Veliki Brat 3

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
anastasija

#451 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

kakavdanakneiskustvu wrote:dragica prijeti da će ubiti karla
Sto? Jesu se posvadjali? :shock:

VB: Karleuša u sredu u kući!?

Jelena Karleuša u sredu popodne ulazi u Kuću Velikog Brata, najavljuju beogradski mediji.

Ukućani u Velikom Bratu bili su u ovom serijalu na mnogim iskušenjima, a najveće ih očekuje u sredu.

Prema saznanjima beogradskih medija, u sredu bi u kuću trebalo da uđe ekstravagantna estradna zvezda Jelena Karleuša, ali za sada nije poznato koliko će se zadržati među ukućanima!

Karleuša bi u kuću trebalo da ušeta u direktnom popodnevnom uključenju (od 18 do 18.30 časova).

Ona će biti i specijalna gošča naredne srede u velikom finalu kada će premijerno otpevati svoju novu pesmu "Insomnija" i najaviti solistički koncert u Beogradskoj areni.

(MONDO)

VB voditeljke: Udala se Ana, razvodi se Irina

Nekadašnja voditeljka, a sada urednica Velikog Brata Ana Mihajlovski udala se nedavno za Mirka Grubina, sa kojim će uskoro dobiti ćerku. Irina i Sava Radović pred razvodom.

Voditeljski tim VB prolazi kroz ljubavne uspone i padove, piše "Story".

Nekada voditeljka VB i Operacije trijumf, a sada urednica rijalitija Ana Mihajlovski (27) udala se u tajnosti za svog dečka Mirka Grubina. Par će početkom sledeće godine dobiti ćerku, a Ana iz prethodne veze sa direktorom produkcije "Emotion" Goranom Stamenkovićem ima dvogodišnju ćerkicu Ivu.

"Tačno je da su se venčali, ali neću otkrivati druge detalje. Svi čekamo kraj januara, kada bi Ana trebalo da se porodi", rekao je za "Story" Mirkov otac Dušan Grubin.

Ana i Marko venčali su se 15. decembra u opštini Zemun.

"Story" piše i da se sadašnja voditeljka i nekadašnji učesnik VB Irina i Sava Radović nalaze pred razvodom. Voditeljka se iselila iz zajedničkog stana, i podneće zahtev za razvod.

"Tačno je da nam je veza u krizi, i da više ne živimo zajedno. Nadam se da ćemo uspeti da prevaziđemo probleme i obnovimo vezu", potvrdio je Radović.

Irina (33) i Sava (34) upoznali su se tokom emitovanja prvog Velikog Brata 2006. godine, i venčali se u avgustu 2007. Par je prošle godine dobio ćerku Iskru.
jedna tamo

#452 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

žao mi Irine :sad: ona je stvarno jedna dobra duša

čuj Dragice ubiće Karla, ko zna..nije pametno se s njom zamjerati...
karanana

#453 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

pa govorila je da ima ljude vani koji ce fizicki "kazniti" neke od ukucana kada izadju zbog onog sto su uradili njoj.
ma naravno da nije izbacena. sta bi prikazivali da nema nje?
ono je vec nekoliko sedmica postao dragica show. vremenski, 80% show-a na pinku prikazuje samo njenu guzichetinu i njenu pricu.
jedna tamo

#454 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

ušla Kareleuša
gledate li sad pink?
Magarece_godine

#455 Re: Veliki Brat 3

Post by Magarece_godine »

jedna tamo wrote:ušla Kareleuša
gledate li sad pink?
tri sedmice za tri dvjestosedmice :D
karanana

#456 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

gledam ali reklame za licitaciju i poli pastetu.
jedna tamo

#457 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

pa sad će opet
drži im predavanje hehe
Karlu kaže kako treba da skine masku...
jedna tamo

#458 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

ode karleuša
ih jest dugo bila
karanana

#459 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

kako je radashin shmeki.
e jebi ga, ovo je kraj.
anastasija

#460 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

kakavdanakneiskustvu wrote:je li ko vidio radovanje dragice kad je ušla karleuša,koja gluma,bože sačuvaj
Jao fora.... Kaze: Jelena, Jelena, ja tebe volim najvise posle moje mame! :lol: :lol: :lol:
Ja sam videla samo kad je usla i taman se pozdravlja s njima pa su smakli sve :sad: kod nas je na b92, a u pola 7 su vesti pa su smakli....
Vec otisla???? Pa rekla je da ce biti na veceri... :roll:
Kopenhagen

