Fuj.
Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
-
foreigndude
#451 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ponosni smo tvoji što smo, hej Bosno, Bosno, Bosno.
Fuj.
Fuj.
-
drinjanin
#452 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ljudi pa dosta je...zagrizenost i ogranicenost ne vodi nicemu...Jucer su svi izgubili-danas napisah da je to neki tragicni apsurd da je ubijen navijac Sarajjeva koji je slucajno Hrvat tako da svi treba da budu tuzni sto se ovo nama desava...Da izvucemo pouke da se ovo divljanje po stadionima sprijeci....Jednom sam se u Tuzli zatekao sa zenom koja je bila u 8 mjesecu trudnoce kad je poceo nekakav sukob navijaca Slobode i Zelje...Letile su flase, case, stolovi...Miran sam covjek ali da mi sta desilo zeni mislim da se ne onaj do koga bi doso ne bi otiso kuci pa sa mnom sta bude....
U principu svi grijese da svode ovu vrstu izgreda na nacionalizam iako to tako izgleda...treba ih jednostavno shvatati kao huligane cije ponasanje treba najstrozije kaznjavati na svakom koraku-policiju stimulirati ako treba i novcano...
Posvetite se afirmativnim stvarima - bar ko ima nekog talenta...mi cemo i dalje morati zivjeti...
U principu svi grijese da svode ovu vrstu izgreda na nacionalizam iako to tako izgleda...treba ih jednostavno shvatati kao huligane cije ponasanje treba najstrozije kaznjavati na svakom koraku-policiju stimulirati ako treba i novcano...
Posvetite se afirmativnim stvarima - bar ko ima nekog talenta...mi cemo i dalje morati zivjeti...
-
elSaik
#453 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ono u šta ONI mene žele da ubijede jeste da su navijači Sarajeva nosili sa sobom željezne šipke i noževe, sa istim prošli nekoliko kontrolnih punktova od strane policije, nakon izlaska iz autobusa krenuli u napad na mirne Širokobriježane koji su radi samoodbrane iskoristili cigle i kamenje, koje se kao i svugdje u svijetu, može naći u svakom kafiću.
Naravno, uzrok svemu ovome je naziv HORDE ZLA, jer da se zovu FIFI I CVIJETNO DRUŠTVO ništa od ovoga se ne bi desilo.
S druge strane, Škripari, čije ime potiče od Ustaša, nisu fašistička grupacija i njihov napad nema nikakve veze sa nacionalizmom.
Naravno ove snimke mi svi kolektivno umišljamo. Oni zapravo ne postoje, kao što nije postojalo ni oružje iz kojeg je pucano, ni metak koji je momka ubio. Kamo sreće da zaista ne postoji ni momak koji je ubijen. Mnogo bih sretniji u ovome trenutku bio.
Naravno, uzrok svemu ovome je naziv HORDE ZLA, jer da se zovu FIFI I CVIJETNO DRUŠTVO ništa od ovoga se ne bi desilo.
S druge strane, Škripari, čije ime potiče od Ustaša, nisu fašistička grupacija i njihov napad nema nikakve veze sa nacionalizmom.
Naravno ove snimke mi svi kolektivno umišljamo. Oni zapravo ne postoje, kao što nije postojalo ni oružje iz kojeg je pucano, ni metak koji je momka ubio. Kamo sreće da zaista ne postoji ni momak koji je ubijen. Mnogo bih sretniji u ovome trenutku bio.
- JThomas
#454 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
ko o čemu, hrvatine o huliganstvu. na drugoj temi se hvalite rušilačkim pohodima BBB po evropskim gradovima. baš me interesuje šta biste komentarisali da je jedan od njih upucan recimo prošli četvrtak u temišvaru, bi li i tad bilo da su to sami tražili...
a gebelsa ste zajebali sto puta, prva verzija je bila - ubijen kamenom, policija ništa nema s tim, druga je bila da je policajcu oteo pištolj
(to ni dijete koje je prvi put pogledalo ramba ne bi progutalo), a sad kad se vidi da je s distance pucano na gomilu, i čuje da je ispaljeno bar pedesetak hitaca...e onda eto jesmo pucali, ali smo morali
izmijenjaće se još bar nekoliko verzija od objektivne hercegovačke murije i još objektivnijih medija, u potpunosti sam siguran.
a gebelsa ste zajebali sto puta, prva verzija je bila - ubijen kamenom, policija ništa nema s tim, druga je bila da je policajcu oteo pištolj
izmijenjaće se još bar nekoliko verzija od objektivne hercegovačke murije i još objektivnijih medija, u potpunosti sam siguran.
