Uopste nije losa, imas pravo, cak sta vise, odgledao prvu sezonu jos prije po" godine i cekam pocetak druge / a ka' ce ne zna sekomi wrote:Serija Haven ne izgleda loše
http://www.imdb.com/title/tt1519931/
Moderator: _BataZiv_0809
Uopste nije losa, imas pravo, cak sta vise, odgledao prvu sezonu jos prije po" godine i cekam pocetak druge / a ka' ce ne zna sekomi wrote:Serija Haven ne izgleda loše
Chata87 wrote:![]()
![]()
![]()
Jedina SciFi serija koja valja je Fringe... ostali pokusaji serija u posljednjih godinu-dvije su propali ili otkazanituga i zalost jer je SciFi jedan od najboljih zanrova
alica.k wrote:
i mislim...koliko serija o vampirima se moze vise napraviti?
da da, prokleti twilight.zamzija wrote:alica.k wrote:
i mislim...koliko serija o vampirima se moze vise napraviti?![]()
![]()
![]()
očigledno puno...
To je postalo popularno s onom Bellom i onim njenim vampirom, ljudi skontali kako lako zaraditi pa samo štancaju
Ja želim jednu odličnu produkciju SF serije koja će se baviti istraživanjem svemira i dobro razrađenim likovima...
Da se pravi neka SF serija koja se bavi istrazivanjem i razrađenim likovima bi se smatralo kopijom star treka i nece nista biti dobro kao star trek (da ne govorimo da ce biti tuzeni zbog povrede autorskih prava)alica.k wrote:da da, prokleti twilight.zamzija wrote:alica.k wrote:
i mislim...koliko serija o vampirima se moze vise napraviti?![]()
![]()
![]()
očigledno puno...
To je postalo popularno s onom Bellom i onim njenim vampirom, ljudi skontali kako lako zaraditi pa samo štancaju
Ja želim jednu odličnu produkciju SF serije koja će se baviti istraživanjem svemira i dobro razrađenim likovima...
mislim da to niko nece napraviti jer star trek>sve drugo
+1travar wrote:Haven sezona 2 počela
vox-populi wrote:Valjal sta Haven?
ja sam pravo volila farscape gledatjastuk1 wrote:Farscape, Farscape, Farscape.
Serija ima sve. Orginalnost, humor, romantiku, fluidne pokrete kamere i treskanje kamere samo tamo gdje zaista treba. Bolesno dobra gluma.Orginalni prizori i scenografija, alien koji prdi helijum. Ma nema dalje. Serija je utjelovljenje ljubavi za umjetnost.
poceo sam da gledam farscape prvu sezonu,znaci ono ne skidam se sa stolice!alica.k wrote:ja sam pravo volila farscape gledatjastuk1 wrote:Farscape, Farscape, Farscape.
Serija ima sve. Orginalnost, humor, romantiku, fluidne pokrete kamere i treskanje kamere samo tamo gdje zaista treba. Bolesno dobra gluma.Orginalni prizori i scenografija, alien koji prdi helijum. Ma nema dalje. Serija je utjelovljenje ljubavi za umjetnost.
ne znam jesam ikad do kraja pregledala...
A odakle je skidaspoceo sam da gledam farcape

jesam ja bas jucer, meni se svidio pravo, ostalima nije. i glumi matt smithBlack swan wrote:A woman's consuming love forces her to bear the clone of her dead beloved. From his infancy to manhood, she faces the unavoidable complexities of her controversial decision.
http://www.imdb.com/title/tt1216520/
ovo liči na filmčinu
jel ko gledao???
nije push smeceBlack swan wrote:kačiš smeće a ovo ni da spomeneš
tipično... onda se čude što kažu da je 80% SFa smeće
Dobra je Invasion, steta sto su je prekinuli nakon samo jedne sezone.misaoni wrote:Ne znam je li neko ranije naveo ali evo, meni se nije ucinila losom..Invasion.
A linkovi za svaku epizodu da ko zeli moze pogledati online:
http://tv.blinkx.com/show/invasion/RfGL ... SE58_#s1e1