ALTA Centar
-
sarajevsko_pivo
#451 Re: ALTA Centar
U Alti se otvara jos DM, Vapiano(restoran), Bellissima i Mercator.
- karanana
#452 Re: ALTA Centar
znaci sva ista sranja koja i sada imamo i koja i sada zjape prazna kad su u pitanju prodavnice odjece.sarajevsko_pivo wrote:U Alti se otvara jos DM, Vapiano(restoran), Bellissima i Mercator.
-
manki
#453 Re: ALTA Centar
^^ Bit će New Yorker i Vapiano ako ništa. 
-
sarajevsko_pivo
#454 Re: ALTA Centar
NewYorker nemamo, a ni Vapiano nemamo.karanana wrote:znaci sva ista sranja koja i sada imamo i koja i sada zjape prazna kad su u pitanju prodavnice odjece.sarajevsko_pivo wrote:U Alti se otvara jos DM, Vapiano(restoran), Bellissima i Mercator.
- karanana
#455 Re: ALTA Centar
pa meni je blizi new yorker lukavica nego new yorker alta, tako da se ne bih slozio da ga nemamo.sarajevsko_pivo wrote:NewYorker nemamo, a ni Vapiano nemamo.karanana wrote:znaci sva ista sranja koja i sada imamo i koja i sada zjape prazna kad su u pitanju prodavnice odjece.sarajevsko_pivo wrote:U Alti se otvara jos DM, Vapiano(restoran), Bellissima i Mercator.
i cini mi se da svo smece new yorker posalje ovamo jer roba u new yorkeru recimo u sloveniji nije ni uporedljiva sa smecem koje puni ovaj nas new yorker. ako misle da cu biti impresioniran njihovim smecem varaju se.
a restorana imamo fala bogu, tako da nisam nesto previse uzbudjen, osim ako ne dovedu micky d, ali vec smo tu pricu zakljucili.
-
Klodovik
#456 Re: ALTA Centar
Pa, otvori ih ti, nemoj čekati.sarajevsko_pivo wrote:NewYorker nemamo, a ni Vapiano nemamo.karanana wrote:znaci sva ista sranja koja i sada imamo i koja i sada zjape prazna kad su u pitanju prodavnice odjece.sarajevsko_pivo wrote:U Alti se otvara jos DM, Vapiano(restoran), Bellissima i Mercator.
- Adriatic
#457 Re: ALTA Centar
Joj što su mi smiješni ovi što se nadaju da će ovdje doći neka kvalitetna, "markirana" roba.
Šta vam je, pa ovdje završava sav svjetski otpad.
A i zašto ne bi?
Čak i Milka čokolada nije ona ko na zapadu.
Ima proizvodnja za zemlje A, B, C zone itd.
Znate li u kojoj smo mi?
A i zašto ne bi?
Znate li u kojoj smo mi?
- karanana
#458 Re: ALTA Centar
da maksuz za ovu priliku ukljucim HR tastaturu:
Ž
Ž
- uvjek dobar gost
#459 Re: ALTA Centar
D zona nas i nema na mapi .... ko ima priliku da negdje u Eu proba recimo Nutelu ili nes kafu.... pa onda da dijelimo impresije..Adriatic wrote:Joj što su mi smiješni ovi što se nadaju da će ovdje doći neka kvalitetna, "markirana" roba.
A i zašto ne bi?
Znate li u kojoj smo mi?
-
StupskaBitanga
#460 Re: ALTA Centar
ma i nize od togakaranana wrote:da maksuz za ovu priliku ukljucim HR tastaturu:
Ž
Neko rece za New Yorker
Bio sam nedavno u Drezdenu i tamo u New Yorkeru su stvari 10x jeftinije od NewYorkera kod nas a izbor je 10x bolji
- Optimist
#461 Re: ALTA Centar
StupskaBitanga wrote: ma i nize od toga
Neko rece za New Yorker
Bio sam nedavno u Drezdenu i tamo u New Yorkeru su stvari 10x jeftinije od NewYorkera kod nas a izbor je 10x bolji
Potpisujem. Ja sam tako neplanirano nakupovao odjece da mi moze zadugo biti. Sad me stalno pitaju: jao dobre kosulje/majice gdje si je uzeo?