-
ljepilo
#455 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Prvo ste lagali da je ubijen,
pa nakon sto se saznalo da je ubijen,
lagali da je ubijen "tupim predmetom",
pa nakon sto se saznalo da je ubijen pistoljem,
rekli ste da nije policajac,
nakon sto se vidi na slici da je policajac,
izmislili ste ovog Knezovica il kako vec,
da ne bude policajac.....i tako ce nastavit!
kad se sve sumira sad i prije....i poznavajuci vasu poganu cud... dodjemo do zakljucka da ste rodjeni lazovi (sto je vec davno ustanovljeno), i 100% ste uvalili ovog nekog lika koji ni ne postoji cisto da ne bude na policiji i da ne bude da je sinhronizovani napad njih i Sirokobrijegamadi...
kad se sve sumira sad i prije....i poznavajuci vasu poganu cud... dodjemo do zakljucka da ste rodjeni lazovi (sto je vec davno ustanovljeno), i 100% ste uvalili ovog nekog lika koji ni ne postoji cisto da ne bude na policiji i da ne bude da je sinhronizovani napad njih i Sirokobrijegamadi...
-
Richard Peti
#456 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
05:40
Policajac repetira pistolj i puca prema navijacima

- JThomas
#457 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
eto sad je već četvrta verzija oficijelna - kako ubica nije policajac, nego je ON oteo policajcu pištolj
gdje ste majke vam vaše vi otimali policajcima pištolje?
pa nema tog režisera akcionih filmova koji bi se dosjetio ovih scenarija objektivnih hrvatskih medija

gdje ste majke vam vaše vi otimali policajcima pištolje?
-
LSD
#458 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
pa o tome ja pišem vec nekoliko postova...sad ispade taj Knezović jedini krivac za sva ova sranja,jedino on pucao,jedino on stigao udesiti 35 glava momaka iz Sarajeva koji su sinoc završili u CUM-u,jedino on bacao pepeljare,flaše,kamenje.ljepilo wrote:Prvo ste lagali da je ubijen,
Tako jeftin,ofiran i smiješan i žalostan pokušaj reduciranja krivice...svesti sve na jednog Olivera Knezovića,njemu natovariti sav taj drek na leđa,a ostale osloboditi odgovornosti da se mogu rahat posvetiti svakodnevnim dužnostima...jesmo li stavrno toliko ovce da dozvolimo da prođe ova verzija "istine"??
Last edited by LSD on 05/10/2009 23:21, edited 1 time in total.
- dviceps
#459 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
trenutno na bht-u ima emisija o neredu u sirokom,covjek iz mostara koji je poslao specijalnu jedinicu u siroki brijeg kaze da je poslao jedinicu sa namjerom da spasi navijace sarajeva,to je laz,cim je dosla specijalna jedinica naouruzana do zuba odma' su napali navijace sarajeva i to ne gledajuci gdje udaraju (vecina udaraca bila je u predjelu glave),to govorim jer sam bio u sirokom,Horde Zla nisu zapoceli incident vec "navijaci" sirokog i policija koja je pucala u zrak i na navijace,nakon cega Horde Zla pocinju sa divljanjem i desava se to sto se desava,napad na navijace sarajeva,sa sigurnoscu mogu reci da je isplaniran,sa strana smo bili opkoljeni "navijacima" sirokog a ispred nas je bila policija(koja je "suradjivala" sa domacim navijacima).U jednom trenutko izaso je stariji covjek na balkon i poce da puca iz kalasnjikova uz rijeci "j**** li vam majku balijsku" nakon toga se nastavlja sa neredima.Kada smo se vracali isli smo u pratnji policije,jedan policajac je rekao,citiram "Nema nikoga slobodno krenite",medjutim cim su autobusi krenuli pocelo je sa kamenovanjem,skoro sva stakla su razbijena,takodjer se zaustavljamo u Mostaru gdje smo vidjeli nasa 2 autobusa da stoje,nakon cega policajac govori vozacu da vozi,medjutim nismo krenuli.Jedan momak govori policajcu "ubili ste nam momka ! " nakon cega policajac odgovara "'ko vam j*** mater" sreca dolaze dva kombija policije iz Sarajeva,da njih nije bilo Bog zna kako bi se zavrsilo... moju pricu mogu potvrditi mnogi koji su bili u sirokom.Najzalosnije od svega je to sto je jedan mladi zivot otisao.