#461 Re: Veliki Brat 3

Post by Kopenhagen »

karanana wrote:kako je radashin shmeki.
e jebi ga, ovo je kraj.
ih .... kako bi nju Rale brcima... :lol: Ovo sa Karleušom je vrhunac debilizma ..bemti tv i šoue kojima Karleuša podiže gledanost :run:
anastasija

#462 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Ukućani koji se ne bore za ceo iznos imaju privilegije. Kiki je dobijala pisma od sestre. Radašin izlazio u šetnju, išao do ušća. Karlo dobija povremeno internet da pogleda fejsbuk. Pominjali su da je izlazak u pozorište dobio Enis i još neko. Za 100 hiljada sada se, izgleda, bore samo Jovana i Vladimir. Mada nikada nećemo znati pravu istinu. :oops:
karanana

#463 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

nisam znao za ovo pravilo. pa jeli to odluka samih ukucana ili im je neko rekao ko se bori a ko ne bori za puni iznos? pa sta ako radasin pobjedi? kome ide razlika od 100.000? a dragica? jeli ona igrac produkcijske kuce?
anastasija

#464 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Ja tako procitah, kazu ljudi da su live gledali. Meni to tako deluje namesteno, i kod glasanja i svega. Bas su ogavni. :x
A ne znam detalje. ako lazu mene, lazem i ja vas.
Verovatno njihova odluka. Mada mi na Radasina ne lici to. :?
anastasija

#465 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

VB: Karleuša, jel se traži špic u Bremenu? :lol: :lol: :lol:

Da li je prirodnija, "normalnija" ili lepša u prirodi, samo su neke od stvari kojima su se ukućani bavili nakon njenog izlaska.

Tokom kratke, ali "plodonosne" posete popularne JK Kući Velikog Brata, ukućani su dobili šansu da pevačicu upitaju sve što žele.

"Rekli su mi organizatori da vam prenesem da svako od vas ima pravo da mi postavi po jedno pitanje", rekla je Karleuša. "Oni će to posle da izmontiraju i da naprave super-katastrofu...".

Jovana je poželela da sazna da li će roda u skorije vreme ponovo sleteti u dom Karleuša - Tošić. "NE! Zar nije dosta dve trudnoće za dve godine?", potom je Karlo pokušao da bude "fin jer je ona udata žena" pa nema smisla da odgovara na njegova "hard cor" pitanja, pa ju je upitaonešto o njenim pratećim vokalima, a onda su na red došli Radiša i Manuel.

"Šta ti više laska - kada te vole muškarci ili žene?", upitao je Radiša.

"Mene muškarci uopšte ne vole", odgovorila je Jelena. "Najveću podršku sam imala od žena, one su moja publika i podrška, a sa muškarcima ne znam da nađem zajednički jezik. Nikad nisam znala, čak i dok nisam bila udata mene muškarci nisu jurili ni muvali...uopšte me ne vole".

"Meni to nije jasno", iskreno se zapitao Radiša. "Kako te ne vole, pa evo ja te volim?!".

Kasnije je najstariji ukućanin poželeo da sazna i da li bi Jelena učestvovala u nekom drugom šou, tačnije emisiji.

"Da li bi se prijavila u 'Menjam ženu'?", upitao je Rale. "Misliš ti i Duško da menjate žene", upitala je Jelena, a onda "odgovorila: "Idemo dalje sa pitanjima...".

Manuel je bio direktniji od ostalih: "Je li, jel se traži neki špic u Bremenu? Mogla bi da mi središ da odem tamo. Igrao sam u Radničkom iz Pirota, ali sam pokupio dokumenta i...ako im je tamo potreban neki ofanzivni vezni ili...".

"Manuele, ja se u fudbal razumem koliko ti u Fashion week. Sladak si mi, simpatičan...trudi se da uradiš nešto kad izađeš odavde...a, ja ću ti pomoći". U četvrtak Jelena bi trebalo ponovo da "prošeta Košutnjakom" kada će održati kasting za snimanje VB verzije spota "Slatka mala".

Image

Image
lolo_lolo

#466 Re: Veliki Brat 3

Post by lolo_lolo »

jovana je kraljica definitivno
"imam mozda i najbolje tijelo na balkanu,a facu bas i ne,razliciti su ukusi" :D

karlo odjebo jelenu odmah u startu :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#467 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

lolo_lolo wrote:jovana je kraljica definitivno

Sad gledam. Meni je baš nekako Karleuša bila gospođa. fino je to odradila. A Karlov komentar je prešao u bezobrazluk. Koga zanima da li on voli ili ne. Bez veze. Karlo , uvijek sa linije za pametne, a šupljikat živi. Ne vidim nikakvu inteligenciju. Vidim samo bezobrazluk i neodgoj.
lolo_lolo

