...Ali "ne lezi vraže"... Fahro posjeduje i najmoćniji medij današnjice (TV)komi wrote:ja sam na Građanina Kejna odmah pomislio![]()
međutim prije su novine igrale važniju ulogu nego danas
tako da će biti Građančić Kejn![]()
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- Real Khan
#451 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
VjecitiStudent
#452 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jedino ako ce placati ljudima da gledaju ono ...Real Khan wrote:...Ali "ne lezi vraže"... Fahro posjeduje i najmoćniji medij današnjice (TV)komi wrote:ja sam na Građanina Kejna odmah pomislio![]()
međutim prije su novine igrale važniju ulogu nego danas
tako da će biti Građančić Kejn![]()
Jest' da domet TV Alfa trenutno nije baš veliki (što je "sramota" za Neimara), ali kada/ako zagusti, može se i signal pojačati zarad "bošnjačkog spasa i opstanka"
- nokia6170
#453 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Mislim da je prerano diskutovati o Fahri i politici. Kad objavi s kim je u savezu, onda cemo moci puno bolje znati u kom pravcu je zapuhalo.
Ukoliko ostane dosljedan dosadasnjim javnim nastupima, pikam da ce se oko njega okupiti anti-Tihicevci, Harisovi odmetnici i pokoji Seferovac.
Ukoliko ostane dosljedan dosadasnjim javnim nastupima, pikam da ce se oko njega okupiti anti-Tihicevci, Harisovi odmetnici i pokoji Seferovac.
- valterbranisarajevo
#454 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Najnovija dešavanja na političkoj sceni daju još više odgovornosti građanskoj opoziciji da se ujedini i pokuša spriječiti ove lopove i kriminalce da u periodu 2010-2014 završe pljačku ove države.
Mislim da ujedinjena opozicija ima realne šanse da preuzme vlast makar u Kantonu Sarajevo. Kada bi to uspjeli onda bi preueli kontrolu nad ministarstvima i zavodima i tako makar djelimično zaustavili ove pomahnitale pljačkaše da dovrše svoj suludi naum dovođenja države i građana na prosjački štap.
Čak i ako ne uspiju, cijenit ćemo njihov napor i smatrati da su makar pokušali...
Mislim da ujedinjena opozicija ima realne šanse da preuzme vlast makar u Kantonu Sarajevo. Kada bi to uspjeli onda bi preueli kontrolu nad ministarstvima i zavodima i tako makar djelimično zaustavili ove pomahnitale pljačkaše da dovrše svoj suludi naum dovođenja države i građana na prosjački štap.
Čak i ako ne uspiju, cijenit ćemo njihov napor i smatrati da su makar pokušali...
- jazzer
#455 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
''Dosta je Crnogoraca, Pacolija i Miškovića"
...rece neimar Fahro...
...rece neimar Fahro...
- atko
#456 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Salzem se sa recenim, a ovo boldirano sam i ja danas prokomentariso ... jednostavno imam osjecaj da ce Bakirova struja iz SDA da predje kod Fahre il ce se naci na pola puta ... vidjecemo ...nokia6170 wrote:Mislim da je prerano diskutovati o Fahri i politici. Kad objavi s kim je u savezu, onda cemo moci puno bolje znati u kom pravcu je zapuhalo.
U svakom slucaju Fahro je figura koja se nemoze zanemariti na politickom trzistu definitivno ... koliko ce trajati i na sta ce to na kraju izaci vrijeme ce pokazati ... ali po meni ovo su pormjene unutar bosnjacke pozicije iznudjene drugim politikama ... dodikovom, inckovom itd ... zalosno je sto nema promjena unutar BOSANSKE opozicije iznudjenih pritiskom gradjana ...
- HAVANA
#457 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A šta će šaja raditi u tom novom stubu bošnjačke politike? 