POCIVAJ U MIRU VEDRANE !
p.s covjek iz mostara koji je pricao u emisiji "tema dana" je iznio takve gluposti i lazi da je to nevjerovatno !
POCIVAJ U MIRU VEDRANE !
p.s covjek iz mostara koji je pricao u emisiji "tema dana" je iznio takve gluposti i lazi da je to nevjerovatno !
- do_tokija
#460 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
haj dobro oteo pistolj policajcu ali zar mu je uz pistolj oteo i cijelu opremu, kacigu, uniformu posto se na slici vidi da je lik u uniformi pucao na navijaca.JThomas wrote:eto sad je već četvrta verzija oficijelna - kako ubica nije policajac, nego je ON oteo policajcu pištolj![]()
![]()
gdje ste majke vam vaše vi otimali policajcima pištolje?![]()
![]()
pa nema tog režisera akcionih filmova koji bi se dosjetio ovih scenarija objektivnih hrvatskih medija
![]()
-
spokojan
#461 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Sta bolan? Sad bi ti iskoristio ovu nesrecu da dokazes bosanskim sunarodnjacima da su hrvati (latini, ustase ...) totalno zlo. Eto koliko postujes ubijenog momka. Srami se mostarac.faruche wrote:jeste li primjetili kako "hrabri" škripari kamenuju bijeli kombi koji je odvezao verdana.
moji bosanci, ne znate vi još ko su latini.
-
MoBajker
#462 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ovako će nam stanje biti u zemlji dok god se ovako radi protiv policije. Došla skupina huligana da pravi nered, dobila po p... i šta se sad radi, dovodi se u pitanje rad policije. A iz snimaka se vidi da se policajce napadalo, otamale su ima se palice, oružije i štitovi. Fini Tito, prijeratnog policajca se nije smjelo pogledati. Dok god se nakon ovakvih nereda napada policija, kako je prekršila ovlasti, ovih nereda i huliganstva će biti u BiH!
-
donBeton
#463 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ako se ne varam, na slikama prije ubistva nema zapaljenih auta, razbijanja itd... ?
Uostalom, to što su navijači došli u mogućnost da razbijaju isključivo je odgovornost policije. Njihov zadatak jeste da zaštite navijače i da zaštite grad od navijača. Svaki izgred je njima na dušu i desio se usljed loše organizacije.
Oni koji idu na gostovanja, a navijači su bilo kojeg kluba vjerovatno su još više zaprepašteni dešavanjima u Širokom. Gdje god sam išao, pogotovo na slična gostovanja, bude specijalaca barem koliko i navijača, nekada i duplu. Nekad se dobije pendrek i za ružan pogled, nekada je zaista drzak odnos, ali navijači jednostavno nisu dovoljno jaki da "naprave" nešto ma koliku želju imali (a dodaj tome i redovne pretrese svako malo na putu). Tako da postoji neki razlog zašto je ova utakmica presedan, a Zrinjski- Velež nije nikakav alibi.
Znači, policija je prvi i apsolutni krivac za incident.
Pored toga, apsolutno je razumljivo da se traži da Federalne institucije vode istragu, s obzirom da lično znam kako su mi u Lukavici i Mostaru službena lica psovala balijsku majku.
Kako riješiti problem?
