postanu sekularne, to cemo moci uzivati u njihovoj ljepoti. samo da kazem da ja volim vidjeti i iranke, da neko ne pomisli kako ne volim sije.
![]()
-
andrija2007
#456 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
Uh ja mislio ti žensko, prekidam sa uTvaranjem. ( nikad ja neću u Švedsku otić)callmethebreeeze wrote:e, ako je figurativno i s ciljem da budes ekscentrican, onda prastam. jos uvijek sam bajramski raspolozen.andrija2007 wrote:Ma ja to reko onako figurativno!callmethebreeeze wrote:neozbiljni ste. odoh da spavam. da bog da tobe dosli.
![]()
- Prozor
#457 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
nije ni meni zapad stran,callmethebreeeze wrote:meni je to super.pure_love wrote:ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola
ja mislio toga ima samo kod bosnja ali jok,,mozda im ova zabrana posluzi da malo dodju tobe![]()
![]()
arapkinje su meni prelijepe, pogotovo libanke, sto prije postanu sekularne, to cemo moci uzivati u njihovoj ljepoti. samo da kazem da ja volim vidjeti i iranke, da neko ne pomisli kako ne volim sije.
![]()
-
pure_love
#458 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
Chmoljo wrote:ja koliko znam Libanci su dokazano potomci nekadašnjih Feničana... ne znam koliko imaju dodirnih tačaka sa Arapima...callmethebreeeze wrote:meni je to super.pure_love wrote:ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola
![]()
![]()
ovo fakat.
iranke na zapadu su vec sekularne,i najljepse su zene nema sta,,svaki svedjanin ce ti reci da je perzijanka prava ljepotica
-
callmethebreeeze
#459 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
pa, koliko sam ja citao fenicani poticu iz tih krajeva, eh sad, ja mislim da su ih arapi stigli dotaci par puta za ovih hiljadu i kusur godina koliko vladaju njima.Chmoljo wrote:ja koliko znam Libanci su dokazano potomci nekadašnjih Feničana... ne znam koliko imaju dodirnih tačaka sa Arapima...callmethebreeeze wrote:meni je to super.pure_love wrote:ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola
![]()
![]()
ovo fakat.
-
callmethebreeeze
#460 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
zato ja kazem zivjelo sekularno drustvo!pure_love wrote:
iranke na zapadu su vec sekularne,i najljepse su zene nema sta,,svaki svedjanin ce ti reci da je perzijanka prava ljepotica![]()
arapkinje polako skracuju suknjice takodjer
libanke vise od ostalih
- Chmoljo
#461 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ma naravno. riječ kao i uvijek o postocima, ali pošto tema nije Bosna može se onda o tome normalno pričaticallmethebreeeze wrote:
pa, koliko sam ja citao fenicani poticu iz tih krajeva, eh sad, ja mislim da su ih arapi stigli dotaci par puta za ovih hiljadu i kusur godina koliko vladaju njima.![]()
![]()
pa se to sve fino zamijesalo, prelijepe su u svakom slucaju. ja ne brojim krvna zrnca.
interesantno je da im se najviše poklapa genetski kod sa današnjim Tunižanima, koji je na mjestu Kartage, kolonije Feničana
- Prozor
#462 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
callme haj priznaj da slušaš haifu wehbe 
-
callmethebreeeze
#463 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ko kaze da se moras prestati udvarati!? moze ovo biti pocetak divnog prijateljstva.andrija2007 wrote: Uh ja mislio ti žensko, prekidam sa uTvaranjem. ( nikad ja neću u Švedsku otić)
-
pure_love
#464 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
samo sto ove iranke nece za strance,one ganjaju samo svedjane,,a arapkinje opet samo strance "bad boys"callmethebreeeze wrote:zato ja kazem zivjelo sekularno drustvo!pure_love wrote:
iranke na zapadu su vec sekularne,i najljepse su zene nema sta,,svaki svedjanin ce ti reci da je perzijanka prava ljepotica![]()
arapkinje polako skracuju suknjice takodjer
libanke vise od ostalih
- ajrokrem
#465 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ako je tacno sto hrasno38 rece, a ja se slazem, da je forum odraz drustvenog stanja....ova tema dokazuje svu nasu neozbiljnost...u podne se zapjenilo oko referenduma oko munara, ispisase se za par sati desetine stranica, i na kraju dana se zavrsi skoro na sex-u...koja je bolja, iranka il' libanka????? majko mila gdje ja zivim....
