U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Locked
pure_love

#451 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by pure_love »

ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola

ja mislio toga ima samo kod bosnja ali jok,,mozda im ova zabrana posluzi da malo dodju tobe :x
andrija2007

#452 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by andrija2007 »

Chmoljo wrote:
callmethebreeeze wrote:
pure_love wrote:ne znam callme,,neki dan bio na bajramskom sijelu kod arapa,,ono ne daju alkohol oficijalno ali imam kaze "ko ponese neka stavi ispod stola"..pola ih donjelo,mozes i ti tako :lol: :D

ja vise volim na kad je hladno preda mnom :D a moze i vino.

andrija, nissam ti ja sestra.
:evil: :x
pa dobro, andrija je emancipovan, zna da i žene prducnu ponekad zato on tako :mrgreen:
Ma nije, ja se trudim da budem ekscentričan, jer sam prije par godina pročito članak gdje je pisalo da ekscentrični ljudi
duže žive, ovo ozbiljno!
callmethebreeeze

#453 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by callmethebreeeze »

pure_love wrote:ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola

ja mislio toga ima samo kod bosnja ali jok,,mozda im ova zabrana posluzi da malo dodju tobe :x
meni je to super. :D :D :D arapkinje su meni prelijepe, pogotovo libanke, sto prije postanu sekularne, to cemo moci uzivati u njihovoj ljepoti. samo da kazem da ja volim vidjeti i iranke, da neko ne pomisli kako ne volim sije.
:D :D
callmethebreeeze

#454 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

andrija2007 wrote:
callmethebreeeze wrote:neozbiljni ste. odoh da spavam. da bog da tobe dosli.
:D
Ma ja to reko onako figurativno! :skoljka:
e, ako je figurativno i s ciljem da budes ekscentrican, onda prastam. jos uvijek sam bajramski raspolozen. :D :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#455 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by Chmoljo »

callmethebreeeze wrote:
pure_love wrote:ma kako je krenulo moci ces i to uskoro callme,mene arapi razocarase,bajramsko sijelo a polugole plesacice i alkohol ispod stola

meni je to super. :D :D :D arapkinje su meni prelijepe, pogotovo libanke, sto prije postanu sekularne, to cemo moci uzivati u njihovoj ljepoti. samo da kazem da ja volim vidjeti i iranke, da neko ne pomisli kako ne volim sije.
ja koliko znam Libanci su dokazano potomci nekadašnjih Feničana... ne znam koliko imaju dodirnih tačaka sa Arapima... :mrgreen: ovo fakat. :-D
andrija2007

#456 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by andrija2007 »

callmethebreeeze wrote:
andrija2007 wrote:
callmethebreeeze wrote:neozbiljni ste. odoh da spavam. da bog da tobe dosli.
Ma ja to reko onako figurativno! :skoljka:
e, ako je figurativno i s ciljem da budes ekscentrican, onda prastam. jos uvijek sam bajramski raspolozen. :D :D
Uh ja mislio ti žensko, prekidam sa uTvaranjem. ( nikad ja neću u Švedsku otić) :(
Prozor

#457 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by Prozor »

callmethebreeeze wrote:

nije ni meni zapad stran, :D arapkinje i iranke su zakon mmmmm :evil:
pure_love

#458 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by pure_love »

Chmoljo wrote:
callmethebreeeze wrote:

ja koliko znam Libanci su dokazano potomci nekadašnjih Feničana... ne znam koliko imaju dodirnih tačaka sa Arapima... :mrgreen: ovo fakat. :-D

iranke na zapadu su vec sekularne,i najljepse su zene nema sta,,svaki svedjanin ce ti reci da je perzijanka prava ljepotica :D :lol: arapkinje polako skracuju suknjice takodjer :zzzz: libanke vise od ostalih :lol:
callmethebreeeze

#459 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Chmoljo wrote:
callmethebreeeze wrote:

pa, koliko sam ja citao fenicani poticu iz tih krajeva, eh sad, ja mislim da su ih arapi stigli dotaci par puta za ovih hiljadu i kusur godina koliko vladaju njima. :D :D :D pa se to sve fino zamijesalo, prelijepe su u svakom slucaju. ja ne brojim krvna zrnca. :D
callmethebreeeze

#460 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

pure_love wrote:
iranke na zapadu su vec sekularne,i najljepse su zene nema sta,,svaki svedjanin ce ti reci da je perzijanka prava ljepotica :D :lol: arapkinje polako skracuju suknjice takodjer :zzzz: libanke vise od ostalih :lol:
zato ja kazem zivjelo sekularno drustvo!
Chmoljo

#461 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by Chmoljo »

callmethebreeeze wrote:
pa, koliko sam ja citao fenicani poticu iz tih krajeva, eh sad, ja mislim da su ih arapi stigli dotaci par puta za ovih hiljadu i kusur godina koliko vladaju njima. :D :D :D pa se to sve fino zamijesalo, prelijepe su u svakom slucaju. ja ne brojim krvna zrnca. :D
ma naravno. riječ kao i uvijek o postocima, ali pošto tema nije Bosna može se onda o tome normalno pričati :mrgreen:

interesantno je da im se najviše poklapa genetski kod sa današnjim Tunižanima, koji je na mjestu Kartage, kolonije Feničana :)
Prozor

