Ja stvarno ne znam sta tebe boli ali stvarno malo po malo svaki sljedeci komentar je bolesniji i bolesniji. O kakvim ti menadzerskim talovima govoris??? Ajde reci posteno jesi li se ikada konkretno bavio nekim sportom ili trenerskim poslom??? Naravno tesko da covjek moze ocekivati iskren odgovor ali za razliku od @Baltazara ja bih malo drukcije uporedio tebe sa Tulicem."Vi ste fantasticni teoreticari ali kad dodjete na teren userete maksmimalno". Koji si faktor da ti covjeku od 70 i kusur godina i koji se trenerskim poslom bavi vjerovano skoro pa duplo koliko imas godina ti pametujes sta je dobro a sta ne. I jos arogantno-pokvareno u svoj svojoj konverzacijskoj nemoci tvrdis da su nam Spanci i Turci trebali uvaliti 5 komada. Spanci su nas po drugi put dobili na guzove na svom terenu (u stvari prvi put zahvaljujuci sudiji koji nijje svirao kraj dok Spanci nisu dali gol i izvukli bod) ovaj drugi put kad su dali gol iz cistog ofsajda. Turci su nas isto tako jedva dobili 2:1 kao sto smo i mi njih prije toga na Kosevu 3:2. I ti si tako lijep primjer svega onog sto sam napisao u predhodnom postu jer jednostavno se trudis na sve nacine da budes zapazen na ovom forumu. Kojom taktikom? Dva gola u gostima,promasen penal, dvije 100% sanse i bez primljenog gola. Gol razlika 20:7!!!!! Edin Dzeko drugi strijelac kvalifikacija i zadnjih 5 utakmica zavrseno sa rezultatima sa kojima pobjedjuju ekipe koje igraju napadacki fudbal.komeba wrote:Sa ovakvim navijacima,koji svaku kritiku na menadzerske talove dozivljavaju kao atak na reprezentaciju...i zasluzujemo ovakav savez i korumpirane selektore kao sto je Branimir Tulic.potres_mozga wrote:
Eto ti znas najbolje kako i sta...
Da si ti veceras bio selektor, vjerujem da bi im dali najmanje 8 komada![]()
Nama ni evropski prvak nije uvalio 5 komada, ali eto, ti si strucnjak pa nam to prognoziras...
Najsmjesniji su mi ovi koji sjede ispred monitora i prave se selektori i neki strucnjaci jer dijele "zdrave" kritike...
Kako vas BA nije stid vise..
Samo su nas vile pronosale da nam Spanci i Turci(sa B sastavom) ne uvale 5 komada,a vile nas nece nosati vjecno ako nastavimo sa ovakvom taktikom.
Ciro je jos jedan od rijetkih starih trenera sa ovih prostora koji zna kako se igraci motivisu, kako disu i kako po terenu pisu i radi toga imamo ovaj divan niz. Sport je nauka @komeba i pravi trener mora zavrsiti mnoge skole da bi bio uspjesan a jedna od najvaznijih je skola ulice, pa onda idu psihologija, taktika itd itd. Tek na kraju ide teorija koja kad dodjes na teren nema blage veze sa praksom kao sto i ti nemas sa sportom osim gledanja utakmica.