-
oridjidji
#458 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa on je dizao i pljuvao mnoge na vlasti jer kad su usli u politiku takvo su lice i pokazivali na pocetku dobro i lijepo, a onda tek pokazu svoje pravo lice. Avaz je osto, vlasti su se mjenjale. I razne vlasti su oni hvalili i spustali, sve prema zasluzi. Trebali naglasiti cinjenicu da je Avaz startao kao dnevna novina, a Dani i Slobodna Bosna kao sedmicnjak. Otud je i ta neravnopravnost u raspodjeli novca. Pa da nisu profesionalniji od drugih nebi im tiraz bio ovoliki, a ni moc vlasnika ovolika kolika je sada. Sa pricom rekla kazala, nebi on dogurao do ovoga sto ima sada. Pa jbg, spomenu AS i Express. Sto nisi spomeno Azru ili neki drugi magazin koji takodjer avaz stampa. Pa Express i As iako su dio Avazovog tiraza nisu mjerodavni casopisi koji mogu pridonjeti davanju ocijene cijelokupnom Avazovom radu.Patron of Formello wrote:@ oridjidji nemam namjeru da branim Slobodnu Bosnu ili Dane.Nisam niciji advokat.Ali je cinjenica da je havaz dobio par miliona a ova dva medija mnogo manje novca.A sugerisao sam da je dat novac koji je trebao biti ulozen u odbranu drzave da bi se osnovala nacionalisticka novina.Sto se tice pljuvanja Alije mislim da su njegove greske vise nego i ocite.O uvazenom reis efendiji ne bi trosio rijeci.Mada je jako zalosno da nazivas fobiju prema cijelom narodu ako neko pljuje par istaknutih kriminalaca i lopova u tom narodu preko svoje novine.
A ako ces vec o kurvanjskoj politici medija sjeti se koliko je havaz prije dizao u nebesa Lagumdziju i SBiH.Dok nije vjetar puhnuo u suprotnom pravcu.Da ne spomijenjem njihova vesela izadanja AS i Express.Tako da ti je vrlo neozbiljna tvrdnja da je havaz profesionalniji od bilo kojeg lista u ovoj drzavi.Havaz je jednostavno novina koja zivi od traca i od pljuvanja samo se pitam do kada.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#459 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Budimo realni - biti Sarajlija i nije neka pljačka. Ko nam je kriv kad je generalno krajnji domet Sarajlija do skora bio bušenje kaiševa i kuckanje pleha, dok su sa Durmitora, Gacka, Ivangrada itd. dolazili da završavaju škole i onda budu direktori, doktori...swirl wrote:Trebamo se zalagati za ideju Sarajeva kao drzave, da se stave granice, kapije, resetke, rampe, i da niko ne smije unutra.
@HAVANA> Mislim da će Šaja biti desna ruka potpredsjednika Berluskoneove stranke i budućeg premijera, g. Bakira Izetbegovića.
Živi bili pa vidjeli...
Last edited by za_sada_bez_dobrog_nicka on 24/09/2009 15:27, edited 1 time in total.
-
oridjidji
#460 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
E jbg ako je suditi vlasti u Sarajevu, nijedna nije bila dobra ni ova SDA, ni SBIH ni SDP garnitura. Svaka je poturala interes svoje stranke ispred interesa gradjana. Tako da alternativa bas i nemamo. Male stranke smo davno prekrizili. Tako da ce biti guravo opet u borbi za vlast nad ovim kantonom.valterbranisarajevo wrote:Najnovija dešavanja na političkoj sceni daju još više odgovornosti građanskoj opoziciji da se ujedini i pokuša spriječiti ove lopove i kriminalce da u periodu 2010-2014 završe pljačku ove države.