#468 Re: Veliki Brat 3

Post by lolo_lolo »

naravno da ce biti gospodja
nece da usere ono zbog cega je uopste i dosla u velikog brata,a to je promocija
lafo sa svima fina,vamo tamo,nek joj je odbrusio
mislim da je jedini karlo,a i dordje koji nije bio raspolozen za pricu,skontali sto je ona ustvari dosla tu
jedna tamo

#469 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

čuj Enis Mujabašić da pobijedi :shock: :shock: :shock:
fuj fuj seljačina nezna pričati kako treba...već sam rekla momak je fin i kulturan, neizaziva sukobe ali je UŽASNO DOSADAN i uopšte nije fer da on pobijedi
Jovana, Vlado, Karlo, Đorđe po mom mišljenju...a ko zna samo da ovaj Enis nepobijedi...čuj Admira glasajte ko za Adnana..kako je namazan lik, Enis je puno bolji od njega...
*mima*

#470 Re: Veliki Brat 3

Post by *mima* »

KatarinaKosaca wrote:
lolo_lolo wrote:jovana je kraljica definitivno

Sad gledam. Meni je baš nekako Karleuša bila gospođa. fino je to odradila. A Karlov komentar je prešao u bezobrazluk. Koga zanima da li on voli ili ne. Bez veze. Karlo , uvijek sa linije za pametne, a šupljikat živi. Ne vidim nikakvu inteligenciju. Vidim samo bezobrazluk i neodgoj.

Zasto bezobrazluk i neodgoj? Jer ne vole najveci odron na Balkanu? Ne kontam...
MoHiKaNaC

#471 Re: Veliki Brat 3

Post by MoHiKaNaC »

jedna tamo wrote:čuj Enis Mujabašić da pobijedi :shock: :shock: :shock:
fuj fuj seljačina nezna pričati kako treba...već sam rekla momak je fin i kulturan, neizaziva sukobe ali je UŽASNO DOSADAN i uopšte nije fer da on pobijedi
Jovana, Vlado, Karlo, Đorđe po mom mišljenju...a ko zna samo da ovaj Enis nepobijedi...čuj Admira glasajte ko za Adnana..kako je namazan lik, Enis je puno bolji od njega...
Hehehe, interesantno zapazanje...

Sto se mene tice pobjednik bi trebao biti jedan od sljedece trojke:

VLADIMIR - djeluje kao OK lik. Ima svoj neki fazon i fura ga do kraja. Cini mi se (pitanje koliko se to da ovako procijeniti) da je dobar covjek.

DJORDJE - veoma razuman i jako lijepo vaspitan momak. Iskren je (sto mnogima smeta) i poprilicno skroman. Ne voli da se namece previse ali se u svakom slucaju primjecuje i konstantno siri pozitivnu energiju.

KARLO - on mi je nekako specijalno interesantan. Na momente je surovo iskren i ne libi se da osobama koje ne voli nanese bol. Sa Karleusom se ponio sasvim OK, rekao joj sto misli o njoj i to je to. U moru malogradjanstine on djeluje kao osvjezenje.

Ko ne bi trebao nikako da pobjedi:

ENIS - strasno dosadna pojava. Meni je on ko kakva biljka. Odavno nisam vidio nekoga ko tako nema petlje da kaze sta misli kao sto je on i njegov brat. BOOORRRIIINNNGGG!

DRAGICA - leleeee, kakav je ono slucaj za psihijatrije. Meni je strasno iritantna ali su mi cesto iritantni i ukucuni koji se prvo svadjaju s njom, a se lizu ko da nista nije bilo. Ne kontam! (moram dodati da bi kuca bila manje interesantna bez Dragice)

DANICA - BBBOOORRRIIIINNNGGGG

A sto se ostalih tice, oni su mi nako...
lolo_lolo

#472 Re: Veliki Brat 3

Post by lolo_lolo »

kad je finale ovoga?
jedna tamo

#473 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

mohikanac a jesam i ja polupala lončiće..hehe
htjela sam reći da je Enis fin momak, nije neki ološ ali momak je užasno dosadan i ima taj neki seljački naglasak koji iritira...nadam se da sam sad bila jasnija..
finale u srijedu....večeras izbacivanje...Danica prva leti, za njom Manuel, Dragica, Đorđe...u finalu Jovana, Karlo, Radiša, Vlado i Enis samo zato što bosanci glasaju ko ludi zbog ničeg drugog Enis neide u finale već zbog toga....
Rauber

#474 Re: Veliki Brat 3

Post by Rauber »

Ispade debelindza :D
Kopenhagen

#475 Re: Veliki Brat 3

Post by Kopenhagen »

Rauber wrote:Ispade debelindza :D
hebai je
Locked