#462 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by Prozor »

callme haj priznaj da slušaš haifu wehbe :D
callmethebreeeze

#463 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

andrija2007 wrote: Uh ja mislio ti žensko, prekidam sa uTvaranjem. ( nikad ja neću u Švedsku otić) :(
ko kaze da se moras prestati udvarati!? moze ovo biti pocetak divnog prijateljstva.
:D :D :run: :dance:
pure_love

#464 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by pure_love »

callmethebreeeze wrote:
pure_love wrote:
zato ja kazem zivjelo sekularno drustvo!
samo sto ove iranke nece za strance,one ganjaju samo svedjane,,a arapkinje opet samo strance "bad boys" :D :lol:
ajrokrem

#465 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by ajrokrem »

ako je tacno sto hrasno38 rece, a ja se slazem, da je forum odraz drustvenog stanja....ova tema dokazuje svu nasu neozbiljnost...u podne se zapjenilo oko referenduma oko munara, ispisase se za par sati desetine stranica, i na kraju dana se zavrsi skoro na sex-u...koja je bolja, iranka il' libanka????? majko mila gdje ja zivim....
callmethebreeeze

#466 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Prozor wrote:callme haj priznaj da slušaš haifu wehbe :D
googlao :D :D :D :D .
callmethebreeeze

#467 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

ajrokrem wrote:ako je tacno sto hrasno38 rece, a ja se slazem, da je forum odraz drustvenog stanja....ova tema dokazuje svu nasu neozbiljnost...u podne se zapjenilo oko referenduma oko munara, ispisase se za par sati desetine stranica, i na kraju dana se zavrsi skoro na sex-u...koja je bolja, iranka il' libanka????? majko mila gdje ja zivim....
u pravu si, trebamo preci dole na temu o dupetima.
Chmoljo

#468 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by Chmoljo »

ajrokrem wrote:ako je tacno sto hrasno38 rece, a ja se slazem, da je forum odraz drustvenog stanja....ova tema dokazuje svu nasu neozbiljnost...u podne se zapjenilo oko referenduma oko munara, ispisase se za par sati desetine stranica, i na kraju dana se zavrsi skoro na sex-u...koja je bolja, iranka il' libanka????? majko mila gdje ja zivim....
u Amsterdamu, Crvena ulica 16. :roll:
andrija2007

#469 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by andrija2007 »

Potvrđujem, dosta je pogledati arapske satelitske kanale, kakvih ljepotica ima, hiljadu/tisuću i jedna noć uživo!
callmethebreeeze

#470 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Chmoljo wrote:
callmethebreeeze wrote:
ma naravno. riječ kao i uvijek o postocima, ali pošto tema nije Bosna može se onda o tome normalno pričati :mrgreen:

interesantno je da im se najviše poklapa genetski kod sa današnjim Tunižanima, koji je na mjestu Kartage, kolonije Feničana :)
zar i oni nisu srbi?
:D :run: :bih:
Chmoljo

#471 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by Chmoljo »

callmethebreeeze wrote:

zar i oni nisu srbi?
ma jok ba Hanibal je ustvari Litvanac... il sam ja nešto pomiješao :skoljka: :mrgreen:
Last edited by Chmoljo on 30/11/2009 01:23, edited 1 time in total.
Prozor

#472 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by Prozor »

callmethebreeeze wrote:
Prozor wrote:callme haj priznaj da slušaš haifu wehbe :D
googlao :D :D :D :D .
ajj žena je :shock: estagfirullah :D

pure_love pa šta je onda sa tobom, je li se praviš švedo ili slušaš 50cent :lol: :-)
andrija2007

#473 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by andrija2007 »

callmethebreeeze wrote:
andrija2007 wrote: Uh ja mislio ti žensko, prekidam sa uTvaranjem. ( nikad ja neću u Švedsku otić) :(
ko kaze da se moras prestati udvarati!? moze ovo biti pocetak divnog prijateljstva.
:D :D :run: :dance:
Evo ti pure loveta pa se druži sa njim, svakako obojica živite u Švedskoj. 8)
callmethebreeeze

#474 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

ja bih joj dao da mi u dnevnoj digne dzamiju s munarom.
:D :D :D
Image
Prozor

#475 Re: U Svicarskoj glasanje o zabrani gradnje munara

Post by Prozor »

Chmoljo wrote:
callmethebreeeze wrote: ma naravno. riječ kao i uvijek o postocima, ali pošto tema nije Bosna može se onda o tome normalno pričati :mrgreen:

zar i oni nisu srbi?
ma jok ba Hanibal je ustvari Litvanac... il sam ja nešto pomiješao :skoljka: :mrgreen:[/quote]

jesi pomiješao, DAS ist hannibal :D
Image
Locked