Da postoji volja i želja nešto bi se naučilo iz ovog. Onako kako to rade u Evropi. Treba naglasiti da gostujući navijači imaju uslove ispod svih standarda na većini stadiona u BiH (pozitivan primjer su Grbavica i Koševo, gdje su navijači sa policijskom pratnjom ulaze u sam stadion, dio odvojen za njih), od toga da moraju preći sami dio grada do toga da se smještaju u kaveze kakvi su zabranjeni u Evropi. Drugi problem jeste nesaradnja policije i udruženja navijača, za šta je u globali kriva policija s obzirom da se na navijače gleda kao na divljake, nerazumne ljude sa kojima nije moguć dijalog, a mi to njihovo mišljenje onda znamo svesrdno opravdati. Za sve je ovo potrebna naravno volja i jednih i drugih, a nje nema.
Uostalom, to što su navijači došli u mogućnost da razbijaju isključivo je odgovornost policije. Njihov zadatak jeste da zaštite navijače i da zaštite grad od navijača. Svaki izgred je njima na dušu i desio se usljed loše organizacije.
Oni koji idu na gostovanja, a navijači su bilo kojeg kluba vjerovatno su još više zaprepašteni dešavanjima u Širokom. Gdje god sam išao, pogotovo na slična gostovanja, bude specijalaca barem koliko i navijača, nekada i duplu. Nekad se dobije pendrek i za ružan pogled, nekada je zaista drzak odnos, ali navijači jednostavno nisu dovoljno jaki da "naprave" nešto ma koliku želju imali (a dodaj tome i redovne pretrese svako malo na putu). Tako da postoji neki razlog zašto je ova utakmica presedan, a Zrinjski- Velež nije nikakav alibi.
Znači, policija je prvi i apsolutni krivac za incident.
Pored toga, apsolutno je razumljivo da se traži da Federalne institucije vode istragu, s obzirom da lično znam kako su mi u Lukavici i Mostaru službena lica psovala balijsku majku.
Kako riješiti problem?
Da postoji volja i želja nešto bi se naučilo iz ovog. Onako kako to rade u Evropi. Treba naglasiti da gostujući navijači imaju uslove ispod svih standarda na većini stadiona u BiH (pozitivan primjer su Grbavica i Koševo, gdje su navijači sa policijskom pratnjom ulaze u sam stadion, dio odvojen za njih), od toga da moraju preći sami dio grada do toga da se smještaju u kaveze kakvi su zabranjeni u Evropi. Drugi problem jeste nesaradnja policije i udruženja navijača, za šta je u globali kriva policija s obzirom da se na navijače gleda kao na divljake, nerazumne ljude sa kojima nije moguć dijalog, a mi to njihovo mišljenje onda znamo svesrdno opravdati. Za sve je ovo potrebna naravno volja i jednih i drugih, a nje nema.
-
vruce pivo
#464 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ja ne vjerujem nikom !!!
Sve strane imaju svoje price koje su vjerovatno po pravilu uvelicane,tako da treba odvaditi po malo od svake i naci neku sredinu tj. nesto najblize istini..
Koliko sam ja skontao Horde Zla(kako odvratan naziv) kad su izasli iz busa docekani su kamenjem i drugim projektilima na koje su oni odgovorili tako sto su krenuli u juris na Skripare (podjednako odvratan) ruseci sve oko sebe i zapocinju tucnjavu koju su ovi prvi i trazili... Da je ostalo na ovom i da se nije nasla budala koja je potegla pistolj i ubila mladica ova vijest bi vjerovatno bila historija za dva dana i standardno navijacko sranje sa par razbijenih glava na koje smo svi navikli..Ali jbga pade mrtva glava i ugasi se jedan mlad zivot i sto je najtuznije od svega necemo izvuci nikakvu pouku vec samo produbiti nacionalnu mrznju i dati povoda za "opravdanu" osvetu.