- Better Man
#461 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Griješiš momak! Sve što je Radončić napravio, napravio je uz podršku i pomoć SDA. Svi znaju da je SDA idejni tvorac Avaza i da je Radončiću iskeširala para i para za taj projekat. O nelegalno građenju Fahre uz podršku bivišeg direktora zavoda za izgradnju KS Bakira Izetbegovića da ne govorim.oridjidji wrote:
Dodik je bio bogat covjek i prije rata. Naknadno se podebljao za vrijeme rata. Dodik kada je usao u politiku, nije bio sve ovo sto je danas tj. nacionalista. SNSD je tada bio jedina stranka u manjem entitetu koju je imao podrsku Amerike i bio je finansiran zbog svoje socijalisticko-demokratske politicke platforme od istih Amerikanaca. U FBIH-a, istu podrsku je uzivao SDP i danas uziva kao jedina stranka koju sponzoriraju Amerikanci. Kada sam rekao da mi trebamo svoga Dodika, to sam rekao u smislu da trebamo nekoga ko zagrizeno brani stavove i interese svoga naroda (svakako da Dodik brani RS, zato sto on ima i svoga interesa u svemu tome). On je snaga koja cuva RS i od RS-a ce sigurno, ako nije vec napraviti bolji dio BIH-a nego sto je FBIH jer on u RS-u ima politicki konsenzus i sa neistomisljenicima jer im je cilj da prioritetno sacuvaju RS, a vremenom ga ucine i boljim mjestom za zivot nego sto je FBIH-a. Gluho i daleko bilo, ali Fahru nikada u nekom drugom kontekstu nebi mogao da izjednacim sa Dodikom. O tome koliko je uspjesan Dodik moze da govori i njegovo predratno i ratno i posljeratno bogatstvo. Taj covjek je i prije rata bio bogat, u ratu se jos vise obogatio, a ovih godina na vlasti je bas odvalio. Dodik nije uspjesan biznismen kao Fahro jer Fahro i on su imali razlicite zivotne puteve i nacin na koji su stekli svoja bogatstva. Fahrin Avaz se gradio godinama. Prvo je selio sa Grbavice, na Alipasino, sa Alipasinog u Nedzarice i danas se preselio na Pofalice. Dodik je svoje bogatstvo gradio kroz politiku. A Fahro se sa izgradjenim bogatstvom latio politike sto nije isto. Kada sam rekao da mi trebamo svoga Dodika, onda sam rekao da trebamo nekoga ko ce zastiti na najbolji nacin interese FBIH-a i bosnjackog naroda koji je vecina u toj sredini, jer o cemu se sada najvise prica jeste o stvaranju treceg entiteta u BIH-a i mogucoj podijeli FBIH-a. Bojim se da bi mi i od ovoga sto imamo stalnim popustanjem u politici mogli napraviti veresiju.
-
oridjidji
#462 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ma nista od toga... sta vam je! Tihi uzima izbore.za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Budimo realni - biti Sarajlija i nije neka plačka. Ko nam je kriv kad je generalno krajnji domet Sarajlija do skora bio bušenje kaiševa i kuckanje pleha, dok su sa Durmitora, Gacka, Ivangrada itd. dolazili da završavaju škole i onda budu direktori, doktori...swirl wrote:Trebamo se zalagati za ideju Sarajeva kao drzave, da se stave granice, kapije, resetke, rampe, i da niko ne smije unutra.
@HAVANA> Misli da će Šaja biti desna ruka potpredsjednika Berluskoneove stranke i budućeg premijera, g. Bakira Izetbegovića.
Živi bili pa vidjeli...
sto bi rekli u ovome narodu, tiha voda brijegove valja
- Better Man
#463 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sve što je napravio napravio je uz pomoć SDA i parama poreskih obveznika koje mu je dala SDA.etanol wrote:Takvi smo mi Bošnjaci, kod nas je svako ko zasuče rukave i postigne nešto svojim radom lopov, kriminalac i izdajnik.
Fahro samo napred![]()
- HAVANA
#464 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:
@HAVANA> Mislim da će Šaja biti desna ruka potpredsjednika Berluskoneove stranke i budućeg premijera, g. Bakira Izetbegovića.
Živi bili pa vidjeli...
A crnac?
- swirl
#465 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Licno mislim da Izetbegovic nikada nece napustiti SDA.za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Budimo realni - biti Sarajlija i nije neka pljačka. Ko nam je kriv kad je generalno krajnji domet Sarajlija do skora bio bušenje kaiševa i kuckanje pleha, dok su sa Durmitora, Gacka, Ivangrada itd. dolazili da završavaju škole i onda budu direktori, doktori...swirl wrote:Trebamo se zalagati za ideju Sarajeva kao drzave, da se stave granice, kapije, resetke, rampe, i da niko ne smije unutra.
Živi bili pa vidjeli...
- samir67
#466 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Alal ti vjeraPatron of Formello wrote:etanol wrote:Takvi smo mi Bošnjaci, kod nas je svako ko zasuče rukave i postigne nešto svojim radom lopov, kriminalac i izdajnik.
Fahro samo napred![]()
Budi ljubazan pa mi navedi sta je fahro postigao svojim radom?
Alija mu je dao pare u ratu koje su trebale biti ulozene u armiju BiH da osnuje svoju sugavu jednonacionalnu novinu.