-
callmethebreeeze
#466 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
googlaoProzor wrote:callme haj priznaj da slušaš haifu wehbe
-
callmethebreeeze
#467 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
u pravu si, trebamo preci dole na temu o dupetima.ajrokrem wrote:ako je tacno sto hrasno38 rece, a ja se slazem, da je forum odraz drustvenog stanja....ova tema dokazuje svu nasu neozbiljnost...u podne se zapjenilo oko referenduma oko munara, ispisase se za par sati desetine stranica, i na kraju dana se zavrsi skoro na sex-u...koja je bolja, iranka il' libanka????? majko mila gdje ja zivim....
- Chmoljo
#468 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
u Amsterdamu, Crvena ulica 16.ajrokrem wrote:ako je tacno sto hrasno38 rece, a ja se slazem, da je forum odraz drustvenog stanja....ova tema dokazuje svu nasu neozbiljnost...u podne se zapjenilo oko referenduma oko munara, ispisase se za par sati desetine stranica, i na kraju dana se zavrsi skoro na sex-u...koja je bolja, iranka il' libanka????? majko mila gdje ja zivim....
-
andrija2007
#469 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
Potvrđujem, dosta je pogledati arapske satelitske kanale, kakvih ljepotica ima, hiljadu/tisuću i jedna noć uživo!
-
callmethebreeeze
#470 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
zar i oni nisu srbi?Chmoljo wrote:ma naravno. riječ kao i uvijek o postocima, ali pošto tema nije Bosna može se onda o tome normalno pričaticallmethebreeeze wrote:
pa, koliko sam ja citao fenicani poticu iz tih krajeva, eh sad, ja mislim da su ih arapi stigli dotaci par puta za ovih hiljadu i kusur godina koliko vladaju njima.![]()
![]()
pa se to sve fino zamijesalo, prelijepe su u svakom slucaju. ja ne brojim krvna zrnca.
![]()
interesantno je da im se najviše poklapa genetski kod sa današnjim Tunižanima, koji je na mjestu Kartage, kolonije Feničana
- Chmoljo
#471 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ma jok ba Hanibal je ustvari Litvanac... il sam ja nešto pomiješaocallmethebreeeze wrote:
zar i oni nisu srbi?
![]()
![]()
Last edited by Chmoljo on 30/11/2009 01:23, edited 1 time in total.
- Prozor
#472 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ajj žena jecallmethebreeeze wrote:googlaoProzor wrote:callme haj priznaj da slušaš haifu wehbe![]()
![]()
![]()
.
pure_love pa šta je onda sa tobom, je li se praviš švedo ili slušaš 50cent
-
andrija2007
#473 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
Evo ti pure loveta pa se druži sa njim, svakako obojica živite u Švedskoj.callmethebreeeze wrote:ko kaze da se moras prestati udvarati!? moze ovo biti pocetak divnog prijateljstva.andrija2007 wrote: Uh ja mislio ti žensko, prekidam sa uTvaranjem. ( nikad ja neću u Švedsku otić)
![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#474 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ja bih joj dao da mi u dnevnoj digne dzamiju s munarom.

- Prozor
#475 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara
ma jok ba Hanibal je ustvari Litvanac... il sam ja nešto pomiješaoChmoljo wrote:zar i oni nisu srbi?callmethebreeeze wrote: ma naravno. riječ kao i uvijek o postocima, ali pošto tema nije Bosna može se onda o tome normalno pričati![]()
![]()
![]()
jesi pomiješao, DAS ist hannibal