Ne kaze se bezveze da jedno zlo automatski proizvodi drugo zlo i kad se ta spirala pokrene da je tesko zaustaviti.A u nasem slucaju tj. u BiH pa i na citavom Balkanu ta spirala je pokrenuta od 2 svjestskog rata(a mozda i mnogo ranije) i do dan danas traje i cini mi se da tome nema lijeka osim jedne kolektivne amnezije i zaborava..A danas sam procitao nesta sto mi se bas urezalo u pamcenje i o cemu sam dosta razmisljao pa bih citirao taj dio recenice :
"Ne bi trebalo ni pamtiti, ni slaviti, ni zaliti. Najbolje je zaboraviti. Nek umre ljudsko sjecanje na sve sto je ruzno, i nek djeca ne pjevaju pjesme o osveti".
Sve strane imaju svoje price koje su vjerovatno po pravilu uvelicane,tako da treba odvaditi po malo od svake i naci neku sredinu tj. nesto najblize istini..
Koliko sam ja skontao Horde Zla(kako odvratan naziv) kad su izasli iz busa docekani su kamenjem i drugim projektilima na koje su oni odgovorili tako sto su krenuli u juris na Skripare (podjednako odvratan) ruseci sve oko sebe i zapocinju tucnjavu koju su ovi prvi i trazili... Da je ostalo na ovom i da se nije nasla budala koja je potegla pistolj i ubila mladica ova vijest bi vjerovatno bila historija za dva dana i standardno navijacko sranje sa par razbijenih glava na koje smo svi navikli..Ali jbga pade mrtva glava i ugasi se jedan mlad zivot i sto je najtuznije od svega necemo izvuci nikakvu pouku vec samo produbiti nacionalnu mrznju i dati povoda za "opravdanu" osvetu.
Ne kaze se bezveze da jedno zlo automatski proizvodi drugo zlo i kad se ta spirala pokrene da je tesko zaustaviti.A u nasem slucaju tj. u BiH pa i na citavom Balkanu ta spirala je pokrenuta od 2 svjestskog rata(a mozda i mnogo ranije) i do dan danas traje i cini mi se da tome nema lijeka osim jedne kolektivne amnezije i zaborava..A danas sam procitao nesta sto mi se bas urezalo u pamcenje i o cemu sam dosta razmisljao pa bih citirao taj dio recenice :
"Ne bi trebalo ni pamtiti, ni slaviti, ni zaliti. Najbolje je zaboraviti. Nek umre ljudsko sjecanje na sve sto je ruzno, i nek djeca ne pjevaju pjesme o osveti".
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#465 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Onaj frankovac Jurišić i dalje fura verziju o nevinosti policije, baš ga gledam na FTV.
-
lolo_lolo
#466 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
napokon dobra vijest
svih sedam momaka iz sarajeva koji su zadrzani u policijskoj stanici u sirokom,pusteni su i zajedno sa kebom se nalaze na putu prema sarajevu
samo je pitanje kako su ti momci

svih sedam momaka iz sarajeva koji su zadrzani u policijskoj stanici u sirokom,pusteni su i zajedno sa kebom se nalaze na putu prema sarajevu
samo je pitanje kako su ti momci
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#467 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Posto si bio tamo, postoji li ikakva logicka mogucnost da je jedan od navijaca imao pistolj i da je ovom covjeku pucao u nogu ?dviceps wrote:U jednom trenutko izaso je stariji covjek na balkon i poce da puca iz kalasnjikova uz rijeci "j**** li vam majku balijsku" nakon toga se nastavlja sa neredima.Kada smo se vracali isli smo u pratnji policije,jedan policajac je rekao,citiram "Nema nikoga slobodno krenite",medjutim cim su autobusi krenuli pocelo je sa kamenovanjem,skoro sva stakla su razbijena,takodjer se zaustavljamo u Mostaru gdje smo vidjeli nasa 2 autobusa da stoje,nakon cega policajac govori vozacu da vozi,medjutim nismo krenuli.Jedan momak govori policajcu "ubili ste nam momka ! " nakon cega policajac odgovara "'ko vam j*** mater" sreca dolaze dva kombija policije iz Sarajeva,da njih nije bilo Bog zna kako bi se zavrsilo... moju pricu mogu potvrditi mnogi koji su bili u sirokom.Najzalosnije od svega je to sto je jedan mladi zivot otisao.
POCIVAJ U MIRU VEDRANE !