Kasnije je oteo stampariju Oslobodjenju.Nakon toga je digao kredite da izgradi svoju gradjevinu na mjestu zgrade Oslobodjenja.Nakon toga je zamalo propao zbog kreditnih zaduzenja pa mu je u pomoc dosao brat lopov Miskovic koji je sagradio onaj toranj sa gradjevinskim felerom na osmom spratu.
Jedini uspjeh masnog kepeca je taj sto pljuje ljude po svojoj prljavoj novini.
A ja mu zelim iskreno da pobjedi na izborima i da odvede ovu drzavu u totalnu propast pa valjda ce se onda nacionalno osvjestena stoka probuditi i uraditi nesto na izborima 2014-te da se pocnemo cupati iz govana.
- ultima_palabra
#467 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Svi su isti, jelde?oridjidji wrote:E jbg ako je suditi vlasti u Sarajevu, nijedna nije bila dobra ni ova SDA, ni SBIH ni SDP garnitura. Svaka je poturala interes svoje stranke ispred interesa gradjana. Tako da alternativa bas i nemamo. Male stranke smo davno prekrizili. Tako da ce biti guravo opet u borbi za vlast nad ovim kantonom.
Kakva bajka, kao ono Fahro je naivčina koja vjeruje svima, a onda kad se oni pokažu lošim, opali po njima a sve sa ciljem zaštite Bošnjakaoridjidji wrote:Pa on je dizao i pljuvao mnoge na vlasti jer kad su usli u politiku takvo su lice i pokazivali na pocetku dobro i lijepo, a onda tek pokazu svoje pravo lice. Avaz je osto, vlasti su se mjenjale. I razne vlasti su oni hvalili i spustali, sve prema zasluzi. Trebali naglasiti cinjenicu da je Avaz startao kao dnevna novina, a Dani i Slobodna Bosna kao sedmicnjak. Otud je i ta neravnopravnost u raspodjeli novca. Pa da nisu profesionalniji od drugih nebi im tiraz bio ovoliki, a ni moc vlasnika ovolika kolika je sada. Sa pricom rekla kazala, nebi on dogurao do ovoga sto ima sada. Pa jbg, spomenu AS i Express. Sto nisi spomeno Azru ili neki drugi magazin koji takodjer avaz stampa. Pa Express i As iako su dio Avazovog tiraza nisu mjerodavni casopisi koji mogu pridonjeti davanju ocijene cijelokupnom Avazovom radu.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#468 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
To ni Azira "kašikara" ne rastumači!!! Nestalo Calgon "sjaja" kad je prala kašike...HAVANA wrote:za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:
Živi bili pa vidjeli...
A crnac?
- valterbranisarajevo
#469 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Iako nisu jedini, organi vlasti u Kantonu Sarajevo su, po meni, najodgovrniji za legalizaciju pljačke "patriotskih tajkuna". Sjetimo se samo stotina krivičnih prijava koje su zastarjele u ladicama tužilaca ili oslobađajućih presuda sarajevskih sudija. 90 % opljačkane imovine npr. koju posjeduje Radončić se nalazi na teritoriju Kantona Sarajevo. Zato onaj koji drži vlast u Sarajevu može doprinjeti da se ova bezočna pljačka ne dovrši...
-
G.Buffon
#470 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ovo sto se desava sa Fahrom je jedan glamorozni Copy-Paste.
1993 Silvio Berlusconi je bio bogati medijski magnat (tajkun) koji je imao nekoliko procesa u toku a vec se bavio podmicivanjem sudija i politicara (Craxi). Morao je platiti tadasnjim politicarima iz demohriscanske partije da promjene zakon o broju privatnih naustrb drzavnih TV stanica da bi nastavio sa sirenjem svojih poslova. Medjutim skontao je sto bi ja njima placao kad ja to mogu sam promjeniti. I desio se "narod" sveti Silvio je osnovao partiju Forza Italija (Snaga Bosne), napravio najagresivniju predizbornu kampanju do tada, Italijani su masovno popusili pricu kako on hoce da vrati Italiju na mjesto koje joj pripada te pred izbore 1994 trazio da potpise "ugovor sa Italijanima", da njega niko nece trebati tjerati ako ne ispuni obecano nego da ce sam odstupiti, kako on ne ulazi u politiku zbog para, a onda im je obecavao da ce otvoriti 100.000 novih radnih mjesta (Bosna veliko gradiliste). Nazalost ovu pricu je "popusilo" 40% Italijana. Danas nakon 16 godina, kada je pomocu poslusne vecine u Parlamentu donio zakone po kojima Predsjednik vlade tj. on uziva imunitet za sva krivicna djela, Demohriscanske partije odavno nema (SDA), Italijani se sramote svojim predsjednikom, ne znaju kako da ga se rijese, orgija sa maloljetnicama, zena mu porucuje da je bolestan, on provodi ono sto je Fahro naumio - jednog dana da bude suvereni gazda Bosne, da ima imunitet na svoje lopovluke. Kao i Berlusconi koji nikad nije rijesio svoj konflikt interesa to nece uraditi ni Fahro tj. zadrzace vlasnistvo nad Avazom a preko njegovih stranica unistice sve konkurente.