- karanana
#462 Re: ALTA Centar
ja sam i rekao za new yorker i spomenuo sam new yorker slovenija, gdje su stvari bas onako casual i dobre i izbor je super i puno bolji od smeca koje ima new yorker ovdje.StupskaBitanga wrote:ma i nize od togakaranana wrote:da maksuz za ovu priliku ukljucim HR tastaturu:
Ž
Neko rece za New Yorker
-
fixer
#463 Re: ALTA Centar
Sto ne mogu ovih gluposti. On ode jednom u Slo u Knew Yorker, kupi, a onda svrati u sarajevski i iznenadi se kakvih gluposti ima. Ja se u tom shopu oblacim ima 6 godina, redovno pratim novitete, a kupovao sam stvari u nekih 5 zemalja. Istina je sljedeca. Postoji jedina razlika u velicini shopa. Normalno je da veci shopovi imaju veci izbor, ali cinjenica je da nema neke druge selekcije. U NY u Tusu su jeftinije stvari nego u onom u npr. Slo i Czs ili cak Hrv. Samo sto su pojedinci usli u taj shop kad su sezonska snizenja, a onda potrefili u Tus kad to nije bilo. Sto se tice kvalitete, stvari osciliraju bukvalno od artikla do artikla. Ima majica koje imam 4 godine i super su, a neke ne valjaju q nakon prvog pranja. Jednostavno na sta naletis.karanana wrote:ja sam i rekao za new yorker i spomenuo sam new yorker slovenija, gdje su stvari bas onako casual i dobre i izbor je super i puno bolji od smeca koje ima new yorker ovdje.StupskaBitanga wrote:ma i nize od togakaranana wrote:da maksuz za ovu priliku ukljucim HR tastaturu:
Ž
Neko rece za New Yorker
- karanana
#464 Re: ALTA Centar
6 godina? nema 3 da se onaj tus otvorio.
-
fixer
#465 Re: ALTA Centar
Ja sam za NY cuo puno prije nego je dosao u Sa. Pa zivio sam vani.karanana wrote:6 godina? nema 3 da se onaj tus otvorio.
- karanana
#466 Re: ALTA Centar
a kontam da govoris o ovom nasem NY-eru.
ja ti kazem moje iskustvo, prvi put usao u tu radnju u sloveniji, bio zadovoljan sa ponudom i cijenama, obradovo se kad se otvorio ovdje, otisao jer sam ocekivao istu ponudu. ni blizu. cijene me nisu ni interesovale, izasao sam trceci.
ja ti kazem moje iskustvo, prvi put usao u tu radnju u sloveniji, bio zadovoljan sa ponudom i cijenama, obradovo se kad se otvorio ovdje, otisao jer sam ocekivao istu ponudu. ni blizu. cijene me nisu ni interesovale, izasao sam trceci.
-
krusty
#467 Re: ALTA Centar
ista vala ponuda i u Lukavici, i u Zenici i u Splitu i u Zagrebu... ne znam sta lupetate, ne valja vam nista sto je nase, eto u Sloveniji je to neki drugi NY... nigdje veze
- alica.k
#468 Re: ALTA Centar
fakat, ny svugdje isti. fush roba koja traje 2 pranja.krusty wrote:ista vala ponuda i u Lukavici, i u Zenici i u Splitu i u Zagrebu... ne znam sta lupetate, ne valja vam nista sto je nase, eto u Sloveniji je to neki drugi NY... nigdje veze
-
EUROBIH
#469 Re: ALTA Centar
alica.k wrote:fakat, ny svugdje isti. fush roba koja traje 2 pranja.krusty wrote:ista vala ponuda i u Lukavici, i u Zenici i u Splitu i u Zagrebu... ne znam sta lupetate, ne valja vam nista sto je nase, eto u Sloveniji je to neki drugi NY... nigdje veze
fakat brenda i govana
-
fixer
#470 Re: ALTA Centar
Pa draga, zar im nije slogan "dress for the moment"?alica.k wrote:fakat, ny svugdje isti. fush roba koja traje 2 pranja.krusty wrote:ista vala ponuda i u Lukavici, i u Zenici i u Splitu i u Zagrebu... ne znam sta lupetate, ne valja vam nista sto je nase, eto u Sloveniji je to neki drugi NY... nigdje veze
To je ipak trendy roba, pa i nije potrebno da sad nesto puno duze traje. A sigurno moze izdrzati dva pranja.
@karanana Ipak ti je bolje da odes jos koji put i onda sudis.
-
delina
#471 Re: ALTA Centar
Čula iz prve ruke:
biće newyorker, mango, coton, waikiki od odjeće, plus još standardne boranije tipa dm, turbolimač, i taj vapiano i još neki milan od ugostiteljskog, valjda sam sva imena dobro zapamtila
biće newyorker, mango, coton, waikiki od odjeće, plus još standardne boranije tipa dm, turbolimač, i taj vapiano i još neki milan od ugostiteljskog, valjda sam sva imena dobro zapamtila
-
zonbirile
#472 Re: ALTA Centar
normalno,ovakvoj kasabi je to neophodno,a gdje će stajati smetljarski kontejneri,hoće li biti pojačane ishrane za penzionere i ine bijednike na ivici egzistencije.Niko se ne može naprdivati "svjetskim" trendovima ko bosanska fukara šljegla iz brdovitih nedođija.
- johntra
#473 Re: ALTA Centar
kad će ovdje početi odbrojavanje do otvaranja? 
- Kona__
#474 Re: ALTA Centar
@delina ako zaista bude waikiki alta ce biti puna ol d tajm
hajde, plaho...
-
sarajevsko_pivo
#475 Re: ALTA Centar
Hoceli se ovo otvoriti u oktobru 2010?