Koliko sam shvatila, autobusi su zaustavljeni i navijaci pretreseni ( ukljucujuci i oduzimanje mobilnih telefona ) prije izlaska na ulice.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#468 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Tema se privremeno zakljucava.
Hvala na razumjevanju!
Hvala na razumjevanju!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#469 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Tema ociscena od offtopica i trollova.
Molim vas da se drzite teme, da ne idete opet u offtopic i ne odgovarate na moguce provokacije.
Za sve takve slucajeve, imate dugme za prijavu.
Molim vas da se drzite teme, da ne idete opet u offtopic i ne odgovarate na moguce provokacije.
Za sve takve slucajeve, imate dugme za prijavu.
- stochar
#470 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
vidim fotku na kojoj su alaim i pokojni vedran skupa, iakon sam cuo pricu da je alaim izasao sa stadiona nakon pucnjave... zna li iko otkud alaim ovdje:

(24 sata)

(24 sata)
- JBT
#471 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ovaj dogadjaj i ubistvo Vedrana je ljaga na Siroki brijeg koji ce tesko sa sebe sprati. Docekali su navijace gostujuceg tima i bukvalno ih izlozili linchovanju. Uz pomoc policije. Epilog je jedan mladi zivot ugasen i 30-tak ranjenih od kojih 5-6 sa prostrelnim ranama. Bukvalno odstrel. Svaka cast pojedinim gradjanima tog mjesta, ali je to mjesto poklopljeno "cuvarima nacionalnih interesa" kojima je od zivotne vaznosti da upravo ti "nacionalni interesi" budu "ugrozeni" jer u suprotnom ce se iz uloge "heroja zastitnika" pretvoriti u ono sto zapravo i jesu tj. fukare i olosh. Zbog toga, ako vec nema nekog ko cete ugrozavati, onda ga treba izmisliti. Citava koncepcija odnosa u takvoj klimi se bazira na ideologiji fasizma. Istina, koja je samo jedna, je jedina alternativa koja ce svima donijeti neko bolje sutra. Svako zataskavanje iste nije nista drugo nego bacanje klipova u sopstvene tockove.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#472 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Koliko znam Alaim cim je vidio frku, tj da se na nashe navijace baca sve i svasta izasao iz svlacionice
-
Virtu4l
- cyprus
#474 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Sad kada je tema ponovo otvorena, Jasko, skrećem ti pažnju da me više ne prozivaš bez ikakvog povoda i ničim izazvan, ponajmanje zbog stvari koje nemaju veze sa mnom i koje mi pokušavaš iskonstruisat. Nije ti prvi put. Vjerovatno mi ne bih replicirao, da mi nisi prikačio nešto ovako gnusno kao što je opravdavanje ubistva. To što ne opravdavam rušilački pohod Hordi, makar on bio iz revolta, ne znači da opravdavam ono što se desilo dole a za šta snose direktnu i indirektnu krivicu policija ZHK, Škripari i određeni mještani Širokog Brijega, između ostalog i za ovo ubistvo. Čak štaviše, ogorčen sam na sve to što se dole desilo, i krivce niko i ništa ne može oprat i opravdat. Bio bih ti vrlo zahvalan kada me u sličnim kontekstima ne bi više spominjao. Unaprijed hvala.jasko_ba wrote:ajde cyprus, lincoln burrows, ajde opravdajte i ovo ubistvo![]()
![]()
![]()
evo snimke, ubiše čovjeka, a vi bi da dokazujete kako smo svi isti, od ovih ustaša dole, jedino ste mi vi gori koji pokušavaju sve prenjeti na drugu stranu
jadan mladić
-
leo karan
#475 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
pa procitao sam ovdje, od svjedokastochar wrote:vidim fotku na kojoj su alaim i pokojni vedran skupa, iakon sam cuo pricu da je alaim izasao sa stadiona nakon pucnjave... zna li iko otkud alaim ovdje:
(24 sata)
a i Alaimove izjave, da je on izasao kad je cuo da se nesto desava
a i na onom snimku se vidi da Alaim trci bez ove majice koju ima na sebi i pokusava dozvati hitnu, nakon sto je momak upucan (majicu je skinuo i stavio na Vedranovu ranu)