Ovo je samo dio stvari koje je Fahro prekopirao i koje ocigledno namjerava da provede u djelo. Ocekujem od Fahre da i on obeca jedno 100.000 radnih mjesta ovih dana.
Berlusconi traje evo vec 16 godina i blizi mu se kraj jer je stvarno zabrljao - pitam se koliko ce nama Fahro trajati - bojim se isto ili jos duze
1993 Silvio Berlusconi je bio bogati medijski magnat (tajkun) koji je imao nekoliko procesa u toku a vec se bavio podmicivanjem sudija i politicara (Craxi). Morao je platiti tadasnjim politicarima iz demohriscanske partije da promjene zakon o broju privatnih naustrb drzavnih TV stanica da bi nastavio sa sirenjem svojih poslova. Medjutim skontao je sto bi ja njima placao kad ja to mogu sam promjeniti. I desio se "narod" sveti Silvio je osnovao partiju Forza Italija (Snaga Bosne), napravio najagresivniju predizbornu kampanju do tada, Italijani su masovno popusili pricu kako on hoce da vrati Italiju na mjesto koje joj pripada te pred izbore 1994 trazio da potpise "ugovor sa Italijanima", da njega niko nece trebati tjerati ako ne ispuni obecano nego da ce sam odstupiti, kako on ne ulazi u politiku zbog para, a onda im je obecavao da ce otvoriti 100.000 novih radnih mjesta (Bosna veliko gradiliste). Nazalost ovu pricu je "popusilo" 40% Italijana. Danas nakon 16 godina, kada je pomocu poslusne vecine u Parlamentu donio zakone po kojima Predsjednik vlade tj. on uziva imunitet za sva krivicna djela, Demohriscanske partije odavno nema (SDA), Italijani se sramote svojim predsjednikom, ne znaju kako da ga se rijese, orgija sa maloljetnicama, zena mu porucuje da je bolestan, on provodi ono sto je Fahro naumio - jednog dana da bude suvereni gazda Bosne, da ima imunitet na svoje lopovluke. Kao i Berlusconi koji nikad nije rijesio svoj konflikt interesa to nece uraditi ni Fahro tj. zadrzace vlasnistvo nad Avazom a preko njegovih stranica unistice sve konkurente.
Ovo je samo dio stvari koje je Fahro prekopirao i koje ocigledno namjerava da provede u djelo. Ocekujem od Fahre da i on obeca jedno 100.000 radnih mjesta ovih dana.
Berlusconi traje evo vec 16 godina i blizi mu se kraj jer je stvarno zabrljao - pitam se koliko ce nama Fahro trajati - bojim se isto ili jos duze
- Real Khan
#471 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
G.Buffon wrote:Ovo sto se desava sa Fahrom je jedan glamorozni Copy-Paste.
Bravo majstore. Odlično poređenje.
-
Josip Kukoc
#472 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Po svemu sudeci, nova stranka ili novi savez koji ce vjerojatno biti glasnogovornik gospodina Cerica (pretpostavljama da ce voditi politiku kao sto vode svoje glasilo Avaz) je nesto sto ce jos vise iskomplicirati odnose izmedju Hrvata i Bosnjaka u Federaciji. Stranka ce vjeorjatno uspijeti da uzme dosta glasova Tihicu, Silajdzcu i ostalim manjim Bosnjackim strankama. Profil gospodina Radoncica je puni pogodak za srednje-nize obrazovno glasacko tijelo kojeg je najvise na ovim prostorima.
Covijek je sve ono sto Tihic i Silajdzic nisu mogi da budu. Ljudi ga vide kao nekog sto moze da pokaze "testise", zna "obrnuti" lovu, da je neotesan, nekulturan, uvijek je u mutnim vodama, izgleda mocan, voli ga Ceric i vjerojatno lokalni Hodza ce uvijek prozboriti neku dobru na njegov racun. Sve u svemu, covijek je neki protutip balkanskog idola tj. muskarca politicara, samo u Bosnjackom izdanju.
Lijepo.
Sto se tice Hrvata u ovoj prici. Bosnjaci ce dobiti jos jednu nacionalisticku stranku koja ce kao poslijedicu imati jacanje hrvatskih stranka koje zagovaraju 3. entitet. Poznato balkansko pravilo: Inat na inat.
Budimo iskreni i priznajmo da Hrvati u BiH nikada nisu priznali i prepoznali Aliju Izetbegovica kao svoga vodju a pozivanjem na tog covijeka sigurno nece pomoci da se nesuglasice izmedju Hrvata i Bosnjaka sto prije rijese.
Ulazak gospodina Radoncica u politiku i stvaranje jos jedne nacionalisticke stranke u BiH je jedan od najgorih mogucih politickih scenarija sto su se mogli dogoditi u FBIH.
Nova sranka ili savez je dosao kao poklon sa neba strujama medju hrvatskim strankama koje za cilj imaju parcanje Federacije.
Covijek je sve ono sto Tihic i Silajdzic nisu mogi da budu. Ljudi ga vide kao nekog sto moze da pokaze "testise", zna "obrnuti" lovu, da je neotesan, nekulturan, uvijek je u mutnim vodama, izgleda mocan, voli ga Ceric i vjerojatno lokalni Hodza ce uvijek prozboriti neku dobru na njegov racun. Sve u svemu, covijek je neki protutip balkanskog idola tj. muskarca politicara, samo u Bosnjackom izdanju.
Lijepo.
Sto se tice Hrvata u ovoj prici. Bosnjaci ce dobiti jos jednu nacionalisticku stranku koja ce kao poslijedicu imati jacanje hrvatskih stranka koje zagovaraju 3. entitet. Poznato balkansko pravilo: Inat na inat.
Budimo iskreni i priznajmo da Hrvati u BiH nikada nisu priznali i prepoznali Aliju Izetbegovica kao svoga vodju a pozivanjem na tog covijeka sigurno nece pomoci da se nesuglasice izmedju Hrvata i Bosnjaka sto prije rijese.
Ulazak gospodina Radoncica u politiku i stvaranje jos jedne nacionalisticke stranke u BiH je jedan od najgorih mogucih politickih scenarija sto su se mogli dogoditi u FBIH.
Nova sranka ili savez je dosao kao poklon sa neba strujama medju hrvatskim strankama koje za cilj imaju parcanje Federacije.
- viva_castro
#473 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Real Khan wrote:G.Buffon wrote:Ovo sto se desava sa Fahrom je jedan glamorozni Copy-Paste.
Bravo majstore. Odlično poređenje.Još samo da čujemo fahru kako nudi "ugovor sa građanima" i to je to...S napomenom, kakav god da je lopov i prevarant jedan Berluskoni, on sebi ne bi dopustio da ima veze sa nekakvim Miloševićevim Miškom, a Fahro je duboko u talu s njim...znači, još nam se crnje piše...
Real, Fahroj je još jučer ponudio ugovor sa građanima.
-
trinidad
#474 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
on mozda (sigurno) stvara jos jednu nacionalno obojenu politicku stranku, al' bar to radi otvoreno bez uvijanja, posteno kaza koju i kakvu. a onima kojima se ne svidja...pa valjda ce biti jos koga na glasackim listicima, demokratija je to, zaj*bana igra
- viva_castro
#475 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ruku na srce upravu si.trinidad wrote:on mozda (sigurno) stvara jos jednu nacionalno obojenu politicku stranku, al' bar to radi otvoreno bez uvijanja, posteno kaza koju i kakvu. a onima kojima se ne svidja...pa valjda ce biti jos koga na glasackim listicima, demokratija je to, zaj*bana igra
Ovo je fakat prvi Bošnjak koji pravi bošnjačku stranku i tako je i naziva.